-
Ο χρήστης eftapsixos έγραψε:
Λοιπον παιδες... Τα ανταλλακτικα υπαρχουν ετοιμοπαραδοτα. Οποτε την παρασκευη μπορουν να ξεκινησουν.
Θα ενημερωσω με πληρη λιστα ανταλλκτικων και με τιμες οταν τα μαθω... Μαλλον αυριο.Κατι ακομα... Ξερει κανεις τι περιλαμβανει το σερβις των 30.000χλμ;; (Μιλαμε παντα για πετρελαιο)
Λάδια,φίλτρο λαδιού και φίλτρο καμπινας. Το εκανα χθες και το έχω πρόσφατο.
130 ευρω. Τακάκια άλλαξα στα 19χιλ. χλμ 65 ευρω. Τώρα στα 30 μου ειπαν οτι έχω ακομη και δεν θέλει τακάκια. Πάντως τα τακάκια του ειναι γενικώς χάλια
Ρωτησα σημερα για το σερβις των 30.000χλμ και μου ειπε τελικη τιμη 230€ για:
Λαδια
Φιλτρο λαδιου
Φιλτρο αερος
Φιλτρο a/c
Φιλτρο πετρελαιου
Ελεγχος αυτοκινητουΠως σας φαινεται; Δυστυχως δεν ρωτησα ποσο κανει το φιλτρο πετρελαιου μονο του
φίλτρο αέρα και φίλτρο πετρελαίου, σύμφωνα με το πρόγραμμα service της renault (που σου έχουν δώσει κατα την αγορά του οχήματος) , δεν αλλάζονται στα 30.000χλμ
-
Καλημέρα,
Ειδικά για το φίλτρο πετρελαίου το γνωρίζω οτι αντικαθίσταται αργότερα και μάλιστα στα 60.000χλμ.
Σαν κοστολόγιο όμως θεωρείται εντάξει ή ακριβο; -
έχε υπόψιν σου, ότι υπάρχον 2 τύποι φ.πετρελαίου για τον 1.5dci
το 'απλό', αυτό με το οποίο έρχεται το όχημα και αυτό που έχει και νερο-παγίδα (που είναι πιο ακριβό)
λάδια πρώτη φορά αλλάζεις τώρα στο service των 30.000 ή έχεις αλλάξει και νωρίτερα;
-
ναι το γνωριζω για το φιλτρο πετρελαιου...
εχω ξαναλλαξει λαδια στις 15000χλμ -
Εμενα μου πηρανε 290 στο σερβις των 30.000χλμ για ολα τα προαναφερθέντα φιλτρα κ λαδια συν τακακια εμπρος.
Πρωτη φορα τα αλλαξα τωρα. Μου φανηκανε πολλα.
Ειχανε μια χρεωση 80ε περίπου που ελεγε απλα σερβις 30000χλμ κ τα αλλα ηταν εργασία κ ανταλακτικα -
άλλο η 'εργασία' και άλλο το 'service 30.000χλμ' ???
ποιο εξουσιοδοτημένο ήταν ?
-
Μήπως ως εργασία είχαν τα τακάκια και ως service τις προγραμματισμένες εργασίας ως χρέωση;
-
Καλησπέρα,
Είμαι κάτοχος του 1.5 diesel εδώ και ένα χρόνο και μου άναψε λαμπάκι για service.Το service είναι από ότι ξέρω στα 30000km ή στα 2 χρόνια.Προφανώς τίποτα από τα 2 δεν έχει γίνει ακόμα.Ξέρει κανείς εάν είναι προγραμματισμένα να ανάβει η ένδειξη του service στον ένα χρόνο ή κατι άλλο πριν απευθυνθώ στη αντιπροσωπεία?
-
Ο χρήστης gakisnyo1 έγραψε:
Καλησπέρα,Είμαι κάτοχος του 1.5 diesel εδώ και ένα χρόνο και μου άναψε λαμπάκι για service.Το service είναι από ότι ξέρω στα 30000km ή στα 2 χρόνια.Προφανώς τίποτα από τα 2 δεν έχει γίνει ακόμα.Ξέρει κανείς εάν είναι προγραμματισμένα να ανάβει η ένδειξη του service στον ένα χρόνο ή κατι άλλο πριν απευθυνθώ στη αντιπροσωπεία?
Είσαι σίγουρος για τα 2 χρόνια; Τα λάδια μου φαίνεται θα είναι πολύ οριακά. Δες και το εγχειρίδιο, και πάρε ένα τηλέφωνο σε κάποιο εξουσιοδοτημένο.
-
Στον ένα χρόνο είναι η αλλαγή λαδιών αν δεν κάνω λάθος.
-
Ο χρήστης Exhorder έγραψε:
http://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/ClioGiati-den-poylaei_125819.aspΑστείο άρθρο. Ας παραθέσουν τις εταιρικές πωλήσεις/ νοικιάρικα για κάθε μοντέλο να λυθεί η απορία.
-
Δε ξέρω για το συγκεκριμένο άρθρο, αλλά έχω την εντύπωση ότι όλο κάτι αρλούμπες δημοσιεύει τελευταία το autotriti για να γράφουν από κάτω σχόλια και να έχει επισκεψιμότητα η σελίδα.
Έχει υποβαθμιστεί πολύ σε σχέση με πριν αρκετά χρόνια (όπως και όλος ο έντυπος τύπος δηλαδή...)
sorry για το offtopic... -
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
http://prntscr.com/62k8b0.
.
.
.ο κουβάς πάει καλά .... δεν πίνει ....
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις,άρα είναι στ 30000χλμ ή στον 1 χρόνο το πρώτο service.Έχει κάνει κανεις το πρώτο service να μου πει τιμή και αντιπροσωπεία που έχει καλό συνεργείο?Αν θέλει ας μου στείλει κάποιος dm αλλιώς ας το ποστάρει να το δούμε όλοι.
-
Αν έχεις 15.000 και 1 χρόνο λάδια-φίλτρο θα χρειαστεί να αλλάξεις. Περίπου 80-90 euro ανάλογα το εξουσιοδοτημένο.
-
σχετικά με τα λάδια, ο ηλ.πίνακας του οχήματος, είναι ρυθμισμένος στο 30.000χλμ ή 24μήνες (+sw χρήσης, που σε αντίξοες συνθήκες μειώνει τα χλμ αλλαγής) και το service στους 12μήνες.
-
Εχω δει και 3.8λτ/100 ....
-
Γιατί πότε ήταν σοβαρό το Auto-Tsiknopempti?
-
Ρώτησα σήμερα τιμή για το πρώτο service και μου είπανε γύρω στα 180 ευρω!!!!!! Κάποιος που έχει κάνει το πρώτο service πόσα του ζητήσανε γιατί μου φαίνονται υπερβολικα για τα λάδια και το φίλτρο!!!
-
180 αποκλείεται να έχει μόνο λάδια και φίλτρο λαδιού.
Εχει και όλα τα υπόλοιπα φίλτρα που έχει μέσα στο μεγάλο service των 30.000.
Οτιδήποτε πάνω από 90 max είναι εξωφρενικό για λάδια και φίλτρο λαδιού.
Περίπου εκεί 80-90 είναι κάτι λογικό για εξουσιοδοτημένο.
Renault Clio IV