-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αφού δεν σας αρέσει γιατί να κάνετε γλέντι; Ποτέ δεν κατάλαβα το υποχρεωτικό του πράγματος. Εμπορευματοποίηση των πάντων για να κονομάνε κάποιοι!Κάτι φίλοι που δεν ήθελαν τέτοια νταβατούρια, έκλεισαν μια ταβέρνα μόνο για τους πολύ κοντινούς, και φάγαμε και ήπιαμε και περάσαμε όμορφα χωρίς άγχη και τζιριτζάντζουλες...
Και πως θα μαθει η θεια Μερόπη οτι παντρευτήκαμε;Δεν εχει λογαριασμο στο facebook
Δεν ειμαι κατα του να κανεις γλεντι,ειναι μια παραδοση και δεν θα ηθελα να σβησει,αλλα το να την κανεις υπερ-κιτσοπαραγωγη,κατι μεταξυ Παρατραγουδων της Πανια και Dancing with the Gays,ειναι σαφως μαλακία.
-
Αφού δεν σας αρέσει γιατί να κάνετε γλέντι; Ποτέ δεν κατάλαβα το υποχρεωτικό του πράγματος. Εμπορευματοποίηση των πάντων για να κονομάνε κάποιοι!Κάτι φίλοι που δεν ήθελαν τέτοια νταβατούρια, έκλεισαν μια ταβέρνα μόνο για τους πολύ κοντινούς, και φάγαμε και ήπιαμε και περάσαμε όμορφα χωρίς άγχη και τζιριτζάντζουλες...
Άλεξ πολλές φορές η άλλη πλευρά θέλει για τους χ - ψ (γυναικείους λόγους) και η διαχείριση του ζητήματος είναι το θέμα
-
Το γλέντι δεν το κάνεις για σένα, το κάνεις για τους γονείς και τα πεθερικά σου.
-
Καλα ας μην ειμαστε ισοπεδωτικοι...
Ξερω πολλους γαμπρους και νυφες που διασκεδασαν το γαμηλιο 'παρτυ' οι οποιοι καταφεραν να συνδυασουν το θελω τους με το παραδοσιακο κομματι.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Αφού δεν σας αρέσει γιατί να κάνετε γλέντι; Ποτέ δεν κατάλαβα το υποχρεωτικό του πράγματος. Εμπορευματοποίηση των πάντων για να κονομάνε κάποιοι!
Κάτι φίλοι που δεν ήθελαν τέτοια νταβατούρια, έκλεισαν μια ταβέρνα μόνο για τους πολύ κοντινούς, και φάγαμε και ήπιαμε και περάσαμε όμορφα χωρίς άγχη και τζιριτζάντζουλες...
Το γλέντι δεν το κάνεις για σένα, το κάνεις για τους γονείς και τα πεθερικά σου.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Μπορειτε να παντρευεστε και μονοι σας σε ξωκλησια επισης.Προσωπικά θα προτιμούσα στο Δημαρχείο ή με ένα Σύμφωνο Συμβίωσης.
Και πως θα μαθει η θεια Μερόπη οτι παντρευτήκαμε;Δεν εχει λογαριασμο στο facebook
Θα το μάθει από την κουτσομπόλα της γειτονιάς.
Άλεξ πολλές φορές η άλλη πλευρά θέλει για τους χ - ψ (γυναικείους λόγους) και η διαχείριση του ζητήματος είναι το θέμα
Εκεί δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Αν το θέλει η νύφη, απλά το βουλώνεις και κολυμπάς.
Σιγά μη σκάσω για τους γονείς... Όπως είπα και στους δικούς μου όταν κάποτε με πρήζανε για εγγονάκι: 'Αν θέλετε πάτε αγοράστε ένα από τους γύφτους ή κάντε το μόνοι σας και μετά μεγαλώστε το κιόλας!'.
-
εγω συμφωνω με τον αλεξανδρο, να πανε να πνιγουν οι συγγενεις
δημαρχειο και κανα τραπεζι για λιγους και καλους
βεβαια η γυναικα που ονειρευεται νυφικα κτλ θα ριξει παντοφλα, οποτε ολα αυτα παιζει να φανε ακυρο... αλλα λεμε τωρα
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αφού δεν σας αρέσει γιατί να κάνετε γλέντι; Ποτέ δεν κατάλαβα το υποχρεωτικό του πράγματος. Εμπορευματοποίηση των πάντων για να κονομάνε κάποιοι!
Κάτι φίλοι που δεν ήθελαν τέτοια νταβατούρια, έκλεισαν μια ταβέρνα μόνο για τους πολύ κοντινούς, και φάγαμε και ήπιαμε και περάσαμε όμορφα χωρίς άγχη και τζιριτζάντζουλες...
Aν τα πληρώσουν αυτοί χορεύω και με καστανιέτες
Πέρα από την πλάκα στη φάση που είμαι θεωρώ τρελό καραγκιοζιλίκι και πέταμα χρημάτων τα γλέντια και τα σχετικά της τελετής. Ελπίζω να μείνω σταθερός
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Aν τα πληρώσουν αυτοί χορεύω και με καστανιέτες
Πέρα από την πλάκα στη φάση που είμαι θεωρώ τρελό καραγκιοζιλίκι και πέταμα χρημάτων τα γλέντια και τα σχετικά της τελετής. Ελπίζω να μείνω σταθερός
Η κριση ειναι μια καλη δικαιολογια.
-
Μεγαλη αληθεια Σταυρο!!!
Ειμαι και μοναχοπαιδι και οι δικοι μου εχουν παει σε τοσους γαμους..
Παντως για να μην παρεξηγηθω δεν εχω προβλημα με την ολη φαση γενικα! Απλα ειναι 2-3 στημενα πραγματα που με χαλανε (τα στημενα που λεγαμε πριν)Συζητηθηκε και ταβερνακι αλλα προτιμηθηκε κτημα που εχει και εκκλησακι μεσα!
Το θεμα ειναι να βρουμε την χρυση ισορροπια!
Και να γινουν καποια πρεπει αλλα και να περασουμε καλα!!Τωρα το πως θα νικησουμε το αγχος ειναι ενα αλλο θεμα!!! Ηθελα να χω και τον σκυλακο μου μαζι αλλα...επικρατησε η λογικη!
-
Επικό επίσης καραγκιοζιλίκι που μπαίνει το ζεύγος στην αίθουσα χοροπηδώντας σαν χιμπαντζήδες συνήθως με συνοδεία 2 - 3 γνωστών 1000παιγμένων κομματιών ενώ οι καλεσμένοι φοράνε πλαστικό χαμόγελο. Αξία ανεκτίμητη εκείνη τη στιγμή να βλέπετε φάτσα τις ανύπαντρες κατηγορίας 30φεύγα
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Απλα ειναι 2-3 στημενα πραγματα που με χαλανε (τα στημενα που λεγαμε πριν)Δικός σου είναι ο γάμος, μπορείς να τα στήσεις όπως εσύ θέλεις. Δεν υπάρχει κανονισμός που οφείλεις να τηρήσεις.
κτημα που εχει και εκκλησακι μεσα!
Αυτό είναι όμορφο σκηνικό.
Τωρα το πως θα νικησουμε το αγχος ειναι ενα αλλο θεμα!!!
-
Σιγά μη σκάσω για τους γονείς... Όπως είπα και στους δικούς μου όταν κάποτε με πρήζανε για εγγονάκι: 'Αν θέλετε πάτε αγοράστε ένα από τους γύφτους ή κάντε το μόνοι σας και μετά μεγαλώστε το κιόλας!'.
Το θέμα είναι ότι συνήθως αυτοί (οι γονείς) τα πληρώνουν τα γλέντια.
Και συνήθως τα θέλουν οι μανάδες/πεθερές για να κάνουν την 'πολιτική' τους. Οι πατεράδες είναι στα @@ τους. -
Εργενης .-
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Συζητηθηκε και ταβερνακι αλλα προτιμηθηκε κτημα που εχει και εκκλησακι μεσα!
ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !
Αφού δεν βρίσκεσαι στο στάδιο των αποφάσεων αλλά στην ουσία ... της διεξαγωγής, μην αγχώνεσαι.
Τα χορευτικά κλπ χαριτωμένα σε αυτές τις εκδηλώσεις, μακάρι να αποφεύγονταν, όταν κάποιος δεν το επιθυμεί και όχι να επιβάλλονται και μάλιστα, 'δια βοής' .Τέσπα. Αν δεν 'στερηθήκατε' για να οργανώσετε μιά high class τελετή, χαλάλι σας και καλή διασκέδαση.
Τις θερμότερες ευχές μου, γιατί οι εποχές είναι δύσκολες για ξεκίνημα του έγγαμου βίου και πέραν χρημάτων, θέλει 'δούλεμα' το πράγμα για να κρατήσει 'αιώνια'.
@ kon5 : Ασε τα σχόλια και πιάσε .... 'δουλειά' !
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Το θέμα είναι ότι συνήθως αυτοί (οι γονείς) τα πληρώνουν τα γλέντια.
Και συνήθως τα θέλουν οι μανάδες/πεθερές για να κάνουν την 'πολιτική' τους. Οι πατεράδες είναι στα @@ τους.Δεν είναι τα λεφτά το θέμα (καλά είναι κι αυτά... ) αλλά το αν θα υποχωρήσεις. Όσο και να επιμένουν, αν τους πεις όχι τελείωσε το θέμα. Κι άστους να κλαίγονται.
Βέβαια αν η νύφη θέλει, απλά σκύβεις το κεφάλι.
-
Γιατι σκυβεις το κεφαλι, κουταβι εισαι?
-
Αν η νύφη θέλει τέτοιες τζιριτζατζουλες και συ όχι, κάτι έχει πάει στραβά στην επικοινωνία του ζευγαριού.
Συμφωνώ με τον 007 κατά τα άλλα.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Επικό επίσης καραγκιοζιλίκι που μπαίνει το ζεύγος στην αίθουσα χοροπηδώντας σαν χιμπαντζήδες συνήθως με συνοδεία 2 - 3 γνωστών 1000παιγμένων κομματιών ενώ οι καλεσμένοι φοράνε πλαστικό χαμόγελο. Αξία ανεκτίμητη εκείνη τη στιγμή να βλέπετε φάτσα τις ανύπαντρες κατηγορίας 30φεύγαΤο ζευγος δεν μπαινει χοροπηδωντας γιατι το φορεμα ζυγιζει απο μονο του οσο η νυφη και εκτεινεται καμια 200αρια μετρα μαζι με την 'απαραιτητη' ουρα
Ομως μπορει το ζευγος να κανει εισοδο με πυροτεχνηματα,κατι που παντα αφηνει ελπιδες να δουμε την νυφη να πεφτει φλεγόμενη στην πισίνα
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Γιατι σκυβεις το κεφαλι, κουταβι εισαι?
Γιατί αν της χαλάσεις κάτι που ονειρεύονταν από 15 χρονών κοριτσάκι, θα το πληρώνεις για μια ζωή!
Και για να απαντήσω πιο σοβαρά, αν κάτι είναι σημαντικό για τον άλλο, κάνεις μια παραχώρηση. Η ζωή είναι γεμάτη αμοιβαίες παραχωρήσεις, αρκεί να μην ξεπερνιούνται τα όρια. Δεν είναι τόσο κακό να χαροποιήσεις τον άνθρωπό σου. Εσύ σε μερικές ώρες θα έχεις ξεμπερδέψει, εκείνη όμως θα το θυμάται για μια ζωή. Ομοίως κι εκείνη θα πρέπει κάνει πίσω σε κάτι σημαντικό για εσένα. Έτσι κρατιούνται οι σχέσεις, ο εγωισμός μόνο κακό κάνει.
Να παντρευτείς, να συζείς ή να είσαι εργένης?