-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Αρχισαμε τις @@ιες παλι
Μα καλα τοσο δυσκολο ειναι στο λανσάρισμα να ξεκινήσει με όλα τα μοτερ κι οχι να τα βλεπουμε σε δόσειςΕ δεν θα βγουν με μεγάλη διαφορά. Γενάρη μάλλον θα μπει και ο Tce120. Η απορία που δεν μου έχει λυθεί είναι αν θα μπει o DCi 110.
Αυτό ειναι θεματακι όντως
Μ' αυτο το μοτερακι το τωρινο ειναι το 'αεροπλανο' της κατηγορίας στα ντιζελ
Το καινουριο που θα ειναι και πιο ελεφρυ λογικα θα ήταν με τον 110 -
Ρε παιδιά της πληροφορικής είμαι... ήμαρτον... Ένα απλό pdf είχε το url και εννοείται αυτό έπρεπε να κατεβάσεις. Όλα τα άλλα που έχουν αυτές οι σελίδες, εννοείται ότι δεν τα κατεβάζουμε. Κάτι τζάμπα fast downloaders και τα συναφή. Και κακόβουλο κώδικα να είχε η σελίδα (javascript, activex) οι σύγχρονοι browsers δεν μασάνε. Το essentials της Μicrosoft πάντως δεν είχε πρόβλημα...
-
Έλα οκ νταξ τελειωσε αυτο το θεμα
Δεν θα κανουμε ολοκληρο θεμα ένα λινκ
Προχωραμε στα της Clio -
Καλά... με τις ταμπλέτες του R-Link από εδώ και πέρα πρέπει να μας απασχολεί το θέμα ιών και κακόβουλου κώδικα. Πιστεύω πως θα υπάρχουν updates μέσω ίντερνετ και ίσως και custom ROMs διαφόρων developers. Οτι γίνεται στα κινητά δηλαδή, μόνο που εδώ θα παίζεις με τη ζωή σου. Θέλει ψάξιμο το θέμα...
Θα με ενδιέφερε πότε θα περάσει ο νέος TCe 130 στο megane γκουχ
-
τελικά το νέο clioRS θα είναι 2.000cc 210Hp ;
-
1.6 turbo λένε. περιμένουμε για τα αλόγα και τα κυβικά, επίσημα τις επόμενες μέρες και συγκεκριμένα στο σαλόνι αυτοκινήτου του Παρισιού. ανεπίσημα λένε 200 με 210hp
-
Λογικα θα ειναι πανω απο το τωρινο
Άρα θα βαραει λογικα 210 για να πουν ότι είχαν και μια άνοδο, μια εξέλιξη, ένα δυνάμωμα κλπ και να λένε ότι είναι και οι δυνατότεροι στην κατηγορία γιατί υπάρχει κι ο THP 200 άρα λογικά θα θέλουν να είναι πάνω απ' αυτό
Άρα μαλλον για 210 το βλεπω να πηγαινει -
Θα το κανουν 210hp και θα νικησουν για 3hp την μαχη με τον THP για να το παιξουν ηρωες
Θα πουν οτι το διπλοσυμπλεκτο δεν αλλαζει σε x (οσο κανει το DSG και το TCT, δεν θυμαμαι), αλλα σε x-1 και θα το παιξουν υπερ-ηρωες -
Ακριβώς
Έτσι ορίζει το μαρκετινγκ τι να κανουμε -
Απ ότι θυμάμαι στο ενημερωτικό άφησαν να εννοηθεί ότι ο νεος TCe 130 θα πηγαίνει πακέτο και με αυτόματο κιβώτο;
-
Ο χρήστης jlian έγραψε:
Απ ότι θυμάμαι στο ενημερωτικό άφησαν να εννοηθεί ότι ο νεος TCe 130 θα πηγαίνει πακέτο και με αυτόματο κιβώτο;Ρε μανία με τον 130
Καλο ειναι αυτο δηλαδή? -
Όχι βέβαια... για κακό το εννόησα!
-
-
Spy photos: Renault Clio Sports Tourer
http://renaultnewsgr.blogspot.gr/2012/0 ... ourer.html
-
Ναι αυτα ειναι
Μας το πεταξαν ολοκληρο μεσα στα μουτρα απο τα video με τις δοκιμες και τώρας μας δίνουν spy photos -
Ακόμα και το τωρινό παντως Clio SW είναι πολύ όμορφο! Το καλοκαίρι το ειδα αρκετές φορές ... με ξένες πινακίδες φυσικά!
Αυτή η spy φωτο βγήκε καποια στιγμή στο νετ!Γιατι το 4άρι μου φαίνεται πολύ μεγάλο για supermini? Δίπλα στα προηγούμενα Clio σαν να το παραμεγάλωσαν!!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ακόμα και το τωρινό παντως Clio SW είναι πολύ όμορφο! Το καλοκαίρι το ειδα αρκετές φορές ... με ξένες πινακίδες φυσικά!
Αυτή η spy φωτο βγήκε καποια στιγμή στο νετ!Γιατι το 4άρι μου φαίνεται πολύ μεγάλο για supermini? Δίπλα στα προηγούμενα Clio σαν να το παραμεγάλωσαν!!!
4,062x1,731x1,448 είναι οι διαστάσεις του (βλ. και 5-6 σελίδες πίσω), δηλ. είναι ΕΛΑΧΙΣΤΑ μεγαλύτερο από το παρόν (+3,5cm σε μήκος και 2,4 σε πλάτος -μαζί με τους καθρέπτες όμως η Renault το δίνει μείον 8 εκατοστά από το ΙΙΙ - , ενώ το ύψος ΜΕΙΩΘΗΚΕ κατά 4,5 πόντους ! ) και επίσης, ελαφρύτερο !
Δεν υπάρχουν όμως ακόμη λεπτομέρειες για τους χώρους των επιβατών...Όσο για το station, μακάρι να είναι έτσι η τελική του μορφή και επίσης μακάρι να εισαχθεί στο ελλάντα...
-
Το τελευταίο μου φαίνεται απίθανο. Εδώ κόπηκε το Megane estate που έκανε κάποιες πωλησούλες.
Δύσκολοι καιροί για μεγάλες γκάμες. -
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Γιατι το 4άρι μου φαίνεται πολύ μεγάλο για supermini? Δίπλα στα προηγούμενα Clio σαν να το παραμεγάλωσαν!!!
4,062x1,731x1,448 είναι οι διαστάσεις του (βλ. και 5-6 σελίδες πίσω), δηλ. είναι ΕΛΑΧΙΣΤΑ μεγαλύτερο από το παρόν ...
Α! Μάλιστα!
Οι φωτογραφίες τότε ξεγελούν. -
Πρώτα εκθεσιακά στην Ελλάδα καλώς εχόντων το 1ο 15νθήμερο του Νοέμβρη.
Στο λανσάρισμα θα έχει τους 1.2 75 hp, 0.9 TCE 90 hp και 1.5 DCi 90 hp στην Ελλάδα.
Δηλαδή από το αρχικό λανσάρισμα του μοντέλου δεν θα εισαχθεί ο 1.5 DCi 75 hp που θα κυκλοφορήσει στην υπόλοιπη Ευρώπη.Πρώτους μήνες του 13 ο 1.2 TCE 120 hp.
Renault Clio IV