-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
:ninja:γαμος με αυτοκινητο δε μετραει
-
Είναι και δίσεκτο το '12 γμτ και θα μας βγει σε γρουσουζιά. Αλλά αν το αφήσουμε για το '13 θα μας προλάβει το τέλος του κόσμου.
-
Χρόνια πολλά σε όλους!
Μέτα από 2 χρόνια γάμου έχω να σας πω: βουρ και μη σκέφτεστε τα αρνητικά! Υπάρχουν και τέτοια αλλά η αίσθηση της δικής σου οικογένειας είναι κάτι μοναδικό.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
:ninja:Του φευγάτου η μάνα, ποτέ δεν έκλαψε....
-
Το '12 ειναι και μενα μου.....
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
:lol:Είναι και δίσεκτο το '12 γμτ και θα μας βγει σε γρουσουζιά. Αλλά αν το αφήσουμε για το '13 θα μας προλάβει το τέλος του κόσμου.
Με το καλό Κώστα! Μην ακούς χαζομάρες και προχώρα!
Geo, και σε σένα εύχομαι κάθε ευτυχία!
-
Ωχ, να δω τώρα τι θα λένε τα hello και Ciao... Σιδεροκέφαλος Κώστα
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Αρκει η Ταυρινα να πει το yes!!! Ουτε δισεκτα ουτε τρισεκτα. Α και μαυρο σμοκιν χωρις γραβατα/παπιγιον η μοδα στα γαμπριατικα!
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Για τη γραβάτα είχα μια ανησυχία, να σου πω την αλήθεια μου!
-
-
Πως θα κρεμαστεις χωρις γραβατα
-
Από τις μασχάλες.
-
Ταυρε τι γινεται, μας τυλιξε για τα καλα η Ταυρινα;
Αντε με το καλο! -
Δεν υπάρχει αρκετό χαρτί περιτυλίγματος για τα τυλίξει τον ταύρο!
-
-edit-
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
:lol:Είναι και δίσεκτο το '12 γμτ και θα μας βγει σε γρουσουζιά. Αλλά αν το αφήσουμε για το '13 θα μας προλάβει το τέλος του κόσμου.
Α χα γι'αυτό δίνεις το σαξο, για να πάρεις γκραντ πικασο να χωράνε και τα μελλοντικά κουτσούβελα μέσα
Με το καλό λοιπόν
-
Χα! Γελιέσαι. Αποτελώ εξαίρεση. Είμαι ο μόνος εδώ μέσα που πάει να κανει οικογένεια και ψάχνει διθέσιο.
εντιτ: ευχαριστώ άπαντες!
-
Κωστα αυτο ειναι κορυφαια επιτυχια σου. Εδω στο πρωτο παιδι θελουμε Mpv και στο δευτερο 8θεσιο!!!
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Χα! Γελιέσαι. Αποτελώ εξαίρεση. Είμαι ο μόνος εδώ μέσα που πάει να κανει οικογένεια και ψάχνει διθέσιο.εντιτ: ευχαριστώ άπαντες!
ακριβως γιαυτο, μετα ειναι το θεμα...
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Μέτα από 2 χρόνια γάμου έχω να σας πω: βουρ και μη σκέφτεστε τα αρνητικά! Υπάρχουν και τέτοια αλλά η αίσθηση της δικής σου οικογένειας είναι κάτι μοναδικό.
Μην γενικεύεις μάστορα...
Άλλοι 'τον έχουν' τον χορό του Ησαϊα, τις παντόφλες, την γκρίνια, τα κουτσούβελα, την 'οικογενειακή γαλήνη' και κάποιοι είναι μη-συμβατικοί, την έχουν δει αλλιώς.
Δεν είμαστε όλοι φτιαγμένοι απ΄το ίδιο υλικό.
Δεν διαφωνάω, αλλά από εκεί πέρασα και εγώ και είδα ότι (σε βάθος χρόνου) η ζωή έχει κύκλους που αξίζει να τους ζεις όλους. Στα 25 μου, μου άρεσε να γυρνάω, στα 35 άρχισα να χαλαρώνω, στα 45 ελπίζω να είναι χαρούμενος συναισθηματικά αλλά σίγουρα στα 55+ μου ΔΕΝ θα ήθελα να εξακολουθώ να γυρνάω.
Πάντως στο ότι όλοι δεν είμαστε ίδιοι έχεις δίκιο.
Να παντρευτείς, να συζείς ή να είσαι εργένης?