-
λες και ενω σπουδαζες δεν εχεις περασει αυτες τις στιγμες...
Ισα ρε μορτη...παντως κανουν εντυπωση...παω να παρω το τρενο και εγω αμεσως....
-
στο μεταξυ εκει που λες..αρκετα να ζω σαν ρεμαλι...ηρθε η ωρα να νοικοκυρευτω, συμβαινουν γεγονοτα που σε προσγειωνουν αποτομα.
φιλαρακι μολις χτες ανακοινωσε οτι χωριζει μετα απο 12 χρονια γαμου...
ο γνωστος μαλακας που δουλευε σκυλος για να μην λειψει τιποτα και η αλλη ελεγε για επικοινωνιες και κοσμοπολιτανικες κοινες δραστηριοτητες του στυλ σουκου σε σπα στο Ναβαρινο Ρεσορτ....!!!ρε ουρτ απο δω....
-
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
στο μεταξυ εκει που λες..αρκετα να ζω σαν ρεμαλι...ηρθε η ωρα να νοικοκυρευτω, συμβαινουν γεγονοτα που σε προσγειωνουν αποτομα.
ο γνωστος μαλακας που δουλευε σκυλος για να μην λειψει τιποτα και η αλλη ελεγε για επικοινωνιες και κοσμοπολιτανικες κοινες δραστηριοτητες του στυλ σουκου σε σπα στο Ναβαρινο Ρεσορτ....!!!ρε ουρτ απο δω....
Θα γνωρισε τον Αχμετ!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Θα γνωρισε τον Αχμετ!
λες...την πουτσισε ο Αχμεντ τοτε!!
θα τρωει παντοφλα αυτην την στιγμη....... -
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
Ηξερε τι παντρευτηκε, ετσι δεν ειναι?
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Είναι δύσκολη η μοναξιά...
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Ηξερε τι παντρευτηκε, ετσι δεν ειναι?
Εγώ πάντα θέλω να ακούω τι λέει και η άλλη πλευρά .Μπορεί τα πράγματα να μην είναι ακριβώς όπως τα λένε οι φίλοι
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Είναι δύσκολη η μοναξιά...
ειναι αλλα τοσα χρονια εξω την εχω πλεον στο πετσι μου...
Θιβετιανος ενα πραμα
-
Βρες Ιταλίδα και μακριά από τις δικές μας!!!
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Μετά από 2 μέρες μόνος στο σπίτι καταλαβαίνω πως όλα είναι τόσο διαφορετικά όταν είσαι μόνος...
Δεν έχω διάθεση για κάτι, δε μιλώ καθόλου , άντε λίγο skype... θα πάω κανένα γυμναστήριο με ένα φιλαράκι να περάσει η ώρα...
Δεν έχει τον 'παραδοσιακό καφέ' της πρωινιάτικης Κυριακής κτλ...Θα περάσουν οι μέρες, που θα πάει
Διαβάζει η γυναίκα σου γι αυτό τα γράφεις;
Αν δει την πιστωτική κάρτα και καταλαβει ότι κάθε μέρα που έλειπε ερχόντουσαν δυό-δυό οι πουτ@νες, να δεις τι ξύλο θα σου ρίξει.
-
αληθεια....γιατι ολοι βριζουμε...γαμω την πουτανα μου...?
πολλες οι ερμηνιες... -
Η αλλη μου ειπε σημερα. : 'Καλα εγω ποτε θα γινω μανα ? Εσυ ως ποτε θα εισαι εργενης ?
Και λεω. 'Ξερεις ειμαι αλκοολικος και δινω αγωνα να το ξεπερασω. Εχω κρισεις συνειδησεως και ειμαι κατα του γαμου'
Και λεει.' Ναι!!!! Οχι ρε πουσ@@.
Εκανα ξαφνικα οτι νευριασα χωρις λογο φορεσα το μπουφαν των ενυσχισεων και εφυγα και καλα για να συνελθω.
Εφυγα με 270χλμ σημερα και εδωσα τελος. Μου φτανει ενας γαμος.
Ασε που ψιλοβρωμαγε.
Παμε για αλλα Bill. -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Η αλλη μου ειπε σημερα. : 'Καλα εγω ποτε θα γινω μανα ? Εσυ ως ποτε θα εισαι εργενης ?
Και λεω. 'Ξερεις ειμαι αλκοολικος και δινω αγωνα να το ξεπερασω. Εχω κρισεις συνειδησεως και ειμαι κατα του γαμου'
Και λεει.' Ναι!!!! Οχι ρε πουσ@@.
Εκανα ξαφνικα οτι νευριασα χωρις λογο φορεσα το μπουφαν των ενυσχισεων και εφυγα και καλα για να συνελθω.
Εφυγα με 270χλμ σημερα και εδωσα τελος. Μου φτανει ενας γαμος.
Ασε που ψιλοβρωμαγε.
Παμε για αλλα Bill.http://en.wikipedia.org/wiki/Dissociati ... y_disorder ?
-
Θανάση ελπίζω να μην συνδύασες τον αλκοολισμό με τα 270 χ.α.ω. Δεν λέει... Πιές όσο θες αλλά μετά μην βαράς 200+!!!
ΥΓ: Τι μηχανάκι έχεις που πάει 270;
-
Θανάση ελπίζω να μην συνδύασες τον αλκοολισμό με τα 270 χ.α.ω. Δεν λέει... Πιές όσο θες αλλά μετά μην βαράς 200+!!!ΥΓ: Τι μηχανάκι έχεις που πάει 270;
Φτιαγμένο τσάλι!
-
Έχει καμία σχέση αυτό με το Ουαλία;
-
Έχει καμία σχέση αυτό με το Ουαλία;Μπλε!
-
ΟΚ! Κατάλαβα!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Θανάση ελπίζω να μην συνδύασες τον αλκοολισμό με τα 270 χ.α.ω. Δεν λέει... Πιές όσο θες αλλά μετά μην βαράς 200+!!!
ΥΓ: Τι μηχανάκι έχεις που πάει 270;
Φτιαγμένο τσάλι!
:lol :lol
Sent from my MT11i using Tapatalk
-
Αλεξανδρε εχω kawasaki z 750 με εκκεντροφορια power comander φιλτρα ιστοριες κλπ. Και μην ανησυχεις. Δεν πινω οταν οδηγω. Ουτε αλκοολικος ειμαι φιλε. Σκεφτηκα να της πω οτι εκρεμουν 20 ενταλματα συλληψης μου για χρεη αλλα δε μου πηγαινε.
Bill φιλε μου δεν ειπα διχασμενη προσωπικοτητα στη κοπελα μην πνιγει με τον καφε. Το ειπα πιο ανωδυνα.
Να παντρευτείς, να συζείς ή να είσαι εργένης?