-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το πρατήριο εταιρικό της shell,v power diesel και δεν ήταν σε προσφορά.
Δεν χυνόταν τίποτα έξω ήμουν πάνω από την μάνικα!
Στο συγκεκριμένο δν βάζω πρώτη φορά και μέχρι τώρα κάνω φουλαρίσματα μόνο από εκεί...
Τις προηγούμενες φορές μου έβαζε ότι έλεγε και ο υπολογιστής ταξιδίου..άντε μια απόκλιση του μισού λίτρου.Και με την μάνικα να σκάει και τρεις φορές!
Γι'αυτό ρωτάω...Πώς γίνεται αυτό;;
Κοιτάζω στο spritmonitor.de και βλέπω πολλούς που έχουν κάνει γεμισματα με πάνω από 45 λίτρα και κάποιοι μέχρι και 50λίτρα...Εχω ξαναρωτησει αλλά δεν θυμάμαι αν πηρα απάντηση:εχει κλασσική τάπα ή το καινούργιο σύστημα χωρίς τάπα;
Στο σύστημα χωρίς τάπα δεν μπορείς να γεμίσεις μέχρι πάνω,αρχίζει και τρέχει το καύσιμο απο κάποιο σύστημα υπερχείλισης .
Για αυτό έγραψα αν μήπως χυνόταν απο έξω.Αν κατάλαβα καλά έχει τάπα, βιδωτη και εξωτερικά το μεταλλικό κάλυμμα στο χρώμα του αμαξώματος.
-
Ισως να σου πατησε ο βενζινας τη βαλβιδα των αναθυμιασεων. Εμενα την πρωτη φορα που γεμισα το A1 (45ρι ρεζερβουαρ) πηρε μεσα 50 λιτρα + αυτα που ειχε. Αυτο γιατι υπαρχει ενα δευτερο μικρο ρεζερβουαρ για τις αναθυμιασεις του ντιζελ. Καλο ειναι ομως αυτο να μη το γεμιζουμε απ οτι εμαθα, ειδικα τωρα με τη ζεστη. Εγω το χρησιμοποιω μονο πριν απο ταξιδι, που ξερω οτι θα καψει γρηγορα το πετρελαιο που εχει στο expansion tank(ετσι το λενε στα ξενα ).
-
να ρωτησω κατι ρε παιδες,απο κατω μπροστα αριστερα και δεξια κατω απτα προβολακια που μου εχει 2 κενα ειναι ενταξει ή επρεπε να κουμπωνουν τπτ πλαστικα???
-
Ανέβασε φώτο....
-
Ο χρήστης Rg1985 έγραψε:
να ρωτησω κατι ρε παιδες,απο κατω μπροστα αριστερα και δεξια κατω απτα προβολακια που μου εχει 2 κενα ειναι ενταξει ή επρεπε να κουμπωνουν τπτ πλαστικα???https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/p526x296/10629881_10152624227338684_6910450605639960831_n.jpg?oh=4e4abbe155a0ab33c460fb40b79c440f&oe=546EE27F&gda=1415898240_4d681be5ffe3c2e22b1924f6f2deef7f
-
Κάτι άκουσα για ανάκληση όσον αφορά τα σωληνάκια φρένων και κάτι καλύματα στα ταμπούρα πίσω.
Γνωρίζει κανείς τίποτε...? -
Δεν εχω ακουσει κατι. Απου που να το ακουσουμε?
Θα μας παρουν τηλ απο την αντιπροσωπεια αν ειναι?
-
Όταν υπάρχει ανάκληση η κεντρική αντιπροσωπεία στέλνει υποχρεωτικά επιστολή ταχυδρομική στους αριθμούς πλαισίου που περιλαμβάνει η εκάστοτε ανάκληση.
Γενικότερα τις δημοσιεύουν και οι ιστοσελίδες αυτοκινήτου, αλλά αυτό δεν είναι απόλυτο. Προς το παρόν δεν έχω πετύχει κάτι. Αν διαβάσω τπτ σχετικό θα ανεβάσω λινκ.
Επίσης, νομίζω ανακοινώνονται από τη γενική γραμματεία καταναλωτή.
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Όταν υπάρχει ανάκληση η κεντρική αντιπροσωπεία στέλνει υποχρεωτικά επιστολή ταχυδρομική στους αριθμούς πλαισίου που περιλαμβάνει η εκάστοτε ανάκληση.Γενικότερα τις δημοσιεύουν και οι ιστοσελίδες αυτοκινήτου, αλλά αυτό δεν είναι απόλυτο. Προς το παρόν δεν έχω πετύχει κάτι. Αν διαβάσω τπτ σχετικό θα ανεβάσω λινκ.
Επίσης, νομίζω ανακοινώνονται από τη γενική γραμματεία καταναλωτή.
Υπάρχει δελτίο τύπου στην γενική γραμματεία με τα πλαίσια που αφορά. Ειναι 1338 αυτοκίνητα στην Ελλάδα. Είμαι μέσα οπότε περιμένω το γράμμα για να πάω για τις αλλαγές
Σας στέλνω το link
http://www.efpolis.gr/filesbase/1858_sitefile-10974.pdfSent from my iPhone using Tapatalk
-
Εχω δυο θεματακια και θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας.
1ον) Εχει παρατηρησει κανεις να τρεμει το τζαμακι του καθρεπτη του οδηγου κυριως στην εθνικη? Το βλεπω κυριως σε ταχυτητες ανω των 80km/h
2ον) Η ενταση των ηχειων μου ειναι πολυ χαμηλη! Το νιωθετε κ εσεις αυτο? Δηλαδη το βαζω τερμα (30 νομιζω οτι ειναι το MAX) και δεν ακουγονται πολυ δυνατα. Υποτιθεται οτι εχουν το κατι παραπανω αυτα τα ηχεια αλλα εμενα μου φαινονται μουφα!
3ον) Με αυτοματο πιλοτο εχουμε χαμηλοτερη καταναλωση ή το αντιθετο?
-
Παιδια τωρα το απογευμα που εβαλα μπροστα να φυγω μου εβγαλε μυνημα στην αρχη TRACTION CONTROL ON
και μετα εφυγε αυτο και εχει μεινει το μυνημα SERVICE REQUIRED και ειναι αναμενο και το πορτοκαλι λαμπακι στο καντραν με την καστανια για συμβολο.Εχω 18000κμ και πριν 2500 χιλιομετρα εκανα το πρωτο σερβις
-
Προφανώς κάτι συμβαίνει με τη μονάδα ελέγχου του ESP. Πιθανότατα να είναι κάποιο false alarm από κάποιον αισθητήρα. Παρακολούθησε το να δεις αν συνεχίζει να στο κάνει αλλά καλού κακού πέρνα από την αντιπροσωπεία να το δουν στο διαγνωστικό, μιας και τίθεται και θέμα ασφαλείας.
-
Ευχαριστω φιλε.
Ειμαι και μεσα στην παρτιδα ανακλησης οποτε θα το παω.
Αν βγαλω το καλωδιο απο τον εναν πολο της μπαταριας και το αφησω λιγη ωρα χωρις ρευμα παιζει να κανει κατι σαν ρεσταρτ και να ξεκολησει αν εχει κολησει?
Η παιζει να του κανει κατι κακο να του βγαλω για λιγο τη μπαταρια?
-
Δεν παθαίνει κάτι, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να γίνει reset έτσι μιας και υπάρχει ακόμα φορτίο αποθηκευμένο στους πυκνωτές και γενικά στο κύκλωμα. Σίγουρα θα υπάρχει διαδικασία reset από το διαγνωστικό ή ενδεχομένως με κάποιο συνδυασμό κουμπιών?! Επίσης να έχεις υπ' όψιν σου ότι άμα βγάλεις την μπαταρία το media nav θα σου ζητήσει κωδικό τον οποίο πρέπει να σου έχουν δώσει από την αντιπροσωπεία. Εμένα μου τον έγραψε ο πωλητής στο βιβλιαράκι οδηγιών.
-
Ο χρήστης ad1 έγραψε:
Εχω δυο θεματακια και θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας.1ον) Εχει παρατηρησει κανεις να τρεμει το τζαμακι του καθρεπτη του οδηγου κυριως στην εθνικη? Το βλεπω κυριως σε ταχυτητες ανω των 80km/h
2ον) Η ενταση των ηχειων μου ειναι πολυ χαμηλη! Το νιωθετε κ εσεις αυτο? Δηλαδη το βαζω τερμα (30 νομιζω οτι ειναι το MAX) και δεν ακουγονται πολυ δυνατα. Υποτιθεται οτι εχουν το κατι παραπανω αυτα τα ηχεια αλλα εμενα μου φαινονται μουφα!
3ον) Με αυτοματο πιλοτο εχουμε χαμηλοτερη καταναλωση ή το αντιθετο?
Στον καθρέφτη δεν έχω δει κάτι τέτοιο.
Τον ηχο μπορεις να τον ρυθμισεις μεσο της οθονης. Μαλλον εχεις χαμηλα τα μπασα και δεν θα ακούγεται καλα, αν και δεν έχει και τέλειο ηχο το κλιοο αυτοματος πιλότος βελτιώνει την κατανάλωση αρκετα
-
Για το ραδιόφωνο δες αν έχει ρύθμιση GALA και ανέβασέ το.
-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
Για το ραδιόφωνο δες αν έχει ρύθμιση GALA και ανέβασέ το.Τι ειναι το gala?
-
-
Ο χρήστης giteart έγραψε:
Ευχαριστω φιλε.Ειμαι και μεσα στην παρτιδα ανακλησης οποτε θα το παω.
Αν βγαλω το καλωδιο απο τον εναν πολο της μπαταριας και το αφησω λιγη ωρα χωρις ρευμα παιζει να κανει κατι σαν ρεσταρτ και να ξεκολησει αν εχει κολησει?
Η παιζει να του κανει κατι κακο να του βγαλω για λιγο τη μπαταρια?
Θα σου πρότεινα να μην το κάνεις και να το πας σε μια αντιπροσωπία να το δουν... Οτιδήποτε ηλεκτρονικό αλλαχθεί ή αποσυνδεθεί και ξανά συνδεθεί πρέπει να δηλωθεί στον εγκέφαλο για να λειτουργήσει... αλλιώς δεν το αναγνωρίζει!Μου έχει συμβεί γι'αυτό στο λέω και με ενημέρωσε ο ηλεκτρολόγος ότι το ίδιο ισχύει και για την μπαταρία!!!
Μας έχουν δεμένους χειροπόδαρα... -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Τι ειναι το gala?
Δεν ξέρω αν έχει τη ρύθμιση αυτή η Ρενώ,απλώς έτσι την έχουν σε διάφορα Γερμανικά αυτοκίνητα απ'ότι ξέρω.
Ουσιαστικά ανεβάζει την ένταση όσο πιο γρήγορα κινείται το αυτοκίνητο και μπορείς να ρυθμίσεις πόσο παραπάνω να πηγαίνει.
Renault Clio IV