-
Ο χρήστης dsgeo έγραψε:
Παιδιά, όσοι το έχετε σε λευκό, εχει κάποια διαφορα πολύ μικρή στο χρώμα των μπροστινων φτερών με πόρτεσ; Επιπλέον, έχει ένα κενό αρκετά μεγάλο μεταξύ φτερού και πόρτας, σαν να ειναι το φτερό πιο έξω λίγο.
Σε κάποια που βλέπω στο δρομο το κάνει, σε κάποια όχι. Δεν ξέρω αν ειναι κάποιο ελλάτωμα ή αν στο λευκό τονίζεται περισσότερο. Το δικό μου ειναι όπως στισ φωτό, αλλά δεν φαίνεται να έχει πουθενά ίχνη χτυπήματος ή βαφής.
Και στις δύο πόρτες-φτερά είναι έτσι ή μόνο αριστερά?
Στην δεξία ειναι λιγότερο, αν και δεν φαίνεται τόσο πολύ. Στην φωτό παρακάτω δεν διακρίνεται. Θα το τραβήξω και άλλη καλύτερη
Σε μαυρο που εχω δει στον δρομο παρκαρισμένο ειναι σχεδόν στην ίδια ευθεία το πάνω μέρος
-
Ο χρήστης deme έγραψε:
Παρέλαβα επιτέλους σήμερα! . 3 μήνες σχεδόν αναμονή αλλά χαλάλι!καλοτάξιδο! Φαίνεται πολύ όμορφο!
-
Και πάλι ευχαριστώ πολύ παιδιά!
Πραγματικά, η κατανάλωση του είναι 'αλλού'. 4.3λ/100 με άστρωτο κινητήρα και συνεχώς να μειώνεται (και με προσεκτική οδήγηση βεβαίως).Ο χρήστης Firestarter26 έγραψε:
Παιδιά, όσοι το έχετε σε λευκό, εχει κάποια διαφορα πολύ μικρή στο χρώμα των μπροστινων φτερών με πόρτεσ; Επιπλέον, έχει ένα κενό αρκετά μεγάλο μεταξύ φτερού και πόρτας, σαν να ειναι το φτερό πιο έξω λίγο.
Σε κάποια που βλέπω στο δρομο το κάνει, σε κάποια όχι. Δεν ξέρω αν ειναι κάποιο ελλάτωμα ή αν στο λευκό τονίζεται περισσότερο. Το δικό μου ειναι όπως στισ φωτό, αλλά δεν φαίνεται να έχει πουθενά ίχνη χτυπήματος ή βαφής.
Στη θέση σου θα το πήγαινα να το κοιτάξουν στην αντιπροσωπεία. Προσωπικά δεν έχω αυτό το πρόβλημα. Από την αρχή ήταν έτσι;
Καλοτάξιδο!
ήμουν μεταξύ αυτού και του yaris αλλά κατέληξα στο yaris (κυρίως λόγω προϋπηρεσίας...), σε άσπρο κι εγώ...Κι'εγώ μια από τα ίδια... αλλά κατέληξα στο clio
Ελπίζω να μην το μετανιώσω..!!!ΥΓ: Καλορίζικο deme... καλοτάξιδο και σιδερένιο!!!
Καλορίζικο και σε σένα φίλε μου! Mε το καλό να παραλάβεις! Παραγγελεία ή ετοιμοπαράδοτο;
-
Ο χρήστης deme έγραψε:
Πραγματικά, η κατανάλωση του είναι 'αλλού'. 4.3λ/100 με άστρωτο κινητήρα και συνεχώς να μειώνεται (και με προσεκτική οδήγηση βεβαίως).Παιδιά, όσοι το έχετε σε λευκό, εχει κάποια διαφορα πολύ μικρή στο χρώμα των μπροστινων φτερών με πόρτεσ; Επιπλέον, έχει ένα κενό αρκετά μεγάλο μεταξύ φτερού και πόρτας, σαν να ειναι το φτερό πιο έξω λίγο.
Στη θέση σου θα το πήγαινα να το κοιτάξουν στην αντιπροσωπεία. Προσωπικά δεν έχω αυτό το πρόβλημα. Από την αρχή ήταν έτσι;
Καλοτάξιδο!
ήμουν μεταξύ αυτού και του yaris αλλά κατέληξα στο yaris (κυρίως λόγω προϋπηρεσίας...), σε άσπρο κι εγώ...Κι'εγώ μια από τα ίδια... αλλά κατέληξα στο clio
Ελπίζω να μην το μετανιώσω..!!!ΥΓ: Καλορίζικο deme... καλοτάξιδο και σιδερένιο!!!
Καλορίζικο και σε σένα φίλε μου! Mε το καλό να παραλάβεις! Παραγγελεία ή ετοιμοπαράδοτο;
Κάτι το ενδιάμεσο... Θα το πάρω τις επόμενες μέρες μετά από 1,5 μήνα αναμονής!
Dynamic 1,5 dci με extra μαύρες ζάντες και υποβραχιόνιο! -
Ο χρήστης deme έγραψε:
Πραγματικά, η κατανάλωση του είναι 'αλλού'. 4.3λ/100 με άστρωτο κινητήρα και συνεχώς να μειώνεται (και με προσεκτική οδήγηση βεβαίως).Και εγώ στην αρχή που το πήρα ήταν μέχρι 4,7 το πολύ. Τώρα μετά από 9000χλμ,ειμαι στο 5,2 με πόλη και αττική οδό όπου πάω σε κάποια διαστήματα μέχρι 160-170. Οπότε λογικό το βρίσκω.
Εχεις το ECO ενεργό;Παιδιά, όσοι το έχετε σε λευκό, εχει κάποια διαφορα πολύ μικρή στο χρώμα των μπροστινων φτερών με πόρτεσ; Επιπλέον, έχει ένα κενό αρκετά μεγάλο μεταξύ φτερού και πόρτας, σαν να ειναι το φτερό πιο έξω λίγο.
Καλοτάξιδο!
-
Είναι δυνατόν να έχει έρθει το αυτοκίνητο εδώ και μια εβδομάδα και να περιμένουν τα πιστοποιητικά για να βγάλουν πινακίδες;;;
-
-
Ο χρήστης antonis-tsif έγραψε:
Είναι δυνατόν να έχει έρθει το αυτοκίνητο εδώ και μια εβδομάδα και να περιμένουν τα πιστοποιητικά για να βγάλουν πινακίδες;;;Δεν είναι δυνατόν!!!Με πήραν το απόγευμα τηλ από την αντιπροσωπεία και εκεί που περίμενα να μου πουν έλα να το πάρεις... μου είπαν ότι χάθηκαν κάποια από τα πιστοποιητικά και θα πρέπει να γίνει επανέκδοση για να μπορέσουν να βγάλουν πινακίδες... και θα πάρει ένα μήνα ακόμα!!!
-
Το δημόσιο και ο ελ αυτοκινητοαντιπρόσωπος, δεν πεθαίνουν ΠΟΤΕ !!
-
Ο χρήστης antonis-tsif έγραψε:
Είναι δυνατόν να έχει έρθει το αυτοκίνητο εδώ και μια εβδομάδα και να περιμένουν τα πιστοποιητικά για να βγάλουν πινακίδες;;;
Δεν είναι δυνατόν!!!Με πήραν το απόγευμα τηλ από την αντιπροσωπεία και εκεί που περίμενα να μου πουν έλα να το πάρεις... μου είπαν ότι χάθηκαν κάποια από τα πιστοποιητικά και θα πρέπει να γίνει επανέκδοση για να μπορέσουν να βγάλουν πινακίδες... και θα πάρει ένα μήνα ακόμα!!!
το καταλαβαίνεις και συ βέβαια οτι σου λένε μλκιες.
κάποια π@παριά έχουν κάνει με την παραγγελία και δεν ξέρουν τι -σοβαρό- να σου πουν.
τι διάολο, ακόμα στην μεταβατική περίοδο είναι ο αντιπρόσωπος? -
Ο χρήστης edmond έγραψε:
Δεν είναι δυνατόν!!!Με πήραν το απόγευμα τηλ από την αντιπροσωπεία και εκεί που περίμενα να μου πουν έλα να το πάρεις... μου είπαν ότι χάθηκαν κάποια από τα πιστοποιητικά και θα πρέπει να γίνει επανέκδοση για να μπορέσουν να βγάλουν πινακίδες... και θα πάρει ένα μήνα ακόμα!!!
το καταλαβαίνεις και συ βέβαια οτι σου λένε μλκιες.
κάποια π@παριά έχουν κάνει με την παραγγελία και δεν ξέρουν τι -σοβαρό- να σου πουν.
τι διάολο, ακόμα στην μεταβατική περίοδο είναι ο αντιπρόσωπος?Κι'εγώ αυτό πιστεύω αλλά ο πωλητής ισχυρίζεται ότι το αυτοκίνητο είναι στην αντιπροσωπεία.Αύριο πρωί πρωί θα είμαι εκεί!
-
Κι όμως μπορεί να είναι αληθινό.
Πρόσφατα έτυχε να δω ίδιο περιστατικό με πιστοποιητικό με ένα duster. To οποίο είναι κανονικά στον αντιπρόσωπο αλλά λείπει το πιστοποιητικό και δεν μπορούν να βγάλουν πινακίδες. -
Κι'εγώ αυτό πιστεύω αλλά ο πωλητής ισχυρίζεται ότι το αυτοκίνητο είναι στην αντιπροσωπεία.Αύριο πρωί πρωί θα είμαι εκεί
Σε ποια αντιπροσωπεία φίλε μου; την δευτέρα πήγα να παραλάβω το δικό μου και ο πωλητής εκεί τραβούσε τα μαλλιά του γιατι του είχαν κάνει ιστορία με τα χαρτιά των αυτοκινήτων που μόλις είχαν έρθει. Οπότε αυτό που σου είπαν παίζει να είναι πέρα για πέρα αλήθεια. Πάντως να είσαι σίγουρος ότι αξίζει η αναμονή...
-
Ο χρήστης ANGEL85 έγραψε:
Κι'εγώ αυτό πιστεύω αλλά ο πωλητής ισχυρίζεται ότι το αυτοκίνητο είναι στην αντιπροσωπεία.Αύριο πρωί πρωί θα είμαι εκεί
Σε ποια αντιπροσωπεία φίλε μου; την δευτέρα πήγα να παραλάβω το δικό μου και ο πωλητής εκεί τραβούσε τα μαλλιά του γιατι του είχαν κάνει ιστορία με τα χαρτιά των αυτοκινήτων που μόλις είχαν έρθει. Οπότε αυτό που σου είπαν παίζει να είναι πέρα για πέρα αλήθεια. Πάντως να είσαι σίγουρος ότι αξίζει η αναμονή...
Δεν ξέρω αν μπορώ να το γράψω εδώ, για Θεσ/νίκη μιλάμε πάντως.Αν θέλεις στο στέλνω με πμ. τελικά όντως συνέβει αυτό!Πήρα στον εισαγωγέα στην Αθήνα και μου το επιβεβαίωσε.Η μαλακία έγινε από το κουριερ και προσπαθούν να βγάλουν άκρη...
-
Γνωριζει κανεις για την μετανομασια των solaris 5w30 dpf σε solaris 5w30 fe ; Στο εξης ετσι θα αγοραζουμε τα λαδια για ντιζελοκινητο clio;
-
Ακριβως!
-
Για τους φίλους που είναι κάτοχοι αυτοκινήτων με κινητήρα renault 1.5 dci με φίλτρο κατακράτησης σωματιδίων (dpf) να ενημερώσω ότι τα solaris 5w30 dpf έγιναν το 2013 elf solaris 5w30 FE. Ολα αυτά last year που έλεγε και η διαφήμιση.
Φετος για να μας κρατάει σε εγρήγορση η elf τα μετονόμασε σε Elf 5w30 evolution Fe FULL TECH με αλλαγμένη συσκευασία και ταινία ασφαλείας λόγω προφανώς προβλημάτων απομιμήσεων. Κόστος λαδιών πέριπου 40 ευρώ με μεταφορικά. Αξίζουν απίστευτα γιατί έχω δει οικονομία περίπου 0.5λτ/100χμ στην πολη με dacia sandero stepway 2012 1.5dci. -
Στην ουσία όμως είναι τα ίδια λάδια, η συσκευασία αλλάζει.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
-
Σήμερα είδα σε έκθεση από κοντά το 1ο μου Clio GT σε λευκό.
Από κοντά τα σημεία που διαφέρουν από το απλό σε εμφάνιση δείχνουν πολύ περισσότερο από ότι στις φωτογραφίες. Και ίσως άλλο χρώμα να το βοηθάει ακόμη περισσότερο.
Επίσης οι ζάντες του πανέμορφες.
Το ασημί χρώμα του διαχύτη όμως νομίζω θα έκανε πολύ πιο ωραία αντίθεση απ'ότι στο λευκό.
Αυτά,αφού δεν υπάρχει δυνατότητα να το οδηγήσουμε προς το παρόν. -
Βλέπω ανέβηκε και στο car το GT:
http://plamar.car.gr/photos/4938656/
Renault Clio IV