-
οχι ρε συ.
Απλα ανακαλυψα το ebay και με επιασε με κολοπιλαλα με τα ψωνια!!!(οχι μονο απο το ebay)
-
Ω ρε mitsuko
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
-
Ναι γιατι τωρα εχουμε παιδι και εχουμε εξοδα και πρεπει να προσεχουμε και μπλα μπλα μπλα...αυτα ακουγα το ΣΚ..
Αλλα εκανα κατι που ξεχειλισε το ποτηρι..και εχει δικιο.
Πρεπει να ειμαι καλος τωρα γιατι εχω στο πισω μερος του μυαλου μου τον ΟΤΕ ΤΒ!!!
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
ή
[spoiler:22moeb2z]https://www.youtube.com/watch?v=Gb1HrBCVOCU[/spoiler:22moeb2z]
-
Μα το διεψευσε κατηγορηματικα.
-
Στον Jonah Hill αναφερομουνα
-
Νεος πατερας.
-
Tελικά πότε παντρεύτηκε ο HiFi μάθαμε?
-
Ρωτα τον κουμπαρο του.
-
Γίνεται gay γαμος σε εκκλησία στην Ελλάδα?
-
Μάλλον κάποιος το παράκανε με τις μπλούζες του Fernando...
-
Σαν σημερα Παρασκευη ,το 2012 ετοιμαζομουν....
Αλλα ημερομηνιακα ηταν 31/08...
2 χρονια λοιπον...!!
Γενικα καλα...!
-
Γενικα καλα...ιδιαιτερα?
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Γενικα καλα...ιδιαιτερα?ακόμα ψάχνει εκείνη την πιστωτική, έχει μέχρι να κυκλοφορήσει το Note 4 αλλιώς γμσε τα
-
ενταξει καλα ειναι μωρε απλα ωρες ωρες θα ηθελα να γυριζω σπιτι και να μην ειναι κανεις (οπως παλια που ζουσα με τους δικους μου)
Τωρα βεβαια που υπαρχει και μπομπα ειναι ακομα καλυτερα!! -
Εγώ έχω συμπληρώσει τα 4 χρόνια (21 μήνες με τον διάδοχο) και είναι χαοτικά καλύτερα από πριν. Ναι μεν πολύ περισσότερες ευθύνες, πολύ λιγότερη ανεμελιά, αλλά νιώθω πολύ ανώτερος άνθρωπος. Σα να έχανα τον χρόνο μου προηγουμένως. Καλή κι η καλοπέραση αλλά πολύ εγωιστική κι ανούσια.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
:lol:
ενταξει καλα ειναι μωρε απλα ωρες ωρες θα ηθελα να γυριζω σπιτι και να μην ειναι κανεις (οπως παλια που ζουσα με τους δικους μου)
Τωρα βεβαια που υπαρχει και μπομπα ειναι ακομα καλυτερα!!Οταν παρέλαβες τα παπουτσια απο το ebay πιο ενθουσιασμένος ήσουν
-
Γενικά, είμαι ζευγαρωμένος (με την ίδια γυναίκα) περισσότερα χρόνια απ' όσα δεν ήμουν.
Ακόμα κοιμόμαστε αγκαλιά.
Για τα παιδιά, δεν μιλάω καν. Θα άξιζε όλη αυτή η ιστορία κ μόνο γι' αυτα.
Μερικές φορές, βέβαια, σκέπτομαι ότι δεν θα ήταν άσχημα να είχα άλλη μια ζωή, να την ζήσω εργένης κ ρεμάλι. -
Γιατρε μου μολις προχθες περασα τον καβο των 7 χρονων παντρειας το παω καλα το καραβι; Παντως η αξια των παιδιων δεν μετριεται με τιποτε.
Να παντρευτείς, να συζείς ή να είσαι εργένης?