-
Πριν μερικες μερες εφτιαξα καποιους θορυβους που ακουγονταν απο πισω. Στις μεγαλες λακουβες ηταν τα πισω καθισματα που κουνιοντουσαν στη βαση τους.
Περασα στον μαυρο αξονα που πιανει αναμεσα σε κατι μεταλα μια σπογκοδη ταινια οπως φαινεται και στη φωτογραφια και η εφαρμογη τωρα πια οταν κλεινει το καθισμα ειναι απολυτη και σταθερη.
Επισης εβαλα και λιγο χαρτοταινια στα 2 μεταλικα ''πι'' που πιανουν οι πλατες των δυο πισω καθισματων.
Βοηθησε και αυτο στο να μην κουνιουνται σε λακουβες.ΠΡΙΝ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ
-
Ο χρήστης giteart έγραψε:
Πριν μερικες μερες εφτιαξα καποιους θορυβους που ακουγονταν απο πισω. Στις μεγαλες λακουβες ηταν τα πισω καθισματα που κουνιοντουσαν στη βαση τους.Περασα στον μαυρο αξονα που πιανει αναμεσα σε κατι μεταλα μια σπογκοδη ταινια οπως φαινεται και στη φωτογραφια και η εφαρμογη τωρα πια οταν κλεινει το καθισμα ειναι απολυτη και σταθερη.
Επισης εβαλα και λιγο χαρτοταινια στα 2 μεταλικα ''πι'' που πιανουν οι πλατες των δυο πισω καθισματων.
Βοηθησε και αυτο στο να μην κουνιουνται σε λακουβες.ΠΡΙΝ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ
Ειχες φιατ πουντο παλιά;
-
οχι! απλα δε μου αρεσει να ακουω τριγμους κ το ψαχνω. εχει κ κατι απο μπροστα αλλα δεν τους εχω εντοπισει ακομα...
-
-
Πάρα πολύ ωραίο το Clio!! Ευχαριστούμε και για τις φώτο της ηλιοροφής!!!
-
Τί μεμβράνες πέρασες και πόσο σε πήραν αν επιτρέπεται;
-
Ο χρήστης antonis-tsif έγραψε:
Τί μεμβράνες πέρασες και πόσο σε πήραν αν επιτρέπεται;Llumar OEM (Ίδια απόχρωση με τα εργοστασιακά) αλλά μόνο στα 2 μπροστά καθότι πίσω υπήρχαν από το εργοστάσιο.
Δώρο από την αντιπροσωπεία ήταν, και βγήκαν γύρω στα 90 €.. -
Φιλε dsgeo τους μαυρους καθρεπτες τους παρηγγειλες εξτρα? Και αν ναι ποσο κοστιζουν?
Επισης το ρανταρ παρκαρισματος αν θελουμε να ειναι λευκα(λογω λευκου οχηματος) πρεπει να τα βαψει στην αντιπροσωπεια ή υπαρχουν και ετοιμα λευκα?
-
Οι μαύροι καθρέπτες είναι το Pack look Perso που κοστίζει 190 ευρώ. Μπορείς επίσης να παραγγείλεις τα park pilot από το εργοστάσιο έτοιμα βαμμένα ή να στα κάνουν δώρο στην αντιπροσωπεία και να στα βάψουν!
-
Ο χρήστης ad1 έγραψε:
Φιλε dsgeo τους μαυρους καθρεπτες τους παρηγγειλες εξτρα? Και αν ναι ποσο κοστιζουν?Επισης το ρανταρ παρκαρισματος αν θελουμε να ειναι λευκα(λογω λευκου οχηματος) πρεπει να τα βαψει στην αντιπροσωπεια ή υπαρχουν και ετοιμα λευκα?
Οι μαύροι καθρέπτες είναι στο πακέτο pack look perso το οποίο περιλαμβάνει το μαύρο σε piano black πίσω κομμάτι κάτω από τον πίσω προφυλακτήρα και τα πλα'ι'΄νά στις πόρτες+τους καθρέπτες και κοστίζει 190€.
Αισθητήρες παρκαρίσματος δεν έβαλα τους κλασικούς λόγω του αποτελέσματος, που για μένα είναι αντιαισθητικό ακομα και με βαμένους,μοιάζουν σαν κουμπιά...έβαλα ηλεκτρομαγνητικους και δεν φαίνεται απολύτως τίποτα!
Συνολικά όπως το βλέπεις μου βγήκε 16650... αν θες λεπτομέριες στείλε μου π.μ. -
Ο χρήστης dsgeo έγραψε:
Φιλε dsgeo τους μαυρους καθρεπτες τους παρηγγειλες εξτρα? Και αν ναι ποσο κοστιζουν?
Επισης το ρανταρ παρκαρισματος αν θελουμε να ειναι λευκα(λογω λευκου οχηματος) πρεπει να τα βαψει στην αντιπροσωπεια ή υπαρχουν και ετοιμα λευκα?
Οι μαύροι καθρέπτες είναι στο πακέτο pack look perso το οποίο περιλαμβάνει το μαύρο σε piano black πίσω κομμάτι κάτω από τον πίσω προφυλακτήρα και τα πλα'ι'΄νά στις πόρτες+τους καθρέπτες και κοστίζει 190€.
Αισθητήρες παρκαρίσματος δεν έβαλα τους κλασικούς λόγω του αποτελέσματος, που για μένα είναι αντιαισθητικό ακομα και με βαμένους,μοιάζουν σαν κουμπιά...έβαλα ηλεκτρομαγνητικους και δεν φαίνεται απολύτως τίποτα!
Συνολικά όπως το βλέπεις μου βγήκε 16650... αν θες λεπτομέριες στείλε μου π.μ.Μιας κι'εγώ ακριβώς για τον ίδιο λόγο δεν έβαλα αισθητήρες συν ότι ήμουν σίγουρος ότι θα μου πετάξουν πάνω την κινεζιά με 30 ευρώ... μπορείς με ενημερώσεις τι ακριβώς είναι αυτοί οι ηλεκτρομαγνητικοί;Μήπως εννοείς την ταινία που βάζουν κάτω από τον προφυλακτήρα;
-
Ο χρήστης dsgeo έγραψε:
Συνολικά όπως το βλέπεις μου βγήκε 16650... αν θες λεπτομέριες στείλε μου π.μ.Η τιμη αυτη στην ουσια ειναι με τι εξοπλισμό?και η ηλιοροφη?
Ειναι πολυ ομορφο το αυτ/το σου.Οταν λές ηλεκτρομαγνητικούς τι εννοεις?
Δωσε μας στοιχεια -
Λοιπόν...η τιμή είναι με ότι μπορείς να βάλεις από extra επάνω.
Δηλαδή η εκδοση 1.5 dCi dynamic με extra:
Το pack look perso 190
μαυρη ζάντα 60
πανοραμική οροφή 350
υποβραχιόνιο 90
+ΔΩΡΟ από την αντιπροσωπία συναγερμό,αισθητήρες παρκαρισμ.(δεν έβαλα αυτούς..) και φιμέ μπροστά.
Από εκεί και πέρα δεν του λείπει τίποτα!
Cruise control.speed limiter, start n' stop, hill assist, κομπί -λειτουργία eco, ανακτηση ενέργειας κατα το φρενάρισμα και ενεργές γρύλιες...
ΈΚΑΝΑ ταξίδι Αθήνα-Αμαλιάδα με επαρχιακές διαδρομές επιπλέον περίπου 300χλμ και μετά Αμαλιάδα -Πύλο-Καλαμάτα-Τρίπολη-Αθήνα Σύνολο:1070 χιλ με 42 λίτρα.Μέση κατανάλωση 3,9 l/110km!!!- Oι αισθητήρες που αναφέρω είναι αυτοί: http://www.proxel.com
-
Πόσο σου κόστισαν; Είσαι ικανοποιημένος;
-
Ο χρήστης antonis-tsif έγραψε:
Πόσο σου κόστισαν; Είσαι ικανοποιημένος;Έχεις πμ..
-
[quote='antonis-tsif']Πόσο σου κόστισαν; Είσαι ικανοποιημένος;[/
-
Ο χρήστης dsgeo έγραψε:
Λοιπόν...η τιμή είναι με ότι μπορείς να βάλεις από extra επάνω.
Δηλαδή η εκδοση 1.5 dCi dynamic με extra:
Το pack look perso 190
μαυρη ζάντα 60
πανοραμική οροφή 350
υποβραχιόνιο 90
+ΔΩΡΟ από την αντιπροσωπία συναγερμό,αισθητήρες παρκαρισμ.(δεν έβαλα αυτούς..) και φιμέ μπροστά.
Από εκεί και πέρα δεν του λείπει τίποτα!
Cruise control.speed limiter, start n' stop, hill assist, κομπί -λειτουργία eco, ανακτηση ενέργειας κατα το φρενάρισμα και ενεργές γρύλιες...
ΈΚΑΝΑ ταξίδι Αθήνα-Αμαλιάδα με επαρχιακές διαδρομές επιπλέον περίπου 300χλμ και μετά Αμαλιάδα -Πύλο-Καλαμάτα-Τρίπολη-Αθήνα Σύνολο:1070 χιλ με 42 λίτρα.Μέση κατανάλωση 3,9 l/110km!!!- Oι αισθητήρες που αναφέρω είναι αυτοί: http://www.proxel.com
Μέσα στην Αθήνα πως είσαι από κατανάλωση; Το 3,9 με Eco ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Το 3,9 θα μπορούσε να ήταν και λιγότερο καθότι το eco ήταν ενεργοποιημένο κατά 70 % και όχι συνέχεια,το αμάξι ήταν συνέχεια με 3 άτομα + αποσκευές,και ο κλιματισμός κατά 50% ενεργοποιημένος.Και στην εθνική έκανα κάτι ανοίγματα μέχρι 140..
Υπό άλλες συνθήκες πιστεύω θα ήμουν άνετα κάτω από 3.5 .... -
Οι καταναλώσεις αυτές είναι βάσει του trip? Στο ταξίδι των 1070 χλμ ποια ήταν η μέση ταχύτητα, θυμάσαι?
-
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Οι καταναλώσεις αυτές είναι βάσει του trip? Στο ταξίδι των 1070 χλμ ποια ήταν η μέση ταχύτητα, θυμάσαι?Και βάσει του trip..αλλά και με την αντλία,δεν υπήρξε διαφορά.
Μέση ταχύτ.:γύρω στα 65-70 km/h.
Γενικά έχω το ίδιο στυλ-ρυθμό οδήγησης που είχα κ στο προηγούμενο αμάξι μου,Peugeot 206 1.4 8v '00 LPG,μόνο που εκεί είχα >7.5 l/100km.
Renault Clio IV