-
Οχι, ηταν ανω τελεια σε sms. Τα τελευταια 15 χρονια χρησιμοποιω μια συσκευη ονοματι κινητο τηλεφωνο με δυνατοτητα αποστολης-ληψης συντομων γραπτων μηνυματων
Τασε γιατι αγχωθηκες; -
Ο χρήστης fog έγραψε:
αυτο με τις ηλιθιες ειναι και θεμα ηλικιας: οταν ημουν μικροτερος ειχα (σχετικη) ανοσια, τωρα τελευταια στην υποψια βλακειας ξενερωνω ασχημα
Εντελώς φυσικό μου κάνει αυτό. Όσο πιο νέος και με λιγότερες εμπειρίες είναι ο άνθρωπος, τόσο λιγότερες απαιτήσεις έχει και σίγουρα η αυτοπεποίθηση δεν είναι στα ύψη. Σε αυτή την περίπτωση ότι και να 'κάτσει' καλό είναι, αρκεί να 'κάτσει'. Όσο η αυτοπεποίθηση μεγαλώνει τόσο περισσότερο θέλουμε να την τονώσουμε και εκεί ψάχνουμε κάτι που να μας ανεβάσει και στα μάτια των άλλων, κάτι που θεωρείται σπουδαίο, όμορφο κλπ. Όταν πια ξεπεράσουμε και αυτό το στάδιο, ότι μπορούμε να έχουμε κάτι, μπορούμε ακόμα και να έχουμε κάτι που θέλουν και οι άλλοι, τότε το επόμενο στάδιο είναι να θέλουμε κάτι πιο πολύ, πιο 'δύσκολο', κάτι που να είναι ολοκληρωμένο και να μας δίνει ακόμα μεγαλύτερη ευχαρίστηση.
Κακά τα ψέματα, στο παιχνίδι της κατάκτησης (και όχι μόνο) η ικανότητά μας μετριέται με την αξία αυτού που κατακτάμε. Ένα άτομο λοιπόν που δεν μένει στις 'παιδικές' ασθένειες, τι πιο φυσικό να θέλει να 'παίξει' και να 'κερδίσει' πιο ολοκληρωμένο 'αντίπαλο';
Πολύ ωραίο ποστ!
Βέβαια, το τι είναι ολοκληρωμένο, εξαρτάται από αυτόν που λύνει το...ολοκλήρωμα!
Ο φίλος Asimov πχ επιμένει στην ορθογραφία...
Εγώ επιμένω στο εχμμμ...ωραίο κωλαράκι (ορίστε το είπα ).
Ο koutsan (αν μας διάβαζε και δεν ήταν για διακοπές ΠΑΛΙ... ) θα επέμενε στο εγκεφαλικόν του πράγματος...
κ.ο.κ....Δηλαδή, ο συνδυασμός ομορφιάς, εξυπνάδας, και λοιπών χαρισμάτων που ψάχνει ο καθένας, κάθε φορά είναι διαφορετικός. Κοινώς, μπορεί για μένα που είμαι πεζός και αμόρφωτος άνθρωπος, με χαμηλή αυτοεκτίμηση και που οδηγώ Lancia Y, ο στόχος μου να είναι κάθε φορά ένας πιο ωραίος...
Δεν αλλάζει κάτι σ' αυτό: μπορεί για μένα να είναι πιο δύσκολο να βρω τον ωραίο , απ' ότι ο Asimov την γνωρίζουσα άψογη ορθογραφία! Και αντιστρόφως!
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Καποτε τα εφτιαξα με μια οχι τοσο ομορφη (οσο συνηθως ) γκομενα γιατι χρησιμοποιησε εξοχα την ανω τελεια!Εγώ ακόμα περιμένω την γκόμενα που δε θα ξυνίσει τα μούτρα της οταν της πώ να πεταχτουμε καμια 1000 χλμ για ενα καφεδακι
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Καποτε τα εφτιαξα με μια οχι τοσο ομορφη (οσο συνηθως ) γκομενα γιατι χρησιμοποιησε εξοχα την ανω τελεια!
Εγώ ακόμα περιμένω την γκόμενα που δε θα ξυνίσει τα μούτρα της οταν της πώ να πεταχτουμε καμια 1000 χλμ για ενα καφεδακι
Είναι που όταν της προτείνεις σκέφτεται πως θα τα κάνει με Avensis...
Μόλις αγοράσεις κανα Πορσίδι, ξανά-πρότεινέ το να δεις τι θα σου πει... -
Ο χρήστης vaggman έγραψε:
Από την στιγμή που αποδεχθείς ότι πρέπει αδιαμαρτύρητα να λύσεις τα προβλήματα της γυναίκας σου, θα έχεις χαρούμενο γάμο.
(ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ: κοινωνικά, οικογενειακά, υπαρξιακά, σεξουαλικά, διατροφικά, μετακίνησης, διακοπών, στέγασης, αγορών, κλπ).Και αυτα ειναι προβληματα μονον της γυναικας δλδ?Ο αντρας τα εχει λυμενα απο παντα ετσι?
Ο **έλληνας **άντρας δεν έχει προβλήματα, γιατί του τα έχει λύσει η μαμά του.
Οχι, ηταν ανω τελεια σε sms. Τα τελευταια 15 χρονια χρησιμοποιω μια συσκευη ονοματι κινητο τηλεφωνο με δυνατοτητα αποστολης-ληψης συντομων γραπτων μηνυματων
Πρέπει να τα χάνω νομίζω, γιατί έφαγα μισή ώρα να βρω άνω τελεία στο νόκια και δε βρήκα τίποτα. Σίγουρα δεν ήταν καμένο πίξελ ή δεν είχε κουτσουλήσει μύγα την οθόνη;
-
Περίμενα τα ποσοστά των παντρεμένων να είναι πιο ψηλά .
Δικαιολογημένα ίσως .
Σήμερα ετυχε ,,και πήγα μόνος για μπάνιο και στο μπάρ που έπινα το καφεδάκι μου όπως γυρίζω να φύγω ήταν δυο χαριτωμένα κοπελάκια και λέει το ένα στο άλλο κοιταζοντας με στα μάτια ,Καλα είναι τέλειος,,,,,
Εγινα ναρκισιστης εστω για λιγο βρε παιδιά.
Το θέμα είναι βέβαια οτι φόραγα την βέρα και το άλλο κοπελάκι είπε κοιταζοντας,,,,ατυχησες!
Να την βγάλω κοριτσια ,να την βγάλω! -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Βέβαια, το τι είναι ολοκληρωμένο, εξαρτάται από αυτόν που λύνει το...ολοκλήρωμα!
Ο φίλος Asimov πχ επιμένει στην ορθογραφία...
Εγώ επιμένω στο εχμμμ...ωραίο κωλαράκι (ορίστε το είπα ).
Ο koutsan (αν μας διάβαζε και δεν ήταν για διακοπές ΠΑΛΙ... ) θα επέμενε στο εγκεφαλικόν του πράγματος... κ.ο.κ....Άλλο θέμα τι τραβάει η όρεξη ή ποιά είναι τα κριτήρια του καθενός και άλλο ποιό μπορεί να θεωρηθεί σαν 'ολοκληρωμένο' πακέτο. Ίσως να μην καταφέρω να σου εξηγήσω ακριβώς τι εννοώ αλλά θα προσπαθήσω. Θα χρησιμοποιήσω το παράδειγμα που χρησιμοποίησες και συ.
Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι αυτό που εσένα σε ενδιαφέρει αυτή την εποχή, είναι να έχεις δίπλα σου μια γυναίκα με όσο το δυνατό πιο ωραίο κώλο. Αυτό είναι το κύριο ή και μοναδικό σου ζητούμενο ώστε να είσαι ευχαριστημένος. Ακόμα και τίποτα να μη σου λέει το να γράφει σωστά ή το να είναι έξυπνη και πνευματώδης, αυτό δε σημαίνει ότι αν τα είχε δε θα θεωρούνταν (άσχετα αν σε ενδιαφέρει ή όχι) πιο ολοκληρωμένο το πακέτο, ακόμα και από σένα.
Όσο λοιπόν η αυτοεκτίμησή σου είναι σε χαμηλό επίπεδο θα προτιμάς να επιλέγεις το μοντέλο με τον ωραίο κώλο και το iq ραδικιού, ώστε να εξασφαλίσεις ότι δεν θα χρειαστεί να ανταπεξέλθεις και σε άλλους τομείς πέρα από το βασικό ένστικτο συν κάποια περιποίηση.
Αν όμως έρθει η στιγμή που νιώσεις σίγουρος για τον εαυτό σου, τόσο ώστε να σταθείς στα ίσα απέναντι σε ένα έξυπνο και ενδιαφέρον άτομο, τότε, ακόμα και αν πάλι το ζητούμενό σου είναι ο ωραίος κώλος και μόνο, θα επιλέξεις το 'βελτιωμένο' και πιο 'ολοκληρωμένο' μοντέλο.
Έστω και αν ο μοναδικός λόγος είναι να σε ζηλεύει ή θαυμάζει, εκτός από τον drifter που έχετε κοινά γούστα και ο Asimov γιατί θα ξέρει άψογη γραμματική αλλά και ο koutsan μιας και θα είναι έξυπνο άτομο. Είναι μέσα στην ανθρώπινη φύση πιστεύω αυτή η κίνηση.
Το παράδειγμα είναι αρκετά χοντροκομμένο αλλά δεν είναι αυτό το θέμα όσο το να κάνει κατανοητό αυτό που προσπαθώ να εξηγήσω.
ΥΓ. Και τώρα που έγραψα ένα κατεβατό σκέφτηκα ένα πιο απλό και μαζεμένο παράδειγμα. Ας υποθέσουμε ότι δεν ακούς ποτέ μουσική στο αυτοκίνητο. Ακόμα και έτσι όμως, αν βρεις 2 εντελώς ίδια αμάξια, στην ίδια τιμή, το ένα με ηχητικό σύνολο και το άλλο όχι, η πιθανότερη επιλογή είναι αυτό με το σύστημα και ας μην το χρησιμοποιήσεις για σένα ποτέ.
-
Fog, δεν ωριμαζουν ολοι oι ανθρωποι με τον τροπο που εσυ ωριμασες . Καποιοι ανθρωποι γεννιουνται και πεθαινουν αδιαφοροι για το 'πνευμα' (ή οτιδηποτε αλλο). Παραμενουν λοιπον αδιαφοροι σε ολη τη ζωη τους (η οποια μπορει ανετα να ειναι ευτυχισμενη βεβαιως).
Τα χαρακτηριστικα που επιλεγει ο καθενας δεν ειναι ισοτιμα (ie ωραιος κωλος != ορθογραφια ) αρα αν καποια ξερει καλυτερη ορθογραφια δεν ειναι απαραιτητο οτι θα την προτιμησει ο HF (δεν ισχυει λοιπον οτι ορθογραφια x2 > ωραιος κωλος... ή καπως ετσι -τι μαλακιες λεω αποψε -)
Αυτος που θελει τον ωραιο κωλο.. ισως απλα να κοιταξει εναν πιο ωραιο κωλο οσο αποκτα αυτοπεποιθηση , ο asimov απ'την αλλη οταν αποκτησει αυτοπεποιθηση θα τα φτιαξει με γλωσσολογο
-
Όλες οι γυναίκες είναι ίδιες, θέλουν τα ίδια πράγματα και έχουν παρόμοια συμπεριφορά. Γι αυτό διαλέγεις την όμορφη και έξυπνη - έτσι κι αλλιώς τα ίδια θα σου ζητάει με μια άσχημη και χαζή.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Όλες οι γυναίκες είναι ίδιες, θέλουν τα ίδια πράγματα και έχουν παρόμοια συμπεριφορά. Γι αυτό διαλέγεις την όμορφη και έξυπνη - έτσι κι αλλιώς τα ίδια θα σου ζητάει με μια άσχημη και χαζή.Βαση ανταγωνισμου και μεσω υψηλοτερης αυτοπεποιθησης, η ομορφη,
θα εχει, ισως, περισσοτερες απαιτησεις για αυτο που δινει σε μια -οποιουδηποτε ορισμου- σχεση. -
Μ' αρέσει πάντως που μπόλικοι από τους άντρες του φόρουμ σιχτιρίζουν τη γυναίκα που φαρδαίνει, μπαζώνει, μοιάζει της μάνας της, και άλλα τινά. Ενώ αυτοί, μεγαλώνοντας, ομορφαίνουν, δένουν, αποκτούν πλουσιότερη κόμη και φέτες κάτω από το άτριχο μαρμαρένιο στήθος τους -και φυσικά δε μοιάζουν του πατέρα τους. ΙΜΗΟ, για να ισχύουν τα παραπάνω, τρεις είναι οι περιπτώσεις: (α) να είσαι ακόμα στην τρίτη δεκαετία της ζωής σου, (β) να είσαι σαραντα-πενήντα φεύγα και να νομίζεις ότι είναι έτσι, ή (γ) να λέγεσαι Μπραντ Πιτ. Στην πρώτη περίπτωση, απλά δεν ξέρεις τι σε περιμένει. Στη δεύτερη, απλά δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Στην τρίτη είσαι απλά ο Μπραντ Πιτ. (Οχι ο Μαύρος Πιτ, ε?)
Αλλά, θα μου πεις, άλλο το ωραίο φύλο και άλλο το ισχυρό: πώς είπατε? Το sex appeal του άντρα -ιδίως αυτου μετά τα δεύτερα -άντα- έγκειται στο πορτοφόλι του, το δυναμισμό του, το πορσικό του, τα Cohiba του και γενικά όλα αυτά τα καλλωπιστικά που αποκτούν όλο και μεγαλύτερη σημασία στη ζωή του αρσενικού, όταν αρχισει και χάνει το μέτρημα των τριχων στη χτένα του.
Ισχυρό φύλο είπαμε? Αυτό που του τρέχουν τα σάλια στο λίκνισμα μιας ανεγκέφαλης ομορφοκώλας? -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Όλες οι γυναίκες είναι ίδιες, θέλουν τα ίδια πράγματα και έχουν παρόμοια συμπεριφορά. Γι αυτό διαλέγεις την όμορφη και έξυπνη - έτσι κι αλλιώς τα ίδια θα σου ζητάει με μια άσχημη και χαζή.
Βαση ανταγωνισμου και μεσω υψηλοτερης αυτοπεποιθησης, η ομορφη,
θα εχει, ισως, περισσοτερες απαιτησεις για αυτο που δινει σε μια -οποιουδηποτε ορισμου- σχεση.Εγώ βλέπω ότι μετά από λίγο καιρό όλες είναι ίδιες - ίδια συμπεριφορά και ίδιες ανάγκες.
-
ΜΑ γιατι εισαι τοσο πεζος? οι γυναικες δεν κοιτανε το ωραιο σώμα αλλα το χιουμορ επισης δεν κοιτανε το πορτοφολι αλλα να εισαι γλυκουλης-κλυκουλινης-καλουλης και αλλα τετοια ωραια
Γμτ παλι με το πουλι σοτ χερι θα μεινω....χιουμορ νταξ για τις ημερες του καυσωνα καλο ειναι...γλυκουλη νταξ εναν ανθρωπο 190 σχεδον με 3ψηφιο αριθμο κιλλων δεν το λες με τπτ, οσο για € και τρελο σωμα....ουτε για αστειο
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Fog, δεν ωριμαζουν ολοι oι ανθρωποι με τον τροπο που εσυ ωριμασεςΣαφέστατα και έχεις δίκιο. Εξάλλου φήμες λένε ότι δεν ωρίμασα ποτέ και οι 'κακοί' λένε ότι σάπισα κατευθείαν.
Δεν περιγράφω αναγκαστικές πορείες, ούτε δικά μου βιώματα (εξάλλου ένας ωραίος γυναικείος κώλος, εκτός του ότι είναι ωραίος, δεν μου προκαλεί κανένα άλλο συναίσθημα ). Περιγράφω την πιο μακρινή, ως τώρα, πορεία που παρατηρώ να έχουν διανύσει άτομα που έχω 'ταξιδέψει' μαζί τους κάμποσες δεκαετίες.
Δεν αποκλείω να υπάρχει και 'παραπέρα'. Για την ακρίβεια είμαι σίγουρη ότι υπάρχει και παραπέρα, απλά δεν τόχω δει ακόμα. Και σαφέστατα υπάρχουν άτομα που μένουν όχι μόνο στο δεύτερο (ας πούμε) βήμα, αλλά δεν ξεπερνούν καν το 'ότι νάναι αρκεί να κάτσει'. Ίσως αυτά να είναι και τα περισσότερα αλλά δεν είναι τα ενδιαφέροντα. Άντρες που θεωρούν όλες τις γυναίκες ίδιες και γυναίκες που θεωρούν όλους τους άντρες ίδιους, απλά δεν μπορούν να εντοπίσουν και να διεκδικήσουν το διαφορετικό, οπότε δεν έχουν κάποιο ενδιαφέρον για μένα.
πχ Σε μια γυναίκα που θεωρεί όλους τους άντρες μ@λάκες ή κορόιδα, ένας 'ξεχωριστός' άντρας θα ήταν σπατάλη και δεν θα μπορούσε να εκτιμηθεί, άσε που θα υπέφερε σε αυτή τη σχέση. Αδικία από τη φύση. Το ίδιο ισχύει και για τον άντρα που θεωρεί όλες τις γυναίκες ίδιες. Μια 'ξεχωριστή' γυναίκα θα χαραμίζονταν σε κάποιον που δεν ξέρει να ξεχωρίζει κάτι ιδιαίτερο και να το εκτιμάει. Είναι κρίμα κάτι πολύτιμο να αξιολογείται σαν 'κάτι που γυαλίζει'.
Βέβαια η φύση έχει προνοήσει να αποφεύγεται η 'αδικία'. Ο καθένας παίρνει τελικά αυτό που πραγματικά ψάχνει και πάει όχι εκεί που θέλει αλλά εκεί που κοιτάει. Κάπου εδώ παραπάνω το διάβασα (αναφέρονταν στις γυναίκες αλλά το ίδιο ισχύει και αν το εξετάσει κάποιος και για άντρες) και ήταν (για τα δικά μου κριτήρια) 'αχτύπητο' και 1000 respect:
Δεν αποκλείω το γεγονός να υπάρχουν γυναίκες που ψάχνουν για μ@λάκα, είναι ο κανόνας προσφοράς και ζήτησης. Απ την άλλη σίγουρα υπάρχουν και γυναίκες που έχουν άλλη αντίληψη για την σχέση, αλλα προφανώς δεν απευθύνονται σε μ@λάκες
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Στην πρώτη περίπτωση, απλά δεν ξέρεις τι σε περιμένει. Στη δεύτερη, απλά δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Στην τρίτη είσαι απλά ο Μπραντ Πιτ. (Οχι ο Μαύρος Πιτ, ε?)Απλά respect!!! (ειδικά η αντίθεση των Πιτ )
Η γνώμη αυτή φοριέται πολύ. Κάπου μάλιστα πέτυχα παραπάνω, ότι μια γυναίκα αν μεγαλώσει είναι για τα μπάζα ενώ ο 50άρης είναι σούπερ. Όπως το διάβαζα μου πέρασαν από το μυαλό εικόνες συνηθισμένων 50άρηδων και αναθεμάτισα την τύχη μου γιατί ενώ όπως φαίνεται είμαστε στη χώρα που οι 50άρηδες είναι κλώνοι του Κλούνεϋ, εγώ ζω σε λάθος μέρος. -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Τασε γιατι αγχωθηκες;
Νταξ, δεν είμαι και το πρότυπο του ορθογράφου
Αν έγραφα το Ωχ Οχ θα μου απάνταγες;
Μάλλον ο πάσχος θα μου απάνταγε -
Eγώ πάντος παρ'ότι είμουν και είμαι ωραίος άντρας και δέν κουράστηκα πότε για μιά γυναίκα οφείλω να πω οτι όλα είναι θέμα όχι εμφάνισης αλλά συμπεριφοράς και μυαλού!
Τα περισσότερα προβλήματα μου τα είχαν δημιουργήσει οι δήθεν ωραίες η αυτές των οίκων Κριστις και λοίπων οίκων ψώνιων! Θέλαν δόξα χρήμα,στυλ ,,,ααααα δεν έχεις αμάξι καμπριο ,οπότε παρ'το μανίκι σου και άντε γειά.
Η γυναίκα μου ηταν απο τις μόνες που με πλησίασαν στα ίσια χωρις κόμπλεξ γυναικείου ύφους δείχνοντας τι ήθελε σίγουρη και με αυτοπεποιθηση.
Τωρα θα πεί κάποιος ότι το ωραίο μωρό ειναι άλλο πράγμα.Τα ωραία μωρα στην πλειοψηφία τους επειδή ξέρουν ότι είναι ωραία δεν δέχονται πολλά πολλά ειδικά αν την έχουν δεί Μονικα Μπελούτσι.
Προσωπικα πέρασα πολύ καλά .
Ομως οι πειρασμοί είναι μεγάλοι και μες τον γάμο οπότε,,,,,,,,,κουράγιο! -
Εχμ... αν αρχίσουμε να μιλάμε για ξεχωριστούς άντρες και γυναίκες, την χάσαμε την μπάλα...
Καταρχάς, ΠΟΙΟΙ και ΠΟΙΕΣ είναι αυτοί; Τι τους διαφοροποιεί; Τίποτε συγκεκριμένο ΠΡΟΦΑΝΩΣ. Φλου...Η λέξη ξεχωριστός, ΓΙΑ ΜΕΝΑ, είναι απλά μια ανακάλυψη-εφεύρεση-μπουρδα , που κάποιοι από εμάς εφήυραν για να δημιουργήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε ένα χώρο που δεν τους βόλευε... Κοινώς, εγώ δεν είμαι 'ωραίος', αλλά είμαι 'ξεχωριστός'. Μην γίνεσαι θύμα του μάρκετιγκ και της εύκολης λύσης! Διάλεξε το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ 'ξεχωριστό'! ΕΜΕΝΑ!
Και συνεχίζω....
Οσο πιο ξεχωριστός και ...ψαγμένος, τόσο το καλύτερο ε; Πόσο καλύτερο άραγε; Τι σημαίνει αυτό το καλύτερο; Καλύτερο για ποιον;
Μπορεί εγώ να είμαι συντηρητικός ή μ@λακας, αλλά ΞΕΡΩ, πως τίποτε δεν χαρίζεται σ' αυτήν την ζωή. Και ξέρω πως το φουλ έξτρα γκομενάκι, που θα είναι όμορφο, έξυπνο, καλή σύζυγος, μαμά, φίλη κλπ κλπ κλπ είναι ΑΠΙΘΑΝΟ να βρεθεί στο δρόμο μου και αν βρεθεί, θα...προσπεράσει.
Γιατί εγώ είμαι μάλλον χαζός, αρκετά μπάζο, δεν έχω λεφτά, είμαι κακότροπος και εν γένει χωριάτης. Κι άλλα πολλά...Άλλα έστω και βρέθηκε... Οι απαιτήσεις της από εμένα, δεν θα είναι ΑΠΙΘΑΝΕΣ; Θα ζητάει τα πάντα όλα. Και τις χάρες όλες. Όλες οι γυναίκες θέλουν από τον σύντροφό τους να είναι δίπλα τους και να καλύπτει τις ανασφάλειές τους (αυτές που έχουν, είναι κάποιες που δεν έχουν... ), φαντάσου να είναι και φουλ έξτρα το κορίτσι, τι θα θέλει...
Αυτό που δεν κατάλαβα, είναι γιατί θεωρείται πιο δύσκολο task το να ρίξεις την 'έξυπνη', αντί την 'όμορφη'... Λάθος κάνουν όσοι το νομίζουν. Η έξυπνη δέχεται ΣΑΦΩΣ λιγότερα...χτυπήματα από υποψήφιους, σε σχέση με την όμορφη. Επομένως, η τελευταία, θα πέσει στην αγκάλη σου ΣΑΦΩΣ πιο δύσκολα: απλούστατα γιατί διαλέγει από μεγάλη γκάμα...
Δεν κατάλαβα λοιπόν, γιατί κάποιοι θεωρούν το ωραίο γκομενάκι σαν την εύκολη λύση και το έξυπνο σαν την ...δύσκολη και ιδιαίτερη! ΔΥΣΤΥΧΩΣ, συμβαίνει το αντίθετο!
Τώρα για τα περί 50άρηδων... Και τα δύο φύλα, στα 50 τους δεν είναι στα καλύτερά τους. Απλώς το κοινωνικό μας σύστημα, 'επιτρέπει' στους άντρες να 'αγοράζουν' την παρέα νεαρότερων γυναικών. Σπανιότερα, συμβαίνει και το αντίθετο πλέον, οπότε...έχουμε ισότητα κι εκεί. Πάντως, δεν βλέπω σοβαρά κανένα από αυτά τα επιχειρήματα. Στα 50 μου θα έχω γίνει ψιλομπαζάκι, οπότε θα φροντίσω να βρω μια καλή σύντροφο νωρίτερα...
Δεν έχω ιδέα βέβαια, αν τελικά θα βρω αυτό που ψάχνω ή πόσο μάλλον αν μου αξίζει... Αλλά σίγουρα θα το δοκιμάσω. Δεν ξέρω αν μου πρέπει να έχω γκομενάκι με το τέλειο κωλαράκι, καθώς εγώ δεν είμαι τόσο τέλειος... Αλλά του φούστη, γιατί όχι;
-
Συμφωνώ στα περισσότερα με μια ΠΟΛΥ σημαντική διαφορά:
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Κοινώς, εγώ δεν είμαι 'ωραίος', αλλά είμαι 'ξεχωριστός'.Σε καμμία περίπτωση δεν είπα πως το 'ωραίο' και το 'ξεχωριστό' είναι ιδιότητες που ΔΕΝ μπορούν να συνυπάρξουν. Για την ακρίβεια, ένα ξεχωριστό άτομο που δεν μου αρέσει και δεν με τραβάει εμφανισιακά/σεξουαλικά, δεν 'παίζει' στις πιθανές μου επιλογές για σύντροφο. Υπάρχουν άλλου είδους σχέσεις που μπορώ, αν θέλω να μην εξαφανιστεί από τη ζωή μου, να έχω με αυτό.
Βέβαια στάθηκα τυχερή σε αυτό το θέμα και βρήκα το συνδιασμό 'βουνού και θάλασσας' χωρίς να χρειάζεται να με λένε Ωνάση ή Μπελούτσι. Αυτό και μόνο φτάνει για μένα να μου αποδείξει ότι υπάρχουν άντρες όμορφοι που είναι και έξυπνοι και που δεν ψάχνουν αποκλειστικά το χρήμα ή τη θεά. Ποιός νόμος απαγορεύει να υπάρχουν και γυναίκες;
-
Ο χρήστης fog έγραψε:
Συμφωνώ στα περισσότερα με μια ΠΟΛΥ σημαντική διαφορά:Κοινώς, εγώ δεν είμαι 'ωραίος', αλλά είμαι 'ξεχωριστός'.
Σε καμμία περίπτωση δεν είπα πως το 'ωραίο' και το 'ξεχωριστό' είναι ιδιότητες που ΔΕΝ μπορούν να συνυπάρξουν. Για την ακρίβεια, ένα ξεχωριστό άτομο που δεν μου αρέσει και δεν με τραβάει εμφανισιακά/σεξουαλικά, δεν 'παίζει' στις πιθανές μου επιλογές για σύντροφο. Υπάρχουν άλλου είδους σχέσεις που μπορώ, αν θέλω να μην εξαφανιστεί από τη ζωή μου, να έχω με αυτό.
Βέβαια στάθηκα τυχερή σε αυτό το θέμα και βρήκα το συνδιασμό 'βουνού και θάλασσας' χωρίς να χρειάζεται να με λένε Ωνάση ή Μπελούτσι. Αυτό και μόνο φτάνει για μένα να μου αποδείξει ότι υπάρχουν άντρες όμορφοι που είναι και έξυπνοι και που δεν ψάχνουν αποκλειστικά το χρήμα ή τη θεά. Ποιός νόμος απαγορεύει να υπάρχουν και γυναίκες;
Μα ποιος είπε ότι δεν υπάρχουν; Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Απλώς, δεν γίνεται να ποντάρεις ότι θα βρεις απαραίτητα έναν τέτοιο...
Κοίτα, εγώ βασικά ψάχνω μια γυναίκα που να μου αρέσει και ΚΥΡΙΩΣ να με ...ανεχτεί. Ε , το τελευταίο, δεν είναι πάντα εύκολο...
Πάντως,δεν έχω καταλάβει τελικά τι ακριβώς είναι αυτό το 'ξεχωριστό' και πότε ακριβώς λογίζεται σαν πλεονέκτημα.... Ειλικρινά!
Να παντρευτείς, να συζείς ή να είσαι εργένης?