-
Θα μας λειψει ο μικρος dci ΝΟΤ
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Το τελευταίο μου φαίνεται απίθανο. Εδώ κόπηκε το Megane estate που έκανε κάποιες πωλησούλες.
Δύσκολοι καιροί για μεγάλες γκάμες.το clio station ενδιαφέρον ....
κρίμα που σταμάτησαν να εισάγουν το megane estate .. ένα από τα πιο όμορφα station και με πολύ ανταγωνιστικό diesel μοτέρ.
δεν μπορείς να τους καταλάβεις .... -
Η γκάμα της Renault μοντέλα/αμαξώματα είναι μεγάλη. Οπότε σε τέτοιους καιρούς γίνεται επιλεκτική εισαγωγή μοντέλων/αμαξωμάτων. Δεν είναι η μόνη έτσι κι αλλιώς που έχει κάνει περικοπές γκάμας.
Πάντως ακόμη δεν υπάρχει εικόνα για τη τιμολόγηση του. Μόνο ελπίδες από τους αντιπροσώπους που ελπίζουν να δουν κόσμο στις εκθέσεις με την άφιξή του.
-
χαμος θα γινει στις εκθεσεις, απ'εξω θα περιμενουμε με το κασερι στο χερι
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
Το τελευταίο μου φαίνεται απίθανο. Εδώ κόπηκε το Megane estate που έκανε κάποιες πωλησούλες.
Δύσκολοι καιροί για μεγάλες γκάμες.το clio station ενδιαφέρον ....
κρίμα που σταμάτησαν να εισάγουν το megane estate .. ένα από τα πιο όμορφα station και με πολύ ανταγωνιστικό diesel μοτέρ.
δεν μπορείς να τους καταλάβεις ....Γιατί, μπορείς να καταλάβεις τον έλληνα 'καταναλωτή' και τη (μη) σχέση του με τα 'στέισον' ;
Πράγματι κόπηκε τελικά το face lift Megane Estate...; Ούτε με παραγγελία ρε παιδί μου ;
-
Οι πρώτες επίσημες photos του νέου Clio RS
200 άλογα με κιβώτιο EDC!
-
πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια που μου αρέσει clio !!!
-
-
Πολύ ωραίο....αυτό το κίτρινο μόνο να έλειπε!!! Ένα μπλε θα ήταν μια χαρά!
Επίσης ωραία λεπτομέρια το 'RS' κάτω απ΄το σήμα στη μάσκα. Οι ζάντες, τέλειες. -
Κουκλι
Άντε και τρίπορτο με χειροκινητο κιβωτιο
Επίσης το κίτρινο δεν γίνεται να λείπει σε RS
Ιεροσυλία να μην βάνεις το αγωνιστικό σου χρώμα -
Likewise the fact that the purity of the outgoing car is replaced by gadgets like the R-Sound Effect that - brace yourself - 'simulates the noise of one of a range of iconic engines through the car's speakers.' This is, claims Renault, a 'fun and realistic' way of tuning the engine noise.
-
Άστα
-
Αυτο δεν το είχα δει
Δοξα το Θεο αυτα θα ειναι προαιρετικα -
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια που ΔΕΝ μου αρέσει clio !!!To εσωτερικό πρέπει να είναι φανταστικό, το εξωτερικό όμως...ούτε το προφίλ μου αρέσει ούτε το πίσω μέρος. Και η μάσκα των μουργολύκων όχι ιδιαίτερα, οπότε μάλλον δεν είμαι φαν.
Ωστόσο, μπορεί να φταίνε οι φωτό ή να το συνηθίσω και να grow on me, όπως λένε στο Κουσμάτι Γρεβενών.
-
Θα σου πώ την Κυριακή, που θα το δώ απο κοντά, αν πρέπει να ξεκινήσεις καλλιεργείς την Renaultius Clius Quattuorius μέσα στο σώμα σου.
-
Γιατί την Κυριακή; Έχει προσκύνημα στο πανηγύρι της St. Clio;
-
R-Sound Effect; χμ... Eνα τέτοιο σύστημα πρέπει να έχει και το RCZ με τα 200 άλογα και μάλιστα είναι στον στάνταρ εξοπλισμό Πρέπει να είναι καγκουριά που ευδοκιμεί στην Γαλλία, δεν εξηγείται διαφορετικά...
Για την εμφάνιση, θεωρώ ότι έχει ένα από τα καλύτερα εσωτερικά που έχω στην κατηγορία και για το εξωτερικό θα σχολιάσω οτι μάλλον του πάνε τα σκούρα χρώματα. Κυρίως το μαύρο που έχω δει σε φωτό, είναι πολύ καλό.
-
Fete de la Saint Clio! Μεγαλη μερα για την Γαλλία! Σουβλάκια θα έχει?
Πολύ ωραίο ειναι το νεο Clio και μέσα και έξω. Και το RS ακόμα καλύτερο! Αυτοί που το κατακρίνουν μαλλον πέρασαν μικροι 'γκετζίτιδα' (στα χρόνια μου το έλεγαν μαγουλάδες) και ταλαιπωρήθηκαν ως την θεραπεία!!!
-
Renault Clio IV