-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Δε ξέρω ρε συ, δεν έχω πάει με εντελώς μαιντανό για να έχω άποψη.
Απ την άλλη -παντα ΙΜΗΟ - το καλο sex χρειάζεται και ΙQ φίλε μου. ΑπαραιτήτωςMε μαϊντανούς ή βασιλικούς ούτε εγώ έχω πάει. Αν και είμαι ανοικτός σε νέους σεξουαλικούς ορίζοντες (τυχαία οδηγώ Lancia Y νομίζεις... ).
Το IQ στο σεξ , πού χρειάζεται; Κι εγώ που δεν έχω υψηλό, μια χαρά τα καταφέρνω: βρίσκω πάντα που θα βάλω το .
Ή όχι; -
Τελικά, ακόμα δεν απαντήσαμε εάν ο δημιουργός του παρόντος τόπικου πρέπει να παντρευτεί, να συζεί ή να παραμείνει εργένης...
Σκέψου ν' ανοίγαμε ένα τόπικο για την αξιοπιστία/κράτημα/design/ποιότητα/σεξουαλικότητα των Ιταλικών/Γερμανικών/Γιαπωνέζικων/Γαλλικών/Κορεάτικων/Αμερικάνικων/Κινέζικων, κτλ αυτοκινήτων...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Απ την άλλη -παντα ΙΜΗΟ - το καλο sex χρειάζεται και ΙQ φίλε μου. ΑπαραιτήτωςMε μαϊντανούς ή βασιλικούς ούτε εγώ έχω πάει. Αν και είμαι ανοικτός σε νέους σεξουαλικούς ορίζοντες (τυχαία οδηγώ Lancia Y νομίζεις... ).
καρότα, αγγούυρια και μπανάνες δοκίμασες
-
Το IQ στο σεξ , πού χρειάζεται; Κι εγώ που δεν έχω υψηλό, μια χαρά τα καταφέρνω: βρίσκω πάντα που θα βάλω το .
Ή όχι;Ρε μάστορα, η φύση μας έχει χώσει την πληροφορία να θέλουμε σεξουαλική επαφή με άτομο του είδους απο το οποίο θα προκύψει όμορφος και ισχυρός απόγονος. Γι αυτό ζητάς όμορφη ουσιαστικά. Είναι φυσικό. Το θέμα είναι πως επειδή η ανθρωπότητα έχει ξεφύγει απο το επίπεδο του πιθήκου, ζητάς η σύντροφος να έχει κι άλλα χαρακτηριστικά ωστε οι απόγονοι να μην μοιάζουν με όμορφοι μπαμπουίνοι. Και αυτό έχει λογικά ψιλοπεράσει στο λειτουργικό σου σύστημα. Ζητάς να πληρεί πιο σύνθετες προδιαγραφές ο σύντροφος, να έχει κι άλλες 'ομορφιές'. Δλδ πως να στο πω ρε συνάδελφε, δεν μου κάνει κούκου αν είναι ηλίθια, μου πέφτει κατ ευθείαν
-
Δλδ πως να στο πω ρε συνάδελφε, δεν μου κάνει κούκου αν είναι ηλίθια, μου πέφτει κατ ευθείανΣε πιστεύω!
Αν είναι άσχημη σου κάνει κούκου;Δεν έχουμε γράψει ακόμη software στα γονίδιά μας ν' αγνοούμε την ομορφιά σίγουρα πάντως! Και ΣΙΓΟΥΡΑ, δεν υπάρχουν τόσες ηλίθιες εκεί έξω για να σου χαλάσουν τα...γονίδια των...γόνων σου!
Για την ακρίβεια, είναι σαφώς πιο απίθανο να πέσεις σε όμορφη και ηλίθια, παρά σε έξυπνη και όμορφη! Φαντάσου σπανιότητα δηλαδή!
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
καρότα, αγγούυρια και μπανάνες δοκίμασες
Οχι. Αλλά φαίνεσαι ειδικός, οπότε...ακούω γνώμες...
-
-
Δλδ πως να στο πω ρε συνάδελφε, δεν μου κάνει κούκου αν είναι ηλίθια, μου πέφτει κατ ευθείαν
Σε πιστεύω!
Αν είναι άσχημη σου κάνει κούκου;Οχι, αλλα η συζήτηση (οπως την καταντήσαμε ) είναι όχι αν χρειάζεται η ομορφία αλλα το iq, το επίπεδο.
Αυτό που βάζεις σε δεύτερη μοίρα ενω για μια σχέση(πρόσεξε: σχέση, όχι χτυπάω και φεύγω) κατα την άποψη μου είναι στην πρώτη γραμμή γιατί η ηλιθιότητα στον σύντροφο δεν αντέχεται με τπτ.
Και στο σεξ μπορει να μην χρειάζεται iq, στο 'καλό' σεξ χρειάζεται iq.
Τέλος πάντων, ας γράφω εγω μέχρι του χρόνου, άμα δεν φας κάνα βούρλο στη μάπα μυαλό δεν πρόκειται να βάλεις -
Δλδ πως να στο πω ρε συνάδελφε, δεν μου κάνει κούκου αν είναι ηλίθια, μου πέφτει κατ ευθείαν
Σε πιστεύω!
Αν είναι άσχημη σου κάνει κούκου;Οχι, αλλα η συζήτηση (οπως την καταντήσαμε ) είναι όχι αν χρειάζεται η ομορφία αλλα το iq, το επίπεδο.
Αυτό που βάζεις σε δεύτερη μοίρα ενω για μια σχέση(πρόσεξε: σχέση, όχι χτυπάω και φεύγω) κατα την άποψη μου είναι στην πρώτη γραμμή γιατί η ηλιθιότητα στον σύντροφο δεν αντέχεται με τπτ.
Και στο σεξ μπορει να μην χρειάζεται iq, στο 'καλό' σεξ χρειάζεται iq.
Τέλος πάντων, ας γράφω εγω μέχρι του χρόνου, άμα δεν φας κάνα βούρλο στη μάπα μυαλό δεν πρόκειται να βάλειςΠοντάρω πως δεν θα βρω, κατάλαβες; Πρέπει να είμαι και λίγο γκαντέμης, γι' αυτό...
Τα στατιστικά είναι υπερ μου!Πρέπει να κανονίσουμε μια βραδιά με koutsan... Παλεύει καιρό τώρα να με πείσει για τα ίδια πράγματα...
-
Στην καψούρα δεν υπάρχει iq απλά χαζεύεις!
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
δώσε περισσότερη βάση στα προκαταρκτικά
@coupeas: προφανώς μόλις δεις το δίμετρο και σου κρεμαστεί το σαγώνι δεν υπάρχει iq. Απλά για κάποιους στο διάστημα μεταξύ βλέπω και κάνω μεσολαβεί και κάτι άλλο, δεν είναι άδωνις.
Ε, κάποιοι δεν μπορούν να διαχειριστούν αυτό το μεσοδιάστημα -
Αυτό κατάλαβες?
Τι σημαίνει καψούρα για σένα ,γιατί οι γυναίκες στην καψούρα απλα είναι για τα βούνα!
Οι μεγαλύτεροι φόνοι έχουν γίνει απο γυναίκες! :
Άλλα το σαγωνι ας πούμε οτι μου πέφτει για προκαταρκτικα και μεσοδιάστημα στυλ αληφής δεν νομίζω ότι πιάνει πάντα φίλε μου ! -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Αυτό κατάλαβες?
Τι σημαίνει καψούρα για σένα ,γιατί οι γυναίκες στην καψούρα απλα είναι για τα βούνα!
Οι μεγαλύτεροι φόνοι έχουν γίνει απο γυναίκες! -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Αυτό κατάλαβες?
Οι μεγαλύτεροι φόνοι έχουν γίνει απο γυναίκες!Για την καψούρα δεν ξέρω!
Για τους φόνους όμως ξέρω: η πλειοψηφία των βίαιων εγκλημάτων και των εγκλημάτων πάθους γίνεται από τους άντρες. Φυσικά, άντρες είναι και οι περισσότεροι serial killers... Ρίξε μια ματιά:
http://cliquee.net/2007/11/the-most-dea ... he-top-10/
http://news.bbc.co.uk/2/hi/495477.stm -
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Αυτό κατάλαβες?
Οι μεγαλύτεροι φόνοι έχουν γίνει απο γυναίκες!Αυτά παθαίνει όποιος τον καψουρεύονται οι γυναικες! ,
-
Αυτό κατάλαβες?
Για τους φόνους όμως ξέρω: η πλειοψηφία των βίαιων εγκλημάτων και των εγκλημάτων πάθους γίνεται από τους άντρες. Φυσικά, άντρες είναι και οι περισσότεροι serial killers... Ρίξε μια ματιά:
http://news.bbc.co.uk/2/hi/495477.stmΣωστός !
Αλλα εχείς δει γυναίκες να χτυπιούνται για σένα? Μόνο και μόνο να τις δείς!
Πόρωση! -
Κάντε μια βουτιά σε μια από τις υπέροχες παραλίες της ηλιόλουστης πατρίδας μας, γιατί ορισμένους εδώ μέσα βλέπω ότι τους έχει χτυπήσει άσχημα η ζέστη
-
τι υπογραφη ειναι αυτη;
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Κάντε μια βουτιά σε μια από τις υπέροχες παραλίες της ηλιόλουστης πατρίδας μας, γιατί ορισμένους εδώ μέσα βλέπω ότι τους έχει χτυπήσει άσχημα η ζέστηΗ ζωη με τις γυναίκες είναι μια άσχημη ζέστη .
Κι την έχουν όλοι ,παντρεμένοι και μη!
Τι προκαταρκτικά και μ,,,,ες και σαγώνια .ΒΟΥΡ ΣΤΟ ΠΑΤΣΑ! -
Αυτό κατάλαβες?
http://news.bbc.co.uk/2/hi/495477.stmνταξ αυτα ειναι λιγο σπανια και τα αναγνωριζεις αν εχεις λιγο μυαλο, φρικαρισμενοι εραστες κ τετοια , το προβλημα ειναι να μην πεσεις σε λουζερ τυπα (ειτε αντρα ειτε γυναικα) που στα πρηζει κ ειναι καταπιεστικος κ οταν πεις bb παιζει να χτυπησει καμια αυτοκτονια και να ψαχνεσαι.. αυτοι ειναι πιο δυσκολο να τους αναγνωρισεις κ στα πρηζουν με τηλεφωνα κ sms κ stalkin' σκηνικα.. γτπ.. κ ειναι κ συχνο φαινομενο αν κ σπανια φτανουν στην αυτοκτονια.
now she's suicidal just like nirvana
Να παντρευτείς, να συζείς ή να είσαι εργένης?