-
Υπάρχει στην οικογένεια μου Passat λευκό 18 ετων και μια χαρά είναι. Με την δέουσα φροντίδα δεν θα υπάρχει πρόβλημα.
Σε γκρίζο με κόκκινες ζάντες κλπ εχω δει και εγω και είναι πανέμορφο και έτσι θα το επέλεγα.Στάλθηκε από το Sony Fola κινητό μου
-
Ξερει κανεις γιατι δεν εισαγουν την εκδοση 1.5dci με 83γρ/χλμ ρυπους, ενω εισαγουν τις αλλες 2 με τα 90γρ ρυπους και την αλλη με τα 75 αλογα?
-
Επειδή τα προβλήματα με το bluetooth συνεχίζουν, γνωρίζει καποιος αν γίνεται κ πως update στο media, οχι μονο στους χάρτες; ευχαριστώ
-
Μήπως να πας στην αντιπροσωπία και να ζητήσεις να αλλαχτεί η μοναδα?
-
Ο χρήστης eftapsixos έγραψε:
Εγω το γκρι εχω μια χαρα ειναι.. Ξερεις ειναι και θεμα γουστου.. Τι τιμη σου εδωσε ο κατακης με το κλειδι στο χερι? ετσι απο περιργεια..15.500 με αποσυρση
-
Ο χρήστης giteart έγραψε:
εχω δει το ποντικι χρωμα με κοκκινες λεπτομερειες εξωτερικα και ειναι ωραιο κ ιδιαιτερο.Λευκο το πηρα κ γω παντως.
Μα ομως να μη βγαζουν το λευκο σε μεταλικο χρωμα...Αλλα και παλι δεν ξερω αν θα αξιζε τα 470 ευρω παραπανω. λενε τωρα αυτοι στις αντιπροσωπειες πως τα χρωματα σημερα τα μη μεταλικα ειναι πολυ καλυτερα απο αυτα που εβαζε η ρενο πριν μια δεκαετια πριν η και παραπανω.
Βλεπω που κ που κατι ξεθωριασμενα παλια λευκα ρενο η και αλλα οχηματα 15ετιας ισως κ οσο σκεφτομαι κ το καινουριο ετσι ξενερωνω.Τα παλια χρωματα απο 2000 μοντελα περιπου ηταν τα λεγομενα οικολογικα(υδατοδιαλυτα αν το λεω και το γραφω σωστα...) και ειχαν θεμα ξεθωριαζανε. Τωρα λενε τα αλλαξαν αλλα δεν ειμαι και σιγουρος. Μια φορα πάντως όσο πάθος εχω και αγαπη για τα αυτοκινητα τόσο δεν θελω να δωσω και πολλά χρηματα γιατι πλεον νομιζω ότι η μαζικη παραγωγη και τα πολλά υλικα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικη τιμη και στην απολαυση της οδηγησης....
-
Ξερει κανεις γιατι δεν εισαγουν την εκδοση 1.5dci με 83γρ/χλμ ρυπους, ενω εισαγουν τις αλλες 2 με τα 90γρ ρυπους και την αλλη με τα 75 αλογα?Σημερα μιλουσα με εναν μηχανικο και μου ελεγε μεγαλο θεμα τα πετρελαια στην Ελλάδα που περιεχουν πανω απο 8% βιοντιζελ και χαλανε τα μπεκ....αλλο κι αυτο παλι.....ισως γι αυτο επειδη λιγοι ρυποι πιο μικρα μπεκ και απαιτουν καλυτερη ποιοτητα πετρελαιου
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Μήπως να πας στην αντιπροσωπία και να ζητήσεις να αλλαχτεί η μοναδα?Μήπως όλο το αυτοκίνητο; Χαχα! Κάποιο θέμα συγχρονισμού είναι. Δοκίμασε να απεγκαταστήσεις το κινητό από τη μονάδα και το αντίστροφο. Και ξανακάνε βήμα βήμα το συγχρονισμό. Σε πολλούς έχει λυθεί έτσι απλά. Αλλιώς ίσως να μπορούν σε βοηθήσουν περισσότερο στο help line της Renault ή στην αντιπροσωπεία.
-
Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις φταίει το κινητό, και το λειτουργικό που φοράει που μπορεί να έχει κάποιο bug ενδεχομένως στο bluetooth. Στο δικό μου αμάξι είχα δοκιμάσει με 2 κινητά και πάντα είχα μεγάλο πρόβλημα. Ώσπου στο τελευταίο έβαλα μια ανεπίσημη rom με android 4.2.2 συνδέθηκε και κατέβασε τον κατάλογο μέσα σε δευτερόλεπτα, ως δια μαγείας. Αλλά θα πρότεινα και έναν άλλον τρόπο για να το τεστάρεις, γιατί καμιά φορά μπορεί να σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και να είναι η συσκευή όντως προβληματική. Βρες κάποιο παλιό κινητό που να λειτουργεί ακόμη και να μην είναι andoid(απλά για δοκιμή, όχι να τα έχεις μόνιμα). Εγώ δοκίμαζα με ένα ericsson Κ800 ένα Nokia 5800. Με αυτά μου δούλευε αμέσως και όπως πρέπει, οπότε δεν πανικοβλήθηκα ότι μπορεί να έχει πρόβλημα.
-
Ο χρήστης ThanosM έγραψε:
Εγω το γκρι εχω μια χαρα ειναι.. Ξερεις ειναι και θεμα γουστου.. Τι τιμη σου εδωσε ο κατακης με το κλειδι στο χερι? ετσι απο περιργεια..
15.500 με αποσυρση
Φανταζομαι μιλας για το 0.9 tce σωστα? Με μεταλικο χρωμα και την εξωτερικη διαμορφωση? Επισης νομιζω αξιζει να βαλεις και τις μαυρες ζαντες τις 16αρες που ειναι +60ευρω, το ομορφαινουν πολυ
-
Καλησπέρα, είμαι καινούργιο μέλος και ενδιαφέρομαι πολύ σοβαρά για το νέο CLIO IV 1,5 DCI DYNAMIC. Ξέρει κάποιος να μου πει που φτιάχνεται το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ή που μπορώ να βρω επίσημα την πληροφορία?
Ευχαριστώ, Σπύρος
-
Καλώς ήρθες Σπύρο,
Αν σου πούμε για παράδειγμα ότι φτιάχνεται στην Γαλλία θα το αγοράσεις ενώ αν φτιάχνεται στην Τουρκία όχι; Έχει κατασκευαστικές διαφορές νομίζεις;
-
Ο χρήστης Spyros P έγραψε:
Καλησπέρα, είμαι καινούργιο μέλος και ενδιαφέρομαι πολύ σοβαρά για το νέο CLIO IV 1,5 DCI DYNAMIC. Ξέρει κάποιος να μου πει που φτιάχνεται το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ή που μπορώ να βρω επίσημα την πληροφορία?Ευχαριστώ, Σπύρος
Φυσικά στην αντιπροσωπία (στο σύστημα τους αναφέρονται τα πάντα για κάθε συγκεκριμένο αυτοκίνητο) αλλά και διασταυρώνοντας τον αριθμό πλαισίου που δηλώνει χώρα κατασκευής.
Πιθανότερο πάντως κατασκευής Τουρκίας λόγω μεγαλύτερου αριθμού παραγωγής.
Παλιότερα άρθρα στο νετ έλεγαν ότι στην Γαλλία θα βγαίνουν μόνο ακριβές εκδόσεις του Clio (Όπως πχ το RS).Προσωπικά πάντως δεν θα με απασχολούσε καθόλου η χώρα κατασκευής του.
-
....για να μην αναφερω πως τα τουρκικα megane 2 sedan ηταν καλυτερα και απροβληματιστα σε σχεση με τα γαλλικα megane 2 3d-5d!!!
Στάλθηκε απο Galaxy Tab II
-
Απο οτι ξερω το εργοστασιο της Τουρκιας ειναι πιο συγχρονο σε μηχανηματα και τροπους παραγωγης και αυτο το βλεπω θετικο. Επισης το εργοστασιο της Γαλλιας λεγεται οτι μπορει να κλεισει σε δυο χρονακια με απολυσεις.
Συμφωνα με αυτο το σαιτ κατασκευαζεται λοιπον στο Flins (France) and Bursa (Turkey). Το λεει καπου πριν τη μεση της σελιδας.
http://www.clioiv.com/ -
Ούτε στα όνειρα δεν κλείνει το Flins
Όλα εξίσου συγχρονα ειναι και με τα ίδια στανταρ παραγωγής
Απ' όπου και να είναι το αμάξι τους ίδιους ποιοτικούς ελέγχους έχει περάσει, κι απο την ίδια διαδικασία παραγωγής έχει κατασκευαστει. -
Πάντως εμένα μου είπε η αντιπροσωπία ότι όλα τα dynamic κατασκεύαζονται Γαλλία
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Ούτε στα όνειρα δεν κλείνει το Flins.Στο νετ κυκλοφόρησε σαν είδηση πάντως και είναι το μεγαλύτερο εργοστάσιο αυτοκινητοβιομηχανίας στην Γαλλία.
Πάντως εμένα μου είπε η αντιπροσωπία ότι όλα τα dynamic κατασκεύαζονται Γαλλία
Επίσης λένε ότι τα Renault είναι γαλλικά ...
Μόνο αν το δεις στο συστημα τους ή τσεκάρεις το VIN. -
Εγω το γκρι εχω μια χαρα ειναι.. Ξερεις ειναι και θεμα γουστου.. Τι τιμη σου εδωσε ο κατακης με το κλειδι στο χερι? ετσι απο περιργεια..
15.500 με αποσυρση
Φανταζομαι μιλας για το 0.9 tce σωστα? Με μεταλικο χρωμα και την εξωτερικη διαμορφωση? Επισης νομιζω αξιζει να βαλεις και τις μαυρες ζαντες τις 16αρες που ειναι +60ευρω, το ομορφαινουν πολυ
Για το 1.5dci dynamic
-
Ο χρήστης ThanosM έγραψε:
15.500 με αποσυρση
Φανταζομαι μιλας για το 0.9 tce σωστα? Με μεταλικο χρωμα και την εξωτερικη διαμορφωση? Επισης νομιζω αξιζει να βαλεις και τις μαυρες ζαντες τις 16αρες που ειναι +60ευρω, το ομορφαινουν πολυ[/quote]
Για το 1.5dci dynamic[/quote]
16990 πες 17000 για στρογγυλοποιηση -1200 η αποσυρση παει κανεις στα 15800 για το νταιναμικ σε ντιζελ με τα 90 αλογα σωστα? Και αυτο χωρις μεταλικο χρωμα η κατι εξτρα οπως εξωτερικη διαμορφωση που λες. Αν τα βαλεις και αυτα πας +650 δηλαδη στα 16450. Εσυ πως τα καταφερες και σου κοψανε ενα χιλιαρικο? Οχι τιποτα αλλο αλλα θελω και γω!
Renault Clio IV