-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Οταν λες βρωμιαρες? Μυριζαν ιδρωτιλα, χνωτιλα ας πουμε?Μην εστιαζεις μονο στην προσωπική καθαριοτητα.. ......καταλαβαινεις πολλά και απο την κατάσταση που έχουν το χώρο τους, όπως το σπίτι η' το αυτοκίνητο.. ....
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Οταν λες βρωμιαρες? Μυριζαν ιδρωτιλα, χνωτιλα ας πουμε?
Μην εστιαζεις μονο στην προσωπική καθαριοτητα.. ......καταλαβαινεις πολλά και απο την κατάσταση που έχουν το χώρο τους, όπως το σπίτι η' το αυτοκίνητο.. ....
-
Η κλασσατες γκομενες δε πηγαινουν οπου να ναι. Αυτο δεν ειναι κανονας φυσικα. Οσον αφορα την καθαριοτητα εγω θα σας απογοητευσω. Δεν γνωρισα ποιο καθαρες γκομενες απο τις βιζιτες. Και οταν συχναζεις στα ποιο in clubs, cafe κλπ (δεκαετια 90) και γνωριζεις 35 και 25ρα και ειναι απλυτες τοτε απογοητευεσαι.
Ενταξει πολυ ρεκλα γενικα απο τις μικρες σε ηλικια στα καλα μαγαζια. Εγγυηση εκει ηταν και ειναι τα καλοστεκουμενα πουρα. Μοσχοβολια. -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Δεν γνωρισα ποιο καθαρες γκομενες απο τις βιζιτες. .Λογικο και γω το μαγαζι μου,πεντακαθαρο το χω...
Οταν λες βρωμιαρες? Μυριζαν ιδρωτιλα, χνωτιλα ας πουμε?
Μην εστιαζεις μονο στην προσωπική καθαριοτητα.. ......καταλαβαινεις πολλά και απο την κατάσταση που έχουν το χώρο τους, όπως το σπίτι η' το αυτοκίνητο.. ....
Πολυ σωστο επισης...
Εμπαινες στο δωματιο τους,και ηταν ενα μπουρδελο...ρουχα πεταμενα,απλυτα πεταμενα,σκονη παντου,καμια 50 γοπες σε κουτι,και κατα τα αλλα φιλοσοφια,πολιτισμος,και μποεμ τυπισσες... -
Το δωματιο ή το αμαξι ας ειναι μπιχλα δε με απασχολει αυτο....το κορμι να μην ειναι. Εχω ξαδερφη ''βρωμιαρα'' στο σπιτι αλλα πεντακαθαρη και περιποιημενη σε εμφανιση. Δε λεει κατι αυτο
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Το δωματιο ή το αμαξι ας ειναι μπιχλα δε με απασχολει αυτο....το κορμι να μην ειναι. Εχω ξαδερφη ''βρωμιαρα'' στο σπιτι αλλα πεντακαθαρη και περιποιημενη σε εμφανιση. Δε λεει κατι αυτοΛέει και μάλιστα πολλά.. ......
Ο ατυχος που θα πάει να συμβιωσει μαζί της θα είναι αναγκασμενος να ζει μέσα στη μπιχλα.. ...... -
Αγάπη να υπάρχει κι όλα γίνονται.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Αγάπη να υπάρχει κι όλα γίνονται.Και μενα αμα μου χαν ταξει το ΠΑΣΟΚ και την πρωθυπουργία το ίδιο θα κανα.
Τσιφτης;
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Το δωματιο ή το αμαξι ας ειναι μπιχλα δε με απασχολει αυτο....το κορμι να μην ειναι. Εχω ξαδερφη ''βρωμιαρα'' στο σπιτι αλλα πεντακαθαρη και περιποιημενη σε εμφανιση. Δε λεει κατι αυτο
Λέει και μάλιστα πολλά.. ......
Ο ατυχος που θα πάει να συμβιωσει μαζί της θα είναι αναγκασμενος να ζει μέσα στη μπιχλα.. ......Μπορεί ο άτυχος να καθαρίζει βέβαια αν θέλει.
Εκτός αν είναι κουλός. -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Αγάπη να υπάρχει κι όλα γίνονται.Μιλάμε για βρωμια, οχι την χωματερη ολόκληρη.. ....
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Ο ατυχος που θα πάει να συμβιωσει μαζί της θα είναι αναγκασμενος να ζει μέσα στη μπιχλα.. ......Μπορεί ο άτυχος να καθαρίζει βέβαια αν θέλει.
Εκτός αν είναι κουλός.Μη σκισεις τη γάτα εσύ και θα περασεις καλά.. ......
-
Coupeas γαμεί και GGAB δέρνει!!!
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Εκτός αν είναι κουλός.Μη σκισεις τη γάτα εσύ και θα περασεις καλά.. ......
Αν περιμένω έτσι να περάσω καλά σώθηκα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Coupeas γαμεί και GGAB δέρνει!!! -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Eιμαι αραγε ο μονος που πιστευω οτι οι Αμερικανιδες ειναι κουκλαρες?
Κόψε τις ταινίες
Στην Αμερική η παχυσαρκία κάνει μπαμ. Δες κατά Ρωσία, Ολλανδία μεριά
-
Ολλανδία;;;; Πόσα μανιτάρια είχες φάει;;;
-
Οι ολλανδοι γενικα ειναι απ τους αθλουμενους λαους
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Εκτός αν είναι κουλός.Να συμπληρώσω πως ο 'άτυχος' μπορεί να πάρει μία γυναίκα για το σπίτι να καθαρίσει αν θέλει να μη ζεί μέσα στη μπίχλα αλλιώς ας μείνει μόνος του.. για όλα υπάρχουν λύσεις!
-
Αλλιως να μεινει μονος?
Δηλ να μη κανει ερωτα στη γυναικα του η οποια θα το δεχτει με χαρα αφου θα μπορεσει να ξενογα@@ται και αυτο επειδη ο αντρας δεν μπορει να εχει καθαρο το σπιτι?
Δε σε βλεπω καλα. Παρε και κανα παυσιπονο στη τσαντα σου. Κυκλοφορουν παλαμες αδεσποτες στους δρομους.Και οχι μονο. -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Αλλιως να μεινει μονος?
Δηλ να μη κανει ερωτα στη γυναικα του η οποια θα το δεχτει με χαρα αφου θα μπορεσει να ξενογα@@ται και αυτο επειδη ο αντρας δεν μπορει να εχει καθαρο το σπιτι?
Δε σε βλεπω καλα. Παρε και κανα παυσιπονο στη τσαντα σου. Κυκλοφορουν παλαμες αδεσποτες στους δρομους.Και οχι μονο.χωρις να θελω να φανω κακος....αλλα δεν ειπε αυτο...
ειπε οτι ολα εχουν λυση και αφου ΘΕΛΕΙ αυτην την γυναικα τοτε ας παρει και μια για τον καθαρισμο...
επισης ωραιος τροπος να υποδεχτεις ανθρωπο στο φορουμ...
Να παντρευτείς, να συζείς ή να είσαι εργένης?