-
Ο χρήστης Rg1985 έγραψε:
Γιατι σε κλεβει ο βενζινας:oops:
αυτο λες ε?δε παιζει τπτ αλλο...
θα δοκιμασω κ αλλου τοτεΝα δοκιμάσεις. Στον ένα και κάτι χρονο που το έχω μόνο 2 φορές πέτυχα να βάλω όσο λέει το Trip computer. Ειδικά μια φορά σε επαρχίακο πρατήριο μολις άναψε το λαμπάκι (είχε σίγουρα 5λιτρα) μου έβαλε 45,8λιτρα..... Σε45 συνολική χωρητικότητα. Κλέψιμο. Και όταν του είπα τι γίνεται μου ελεγε για στομια και σωλήνακια κτλ.
-
Ερώτηση: Ξέρει κανείς αν το νέο Clio έρχεται σε έκδοση station wagon με diesel και αυτόματο κιβώτιο;
Samatistas ίσως; -
ναι .. έρχεται
-
να ρωτησω κατι ακομα,κυριως οσους το εχουν περισσοτερο καιρο για να μου φυγει και η περιεργια,ενα θορυβο που μου κανει το κομματι του ταμπλο πανω απ'το ταχυμετρο,και ενα στο υψος της κολωνας στη ζωνη του οδηγου ενα τικ τακ που ακουγεται τα κανει και σε κανεναν αλλο??
δεν ακουγονται συνεχεια αλλα αρκετες φορες κυριως οταν δεν ειναι πολυ καλος ο δρομος και οταν εχω κλειστα τα παραθυρα.
θα το ρωτησω και στο 1ο σερβις σε λιγο καιρο,αλλα φανταζομαι οτι θα μου πουν οπως στο τηλεφωνο οτι ολα τα αμαξια εχουν τριγμους και τετοια.... -
Ο χρήστης Rg1985 έγραψε:
να ρωτησω κατι ακομα,κυριως οσους το εχουν περισσοτερο καιρο για να μου φυγει και η περιεργια,ενα θορυβο που μου κανει το κομματι του ταμπλο πανω απ'το ταχυμετρο,και ενα στο υψος της κολωνας στη ζωνη του οδηγου ενα τικ τακ που ακουγεται τα κανει και σε κανεναν αλλο??
δεν ακουγονται συνεχεια αλλα αρκετες φορες κυριως οταν δεν ειναι πολυ καλος ο δρομος και οταν εχω κλειστα τα παραθυρα.
θα το ρωτησω και στο 1ο σερβις σε λιγο καιρο,αλλα φανταζομαι οτι θα μου πουν οπως στο τηλεφωνο οτι ολα τα αμαξια εχουν τριγμους και τετοια....Και σε μένα μου κάνει κάτι τέτοια.
Τώρα με το κρύο λίγο περισσότερο.
Επίσης με το κρύο είναι πιο σφιχτά το κιβώτιο. Το έχει παρατηρήσει κάνεις; -
εμενα μου τους κανει κ τους δυο θορυβους που περιγραφεις.
Αυτον στο καντραν του ταχυμετρου τον εξαλειψα με ενα μικρο κομματακι φυλλο Α4 διπλωμενο στα 4 περιπου κ το σφηνωσα αναμεσα στο αριστερο ταχυμετρο κ το καπελακι πανω.αυτον στη ζωνη του οδηγου καπου και πανω δεν μπορω να τον εντοπισω απο που ερχεται
-
παιδια μαλλον βρηκα τι φταει και κανει θορυβο το αυτοκινητο στο μπροστινο μερος.ειναι ο σωληνας εισαγωγη αερα.οταν δουλευει το μοτερ τριζει.αν το πιασεις σταματαει ο θορυβος.οποτε τωρα θα βρω καποια πατεντα.ετσι ωστε να τον στερεωσω κ να μην εχει καθολου μποσικα να κουνιεται.(να ειναι καλα ο μηχανικος στον σφακιανακη που μου ειπε απο που προερχεται ο θορυβος)
οσο τωρα για το σερβις.ακομα δεν εχω βρει ακρη.το εχω ενα χρονο και εχει 12000 χιλιομετρα.μπορει καποιος να μου πει τι πρεπει να κανω στο σερβις?γιατι εχω ακουσει τρελα πραγματα σε αντιπροσωπειες της renault. -
μαζί με την αγορά του αυτοκινήτου, πρέπει να σου έχουν δώσει κι ένα χαρτί που περιγράφει επ ακριβώς τις εργασίες που γίνονται, ανά χρόνο ή ανα 30.000χλμ ότι έρθει πρώτο ....
-
Στο χρονο πανω η στα 15,000 χλμ οτι ερθει πρωτο, αλλαζεις λαδια κ φιλτρο λαδιου.
-
στο δικό μου (και ο πίνακας οργάνων, ένδειξη) λέει 30.000χλμ
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
στο δικό μου (και ο πίνακας οργάνων, ένδειξη) λέει 30.000χλμΑλλαξε τα στα 15 καλυτερα η στον χρονο
-
Εχει κανεις πρόβλημα με δισκο πλατό;
-
Ο χρήστης Firestarter26 έγραψε:
στο δικό μου (και ο πίνακας οργάνων, ένδειξη) λέει 30.000χλμ
Αλλαξε τα στα 15 καλυτερα η στον χρονο
και το εκτυπωμένο χαρτί της renault service με το VIN του οχήματος, για τα λάδια RN720 το ίδιο λέει, 30.000χλμ ή 2χρόνια ότι έρθει πρώτο.
επίσης στο manual λέει ότι έχει αισθητήρα που ανάλογα με τις συνθήκες οδήγησης, το διάστημα της αλλαγής διαφοροποιείται, με max τα 30.000χλμ
-
καλησπερα παιδια,
εχει αναφερθει καθολου εδω προβλημα συνδεσης με το media-nav μεσω bluetooth??
τους πρωτους 1-2 μηνες που το χρησιμοποιουσα κυριως να το δοκιμασω δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα,τωρα (6ος μηνας) και ενω εχω κανα 2μηνο να το χρησιμοποιησω το δοκιμαζα απτο πρωι αλλα δε μπορουσε να συνδεθει ή μαλλον καλυτερα ελεγε οτι συνδεοταν αλλα τελικα ουτε πολυμεσα επαιζαν ουτε τηλεφωνα.
το κινητο δε νομιζω να φταιει (samsung SIII mini) γιατι οπως ειπα επαιζε κανονικα παλια...
εχουμε καμια ιδεα??? -
Μηπως αναβαθμησες το android στο τηλεφωνο;
-
οχι,και εκανα μολις ενημερωση και δε μου εβγαλε νεοτερες εκδοσεις.
μηπως θελει update το media nav??
εχω την 4,0,2
αλλα γιατι να μην παιζει με αυτη... -
Δοκίμασε να κάνεις ένα update. Έχει βγει η 4.0.3
-
στις αντιπροσωπειες κανουν update αν το παω??
-
-
Γκρι κόκκινο ή μαύρο κόκκινο. Εκπληκτικός συνδυασμός.
Renault Clio IV