-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Προσωπικά, προτιμώ η κοπέλα (γυναίκα) μου να έχει τεράστια βυζιά και να είναι αστέρι στις πίπες... -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Αν οι πουτ@νες είναι σαν το Κατερινάκι (Στικούδη) ευχαρίστως να δεχτώ ότι είμαι μ@λ@κ@ς!
Καλημέρα,χρόνια πολλά σε όλους σας και καλή χρονιά πρωτίστως με υγεία...
Στο δια ταύτα.
Δεν αμφιβάλω καθόλου ότι μια μεγάλη μερίδα αντρών είναι χαφτομούνηδες οπότε μην απορείτε που τα πουτανάκια αυξάνονται και πληθήνονται.
Πέραν τούτου όλα αυτά τα χαζοπράματα που τα δίνετε και αξία ως γυναίκες εκτός απ την ομορφιά η οποία είναι τελείως υποκειμενική για τον καθένα και προσωπικά εμένα τα περισσότερα απ αυτά δε μου αρέσουν,είναι σαν ζωντανά πτώματα και στο κρεβάτι και στο μυαλό.
Ερώτηση.
Τι παραπάνω έχει το μ@υνί της Στικούδη απ αυτό της γυναίκας σας ή της γκόμενάς σας?
Αλλά ξέρω,τις γυναίκες σας τις θέλετε ως δούλες και τις γκόμενες ως πουτάνες.
Αυτό για τον γαμήκουλα νεοέλληνα είναι ηθικό όχι όμως το αντίστροφο.
Αναρωτηθήκατε πόσο καλύτερα θα ήταν οι σχέσεις σας αν τις γυναίκες σας τις νιώθατε (πραγματικά όμως) πρωτίστως ως γυναίκες ΣΑΣ,σύντροφους και πουτάνες ΣΑΣ μαζί?
Αν δεν το αντιληφθείτε θα το αντιληφθεί ο γείτοναςΕκ πείρας θα σου πω....Τίποτα! Απλά να χαμε να λέγαμε!
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Ερώτηση.....Τι παραπάνω έχει το μ@υνί της Στικούδη απ αυτό της γυναίκας σας ή της γκόμενάς σας?Απάντηση...ΤΙΠΟΤΑ..!!
Απλά είναι άλλο...
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Ερώτηση.....Τι παραπάνω έχει το μ@υνί της Στικούδη απ αυτό της γυναίκας σας ή της γκόμενάς σας?
Τι παραπανω εχει μια Ferrari απο ενα Γιαρις?Αφου και τα δυο την ιδια δουλεια κανουν
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Ερώτηση.....Τι παραπάνω έχει το μ@υνί της Στικούδη απ αυτό της γυναίκας σας ή της γκόμενάς σας?
Απάντηση...ΤΙΠΟΤΑ..!!
Απλά είναι άλλο... :lip sealed:
Σωστό + ότι μπορεί να σου το 'πασάρει' το 'πηγάδι της' με ΄τρόπο που να ξεχάσεις το όνομά σου.
Ανεξαρτήτου γυναίκας ο τρόπος μετράει και το θέμα είναι αν η όποια σύζηγος μπορεί να κάνει το ίδιο και μόνο για ΤΟΝ σύζηγο και όχι για τον γείτονα! -
Τι παραπάνω έχει το μ@υνί της Στικούδη απ αυτό της γυναίκας σας ή της γκόμενάς σας?
Χωρίς παρεξήγηση αλλά κι εσύ ΚΚΕ ψηφίζεις;
Συγνώμη αλλά ΔΕΝ είναι όλες οι γυναίκες ίδιες και οι διαφορές δεν έχουν να κάνουν με την ανατομία του αιδοίου τους...
Είναι περιττό να κάτσω να αναλύσω τι παραπάνω μπορεί να έχει η Στικούδη και η κάθε Στικούδη από τη μέση Ελληνίδα.μια μεγάλη μερίδα αντρών είναι χαφτομούνηδες
Βιολογικά ΟΛΟΙ είναι (εκτός αν είναι gay οπότε είναι χαφτοκάτιάλλο) αλλά όχι στον ίδιο βαθμό. Υπάρχει αυτός που έχει βαρεθεί να γ@μ@ει μοντέλα από τα 17 του και τα φτιάχνει με κανά τρίμπαζο για ποικιλία. Υπάρχει αυτός που ποτέ δεν είχε ιδιαίτερη επιτυχία στο αντίθετο φύλο οπότε απλά σνομπάρει τις ωραίες γκόμενες ως χαζές, κότες, πουτ@νες κλπ
Βέβαια το αισθητικό κριτήριο είναι υποκειμενικό. Σε μένα αρέσει η Στικούδη στον άλλον αρέσει η Βίκυ Χατζηβασιλείου η κοκκάλω (μπλιαχ...).Πέραν τούτου όλα αυτά τα χαζοπράματα που τα δίνετε και αξία ως γυναίκες εκτός απ την ομορφιά η οποία είναι τελείως υποκειμενική για τον καθένα και προσωπικά εμένα τα περισσότερα απ αυτά δε μου αρέσουν,είναι σαν ζωντανά πτώματα και στο κρεβάτι και στο μυαλό.
Προσωπικά, προτιμώ η κοπέλα (γυναίκα) μου να έχει τεράστια βυζιά και να είναι αστέρι στις πίπες παρά να ξέρει από Bethoven ή να έχει διαβάσει Καβάφη. Δεν λέω ότι με ενοχλεί να έχει πνευματικά ενδιαφέροντα αλλά σαν αρσενικό πιο πολύ βαρύτητα δίνω στα πρώτα.
Υπάρχει βέβαια και κόσμος που ανάβει με μια αξύριστη γυναικεία μασχάλη αρκεί η κάτοχος της μασχάλης να διαβάζει Marx και Ζαρατούστρα. PERVERTS...Αναρωτηθήκατε πόσο καλύτερα θα ήταν οι σχέσεις σας αν τις γυναίκες σας τις νιώθατε (πραγματικά όμως) πρωτίστως ως γυναίκες ΣΑΣ,σύντροφους και πουτάνες ΣΑΣ μαζί?
Αν δεν το αντιληφθείτε θα το αντιληφθεί ο γείτονας+oo
Αν και νομίζω ότι αυτό το είδος κόμπλεξ έχει αρχίσει να εξαφανίζεται. Απλό παράδειγμα ότι πας σε μια παραλία ή ένα club το καλοκαίρι και σου βγαίνουν τα μάτια έξω...
+00, ειδικα στο κοματι με τις βυζαρες
-
Προσωπικά, προτιμώ η κοπέλα (γυναίκα) μου να έχει τεράστια βυζιά και να είναι αστέρι στις πίπες παρά να ξέρει από Bethoven ή να έχει διαβάσει Καβάφη. Δεν λέω ότι με ενοχλεί να έχει πνευματικά ενδιαφέροντα αλλά σαν αρσενικό πιο πολύ βαρύτητα δίνω στα πρώτα.
Υπάρχει βέβαια και κόσμος που ανάβει με μια αξύριστη γυναικεία μασχάλη αρκεί η κάτοχος της μασχάλης να διαβάζει Marx και Ζαρατούστρα. PERVERTS... -
Αφιερωμένο...
http://www.dailymotion.com/video/xbo2k4 ... oples_sexy
-
20'' ειναι μονο?
Εκανα και ρετζιστερ....και ελεγα καλα να ειναι καμια μουφα και να μαμιεμαι τσαμπα θα τον σκισω τον εντι....αλλα κατι μεσα μου μου ελεγε οτι εισαι αγνος βυζολαγνος
Φοραει και πεδιλακι η κοπελα...μια χαρα
-
Νταξ το ειδα ολο.....
-
Βάλε τώρα ΤΗΛΕΦΩΣ. Δώρα Λούκισα...
Φτάνει και για τους 2 μας... -
Ένα μόνο πράγμα: ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΕ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΕ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ.
-
Σχεδόν αγγίζει την τελειότητα.
Τι στικούδες και μπάστες... Γκολφάκια μπροστά στην 458 Italia...
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Σχεδόν αγγίζει την τελειότητα.Ναι, την αγγίζει... ,αλλα με γάντια....!!
-
**Το θεμα εχει ξεφυγει πλεον και αγγιζει 'αλλου' τυπου φορουμ.[mod] **
-
Ελπίζω να μην συμβούν ξανά τα ίδια [mod]
-
Ευχαριστούμε cmarin
ήρεμα παιδιά και πολιτισμένα το τόπικ και ο απορρέον προβληματισμός είναι σοβαρόςΈνας ακόμα παράγοντας που μπαίνει στον γενικότερο προβληματισμό. Κρίση. Τα'χαμε όλα έχουμε τώρα και την κρίση.
Στρίβειν δια της κρίσεως?
-
Ή μήπως να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να βγούμε από την κρίση; Βέβαια στην Ελλάδα που οι περισσότεροι σινγκλς μένουν με τους γονείς τους ή σε σπίτι που τους πληρώνει το νοίκι ο μπαμπάς , High Fidelity ακούς για σένα χτυπά το σήμαντρο, αυτό δεν έχει και πολύ ουσία αφού έτσι μάλλον χαμένοι θα βγούνε
-
Παντρέψου πλούσια και άσχημη και είσαι βασιλεύς...
-
Παντρέψου πλούσια άσχημη και γρια και θα εισαι ζιγκολο ...
καλυτερα τωρα
Να παντρευτείς, να συζείς ή να είσαι εργένης?