-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Ειμαι ντροπαλουληςΚατι χορους και κατι κοψιματα τουρτας σκεφτομαι!!!
Θα είναι πιο εύκολο από όσο φαντάζεσαι!
Με τους χορούς, με λίγα συρτά θα βολευτείς (εάν έχει και παραδοσιακά το πρόγραμμα).
Την τούρτα μπορείς να την αποφύγεις. Εμείς δεν κόψαμε τούρτα, κουταλάκια, αλληλοταΐσματα και άλλες τέτοιες χαριτωμενιές. Ανοίγεις μία σαμπάνια και «χαιρετάς» καλοσωρίζοντας τους καλεσμένους και τέλος. Ούτως ή άλλως τούρτα-γλυκό θα κεραστεί μετά και ποτέ δεν είναι αυτό το ψεύτικο που κόβεται στην πίστα
Και φρόντισε να το διασκεδάσεις -
Ναι, φρόντισε να το διασκεδάσεις γιατί σε περιμένει...
-
... χορός στο ταψί!
-
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Ειμαι ντροπαλουλης
Κατι χορους και κατι κοψιματα τουρτας σκεφτομαι!!!
Θα είναι πιο εύκολο από όσο φαντάζεσαι!
Με τους χορούς, με λίγα συρτά θα βολευτείς (εάν έχει και παραδοσιακά το πρόγραμμα).
Την τούρτα μπορείς να την αποφύγεις. Εμείς δεν κόψαμε τούρτα, κουταλάκια, αλληλοταΐσματα και άλλες τέτοιες χαριτωμενιές. Ανοίγεις μία σαμπάνια και «χαιρετάς» καλοσωρίζοντας τους καλεσμένους και τέλος. Ούτως ή άλλως τούρτα-γλυκό θα κεραστεί μετά και ποτέ δεν είναι αυτό το ψεύτικο που κόβεται στην πίστα
Και φρόντισε να το διασκεδάσειςE σε κάποια φάση θα πέσει και μια ζειμπεκιά από την ορχήστρα και θα φωνάξουν το γαμπρό να χορέψει.
Στην αρχή κανένα βαλς με τη νύφη και λοιπές αηδίες.
Τα συρτά είναι το μόνο εύκολο.Μετά θα πάρει σβάρνα τα τραπέζια να χαιρετάει έναν έναν τους καλεσμένους, το 60% εξ αυτών θα τους βλέπει πρώτη φορά στη ζωή του και το 40% παίζει να μην τους ξαναδεί και ποτέ. Θα πει καμιά 400 φορές 'ευχαριστώ' ως απάντηση στις ευχές των παραπάνω στις οποίες πιθανότατα ούτε καν θα δίνει σημασία.
Γενικά έχει πολλά καριολίκια ο γάμος. Αλλά ντάξει δέστο σαν μια υποχρέωση που πρέπει να βγει.
Μην ελπίζεις. Σκατά θα περάσεις, θα κουραστείς, θα ιδρώσεις, θα νιώθεις αμήχανα κλπ κλπ. Αλλά είναι μόνο για λίγες ώρες. -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Ειμαι ντροπαλουληςΚατι χορους και κατι κοψιματα τουρτας σκεφτομαι!!!
Το οτι κατεστρεψες το υπολοιπο της ζωης σου δεν το σκεφτεσαι;
-
Ποπο Bayern χτυπησες διανα με τα σχολια σου!!! Αυτα σκεφτομαι!!!Απο τις 8παρα μεχρι οσο παει!!
Ζειμπεκικο παιζει να μην εχω χορεψει ποτε. Ολοι μου λενε χαλαρωσε θα πιεις και ενα κρασακι και θα λυθεις!!!Tiger ενταξει το βλεπω λιγο πιο συναισθηματικα το θεμα (μαλακας? ) χαχαχα δεν ξερω..Ηδη μενουμε μαζι 2μιση χρονια οποτε δε θα αλλαξει κατι νομιζω περα απο την κοινη φορολογικη δηλωση και την ασφαλιση στην Αλικο
-
Κάτι τέτοια έλεγα και γω που ζούσαμε 6+ χρόνια μαζί.
Πιες το κρασάκι να λυθείς για τη βραδιά και μετά βάλε τη ζώνη σου και κρατήσου -
Και ο Θεός βοηθός
-
Soch με τρομαζεις!!
-
Μην τρομάζεις αυτές είναι σταθερές αξίες
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Ηδη μενουμε μαζι 2μιση χρονια οποτε δε θα αλλαξει κατι νομιζω περα απο την κοινη φορολογικη δηλωση και την ασφαλιση στην ΑλικοΣτην αρχη πραγματι ειναι πιθανο να μην αλλαξουν πολλα
Σε λιγα χρονια ομως θα ψαχνεις εισιτηριο χωρις επιστροφή για την χώρα του ΠίουΟσο για το ζειμπεικο,ειναι χορός μοναχικος,χορός για όσους εχουν νταλκά,και ειναι ακρως γελοίο και αταίριαστο να χορεύεται στους γαμους,με αποκορύφωμα της γελοιότητας οταν ο γαμπρος χορεύει το 'θα ζήσω ελεύθερο πουλί'
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Οσο για το ζειμπεικο,ειναι χορός μοναχικος,χορός για όσους εχουν νταλκά,και ειναι ακρως γελοίο και αταίριαστο να χορεύεται στους γαμους,με αποκορύφωμα της γελοιότητας οταν ο γαμπρος χορεύει το 'θα ζήσω ελεύθερο πουλί'
+100000000000000
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Οσο για το ζειμπεικο,ειναι χορός μοναχικος,χορός για όσους εχουν νταλκά,και ειναι ακρως γελοίο και αταίριαστο να χορεύεται στους γαμους,με αποκορύφωμα της γελοιότητας οταν ο γαμπρος χορεύει το 'θα ζήσω ελεύθερο πουλί'
+100000000000000
Μεγάλη αλήθεια, μαζί με τα υποχρεωτικά γονατιστά παλαμάκια
-
Τα 'γονατιστά παλαμάκια' είναι σαν τα παλαμάκια με τη γκόμενα να χορεύει στο τραπέζι. Μια σαχλή μόδα που ελπίζω να τελειώσει όπως κι άλλες.
-
Ένεκα κρίσης πολλές σαχλές μόδες μας αποχαιρετούν...καιρός ήταν με τα μαϊμουδίστικα πανηγύρια
-
Αφού δεν σας αρέσει γιατί να κάνετε γλέντι; Ποτέ δεν κατάλαβα το υποχρεωτικό του πράγματος. Εμπορευματοποίηση των πάντων για να κονομάνε κάποιοι!
Κάτι φίλοι που δεν ήθελαν τέτοια νταβατούρια, έκλεισαν μια ταβέρνα μόνο για τους πολύ κοντινούς, και φάγαμε και ήπιαμε και περάσαμε όμορφα χωρίς άγχη και τζιριτζάντζουλες...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Κάτι φίλοι που δεν ήθελαν τέτοια νταβατούρια, έκλεισαν μια ταβέρνα μόνο για τους πολύ κοντινούς, και φάγαμε και ήπιαμε και περάσαμε όμορφα χωρίς άγχη και τζιριτζάντζουλες...
Ο,τι καλυτερο!
Αυτο καναμε και στο γαμο της αδερφης μου. Μονο οι οικογενειες μας, κρασακι, ευχες, ουτε σαχλα νταβαντουρια ουτε επιτηδευμενα γλεντια -
Μπορειτε να παντρευεστε και μονοι σας σε ξωκλησια επισης.
-
Νομίζω αυτό είναι ό,τι καλύτερο
-
προλαβαινεις να το ξανασκεφτεις!
Να παντρευτείς, να συζείς ή να είσαι εργένης?