-
Ο χρήστης giteart έγραψε:
Στην χαλκιδικη, στο δρομο για καβουροτρυπες (εξαιρετικο μερος για μπανιο)
Με τσακισες μπαγασα!!!
Φυσικα και ξερουμε τον δρομο.... οπως και την παραλια....
Γενικα πως ειδες το αμαξι? Καλα.. με το καλημερα χειροφρενα?
Στάλθηκε από το GT-S7562 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Αν τα 5 λιτρα ειναι πολλα, τοτε εμεις με 8 λιτρα εντος πολης τι να πουμε??
-
Εσεις Γιώργο μαλλον πρεπει να αλλαξετε στυλ οδηγησης
Επίσης. Giteart μαλλον έχεις παρερμηνευσει την έννοια στρωσιμο αυτοκινήτου -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Επίσης. Giteart μαλλον έχεις παρερμηνευσει την έννοια στρωσιμο αυτοκινήτου
-
Καλοτάξιδο νά'ναι.
-
ευχαριστω παιδια!
οσο για το στρωσιμο μου κολλησε το μικροβιο ο alexis.
παντως με 5η βγαζει 50χιλιομετρα με 1000στροφες. οποτε με 2500rpm εισαι στα 125 ακριβως.
Το manual μεσα λεει οχι πανω απο 130χλμ/ωρα μεχρι να κανεις 1500χιλιομετρα αποσταση.
εφυγα λιγο πιο πανω εγω αλλα δε νομιζω να βγαλει καμια ζημια για αυτο το λογο.Οσο για τα χειροφρενα σε χωματοδρομο στρωτο δεν ταλαιπωρειται πουθενα το αμαξι νοιωθω.
χειροτερα για τις αναρτησεις του κ τα λαστιχα ειναι να το στριβεις οριακα σε ασφαλτο.Α επισης για τα 5 λιτρα/100χλμ που ειπα πως ειναι πολλα εννοω συγκριτικα με αυτα που ταζει το εργοστασιο.
γενικα μιλωντας ειναι καλα ναι! -
Ε μεχρι τα 10000 περιπου μην περιμενει να δεις νουμερα πολυ παρακατω.
Όσο όμως τα χιλιομετρα θα περνουν και το μοτερ θα ανοιγει η καταναλωση θα πέφτει -
....και η καταναλωση δεν θα πεσει αν δεν σταματησεις να 'παιζεις' με την ροπη του κινητηρα!!!!
Στάλθηκε απο Galaxy Tab II
-
Όσο όμως τα χιλιομετρα θα παιρνουν και το μοτερ θα ανοιγει η καταναλωση θα πέφτειΜηχανικά μπορεί να ισχύει αλλά οδηγικα δεν...
Όσο ανοίγει ο κινητήρας τόσο παραπάνω 'γκάζι' πατάς.Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
μετα απο μηδενισμο του τριπ κομπιουτερ μεσα σε πολη χωρις κινηση πολυ κ λιγο λιμανακια χθες βραδυ σε γρηγορους ρυθμους καταναλωση επεσε στο 4.7 για 120χιλιομετρα περιπου που μετρησε.
Γενικα ειμαι ευχαριστημενος απο τα κρατηματα του. καταφερα κ εκανα να στριγγλισουν λαστιχα σε στροφη αλλα και παλι esp δεν παρενεμβει. Μου αρεσει που ειναι διακριτικο κ σε αφηνει να κανεις παιχνιδι.
Η συμπεριφορα του στο οριο πολυ προβλεψιμη. μουριαζει πολυ προοδευτικα.
φυσικα δεν ηθελα να αφησω γκαζι πανω στη στροφη η να τσιμπησω φρενο ακομα.μμμ αυτα σαν ενα δικο μου review. αν και με λαστιχα continental eco contact 5 νομιζω εχει στριβει τρενο για καθημερινο αμαξακι 90 ιππων. πωπω φανταζομαι πως θα στριβει αυτο με τα 120αλογα η το rs... αντε γεια!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Όσο όμως τα χιλιομετρα θα παιρνουν και το μοτερ θα ανοιγει η καταναλωση θα πέφτειΜηχανικά μπορεί να ισχύει αλλά οδηγικα δεν...
Όσο ανοίγει ο κινητήρας τόσο παραπάνω 'γκάζι' πατάς.Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
Εγώ πάντως έχω πέσει πάνω απο μισό λίτρο κατω απο την αρχή (όταν παταω το ίδιο γκάζι που λόγο καυσίμων πλεον γίνεται συνέχεια )
-
Εγώ είμαι 3.7 με 3.9 πηγαίνοντας Παναγία με Έκο και shell v power diesel
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
-
Έχω φτάσει 12000 χλμ
-
Εγώ πάντως έχω πέσει πάνω απο μισό λίτρο κατω απο την αρχή (όταν παταω το ίδιο γκάζι που λόγο καυσίμων πλεον γίνεται συνέχεια )
Ναι. Νομίζω και σε μένα συνέβη απλώς ... δεν το 'άφησα' να φανεί.
-
Ο χρήστης lambrosn έγραψε:
Εγώ είμαι 3.7 με 3.9 πηγαίνοντας Παναγία με Έκο και shell v power dieselSent from my SM-N9005 using Tapatalk
Δοκιμασε μονο ΕΚΟ και πιστευω πως θα δεις διαφορα....
-
Συγνώμη όταν έλεγα Έκο εννοούσα ενεργοποίημενο το κουμπί eco
-
Χχχαχαχαα
Γραψε λαθος....
Τοτε κανονισε και δες την διαφορα της ΕΚΟ....
Στάλθηκε απο Galaxy Tab II
-
Καλησπέρα
Σας έχει βγάλει κάποια στιγμή 'CHECK ESC' μήνυμα;
Μου το έβγαλε σήμερα το πρωι με το που έβαλα την κάρτα, πριν πατήσω το start και έσβησε αμέσως. Δεν καταγράφηκε καν στα μηνύματα και μου λέει No messages memorized.
Δεν το ξαναέβγαλε από τότε και δεν ειναι αναμένο κανένα warning.Αν έχει κάποιος καμμία ιδέα πριν το ψάξω παραπάνω.
-
Αν στο ξαναβγάλει το ψάχνεις. Αλλιώς άφησε το. Πιθανότερο κάποια ηλεκτρονική αστοχία του trip computer.
Αν ήταν VW βέβαια μπορούσε η απάντηση να είναι 'έτσι κάνουν όλα' ... -
Φίλε κάποιο fault πεταξε το esp
Στα Renault δεν κραταει τα σφαλματα αμα δεν υπαρχει θέμα και σβήνουν μόνα τους.
Αν σου ξαναναψει και μεινει αναμένο και δε σβηνει πηγαινεις και το βλέπεις
Renault Clio IV