-
Ο διαχύτης όντως θα έπρεπε να είναι άλλο χρώμα αφού εδώ το αυτοκίνητο είναι λευκό.Λεπτομέρεια της λεπτομέρειας όμως για εμένα.Θα το ήθελα όμως χειροκίνητο και θα έβγαινε και πιο φθηνό.
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Βλέπω ανέβηκε και στο car το GT:
http://plamar.car.gr/photos/4938656/ -
Ο χρήστης GREY έγραψε:
Ο διαχύτης όντως θα έπρεπε να είναι άλλο χρώμα αφού εδώ το αυτοκίνητο είναι λευκό.Λεπτομέρεια της λεπτομέρειας όμως για εμένα.Θα το ήθελα όμως χειροκίνητο και θα έβγαινε και πιο φθηνό.Ο ποιος;
-
Blown diffuser κατευθείαν από F1 .Εντάξει,το πίσω διακοσμητικό λοιπόν.
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Βλέπω ανέβηκε και στο car το GT:
http://plamar.car.gr/photos/4938656/εσύ στην αλφα σου άθλιο plasma!
ωραίος ο ΤΖΤ΄ς
-
Πηρα σημερα τηλ για να ρωτησω για αλλαγη λαδιων.. (Εχω 10.500χλμ και το πηρα ιουλιο του 2013). Μου ειπαν οτι αφου δεν αλλαξα λαδια στα πρωτα 2000χλμ, δεν εχει νοημα να το κανω τωρα, αλλα καλυτερα να το κανω μολις κλεισει χρονο.
Ρωτησα ποσο παει το μαλλι και μου ειπαν 130€ τελικη με φπα και εργασια (λαδια, φιλτρο και ελεγχο εγκεφαλο) και αν χρειαστε φιλτρο καμπινας + 20€
Πως σας φαινεται σαν τιμη?
Επισης του ειπα του μαστορα οτι εκαψε λιγο λαδακι και μου ειπε να το περιμενεις αυτο στα turbo..
-
Εντάξει είναι να μην μπλεξεις με αυτούς.
εσένα πως σου φαίνεται δηλαδη?
ακομα και για εξουσιοδοτημενο πιστεύω πώς είναι υπερβολικά. -
Ο χρήστης eftapsixos έγραψε:
Πηρα σημερα τηλ για να ρωτησω για αλλαγη λαδιων.. (Εχω 10.500χλμ και το πηρα ιουλιο του 2013). Μου ειπαν οτι αφου δεν αλλαξα λαδια στα πρωτα 2000χλμ, δεν εχει νοημα να το κανω τωρα, αλλα καλυτερα να το κανω μολις κλεισει χρονο.Ρωτησα ποσο παει το μαλλι και μου ειπαν 130€ τελικη με φπα και εργασια (λαδια, φιλτρο και ελεγχο εγκεφαλο) και αν χρειαστε φιλτρο καμπινας + 20€
Πως σας φαινεται σαν τιμη?
Επισης του ειπα του μαστορα οτι εκαψε λιγο λαδακι και μου ειπε να το περιμενεις αυτο στα turbo..
ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ
-
Μιλαμε για γνωστο εμπορο της θεσσαλονικης και οχι ενα οποιοδηποτε εξουσιοδοτημενο χωρις αυτο να σημαινει κατι... Απλα πηρα αυτος τηλ γιατι απο κει το πηρα... Εννοειται οτι θα κανω ερευνα αγορας...
Αλλα ποια ειναι φυσιολογικη τιμη για αυτο το σερβις; Για να εχουμε μια ταξη μεγεθους..
-
Υπερβολικό! Θεωρώ 80-90 euro είναι ένα λογικό ποσό για εξουσιοδοτημένο.
Πλέον που η Θεσσαλονίκη έχει ποικιλία ψάξτο καλύτερα. -
Αν και νωρίς ακόμα μιας και δεν το έχω παραλάβει ακόμα...
Θέλω να κάνω μια ερώτηση! Στα 2000χλμ μετά το στρώσιμο, αν πάρω τα λάδια και το εργοστασιακό το φίλτρο και τα αλλάξω κάπου έξω, θα πάρουν χαμπάρι στην αντιπροσωπεία όταν θα τους το πάω για το 'πρώτο' service; Το έχει κάνει κανείς; -
Όχι!
Απλά αξίζει αν τα αγοράσεις από κάπου πέρα από τα εξουσιοδοτημένα φθηνότερα, αλλιώς δεν κερδίζεις κάτι για μια αλλαγή λαδιών. -
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Όχι!
Απλά αξίζει αν τα αγοράσεις από κάπου πέρα από τα εξουσιοδοτημένα φθηνότερα, αλλιώς δεν κερδίζεις κάτι για μια αλλαγή λαδιών.Καλά αυτό εννοείται ότι θα αγοραστούν από έξω! Το θέμα είναι μην τυχόν και μπορούν να καταλάβουν ότι έγινε αλλαγή!
-
Μου έχει στείλει ο Σφακιανάκης μια επιστολή για τις νέες εκθέσεις του ομίλου και μαζί μία προσφορά για δωρεάν service και 20% έκπτωση στα ανταλλακτικά έως 30/5. Θα ισχύει ή θα βγάλουν και έξτρα χρεώσεις?
Sent from my RM-875_eu_hungary_298 using Tapatalk
-
Οχι, δεν υπάρχει περίπτωση να καταλάβουν οτι έγινε αλλαγή λαδιών, εκτός αν σου αλλάξει και τάπα στο κάρτερ και βάλει καμια μαιμού (αν και δε χρειάζεται να αλλαχθεί). Το θέμα ειναι, θα γλιτώσεις τίποτα απο όλο αυτό και αξίζει να το κάνεις? Καλύτερα να αλλάξεις λάδια όποτε λέει ο κατασκευαστής. Πλέον δε χρειάζεται νωρίτερα.
-
Ο χρήστης ermis1975 έγραψε:
Οχι, δεν υπάρχει περίπτωση να καταλάβουν οτι έγινε αλλαγή λαδιών, εκτός αν σου αλλάξει και τάπα στο κάρτερ και βάλει καμια μαιμού (αν και δε χρειάζεται να αλλαχθεί). Το θέμα ειναι, θα γλιτώσεις τίποτα απο όλο αυτό και αξίζει να το κάνεις? Καλύτερα να αλλάξεις λάδια όποτε λέει ο κατασκευαστής. Πλέον δε χρειάζεται νωρίτερα.Λάδια και φίλτρο 49€... και ένα δεκαρικάκι στο φιλαράκι από το συνεργείο για τον κόπο 59€! Σε σχέση με τα 130€ που ζητάνε στην αντιπροσωπεία πιστεύω αξίζει...
Εγώ πάντως τα πρώτα λάδια θα τα αλλάξω μετά το στρώσιμο.(2000-2500χλμ) και τα υπόλοιπα κανονικά!(στην αντιπροσωπεία μέχρι να τελειώσει η εγγύηση) -
Τι λαδια θα βαλεις που κανουν 49 μαζι με το φιλτρο?
-
Ο χρήστης Alexis 5 έγραψε:
Τι λαδια θα βαλεις που κανουν 49 μαζι με το φιλτρο?Elf Solaris fe 5-30w 1l=8€ φίλτρο λαδιού 9€
-
Ο χρήστης antonis-tsif έγραψε:
Τι λαδια θα βαλεις που κανουν 49 μαζι με το φιλτρο?
Elf Solaris fe 5-30w 1l=8€ φίλτρο λαδιού 9€
-
Καλησπέρα και από εμένα. (νέο μέλος)
Μετά από ένα χρόνο και κάτι ψιλά με το CLIO 1.5 dCi (έκδοση dynamique) θα ήθελα να παραθέσω και εγώ κάποια στοιχεία και ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων εάν έχουν γραφεί και από άλλους.
- Κατανάλωση τον πρώτο χρόνο:
1.167 lt, 1.537€ με 21.000 χλμ στο καντραν (μένω σε βόρειο προάστειο της Αττικής και κατεβαίνω καθημερινά κέντρο, 70 χλμ περίπου πήγαινε-έλα) - Για τους τριγμούς που διάβασα σε προηγούμενα post, είχα και εγώ. Το πήγα στην αντιπροσωπεία και ζήτησα να μου σφίξουν τις πόρτες (και του πορτ-μπαγκαζ). Σχεδόν εξαλείφθηκαν. Από ταμπλό και καθίσματα δεν ακούω κάτι, παρά μόνο όταν έχω μισάνοιχτο το παράθυρο του οδηγού όπου μερικές φορές ακούω το τζάμι να ακουμπάει κάπου.
- Από την πρώτη σχεδόν μέρα, ο πλαϊνός καθρέπτης του οδηγού 'ψιλοπαίζει' (το τζάμι)
- Για τα φρένα. Προσωπικά άλλαξα τακάκια στα 19.000 χλμ, αλλά και εμένα μου φάνηκαν λίγα τα χλμ για τακάκια. Στην αντιπροσωπεία μου είπαν ότι η renault γνωρίζει (και αναγνωρίΖει) το πρόβλημα (κάτι με τη γόμα μου είπαν) και από Μάιο θα αλλάξουν κωδικό στα τακάκια. Αυτό που με χάλασε βέβαια από την αρχή ήταν η έλλειψη δίσκων και πίσω και επίσης δε γνωρίζω αν το μοντέλο βενζίνης, 'φοράει' τα ίδια φρένα με το diesel που εξ' όσων γνωρίζω είναι πιο βαρύ μπροστά λόγω αυξημένου βάρους της μηχανής.
Σε γενικές γραμμές πάντως είμαι ευχαριστημένος και απλά παρακαλάω να μην αρχίσει να μου βγάζει τις γνωστές ζημιές των renault ή τουλάχιστον από νωρίς. Ευελπιστώ ότι στην πενταετία που έχει εγγύηση θα μου βγάλει τα χοντρά. Το πρώτο service στα 120€ στο Σφακιανάκη (ισχύει έκπτωση).
Θετικά :
Συμπεριφορά στο δρόμο, άνετο ταξίδι, οικονομία, ευκολίες(infotainment, αυτόματοι καθαριστήρες και φώτα αν και οι καθαριστήρες όταν σου ρίχνει spray ο μπροστινός δύσκολα θα ξεκινήσουν μόνοι τους), start-stop αμεσότατο, εμφάνισηΑρνητικά :
Αεροδυναμικοί θόρυβοι, το ότι αν δεν έχεις σε λειτουργία τον κλιματισμό (έστω και με το AC στο off) δεν μπορείς να ανακυκλώσεις τον εσωτερικό αέρα, οι χώροι για τους πίσω επιβάτες μέτριοι, το υποβραχιόνιο (extra) χρήσιμο αλλά άβολο.Ευχαριστώ και συγγνώμη αν κούρασα.
- Κατανάλωση τον πρώτο χρόνο:
Renault Clio IV