-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
η μονη λυση να γλιτωσω το γαμο ειναι να συνεχιζω να καπνιζω πολυ με την ελπιδα καποια στιγμη να μεινω στειρος.ετσι λογικα ουτε η τωρινη μου κοπελα, αλλα ουτε και καμια αλλη θα με θελει για γαμο και ετσι θα μπορεσω να επικεντρωθω στο σχεδιο μου να μαζεψω ολα μου τα λεφτα και να παρω carrera turbo
(μενοντας σε γκαρσονιερα φυσικα )αν εμενα και ανικανος η επιτυχια του σχεδιου μου θα ηταν ακομα πιο σιγουρη!
That's my boy!
(Η πισωκίνητη S όμως είναι η συνισταμένη - best of all worlds).
Γάμος δικαιολογείται μόνον αν υπάρχει προίκα βουλκανιζατέρ...
(Tα Pilot Sport2 σε 295/30-19 στοιχίζουν...) -
Ο χρήστης glenn077 έγραψε:
Νταξ, έχεις ελπίδες ακόμη
Δηλαδή; Παπαριά έκανα;
Το έχεις ελπίδες πάει στο ότι δεν πήρες στέισον
Αυτό θα ήταν το τελειωτικό χτύπημα για έναν άντρα -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Δηλαδή; Παπαριά έκανα;
Αυτό θα ήταν το τελειωτικό χτύπημα για έναν άντραΕνώ η αγορά πολυμορφικού δεν παίζει ρόλο.
-
Λέαινα έκοψε τη γλώσσα του ''άπιστου'' λιονταριού
http://www.zougla.gr/news.php?id=38261ούτε ο βασιλιάς του ζωϊκού βασιλείου δεν γλίτωσε
-
Με αφορμή κάποιους που καταφέρανε να είναι δίγαμοι και τρίγαμοι και οι γυναίκες τους να μην το ξέρουν καν... σκέφτομαι ότι κάποιος θα μπορούσε να ταξιδεύει πολύ λόγω εργασίας και στην μία πόλη να είναι παντρεμένος, στην άλλη να συζεί και σε άλλη να είναι ελεύθερος!! Τα έχει όλα και μάλιστα έχει κυρίως τα καλά τους αποφεύγοντας τα κακά τους αφού δεν θα προλαβαίνει να μείνει αρκετά σε ένα μέρος για να βαρεθεί ή να τον φάει η γκρίνια!!
Φανταστείτε τον τύπο με γυναίκα πχ στη Θεσ/κη, μόνιμη φιλενάδα στο Βόλο και εργένη στην Αθήνα! Αυτός θα ξέρει καλά να μας πεί για τον βασικό εθνικό οδικό άξονα ! -
Μπα δεν γλιτώνεις τα όρνια επικοινωνούν μεταξύ τους με υπερήχους κλπ σκοτεινές δυνάμεις (τεχνολογία των Θεών ) και θα στην φέρουν στο τέλος, θα πας άκλαφτος
-
Δηλαδή; Παπαριά έκανα;
Αυτό θα ήταν το τελειωτικό χτύπημα για έναν άντραΔε θα με χάλαγε ένα τέτοιο station:
-
Μαλλον ούτε κι εμένα
ΤΟ πολυμορφικό είναι χειρότερο -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
:ninja:'Ο γαμος ειναι η αρχη της φθορας για τον αντρα και το σημειο εκκινησης για τη γυναικα'
ΠλατωνΕίπε τέτοιο πράγμα ο Πλάτων?
Πρέπει να τον μελετήσω ενδελεχώς.Πέρα από την πλάκα που κάνουμε πολύ μεγάλη κουβέντα φίλε μου.
-
Πολύ παντόφλα είχε φάει ο Plato
Σιγά μην είναι σημείο εκκίνησης για τη γυναίκα, που θα πατσολέψει μετά από 3 κουτσούβελα
Τί πιστεύει ο ειδικός πλατωνολόγος mjacob επ αυτού αραγεοι ουρανοί είναι δικοί μας
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Με αφορμή κάποιους που καταφέρανε να είναι δίγαμοι και τρίγαμοι και οι γυναίκες τους να μην το ξέρουν καν... σκέφτομαι ότι κάποιος θα μπορούσε να ταξιδεύει πολύ λόγω εργασίας και στην μία πόλη να είναι παντρεμένος, στην άλλη να συζεί και σε άλλη να είναι ελεύθερος!! Τα έχει όλα και μάλιστα έχει κυρίως τα καλά τους αποφεύγοντας τα κακά τους αφού δεν θα προλαβαίνει να μείνει αρκετά σε ένα μέρος για να βαρεθεί ή να τον φάει η γκρίνια!!
Φανταστείτε τον τύπο με γυναίκα πχ στη Θεσ/κη, μόνιμη φιλενάδα στο Βόλο και εργένη στην Αθήνα! Αυτός θα ξέρει καλά να μας πεί για τον βασικό εθνικό οδικό άξονα !Eισαι Νο 1 υποψηφιος για εμφραγμα,αν δεν πας απο εμφραγμα θα πας απο τροχαιο με τοσα χλμ
-
Ολα τα'χαμε σ'αυτο το θεμα, ο γερο-Πλατων μας ελειπε με τις σαχλαμαριτσες του
ειπε παλι τη χαζομαρουλα του και χαρηκε ο στοκος
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
τα όρνια επικοινωνούν μεταξύ τους με υπερήχους κλπ σκοτεινές δυνάμεις (τεχνολογία των Θεών ) -
-Να είσαι παντρεμένος Δευτέρα έως Παρασκευή με τη γυναίκα σου!
-Να συζείς με τη γκόμενα το Σάββατο!
-Να είσαι εργένης την Κυριακή για να γουστάρεις μπαλίτσα με τα φιλαράκια (+πίτσες, μπύρες, κτλ)!Αν μπορεί κανείς να το κάνει αυτό, ας πει και σε μας τον τρόπο!!!!
-
Ο χρήστης Batman έγραψε:
-Να είσαι παντρεμένος Δευτέρα έως Τεταρτη με τη γυναίκα σου!
-Να συζείς με τη γκόμενα Πεμπτη-Παρασκευη-Σαββατο!
-Να είσαι εργένης την Κυριακή για να γουστάρεις μπαλίτσα με τα φιλαράκια (+πίτσες, μπύρες, κτλ)!Αν μπορεί κανείς να το κάνει αυτό, ας πει και σε μας τον τρόπο!!!!
Ενταξει, το διορθωσα.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
-Να είσαι παντρεμένος Δευτέρα έως Τεταρτη με τη γυναίκα σου!
-Να συζείς με τη γκόμενα Πεμπτη-Παρασκευη!
-Να είσαι εργένης Σαββατοκύριακο για να γουστάρεις μπαλίτσα με τα φιλαράκια (+πίτσες, μπύρες, κτλ)!Αν μπορεί κανείς να το κάνει αυτό, ας πει και σε μας τον τρόπο!!!!
Ενταξει, το διορθωσα.
Μισές δουλειές.....τσ,τσ....
-
Ο χρήστης Batman έγραψε:
-Να είσαι παντρεμένος Δευτέρα έως Παρασκευή με τη γυναίκα σου!
-Να συζείς με τη γκόμενα το Σάββατο!
Φρόντισε να εξαφανίσεις το πόστ το συντομώτερο γιατί αν το πάρει πρέφα η σύζυγος δε θα πας άκλαφτος αλλά kon5 αλλά ούτε τα σκουλήκια δε θα προλάβουν να σε φάνε
-
ΤΟ πολυμορφικό είναι χειρότεροΤο πολυμορφικό είναι ότι καλύτερο για in car entertainment, λόγω χώρων! Παρέχει πολλές δυνατότητες και μπορείς να αφήσεις τη φαντασία σου ελεύθερη, ενώ ένα άλλο αμάξι σε περιορίζει...
(πως λέμε... 'είσαι για ένα test drive; ')
Όλα εγώ θα σας τα μαθαίνω ρε παιδάκι μου...
-
οι μηχανικοί καυλ...εμ.. ζουν για τους περιορισμούς και τις τεχνικές δυσκολίες
-
Πλάκωσε και το ΤΕΕ
Να παντρευτείς, να συζείς ή να είσαι εργένης?