-
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
κ μεις που μειναμε λευτεροι στα 30 φευγα τι πρεπει να κανουμε... -
για καθηστε ρε παιδιακ μεις που μειναμε λευτεροι στα 30 φευγα τι πρεπει να κανουμε...
να παντρευτουμε την 1η που θα βρουμε μη χασουμε το τραινο (σαν το τραινο του Ανδρεα )
και να μη βγουμε παραεξω μην τυχον και παλιμπαιδισουμε....
ωραια ολα αυτα, και μεχρι τοτε να τα κανεις για να μην τα χει απωθημενα κλπ κλπ
αλλα η ζωη ειναι πουτανα κ δεν ξερεις πως τα φερνει
συμφωνω πως με αλλη ορεξη και κουραγιο θα μεγαλωσεις ενα παιδι στα 30 και αλλιως στα 40
αλλα δεν ειναι και τοσο χαωδεςδεν ειπαμε να γινουμε και Ακηδες, με 5χρονα στα 70 μας
@H.F. το θεμα υποχωρω ειναι τερααααααστιο θεμα...
ποτε, πως, για ποιον, για τι πραγμα
υποχωρω για να μην πληγωσω, για να κανω το χατηρι... προσεξε το, στο τελος θα σε πουν κ μ@λ@κ@ που τους εκανες τη χαρηκαι βασικη προυποθεση, να ΜΗΝ ξεχαστουν οι οποιες υποχωρησεις γινουν... και μετα ζητηθουν και αλλες
πρώτα απ' όλα τα τριανταφεύγα δεν ειναι αργά...απλά να ρωτήσεις τον εαυτό σου και όχι το φόρουμ αν αυτό είναι συνειδητη ή αναγκαστική επιλογή.Αν ειναι αναγκαστική εχουμε θεμα
-
@heras νομιζω πως το target group ενος 30-35 αρρεν, ειναι θηλυ κατω των 30 απαραιτητα...
αρχιζω και πιστευω στη διαφορα ηλικίας ως προυποθεση πια.. χωρις να φτανω στα ακρα δλδ περν των 8-9 χρονων
χρειαζεται νομιζω ο ενθουσιασμος του νεου ανθρωπου και η λογικη του μεγαλυτερου, και το κραμα, αν υπαρχουν και αλλα πετυχαινει
Αλεξανδρε μου τα χαλας, οχι να αρχισουμε τις προσευχες απο τωρα..
@spyros.s βρε αργα δεν ειναι...
κουβεντα κανω στο φορουμ, μιας και με τον εαυτο μου την εχω κανει πολλες φορες..
συνειδητα εγινε οτι εγινε πριν να ηταν αργα και να σερναμε και τιποτα ψυχες που δε φταιν σε τιποτα
και οχι συνειδητα του στυλ θελω να ειναι εργενης..
σαφως και πιστευω πως χωρις συντροφο δε βγαινει, αλλα οχι απο φοβο μη μεινουμε μονοι να μεινουμε σε καταναγκαστικα εργααπο κει και περα ειδωμεν...
-
Το να παντρευτείς ή όχι είναι ερώτημα που απαντάται αυτόματα από το πλάνο ζωής που έχει ο καθένας στο μυαλό του...
κάποιοι ονειρεύονται να παίζουν μπάλα με τα κουτσούβελα τους και να τα καμαρώνουν όταν θα αρχίζουν να τριγυρνάνε με γκομενίτσες στην εφηβεία, λέγοντας από μέσα τους 'ίδιος με μένα είναι ο κερατάς', ή να καμαρώνουν φούλ ερωτευμένοι την κοράκλα που είναι ίδια με την μάνα της
στους άλλους δεν τους περνάνε καν από το μυαλό τέτοια σκηνικά και ονειρεύονται καριέρες, γκόμενες, αυτοκίνητα και γενικά ότι καημό έχουν.
Στην πρώτη περίπτωση συνήθως φροντίζουν μέχρι τα 35-40 να ξεκινήσουν τον δρόμο προς τον στόχο, εκτός κι αν είναι τόσο γκαντέμηδες και δεν μπορούν να βρουν την κατάλληλη οπότε ή στραβός είναι ο γυαλός ή στραβά αρμενίζουν.
Στην δεύτερη περίπτωση πολύ λίγοι καταφέρνουν να γίνουν αυτό που ονειρεύονταν, δηλ 40αρης επιτυχημένος με άφθονα γκομενάκια και άνετη mindless ζωή, οι περισσότεροι έρχεται κάποια στιγμή που συνειδητοποιούν το μάταιο των επιδιώξεων τους και προσπαθούν να μπουν στην πρώτη κατηγορία, άλλοι τα καταφέρνουν και άλλοι όχι καταλήγοντας να συγκατοικούν με την γριά μάνα τους στα 50.
Τίποτα από τα 2 δεν είναι κατακριτέο αλλά το να φέρεις στον κόσμο και να μεγαλώσεις μια ψυχή κάνοντας την σωστό και ολοκληρωμένο άνθρωπο πιστεύω είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα που μπορεί να πετύχει κάποιος, το συναίσθημα όταν θα βλέπεις τα αποτελέσματα των κόπων σου πρέπει να μην συγκρίνεται με τίποτα άλλο.
Δυστυχώς όμως το να καταφέρεις το παραπάνω χωρίς πλάνο είναι πολύ δύσκολο και αν το θες πραγματικά πρέπει να καταπιέσεις το 'εγώ' σου και τις επιθυμίες του, τουτέστιν γκομενάκια, τρελοδιακοπές με τους μαντράχαλους κ.α κομμένα.
Αν πάλι υπάρχει διαφωνία με το έτερον ήμισυ τότε πρέπει να λαμβάνεται μια απόφαση για την συνέχιση της ζωής χωρίς να ταλαιπωρείται και να χάνει χρόνο ο άλλος που στο κάτω κάτω ξέρει τι θέλει και πότε το θέλει.
-
@heras νομιζω πως το target group ενος 30-35 αρρεν, ειναι θηλυ κατω των 30 απαραιτητα...αρχιζω και πιστευω στη διαφορα ηλικίας ως προυποθεση πια.. χωρις να φτανω στα ακρα δλδ περν των 8-9 χρονων
Εγώ πάλι νομίζω ότι οι συνομήλικοι (άντε μέχρι 3-4 χρόνια διαφορά το πολύ) είναι πιο συμβατοί λόγω ίδιας φάσης ζωής.
-
Από καθαρά βιολογική/σεξουαλική σκοπιά, η γυναίκα πρέπει να είναι κατά τι [4-5 χρόνια] μεγαλύτερη από τον άντρα.
ΟΚ, εμάς μας βολεύει το αντίθετο. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Aυτό ισχύει αν δεν βρει κάποια άλλη να της τον χώσει. Επειδή έχασε σίγουρο μ...νι οδηγείται κάποιος σε αυτή την κατάσταση.
Ειναι λυπηρο,να εχεις σχεση μονο και μονο για να χεις σταθερο μ---ι ή π----ο...
Ειδικα στις μερες μας,καθε μερα μπορεις να γ---ς διαφορετικα,αρκει να το χεις το θεμα...
οι υπολοιποι να κανετε σχεσεις...Τελικά ζω σε άλλη χώρα...
Εσύ εδώ ζεις...
Ισως πρεπει να παντρευτειτε για να το δειτε ρε χαζα...
-
για καθηστε ρε παιδιακ μεις που μειναμε λευτεροι στα 30 φευγα τι πρεπει να κανουμε...
να παντρευτουμε την 1η που θα βρουμε μη χασουμε το τραινο (σαν το τραινο του Ανδρεα )
Καλά ρε τί τσιμπάς?
Να απολαύσεις την πιο ωραία φάση της ζωής σου αν έχεις και κάνα φραγκάκι στην τσέπη είσαι σούπερ.
Είμαι σχεδόν σίγουρος πως συζητάς με παντρεμένους 50 και βάλε...και τί σου λένε???? ---> Όσο πιο αργά τόσο πιο καλά.
Δεν λέμε στα 50+ βέβαια. Άλλωστε μόλις παντρευτείς και έρθει παιδί μια ζωή θα είσαι σε εκείνη τη φάση.
Απόλαυσε λοιπόν την ελευθερία σου σήμερα και άσε τους άλλους να σου λένε. Εσύ... ξέρεις
υ.γ. με τόσες γυναίκες μόνες έχει φαϊ για όλους. Ιδίως οι δικές μας φουρνιές και γυναίκες περί τα 30 έχουν γεμίσει τα ράφια, οπότε κανένα πρόβλημα. Αρκεί βέβαια και εμείς να κινούμαστε και λίγο κοινωνικά
-
Ρε kon5 πού χάθηκες εσύ;
Μόνο στα τοπικά για γερομπιζμπίκηδες εμφανίζεσαι... -
Μπλεξίματα έχει ο γέρος μωρέ
Εδώ έχει χαβά ρε συ. Τα πολιτικά τα βαρέθηκα σ'αυτή τη φάση
-
Σε νιώθω αρχηγέ.
Κι εγώ περιμένω ο BILL να ξεκλειδώσει τις Καλλονές και ποιός το γαμεί το ΔΝΤ... -
1 Ιουνιου, 15 χρονια γαμου
-
Ο χρήστης vrax έγραψε:
1 Ιουνιου, 15 χρονια γαμουΜε την ιδια γυναικα????
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
επειδή διάβασα για σαβουρογάμηδες και ελιτ επιβήτορες (sic) θα μοιραστώ μαζί σας μια λαϊκή ρήση και όποιος κατάλαβε κατάλαβε:
αν δεν ...'μπαζώσεις' δεν χτίζεις σπίτι.Στο θέμα μας. Αν θέλεις ν' αποκτήσεις οικογένεια παντρεύεσαι ώστε τα παιδάκια που θα φέρεις στο κόσμο να μεγαλώσουν μέσα σε φαμίλια όπως οι περισσότεροι από εμάς.
Αν από την άλλη γουστάρεις εργένικη ζωή και ξενύχτια να θυμάσαι ότι αυτά κάποτε δεν θα τ' αντέχεις και θα τα βαρεθείς ή θα νιώθεις έξω από τα νερά σου περιτριγυρισμένος από πιτσιρικάδες. Τότε αν είσαι μόνος σου θα καταλάβεις τι εστί μοναξιά ακόμα και αν έχεις πηδήξει την μισή Αθήνα. Μετά από κάποια φάση θέλεις σύντροφο και όχι γκόμενα,
ειδικά όταν ηλικιακά το...μόριο σου θα το χρησιμοποιείς μόνο για να ουρείς!
Κάθε πράγμα στον καιρό του λοιπόν...αν δεν το κάνεις στον καιρό του τότε σου μένει απωθημένο και αρχίζεις τον παλιπαιδισμό.
Αυτά τα λίγα από εμένα!Το αν δεν μπαζώσεις δεν χτίζεις, το λένε μόνον όσοι μπαζώνουν, σε μια προσπάθεια να δικαιολογηθούν.
Όποιος μπαζώνει, δεν πρόκειται να χτίσει, μόνον από τύχη θα του έρθει κάτι καλό. Φυσικά, όποιος μπαζώνει, δηλαδή δεν διαλέγει, έχει τρελό counter στο τέλος! Αν κάποιον τον ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, πάσο.Οι αντοχές υπάρχουν, θα έλεγα πως το πόσες αντοχές έχεις, είναι θέμα ανθρώπου, αλλά και ζωής που κάνεις. Αν είσαι 150 κιλά και καπνίζεις 2-3 πακέτα την ημέρα, όχι ξενύχτι δεν αντέχεις , αλλά μάλλον καλά θα κάνεις γενικώς να προσέχεις μην σε βρει κάνα έμφραγμα!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
επειδή διάβασα για σαβουρογάμηδες και ελιτ επιβήτορες (sic) θα μοιραστώ μαζί σας μια λαϊκή ρήση και όποιος κατάλαβε κατάλαβε:
αν δεν ...'μπαζώσεις' δεν χτίζεις σπίτι.Στο θέμα μας. Αν θέλεις ν' αποκτήσεις οικογένεια παντρεύεσαι ώστε τα παιδάκια που θα φέρεις στο κόσμο να μεγαλώσουν μέσα σε φαμίλια όπως οι περισσότεροι από εμάς.
Αν από την άλλη γουστάρεις εργένικη ζωή και ξενύχτια να θυμάσαι ότι αυτά κάποτε δεν θα τ' αντέχεις και θα τα βαρεθείς ή θα νιώθεις έξω από τα νερά σου περιτριγυρισμένος από πιτσιρικάδες. Τότε αν είσαι μόνος σου θα καταλάβεις τι εστί μοναξιά ακόμα και αν έχεις πηδήξει την μισή Αθήνα. Μετά από κάποια φάση θέλεις σύντροφο και όχι γκόμενα,
ειδικά όταν ηλικιακά το...μόριο σου θα το χρησιμοποιείς μόνο για να ουρείς!
Κάθε πράγμα στον καιρό του λοιπόν...αν δεν το κάνεις στον καιρό του τότε σου μένει απωθημένο και αρχίζεις τον παλιπαιδισμό.
Αυτά τα λίγα από εμένα!Το αν δεν μπαζώσεις δεν χτίζεις, το λένε μόνον όσοι μπαζώνουν, σε μια προσπάθεια να δικαιολογηθούν.
Όποιος μπαζώνει, δεν πρόκειται να χτίσει, μόνον από τύχη θα του έρθει κάτι καλό. Φυσικά, όποιος μπαζώνει, δηλαδή δεν διαλέγει, έχει τρελό counter στο τέλος! Αν κάποιον τον ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, πάσο.Οι αντοχές υπάρχουν, θα έλεγα πως το πόσες αντοχές έχεις, είναι θέμα ανθρώπου, αλλά και ζωής που κάνεις. Αν είσαι 150 κιλά και καπνίζεις 2-3 πακέτα την ημέρα, όχι ξενύχτι δεν αντέχεις , αλλά μάλλον καλά θα κάνεις γενικώς να προσέχεις μην σε βρει κάνα έμφραγμα!
Σε σένα κανονικά, δεν πρέπει ν' αναλύσω την ανάρτηση μου διότι είσαι αρκετά έξυπνος για να την ερμηνεύσεις...anyway
Φυσικά λοιπόν και δεν λέω να μπαζώνεις μόνιμα, λέω να μπαζώνεις όταν δεν βρίσκεις κάτι άλλο για να τονώνεις την αυτοπεποίθηση σου αλλά και την κρίση σου μέχρι να έρθει η ώρα να 'χτίσεις'. Ειδικά στους πιτσιρικάδες το θεωρώ νόμο. Για μένα αυτό είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα συμβεί. Δεν γίνεται να σου κάθονται μόνο μπάζα, θα σου καθίσει και το καλύτερο εκτός και αν μοιάζεις με τον κουασιμόδο ή είσαι ο μέγας κάφρος άχρηστος! Εκεί οι συμβουλές μου απλά δεν φτάνουν...ζητάς καπάκι βοήθεια από τον μεγαλοδύναμο!
Άλλωστε όταν κάποιος δεν βρίσκει γυναίκα ενώ ψάχνει, ανακλαστικά ανεβάζει τον πήχη των προτιμήσεων του προκειμένου να δικαιολογεί στον εαυτό τους και τους άλλους το γιατί είναι μόνος ενώ ψάχνει! Έτσι η μία του βρωμάει, η άλλη του μυρίζει, η άλλη δεν έχει ωραίο πρόσωπο, η άλλη δεν έχει μεγάλα β&@ια(αιτιολογία αποδεκτή πάντως... ) κ.ο.κ! Οποιαδήποτε δεν έχει αναλογίες μοντέλου δεν του κάνει...
Για τα περι γάμου τα έγραψα...παντρεύεσαι την γυναίκα που θεωρείς ότι ταιριάζετε και προσφέρεις ένα όσο πιο στοργικό σπιτικό σε αυτή και στα παιδάκια που θα κάνεις. Το feedback από μια ευτυχισμένη οικογένεια είναι ανεκτίμητο. Νιώθω τυχερός που μεγάλωσα σε τέτοια και μακάρι να υπάρξω αντάξιος συνεχιστής των γονέων μου στην δική μου οικογένεια.
Τώρα για το αν αντέχεις τα ξενύχτια δεν είναι καθαρά θέμα βιολογικό και δεν εστιάζω εκεί...θεωρώ ότι στα τριαντα φεύγα το κλαμπινγκ δεν έχει το ίδιο νόημα για σένα όπως 10-15 χρόνια πριν ενώ και τα μπουζουκια θέλουν τσέπη και αισθητική που ίσως δεν αντέχεις πλέον. Προσωπικά το ντιριντάχτα δεν μου αρέσει και το τιμώ ελάχιστα για χάρη της παρέας μου. Περνώ καλύτερα με μια εκδρομη, το καλό φαγητό, μια καλή ταινία, μια επίσκεψη σε φίλους κλπ. Για κάποιους αυτό είναι γηρατειά, για μένα είναι υιοθέτηση τρόπου ζωής που περνάω καλύτερα.
Σίγουρα πάντως εκτιμάς το κάθετι όταν το κάνεις με μέτρο. Οι καταχρήσεις ποτέ δεν οδηγούν σε καλό. -
Από την εμπειρία μου, όσοι μπαζώνουν, είναι μόνιμα με μπάζα.
Τα ωραία γκομενάκια, δεν θα πέσουν στα χέρια κανενός που ασχολείται με μπάζα.Το να ρίξεις κάνα φούτσο ξώφαλτσο μετά από μεθύσι, ΟΚ, το να είσαι με μπάζο κάθε φορά που δεν σου κάθεται η καλή, δεν είναι καλή πρακτική!
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Άλλωστε όταν κάποιος δεν βρίσκει γυναίκα ενώ ψάχνει, ανακλαστικά ανεβάζει τον πήχη των προτιμήσεων του προκειμένου να δικαιολογεί στον εαυτό τους και τους άλλους το γιατί είναι μόνος ενώ ψάχνει! Έτσι η μία του βρωμάει, η άλλη του μυρίζει, η άλλη δεν έχει ωραίο πρόσωπο, η άλλη δεν έχει μεγάλα β&@ια(αιτιολογία αποδεκτή πάντως... ) κ.ο.κ! Οποιαδήποτε δεν έχει αναλογίες μοντέλου δεν του κάνει...Το έχω δει να λειτουργεί και ανάποδα αυτό. Ο απελπισμένος μας ήρωας ρίχνει τόσο πολύ τα standards μπας και πηδήξει επιτέλους. Η ειρωνεία είναι ότι και τότε τρώει τα μούτρα του είτε από α) έλλειψη αυτοπεποίθησης η οποία έχει καταρρακωθεί από τις προηγούμενες αποτυχίες, β) κόμπλεξ των μπάζων που θέλουν να νιώσουν την χαρά του να 'δίνουν απόρριψη' for a change ή γ) γενικότερης σκατοφατσίασης/αμπαλοσύνης του που δεν επιτρέπουν ούτε θηλυκή γάτα να τον κοιτάξει με ενδιαφέρον (σε αυτή την περίπτωση την πούτσισε γενικά).
-
Εγώ διαφωνώ στα περί μπαζωμάτων, αλίμονο αν είναι κανόνας κάτι τέτοιο. Εκτός αν θεωρούμε πως πάσα μη μοντέλο ίσον μπαζο.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
define mpazo
-
Προφανώς δεν χρειάζεται να είσαι μοντέλα για να μην είσαι μπάζο.
Αλλά όλοι και όλες μπορούν να συμφωνήσουν στο 90% των περιπτώσεων (βάζω και 10% περιθώριο ανοχής για να μην πεταχτεί κάνας koutsan να μου την πει... ), για το ποια και ποιος είναι μπάζο.Και μην ακούσω πολιτικά ορθές απόψεις αν το μπάζο αφορά και άλλα πράγματα πλην της εμφάνισης, γιατί ΟΧΙ, δεν αφορά. Μιλάμε για την εμφάνιση. Λες και μπορεί να ξέρει ο απέναντι αν σε δει με κάνα καράμπαζο, αν η εν λόγω κονταροχτυπιέται με την Αρβελέρ σε ευρυμάθεια και καλλιέργεια!
Να παντρευτείς, να συζείς ή να είσαι εργένης?