-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ποιες πουτάνες;
Ο Γκάνταλφ δεν ήταν αδερφή;Μικρος οχι, οταν εφτασε 350 ετων το γυρισε.
-
Ο χρήστης Eva_85 έγραψε:
Αυτο ειναι σιγουρο.Και δεν ειναι θεμα ανασφαλειας. Οι πιο πολλες απο αυτες υποκυπτουν στη θεα του χρηματος. Πολυ πιο ευκολα απο τις δικες μας. Ας εισαι ο Μπραντ Πιτ. Ομως δεν ειναι καθολου χαζες.Μπορουν να σε πουλησουν αμεσως και χωρις δισταγμο .Αυτο δεν ειναι δικο τους προνομιο αλλα εχουν το προνομιο να εξαφανιζονται μαζι με οτι πολιτιμο υπαρχει γυρω τους.Αντε γεια που λεμε.
Όταν ο μέσος μισθός στη Μόσχα πχ είναι 2000 δολάρια και ο ανώτερος 3600 δολάρια( σου βάζω τα πιο χαμηλά ποσά που έχω διαβάσει σε εφημερίδες για να ρίξω τις απαιτήσεις ) και μόνο ένα 10% ζεί σε φτώχεια ε δε νομίζω ότι τίθεται θέμα σύγκρισης τώρα με την Ελλάδα! η Ελληνίδα κατά πάσα πιθανότητα όποιον γνωρίσει ή άνεργος θα είναι ή στη καλύτερη να παίρνει 500 ευρώ! ...τι συγκρίνεις τώρα!
Δυστυχως τα 10 εκατομμυρια της Μοσχας μπροστα στα 150 εκ της Ρωσσιας, ειναι πολυ μικρο ποσοστο. Στην Πετρουπολη που ειναι η δευτερη μεγαλυτερη πολη της ρωσσιας, ο μισθος ειναι 400 δολλαρια . Παραπερα το χαος. Ρωσσια δεν ειναι μονο η Μοσχα. Και οι πραγματικα ομορφες Ρωσσιδες δεν ειναι απο τη Μοσχα.
Για μενα εχει δικιο ο Κουπεας οτι οι Ρωσιδες ειναι παραπανω φιλοχρηματες απο τις Ελληνιδες αλλα ακομα περισσοτερο δικιο εχει ο Διας που εξηγει το γιατι.
Κουπεα ειναι να μην σου τυχει , ειτε ειναι ρωσσιδα ειτε ειναι απο την απεναντι πολυλατοικια, αμα σου τυχει η αναποδη την εβαψες....
Στην Αγία Πετρούπολη είναι 1600 δολάρια και όχι 400..δεν ξέρω από που ενημερώνεσαι ( είπα να μη στο πώ σε ρούβλια γιατί θα χαθούμε ).Συμφωνώ στο ότι Ρωσία δεν είναι μόνο η Μόσχα αλλά αν πρόσεξες την ανέφερα ως παράδειγμα. Συνήθως αναφέρουμε μία μεγάλη πόλη σε ένα παράδειγμα ενδεικτικά! όσο για την ομορφιά δεν έχω πάει οπότε δεν έχω άποψη.
Τις πηρα τυχαια απο μετοχο μεγαλης ελληνικης που θα την ελεγες και πολυεθνικη, και απο μια φιλη της συζυγου μου που ζει η οικογενεια της εκει. Τελοςπαντων ασχετο με το θεμα .
-
Γνωρίζει κάποιος λεπτομέρειες για το κώλυμα που έχει προκύψει αναφορικά με τη δυνατότητα κάποιου που έχει νυμφευεθει με πολιτικό γάμο να γίνει κουμπαρος σε θρησκευτικό; Και κατά πόσο είναι αντιμετωπισιμο;
-
Ναι είναι αλήθεια ότι πρόκειται για ένα αρκετά σοβαρό κώλυμα.
Μπορείς βέβαια να πεις και ΨΕΜΜΑΤΑ.
Στον ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΠΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ που θα χει τέτοια ζόρια.
-
Ο χρήστης VATANEN έγραψε:
Γνωρίζει κάποιος λεπτομέρειες για το κώλυμα που έχει προκύψει αναφορικά με τη δυνατότητα κάποιου που έχει νυμφευεθει με πολιτικό γάμο να γίνει κουμπαρος σε θρησκευτικό; Και κατά πόσο είναι αντιμετωπισιμο;Που θα το ξέρει ο παπάς; Δλδ αν εισαι ανύπαντρος , κουμπάρος δε γίνεσαι;
-
Ψέμα εύκολα,buuuut μάλλον θέλει χαρτιά που να αποδεικνύουν θρήσκευμα και οικογενειακή κατάσταση...
-
Από που φαίνεται ο πολιτικός ή θρησκευτικος γάμος στα πιστοποιητικά οικογενειακής κατάστασης;
-
Δεν ξέρω! Δηλαδή αν αιτηθεί πιστοποιητικό οικ. κατάστασης ο κουμπάρος στα ΚΕΠ δε θα φαίνεται ότι είναι παντρεμένος με πολιτικό?
Edit: εννοείς ότι απλά θα φαίνεται εγγαμος, χωρίς διάκριση? Κάτι θα έχει σκεφτεί ο παπάς...!
(Άνω κάτω ρε πστ μου)
-
Για την πολιτεια εισαι παντρεμενος απαξ και υπογραψετε, ειτε στο δημαρχειο, ειτε στην εκκλησια. Αυτο μονο την ενδιαφερει και οχι η τελετη η οποια δεν εχει καμια νομικη αξια. Ετσι λοιπον το πιστοποιητικο απλα λεει πως εισαι εγγαμος. Ειλικρινα ομως πως σου δημιουργηθηκε τετοια απορια;
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Δε διαβάζεις προσεκτικά!
Ο πόουπ μάλλον δε θα επιτρέψει να γίνει κουμπάρος ο προοριζόμενος για κουμπάρος,γιατί θα ζητήσει χαρτάκια που να αποδεικνύουν θρήσκευμα και ότι δεν βρίσκεται σε πολιτικό γάμο(πρόβλημα)! -
Ο χρήστης VATANEN έγραψε:
Δεν ξέρω! Δηλαδή αν αιτηθεί πιστοποιητικό οικ. κατάστασης ο κουμπάρος στα ΚΕΠ δε θα φαίνεται ότι είναι παντρεμένος με πολιτικό?Edit: εννοείς ότι απλά θα φαίνεται εγγαμος, χωρίς διάκριση? Κάτι θα έχει σκεφτεί ο παπάς...!
(Άνω κάτω ρε πστ μου)
Ναι, αυτό εννοώ.
Δε νομίζω ότι υπάρχει τρόπος να το ελέγξει ο παπάς.
Υπάρχει πάντα και η εναλλακτική να αλλάξετε παπά ή εκκλησία -
Παίζει τηλέφωνο στην ενορία.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
-
Big...Papas!
-
Vatanen θα στο πω πολύ ωμά :
Όταν είσαι ΠΕΛΑΤΗΣ και σου κουνιούνται οι υπάλληλοι του μαγαζιού ή αλλάζεις μαγαζί ή πας στον προισταμενο και ξεκινάς μανουρες. Ήμαρτον ρε πστ μου με τις καυλες του κάθε παπα. Δεν είναι δα και η λέσχη Μπιλντεμπεργκ η κωλοενορια σου.Τις προάλλες ο Παπα Μάνος δεν γουσταρε ρύζι στο γάμο του ΗF.
Μόλις όμως του στείλαμε το καλάθι που χε πάρει ο Βρεϊνς από τον Μακαρο ρίξαμε ίσαμε 500 kg Agrino (γλασέ). -
ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ?
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ?Ουπς.
-
Στη θεωρία, όχι.
ΥΓ: βίον Ανθόσπαρτον.
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
...
Μόλις όμως του στείλαμε το καλάθι που χε πάρει ο Βρεϊνς από τον Μακαρο ρίξαμε ίσαμε 500 kg Agrino (γλασέ).Bad boys, bad boys γουτσιγκονεντού...Οκ, θα αλλάξω γραμμή πλεύσης, i'll make him an offer he can't refuse, να 'ουμ!
-
Ηταν θεμα χρονου..Χθες παρεδωσα ξανα την πιστωτικη μου στην κουτσουνα..Την ειχα ξαναδωσει και παλια και ειχα ισιωσει..τον τελευταιο καιρο ημουν...κακο παιδι..πολυ κακο παιδι.!!
-
Μόνο ένα λόγο μπορώ να σκεφτώ για να χεις πέσει τόσο χαμηλά.
ΚΟΥΤΣΟΥΝΑ ΕΧΕΙ ΓΚΟΜΕΝΑ!
Να παντρευτείς, να συζείς ή να είσαι εργένης?