-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Αλλιως να μεινει μονος?
Δηλ να μη κανει ερωτα στη γυναικα του η οποια θα το δεχτει με χαρα αφου θα μπορεσει να ξενογα@@ται και αυτο επειδη ο αντρας δεν μπορει να εχει καθαρο το σπιτι?
Δε σε βλεπω καλα. Παρε και κανα παυσιπονο στη τσαντα σου. Κυκλοφορουν παλαμες αδεσποτες στους δρομους.Και οχι μονο.βλέπω είσαι σίγουρος για το πώς θα πράξει η γυναίκα αν ο άντρας μείνει μόνος του...αυτό ξέρεις λέγεται -->ανασφάλεια...! και άντρας ανασφαλής = άντρας απορριπτέος...λυπάμαι πραγματικά
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Αλλιως να μεινει μονος?
Δηλ να μη κανει ερωτα στη γυναικα του η οποια θα το δεχτει με χαρα αφου θα μπορεσει να ξενογα@@ται και αυτο επειδη ο αντρας δεν μπορει να εχει καθαρο το σπιτι?
Δε σε βλεπω καλα. Παρε και κανα παυσιπονο στη τσαντα σου. Κυκλοφορουν παλαμες αδεσποτες στους δρομους.Και οχι μονο.χωρις να θελω να φανω κακος....αλλα δεν ειπε αυτο...
ειπε οτι οπλα εχουν λυση και αφου ΘΕΛΕΙ αυτην την γυναικα τοτε ας παρει και μια για τον καθαρισμο...
επισης ωραιος τροπος να υποδεχτεις ανθρωπο στο φορουμ...σ'ευχαριστώ που κατάλαβες τι εννοώ... ε είναι και θέμα αντίληψης δεν την έχουν όλοι δυστηχώς
-
Καταλαβα τι ειπε.Οπως το 'διαφορετικα ας μεινει μονος'. Σταζει μελι η μαχαιρια που ελεγε ο Βοσκοπουλος. Πως μπορω να καλοσωρισω εγω μετα?
Anyway δεν αφορα εμενα οποτε οκ....Παντως μην ανησυχεις. Καλοδεχουμενη!
Τωρα ειδα και το σχολιο σου πιο πανω. Απλα στο ανασφαλης βαλε και το κερατας . Γιατι συνηθως ετσι γινεται μετα..
Με εχει μαραζωσει αυτη η ανασφαλεια. -
Couπεα θα παντρευόσουν ρωσσίδα?
-
Οχι .
-
Aναλυσε το λίγο παραπάνω, γιατί με απασχολεί το γεγονός
-
Ο χρήστης Eva_85 έγραψε:
είναι και θέμα αντίληψης δεν την έχουν όλοι δυστηχώς
Εχεις δικιο κοριτσι μου. Οπως δεν μπορουν ολοι να οδηγησουν γρηγορα ή/και θεαματικα. Εκαστος στο ειδος του. Και ο νοων νοειτω
Καλως ηρθες παρεμπιπτοντως -
Μύρισε ΒΑΡΒΑΤΙΛΑ πάλι!
-
Με το μαλακο παιδια. Εγω σας προειδοποιησα.Μεχρι μουστακι θα σας βαλει να ξυρισετε.
Οκ πλακα κανω.
Ντριφτερ θα σου πω οταν μπορεσω. -
Οι αμερικάνες χοντρές, οι αγγλίδες ψυχρές, οι γαλίδες βρώμικες, οι ρωσίδες δίμετρες, οι γερμανίδες αξύριστες, οι ιταλίδες έτσι και οι κινέζες αλλιώς.
Αυτό θα πει τυποποίηση κρέατος, πηγαίνεις στο σουπερμάρκετ και διαλέγεις το κομμάτι που ταιριάζει στα γούστα σου. Εγώ πάντως ψώνισα από κιλότο, λίγο σκληρό στην αρχή αλλά με το σωστό ψήσιμο αποδείχτηκε νοστιμότατο.Drifter, σιγουρέψου ότι το κορίτσι έχει εισαχθεί νόμιμα στην ΕΕ, ζήτησε να δεις την σφραγίδα από τον κτηνίατρο.
-
Λοιπον κοντοχωριανε Ντριφτ . Θα σου πω γιατι δεν θα παντρευομουν ρωσσιδα. Καταρχην οπως εχω δηλωσει οι σχεσεις μου με ρωσσιδες ηταν καθαρα σεξουαλικες. Αν ειχα μοναδικο κριτηριο το sex ναι θα παντρευομουν. Ομως το θεμα γαμου ειναι αλλη ιστορια. Προσωπικα δεν μου αρεσει ουτε η γλωσσα ομιλιας ουτε η παρλα τους. Μεγαλη παρλα. Μεγαλες οικογενειες .(οχι απολυτο) .Ταξιδια που θα κανει με μεγαλη χρονικη διαρκεια στη Ρωσσια να δει συγγενεις. Αν πηγαινεις κι εσυ θα χαλαστεις.Θα νιωθεις χαμενος μες την παρλα. Αγνωστο παρελθον δεδομενου την φημη τους σε μας. (ουτε αυτο ειναι απολυτα αληθες). Και τελος η εμπιστοσυνη. Εχω θειο που εκανε δυο γαμους με ρωσσιδες και μονο εγω δε πηδηξα απο τους γυρω μας. Ψηλες πρασινοματες μελαχρινες προσεγμενες αλλα οχι για γαμο φιλε μου.
Οι 3 στους 10 που ξερω πανω κατω βρηκαν κελεπουρια για σπιτι.
Αυτα ξερω εγω .Ισως υπαρχουν και αλλες αποψεις. -
Λοιπον κοντοχωριανε Ντριφτ . Θα σου πω γιατι δεν θα παντρευομουν ρωσσιδα. Καταρχην οπως εχω δηλωσει οι σχεσεις μου με ρωσσιδες ηταν καθαρα σεξουαλικες. Αν ειχα μοναδικο κριτηριο το sex ναι θα παντρευομουν. Ομως το θεμα γαμου ειναι αλλη ιστορια. Προσωπικα δεν μου αρεσει ουτε η γλωσσα ομιλιας ουτε η παρλα τους. Μεγαλη παρλα. Μεγαλες οικογενειες .(οχι απολυτο) .Ταξιδια . Αγνωστο παρελθον δεδομενου την φημη τους σε μας. (ουτε αυτο ειναι απολυτα αληθες). Και τελος η εμπιστοσυνη. Εχω θειο που εκανε δυο γαμους με ρωσσιδες και μονο εγω δε πηδηξα απο τους γυρω μας. Ψηλες πρασινοματες μελαχρινες προσεγμενες αλλα οχι για γαμο φιλε μου.
Οι 3 στους 10 που ξερω πανω κατω βρηκαν κελεπουρια για σπιτι.
Αυτα ξερω εγω .Ισως υπαρχουν και αλλες αποψεις.Φοβάσαι μήπως σε κερατώσουν;
-
Αυτο ειναι σιγουρο.Και δεν ειναι θεμα ανασφαλειας. Οι πιο πολλες απο αυτες υποκυπτουν στη θεα του χρηματος. Πολυ πιο ευκολα απο τις δικες μας. Ας εισαι ο Μπραντ Πιτ. Ομως δεν ειναι καθολου χαζες.Μπορουν να σε πουλησουν αμεσως και χωρις δισταγμο .Αυτο δεν ειναι δικο τους προνομιο αλλα εχουν το προνομιο να εξαφανιζονται μαζι με οτι πολιτιμο υπαρχει γυρω τους.Αντε γεια που λεμε.
-
Αυτο ειναι σιγουρο.Και δεν ειναι θεμα ανασφαλειας. Οι πιο πολλες απο αυτες υποκυπτουν στη θεα του χρηματος. Πολυ πιο ευκολα απο τις δικες μας. Ας εισαι ο Μπραντ Πιτ. Ομως δεν ειναι καθολου χαζες.Μπορουν να σε πουλησουν αμεσως και χωρις δισταγμο .Αυτο δεν ειναι δικο τους προνομιο αλλα εχουν το προνομιο να εξαφανιζονται μαζι με οτι πολιτιμο υπαρχει γυρω τους.Αντε γεια που λεμε.Eσί όμως κερατώνεις την γυναίκα σου
-
Ναι. Ισως και εκεινη. Εσυ εισαι σιγουρος οτι η δικια σου ειναι οκ?
Μπιλ σε εχω για εξυπνο. Εχω δουλεια τωρα. Τα λεμε. -
Αυτο ειναι σιγουρο.Και δεν ειναι θεμα ανασφαλειας. Οι πιο πολλες απο αυτες υποκυπτουν στη θεα του χρηματος. Πολυ πιο ευκολα απο τις δικες μας. Ας εισαι ο Μπραντ Πιτ. Ομως δεν ειναι καθολου χαζες.Μπορουν να σε πουλησουν αμεσως και χωρις δισταγμο .Αυτο δεν ειναι δικο τους προνομιο αλλα εχουν το προνομιο να εξαφανιζονται μαζι με οτι πολιτιμο υπαρχει γυρω τους.Αντε γεια που λεμε.Αυτό που λες Θανάση δεν έχει να κάνει με την εθνικότητα αλλά με την οικονομική κατάσταση. Μια ευκατάστατη γυναίκα δεν θα θαμπωθεί από το χρήμα. Μια φτωχή, που όμως έχεις υλιστικές ιδέες και φιλοδοξίες, θα πέσει σε έναν λεφτά ανεξαρτήτως αν είναι Ελληνίδα, Ρωσίδα ή Κογκολέζα!!!
-
οι ελληνιδες ποτε δε θα σε πουλησουν αν βρουνε κατι καλυτερο.
-
Ναι. Ισως και εκεινη. Εσυ εισαι σιγουρος οτι η δικια σου ειναι οκ?
Μπιλ σε εχω για εξυπνο. Εχω δουλεια τωρα. Τα λεμε.Επειδή εσύ κάνεις την ζωή που κάνεις? δεν σημαίνει ότι όλοι κάνουν το ίδιο.
-
Για τις γυναίκες μιλάμε. Εμείς είμαστε τα ανθρωπάκια τους Μπίλ. Αυτό που έκανα εγώ είναι μια τρίχα στον ωκεανό για μια γυναίκα. Στο κάτω κάτω δεν σου είπα ποτέ πως ο βίος μου στο γάμο είναι το ξενοπήδημα. Δεν έχω σύστημα.Συνηθισμένο όμως για τις γυναίκες. Σοκάρεσαι που στο λέει αντρας? Ένα πράγμα θα σου πω εντελώς φιλικά. Άστη να ψάχνεται και λίγο η γυναίκα σου. Δώσ'της και λίγο τροφή για σκέψη και μην κάνεις τίποτα. Εχεις μπονους να ζήσεις καλύτερα.Χωρίς τις δικές μου υπερβολές που στο κάτω κάτω είναι σαν να μην έγιναν για μένα.
-
Για τις γυναίκες μιλάμε. Εμείς είμαστε τα ανθρωπάκια τους Μπίλ. Αυτό που έκανα εγώ είναι μια τρίχα στον ωκεανό για μια γυναίκα.Τι εννοείς είναι 'τρίχα'; Ότι αυτές μπορούν να βρουν χίλιους αν εμείς μπορούμε να βρούμε μία;
Ή ότι δεν τις ενδιαφέρει αν τις απατάμε, τους είναι αδιάφορο;
Να παντρευτείς, να συζείς ή να είσαι εργένης?