-
Δες ποσο εχουν τα υπολοιπα που λες στην Γαλλια.
Sent from my MB525 using a vodka burner with retro livery
-
Είστε ακριβοί εκει!
Η 114 παντως που βλέπω με κατι λιγοτερο απο 23.000€ ξεκινά. Το δε QQ (που εντελώς ... αμερόληπτα θα έλεγα ότι είναι πολύ καλύτερο του Clio) ξεκινά απο τα 20.000€ όσο περίπου και το Megane.
Λάθος κάνω πως είναι πολύ ακριβό? -
Το είδα στο δρόμο και σε κόκκινο και σε μαύρο και μπροώ να πω οτι μου άρεσε ειδικά το εμπρός μέρος. Γενικά σαφώς καλύτερο σα σχήμα από τον απρόσωπο και άχρωμο προκάτοχό του.
-
Ειναι η πρωτη φορα που μοντελο της renault δεν εχει μακραν πιο ομορφες ζαντες απο τον ανταγωνισμο.. Μια-2 ειναι ομορφες, αλλα δεν αρκει.. Το νεο yaris πχ εχει πανεμορφες ανθρακι ζαντες..
Επισης απο την παρακατω φωτο διαπιστωσα οτι το πισω μερος ειναι τελικα πανεμορφο και δεν εχει καμια σχεση με ibiza, βλασφημια να το συγκρινουμε..(δε μιλαω για τις κοπελιες ετσι )
Το παλιο επασχε αρκετα στο πισω μερος και αυτο ειναι καλο..
Το μονο που μενει ειναι να μπορεις να το παρεις χωρις τα νικελ και με ενα πιο νορμαλ εσωτερικο..
Τελος οδηγικα ειναι τελειο, αν και δεν πιστευω οτι ειναι πολυ καλυτερο απο το clioIII, τουλαχιστον στο βαθμο που το παρουσιαζουν, με δεδομενο το τρελο θαψιμο που ειχε φαει η προηγουμενη γενια σε αυτον τον τομεα..
Τα -100kg ομως ανετα φανταζομαι βγαζουν νικητη στην κατηγορια..
Οσο για τα πλαστικα στα παπακια μας, ειδικα εφοσον ελαχιστοι απο τον ανταγωνισμο ειναι καλοι σε αυτον τον τομεα..
Ειδα και το δικο μου με τα υπερλουξ πλαστικα, ε και τι καταλαβα..;;
Αντε και με πιο δυνατα μοτερ και σε 3θυρο.. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Οι έως τωρα παντως μηχανικές επιλογές του μου είναι παντελώς αδιάφορες και καθόλου ενδιαφέρουσες!
Απο το 2013 που θα ανέβουν πάνω απο το 'ψυχολογικό όριο' (?) των 90 ίππων ...Συγνωμη Κώστα αλλα δεν θεωρώ ότι ένα μικρο αμαξι που προορίζεται για εντος πολης και μικρές εκτός με 90 άλογα ειναι οκ
Τα παραπανω δεν μπορώ να καταλαβω που θα ξεδιπλωθουν εντος του λεκανοπεδίου
Αν βεβαια το θες το αμαξακι και για άλλες δουλείες περιμενεις μεχρι τις αρχές του 13 που δεν ειναι και πολυ μακρία -
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Ειναι η πρωτη φορα που μοντελο της renault δεν εχει μακραν πιο ομορφες ζαντες απο τον ανταγωνισμο.. Μια-2 ειναι ομορφες, αλλα δεν αρκει.. Το νεο yaris πχ εχει πανεμορφες ανθρακι ζαντες..H 17αρα του που ειδαμε και στην παρουσίαση τα σπάει
Επισης απο την παρακατω φωτο διαπιστωσα οτι το πισω μερος ειναι τελικα πανεμορφο και δεν εχει καμια σχεση με ibiza, βλασφημια να το συγκρινουμε..(δε μιλαω για τις κοπελιες ετσι )
Το παλιο επασχε αρκετα στο πισω μερος και αυτο ειναι καλο..Απο κοντά είναι ακομα καλυτερο το πισω του κατ' εμε.
Γενικα απο κοντά το αμαξι σχεδιαστικά καλύπτει οποιοδήποτε της κατηγορίας βάλεις δίπλα του
Γενικά πολυ έντονο σαν προσωπικοτηταΤο μονο που μενει ειναι να μπορεις να το παρεις χωρις τα νικελ και με ενα πιο νορμαλ εσωτερικο..
Και τα δύο που αναφέρεις είναι εντος Customizing
Τα νικελά αντικαθιστουνται με αντιστοιχα τμηματα σε άλλα χρωματα και μαύρο
Και το εσωτερικό θεωρώ ότι θα ειναι πολυ καλυτερο στα παραγωγής απο τα προπαραγωγής που ειδαμε στην έκθεση στις λεπτομέρειεςΤελος οδηγικα ειναι τελειο, αν και δεν πιστευω οτι ειναι πολυ καλυτερο απο το clioIII, τουλαχιστον στο βαθμο που το παρουσιαζουν, με δεδομενο το τρελο θαψιμο που ειχε φαει η προηγουμενη γενια σε αυτον τον τομεα..
Τα -100kg ομως ανετα φανταζομαι βγαζουν νικητη στην κατηγορια..Νταξ δεν το είχαν θάψει.Ένα απο τα καλυτερα λεγανε ότι ειναι ρε
Οσο για τα πλαστικα στα παπακια μας, ειδικα εφοσον ελαχιστοι απο τον ανταγωνισμο ειναι καλοι σε αυτον τον τομεα..
Ειδα και το δικο μου με τα υπερλουξ πλαστικα, ε και τι καταλαβα..;;Νταξ στα @@ μας όχι αλλα δεν ειναι και τόσο χειρότερο επειδη τα πλαστικα δεν έχουν τόσο σαγρέ αίσθηση και δεν ειναι αφρωδη στο πανω μερος αλλα απλα μαλακα και στι κάτω μερος σκληρά
Οι πόρτες δε κινουνται στο ίδιο επιπεδο.Ντυσιμο με υφασμα σ' ενα μικρο κομμάτι κι όλο το υπολοιπο σκληρό πλαστικο και μαλιστα σχετικά λεπτό(αυτο χτυπαει καπως άσχημα στο καινουριο )Αντε και σε 3θυρο..
Μάλλον σ' αυτο θα μεινουμε με το παραπονο
Κι όταν έρθεις Αθηνα ειδοποία για καφεδαρα τεσπα
-
το μονο που δε μου αρεσε ηταν τα ταμπουρα πισω και η οθονη που ειχε μεσα εδινε την εντυπωση πως την ειχανε πιασει με βεντουζα πανω στο ταμπλω.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Οι έως τωρα παντως μηχανικές επιλογές του μου είναι παντελώς αδιάφορες και καθόλου ενδιαφέρουσες!
Απο το 2013 που θα ανέβουν πάνω απο το 'ψυχολογικό όριο' (?) των 90 ίππων ...Συγνωμη Κώστα αλλα δεν θεωρώ ότι ένα μικρο αμαξι που προορίζεται για εντος πολης και μικρές εκτός με 90 άλογα ειναι οκ
Τα παραπανω δεν μπορώ να καταλαβω που θα ξεδιπλωθουν εντος του λεκανοπεδίου
Αν βεβαια το θες το αμαξακι και για άλλες δουλείες περιμενεις μεχρι τις αρχές του 13 που δεν ειναι και πολυ μακρίαΕίπα 'μου' είναι αδιαφορες. Εξαλλου απο τα 75 και τα 90 άλογα πήγαν στο RS. Και πέρα απο το κορυφαίο, αυτό (ή αυτά) που θα μπουν στη μεση θα έχουν περισσότερο ενδιαφερον.
-
Τελικά τι ενδιάμεσες εκδόσεις να περιμένουμε;
Γιατι αο τα 90 στα 200...υπάρχει χάσμα!
-
ελπιζω στην diesel Με τα 120!
-
Βενζίνη 75, TCE90 για αρχή.
Θα έρθει σίγουρα TCE120 το Μάρτιο και το RS με TCE200 κάποια στιγμή και στην Ελλάδα.
Και φημολογείται έκδοση GT με TCE140 ανεπιβεβαίωτη, μάλλον με τον 1.2.Στα Diesel DCi 75 και DCi 90 για αρχή.
Φημολογείται ότι θα προστεθεί και ο DCi 110, αλλά ανεπιβεβαίωτο. -
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Θα έρθει σίγουρα TCE120 το Μάρτιο και το RS με TCE200 κάποια στιγμή και στην Ελλάδα.
Και φημολογείται έκδοση GT με TCE140 ανεπιβεβαίωτη, μάλλον με τον 1.2.Στα Diesel DCi 75 και DCi 90 για αρχή.
Φημολογείται ότι θα προστεθεί και ο DCi 110, αλλά ανεπιβεβαίωτο.Οκ ευχαριστώ!
GT με 140 θα είναι εξαιρετική επιλογή, όπως και ο ντίζελ.
-
Φημολογείται ότι θα προστεθεί και ο DCi 110, αλλά ανεπιβεβαίωτο.το ντιζελ μονο 1.5 θα υπαρχει?
κατι ειχα ακουσει και για τον 1.6 -
Και ο TCE 120 δεν είναι καθόλου κακή επιλογή. Κι αν κρίνουμε από το γεγονός ότι η πλούσια TCE 90 Dynamic θα έχει 13.900 τιμή καταλόγου η TCE 120 θα καθίσει από πάνω σε καλή τιμολόγηση λογικά.
Δεν νομίζω ο 1.6 για clio. Δεν το έχω πετύχει κάπου.
Αν έχει πετύχει κάποιος κάτι σχετικό ας δώσει αναφορά.
Οχι ότι θα έλεγα όχι σε ένα Clio με τον καταπληκτικό 1.6 DCi130. -
Και ο TCE 120 δεν είναι καθόλου κακή επιλογή. Κι αν κρίνουμε από το γεγονός ότι η πλούσια TCE 90 Dynamic θα έχει 13.900 τιμή καταλόγου η TCE 120 θα καθίσει από πάνω σε καλή τιμολόγηση λογικά.Δεν νομίζω ο 1.6 για clio. Δεν το έχω πετύχει κάπου.
Αν έχει πετύχει κάποιος κάτι σχετικό ας δώσει αναφορά.
Οχι ότι θα έλεγα όχι σε ένα Clio με τον καταπληκτικό 1.6 DCi130.Εχμ....γκουχου γκουχου
viewtopic.php?f=8&t=35778&start=495#p2561522
Σούπερ θα ναι με τον 1,6 DCi. Μη σου πω οτι θα ρίχνει σε ρεπρίζ και στο RS
-
Χαχαχαχα! (Μπράβο μνήμη )
Το ότι δε θα χάλαγε εμένα δε σημαίνει ότι δε το θεωρώ υπερβολή εμπορικά!
Σκέψου τι τιμή θα πιάσει ένα 1.6 DCi 130 αν έχει 16.400 ένα DCi 90 Dynamic. Και το κοινό στο οποίο θα απευθύνεται θα είναι εξαιρετικά περιορισμένο για αυτοκίνητο -κυρίως- πόλης. -
Χαχαχαχα! (Μπράβο μνήμη )Το ότι δε θα χάλαγε εμένα δε σημαίνει ότι δε το θεωρώ υπερβολή εμπορικά!
Σκέψου τι τιμή θα πιάσει ένα 1.6 DCi 130 αν έχει 16.400 ένα DCi 90 Dynamic. Και το κοινό στο οποίο θα απευθύνεται θα είναι εξαιρετικά περιορισμένο για αυτοκίνητο -κυρίως- πόλης.Συμφωνώ μαζί σου οτι ελάχιστοι θα το προσεγγίσουν. Πόσω μάλλον όταν δεν είναι δα και το φθηνότερο της κατηγορίας του...Απ τη στιγμή μάλιστα που είναι ελαφρύτερο απ το προηγούμενο μάλιστα, ο 1.5 θα είναι μια χαρά!
Απλά με φτιάχνει η ιδέα... -
Παντως κατα την ταπεινη μου άποψη πρέπει να τοποθετηθει κι ο dci 110 και να μην μεινει στον 90αρι
-
Έτσι !
Να 'χει κι ένα 'ταπεινό' μοντέλο 6άρι ... -
Και φημολογείται έκδοση GT με TCE140 ανεπιβεβαίωτη, μάλλον με τον 1.2.
Στα Diesel DCi 75 και DCi 90 για αρχή.
Φημολογείται ότι θα προστεθεί και ο DCi 110, αλλά ανεπιβεβαίωτο.Aμ συγνώμη, μιλάμε ή βήχουμε εδω μέσα ... η ουσία το 2013 θα έρθει (έστω αν)!
Renault Clio IV