-
Ορθολογικές αναζητήσεις δεν χωράνε σε αυτό το θέμα.
Αφ' ενός επειδή πρόκειται για κάτι εντελώς προσωπικό, και γιατί, αφ' ετέρου, όταν φτάσει η ώρα που θα βρείτε τον άνθρωπό σας, όλα αυτά που υποστηρίζετε, οι ενάντιοι, δεν θα είναι ούτε αναμνήσεις. -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Αγαπητε κον 5.Παλι για φοβο θα μιλησω και δεν θελω .
Φοβασαι την δεσμευση ετσι?Κάθετί στη ζωή έχει επιπτώσεις. Το συγκεκριμένο πέρα από τις συναισθηματικές έχει και νομικές και οικονομικές βαρύτατες αν στραβώσει
Μαλλον εισαι σχετικα μικρος σε ηλικια και το εχεις να σκεφτεται ανεξελενκτο ,,,ξερεις ποιο !
Το ανέφερα πριν, 32 ετών μαντράχαλος σε λίγους μήνες στα 33 η καλλίτερη ηλικία ΙΜΟ
Οταν το χαλιναγωγησεις θα ξεπερασεις τον φοβο της δεσμευσης . Καλα κανεις ομως και ρουφας την ζωη με το μπουρι φιλε μου.
Ισως βαρεθεις πιο γρηγορα ετσι και αυθορμητα θα παρεις τον δρομο των υποχρεωσεων.
Ξερεις η μοναξια χτυπα παντου και ολους.Παντρεμενους και μη.
Η διαφορα ειναι το γλυκο φιλι ενος παιδιου ,δικου σου.!32 εγώ 28 ο αδελφός μου και βλέπω τί έχει τραβήξει και τί τραβάει ο πατέρας μου για πάρτη μας
Ήρωας είναι ο άνθρωπος. Τί να βαρεθώ πιό γρήγορα την καλή ζωή?Κοίτα στις 12 Μαϊου είναι η συναυλία των depeche mode στην Μαλακάσα. Η ηλικία η δική μου μεγάλωσε με depeche δεν χάνονται λοιπόν. Έχω δύο φίλους συνομίληκους θέλουν να έρθουν αλλά δεν μπορούν ο ένας τρώει παντόφλα αλά ρατανπλαν και το λέει έξω από τα δόντια και ο άλλος δεν έχουν πού να αφήσουν το μωρό που ξυπνάει ανά δύο ώρες κλαίει, χέζει και δεν τον αφήνει να κοιμηθεί, τα μάτια του είναι κάπως σαν το εμότικον εκείνο που τα μάτια του κάνουν σβούρες. Κάθε μέρα σχεδόν πάω γυμναστήριο του λέω έλα και εσύ. Τί ώρα μου λέει. 9 το βράδυ του λέω. Και πετάγεται η γυναίκα και λέει: δεν γίνεται κάνουμε μπάνιο το μωρο.....
Έπειτα τα έξοδα των παιδιών είναι τρελά και με τα φράγκα που βγάζω τώρα δεν λέει φίλε γιατί θα αναγκαστώ να κόψω άλλα και δεν κόβονται μια ζωή την έχουμε.
Ένας φίλος παντρεμένος μου είπε ότι 'οι παντρεμένοι είναι σαν τους ναρκομανείς όσο περισσότεροι μαζί τους τόσο καλλίτερα''Έπειτα έχω αρκετά παραδείγματα φίλων μου φραγκάτων που τους την έπεσαν για την τσέπη (αν θες να το δεις το βλέπεις αυτό ) και πήγαν άκλαφτοι οι καημένοι
Για 2η ή τρίτη επιλογή με βλέπω.
Ένας θεός με μια σκαφάρα στην μαρίνα της Θεσσαλονίκης έχει όνομα σκάφους 'bachelor again' και κάποιοι άλλοι βάζουν της γυναίκας τους
Κακά τα ψέμματα όπως έχουμε μάθει να ζούμε σήμερα δύσκολα κάνουμε εκπτώσεις. Οι γονείς μας τότε ξεκινούσαν με ένα βρακί μονάχα που λέει ο λόγος και τους έδενε ο κοινός αγώνας της δημιουργίας και η αγάπη που σήμερα σπανίζει. Αλλά δεν είχαν και πολλές απολαύσεις ούτε πολλές δυνατότητες ψυχαγωγίας κλπ Σήμερα έχουμε όλα τα καλά στο πιάτο και δεν θέλουμε να τα αποχωριστούμε.
Ψιλοκαταλήγω στο εξής. Συνεχίσω ως έχει την εργένικη απολαυστική ζωή μου. Αν βρεθεί μια σωστή κοπέλα πάνω κάτω της ίδια οικονομικής κατάσταση με εμένα και αυτό τόσο λόγω κοινών βιωμάτων όσο και για να μην ελοχεύει ο κίνδυνος του φαγοποτίου προχωράμε και αν έρθει ο γάμος χωρίς δεξιώσεις κλπ δηθενίστικες εκδηλώσεις σε ένα ξωκλησάκι, με λίγους καλεσμένους και μετά το πολύ πολύ μερικά μπουκαλάκια με φίλους σε μπαρ με καλή μουσική.
ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ όπως πολλοί με συμβουλεύουν πριν παντρευτώ θα πω να δω το ''σπίτι της'' και ειδικότερα τη μάνα της...γιατί θα είναι ίδια η μάνα της.
Ελπίζω την κρίσιμη στιγμή αυτά να τα εφαρμόσω. Εκεί θα έγκειται το μυστικό της επιτυχίας. Βόηθα ΄Υψιστε -
Αν μπορεις να αντιμετωπισεις το γεγονος οτι σε καμια πενταετια..Οι φιλοι σου δεν θα ειναι τοσοι οσοι σημερα κ οτι το κινητο σου δεν θα χτυπαει τοσο πολυ..Επειδη οι περισσοτεροι του κυκλου σου θα εχουν φορεσει στεφανι..Τοτε μεινε μονος........
-
Και έλεγα γιατί έχω καιρό να το δω να τριγυρνάει Χαλκιδική?
Πάει και αυτός? 2ος? 3ος γάμος? Στα πόσα είναι? -
Αμα σας χαλάει το θέμα γάμος, παιδιά γιατί το συζητάτε?
-
Δεν μας χαλάει εξ'ορισμού Θανάση. Δεν είμαστε προκατελειμμένοι. Το συζητάμε απλά να δουμε απόψεις, γνώμες, προβληματισμούς κλπ. ώστε η όποια επιλογή μας να είναι όσο το δυνατόν πιο συνειδητοποιμένη.
-
Εγώ βλέπω τρελή προκατάληψη πάντως.
-
Λέω ότι βλέπω ρε σεις. Στην παρέα μου οι μισοί είναι παντρεμένοι οι μισοί ανύπαντροι μάντεψε ποιοί περνάνε φίνα κατά κοινή ομολογία όλων στην παρέα
-
εγω θα πω καθε πραγμα στο καιρο του.
οποιος δεν παντρευτει το μελλον του θα ειναι πολυ ασχημο.
μοναξια,κανεις δεν σου δινει σημασια,σε δειχνουν με το δαχτυλο,να λενε ο ταδε το γεροντοπαλικαρο.
και οταν γερασεις σε τρωει η μοναξια ,ο φοβος μην αρρωστησεις και δεν σε προσεξει κανενας.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ.
μην ψαχνετε να βρειτε την γυναικα των ονειρων σας,απλα βρειτε μια που να ταιριαζετε καπως,οχι ιδιαιτερα ομορφη και να ειναι πανω απολα νοικοκυρα.
α και κατι αλλο η γυναικα που θα παντρευτειτε να ειναι κατωτερη σας και οχι ανωτερη, -
Eγώ όταν βλέπω δηλώσεις του τύπου 'της ίδιας οικονομικής κατάστασης με μένα' εκεί είναι που χαλιέμαι.
Ρε παιδια
-
Προικοθήρα!
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Eγώ όταν βλέπω δηλώσεις του τύπου 'της ίδιας οικονομικής κατάστασης με μένα' εκεί είναι που χαλιέμαι.Ρε παιδια
οντως 'καλύτερης οικονομικής κατάστασης απο μένα' επρεπε να λέει
-
Eγώ όταν βλέπω δηλώσεις του τύπου 'της ίδιας οικονομικής κατάστασης με μένα' εκεί είναι που χαλιέμαι.Ρε παιδια
αν εισαι πλουσιος και σε θελει μια καπως φτωχη εχεις σκεφτει τι σημαινει αυτο;
μαλλον οτι σε γουσταρει για τα φραγκα.
αν εσυ εισαι φτωχος και αυτη πλουσια εκτος του οτι ειναι δυσκολο να σε παντρευτει μια τετοια,εκτος αν την μαμας καλα,σημαινει οτι το κοριτσακι καποιο προβλημα εχει -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Λέω ότι βλέπω ρε σεις. Στην παρέα μου οι μισοί είναι παντρεμένοι οι μισοί ανύπαντροι μάντεψε ποιοί περνάνε φίνα κατά κοινή ομολογία όλων στην παρέαΑπλά μάλλον οι ελεύθεροι το μεγαλοποιούν λίγο και οι 'δεσμευμένοι' το υποτιμούν .
Γενικά η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση.Επίσης, όταν παντρεύεσαι, μετά από λίγο θεωρείς καποια πράγματα δεδομένα και δεν τους δίνεις σημασία (και ίσως γι'αυτό και δε σε γεμίζουν...δεν προσέχεις τι απολαμβάνεις).
Π.Χ. : Θεωρεί κάποιος (παντρεμένος) δεδομένο ότι θα γυρίσει σπίτι, θα δει τηλεόραση, θα βρει μαγειρεμένο φαγητό (σημερινό), τα πουκάμισα σιδερωμένα, τα ρούχα του πλυμένα-σιδερομένα και έτοιμα στη ντουλάπα...αν είναι πιασμένος ή κουρασμένος, θα τον φροντίσει η γυναίκα του κοκ.
Αντίθετα ο ανύπαντρος το θεωρεί 'μάνα εξ ουρανού' αυτή την κατάσταση.ΥΓ:Προφανώς και αυτή την κατάσταση της διευκόλυνσης, την πληρώνεις λίγο ακριβά κάπου αλλού...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Προικοθήρα!Nα μην έχει μια πόρσε ρε ασιμοφ
-
Κοίτα να δεις το έχω ψάξει αυτό. Γενικά μου αρέσει να ψάχνομαι. Καλό κακό? Θα δείξει. Η ζωή δείχνει πως δεν είναι να αφήνεις και πολλά στην τύχη μάτια ανοιχτά
Δεν το λέω υποτιμητικά για τον έχοντα χαμηλά εισοδήματα. Καμία σχέση.
Το σκεπτικό είναι το εξής: Δυο άνθρωποι όταν έχουν πάνω κάτω την ίδια κατάσταση οικονομική κατά πάσα πιθανότητα θα έχουν τα ίδια κοινωνικά βιώματα, τρόπος ζωής κλπ που σε μαγάλο βαθμό καθορίζουν χαρακτήρα. Εγώ π.χ. που είμαι στη μεσαία τάξη δεν μπορώ να συγκριθώ με την κόρη ενός βαθύπλουτου ούτε και κατά πάσα πιθανότητα θα μπορούμε να κάνουμε χωριό μιας και αυτηνής το μυαλό μάλλον θα είναι στις λουί βιτόν και στα σπίτια στο Πανόραμα κλπ που εγώ αφενός δεν μπορώ να τα παράσχω και αφετέρουν δεν με εκφράζουν κιόλας. Όύτε και προικοθήρας είμαι ούτε και θέλω να γίνω. Από την άλλη αν βρω καμιά που δεν έχει που να μείνει που λέει ο λόγος κινδυνεύω εγώ να είμαι το μαξιλάρι σωτηρίας αφενός αλλά και γενικά δεν θα πολυεπικοινωνούμε λόγω διαφορετικών βιωμάτων και πάλι. Έχει συμβεί στην παρέα μου εις διπλούν
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
[Π.Χ. : Θεωρεί κάποιος (παντρεμένος) δεδομένο ότι θα γυρίσει σπίτι, θα δει τηλεόραση, θα βρει μαγειρεμένο φαγητό (σημερινό), τα πουκάμισα σιδερωμένα, τα ρούχα του πλυμένα-σιδερομένα και έτοιμα στη ντουλάπα...αν είναι πιασμένος ή κουρασμένος, θα τον φροντίσει η γυναίκα του κοκ.Να σου φέρει τις παντόφλες, να σου κάνει ποδόλουτρο
Να σας γνωρίσω καμιαν ολλανδέζα, είναι ειδικές σε τέτοιες περιποιήσεις
Οι γυναίκες σας δε δουλεύουν
-
Προικοθήρα!
Nα μην έχει μια πόρσε ρε ασιμοφ
Ε οχι και Πορσε κατευθειαν, 'babysteps' που ελεγε κι ο θεουλης Bill Murray σε μια ταινια που εκανε τον ψυχακια Ξεκινα με κανα cooper s και βλεπουμε Εσυ τι θα δωσεις; Ο,τι πληρωνεις, παιρνεις
Εγω τη θελω φτωχια, με φουκαριαρα μανα -
Κοντεύω να σε πιστέψω
Ειδικά αυτό με τη μάνα είναι πολύ catchyΔίνω απλόχερα σεξουαλική ικανοποίηση
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Επίσης, όταν παντρεύεσαι, μετά από λίγο θεωρείς καποια πράγματα δεδομένα και δεν τους δίνεις σημασία (και ίσως γι'αυτό και δε σε γεμίζουν...δεν προσέχεις τι απολαμβάνεις).
Π.Χ. : Θεωρεί κάποιος (παντρεμένος) δεδομένο ότι θα γυρίσει σπίτι, θα δει τηλεόραση, θα βρει μαγειρεμένο φαγητό (σημερινό), τα πουκάμισα σιδερωμένα, τα ρούχα του πλυμένα-σιδερομένα και έτοιμα στη ντουλάπα...αν είναι πιασμένος ή κουρασμένος, θα τον φροντίσει η γυναίκα του κοκ.
Αντίθετα ο ανύπαντρος το θεωρεί 'μάνα εξ ουρανού' αυτή την κατάσταση.Κοίτα, δεν ξέρω αν οι πιστοί το λένε μάνα εξ ουρανού, εγώ πάντως το λέω 'πλυντήριο πιάτων/ρούχων' 'επαγγελματίας που έρχεται να σιδερώσει και να πλύνει το σπίτι' [γιατί να αφήνουμε τα πράγματα σε amateurs όταν υπάρχει εξειδικευμένο προσωπικό ] και 'εστιατόριο/delivery/προτιμώ να μαγειρεύω ο ίδιος'
Η συμβία [sic] αλλού πρέπει να είναι professional amateur , και αυτό δεν αναφέρεται σε τίποτα από τα παραπάνω
Να παντρευτείς, να συζείς ή να είσαι εργένης?