-
Ταλλαξα στα 5000 χλμ τα έκανα σχετικά γρήγορα.,
Τώρα ηβεπομενη αλλαγή στον χρόνο η στα 15000 χλμ
-
Αν αλλάξεις λάδια μην ξεχάσεις να αλλάξεις και φιλτρο λαδιού.
-
Χαιρετω την παρεα
Ειμαι κατοχος του clio (πετρελαιο) εδω και 3 μηνες (ειπα να κανω αλλαγη μετα απο 3 ιαπωνικα)και ως τωρα ειμαι ευχαριστημενος για την επιλογη, πιο πολυ απο θεμα καταναλωσης καυσιμου.
Προχθες η εταιρια μου εστειλε επιστολη για να παω το οχημα σε συνεργειο τους να ελεγξουν (δωρεαν) αν υπαρχει καποιο προβλημα με τα χλμ εν σχεσει με το σερβις
Σας εχει συμβει και σε σας ?
Επισης ξερει καποιος αν μπορω στο gps του αυτοκινητου να βαλω ελληνικη φωνη γιατι στις επιλογες δεν εχει τα ΕληνικαΕυχαριστω
-
εχει βαλει κανεις αισθητηρες παρακαρισματος στο κλιο του?
Ισως το παρω απο την πλαμαρ στη μιχαλακοπουλου κ μου τους χρεωνουν 150 ευρω.θα τους βαψουν κιολας στο χρωμα του αμαξιου λευκο.
δεν ξερω πως θα φαινονται αισθητικα μετα με τα χρονια αν αρχισει κ ξεβαφει η βαφη -
Ο χρήστης giteart έγραψε:
θα τους βαψουν κιολας στο χρωμα του αμαξιου λευκο.
δεν ξερω πως θα φαινονται αισθητικα μετα με τα χρονια αν αρχισει κ ξεβαφει η βαφηΣτο Ford, που τους εβαψα μετα την αγορα, δεν εχει υπαρξει καποιο σημαδι φθορας του χρωματος. Καλα εκανες και τους το ειπες. Ειναι αντιαισθητικοι, αβαφοι.
-
Αγαπητοί φίλοι ήρθε η ώρα να παραλάβω το Clio (μιας και το αμάξι ειναι από 01/07 στο τελωνείο) και ακόμα δεν έχει εκτελωνιστει και στην αντιπροσωπεια δν ξέρουν τι τους γίνεται!
Προβάλουν συνεχώς δικαιολογίες και λένε ψέματα προσπαθώντας να καλύψουν την άγνοια (αδιαφορία?). Να φανταστείτε ότι την Παρασκευή που μας πέρασε μου είπαν ότι εκτελωνιστηκε και ότι την Δευτέρα θα το φορτωνανε... Σήμερα κι αφού τους πίεσα μου ξεφουρνησαν ότι δεν έχει ακόμα εκτελωνιστει λέγοντας μου ότι δεν ευθύνονται αυτοί, άλλοι η αναστάτωση που έχει προκαλέσει η αλλαγή ( βλ. Θεοχαρακης). -
http://renaultnewsgr.blogspot.gr/2013/0 ... ci-90.html
Αρχισε Γαλλία το DCi 90 EDC σε Clio IV, Clio ΙV Estate και Capture.
Βέβαια οι τιμές σε γαλλική πραγματικότητα.
Αρα τους επόμενους μήνες θα ακολουθήσουν Ελλάδα.
Πάντως καθυστέρησε πανευρωπαικά το λανσάρισμά τους. -
Χθες το παρήγγειλα το αμαξακι και γω. Λευκο με ηλιοροφη και διαφορα αλλα εξτρα. Μου ειπανε τελος Σεπτεμβρη τους λεει το δίκτυο σαν ενδεικτική ημερομηνια παραδοσης.
-
Υπάρχει δηλαδή στο εργοστάσιο?
-
Oχι δεν εχει κατασκευαστει ακομα.
Την ημερομηνια αυτη την εβγαλε το προγραμμα που εχουν στον υπολογιστη τους και ειναι ολη η ρενο ολων των χωρων της ευρωπης συνδεδεμενη. Μου ειπε ο πωλητης πως ειναι +-2 εβδομαδες μεσα ο χρονος που γραφει και μου εδειξε παραδειγματα αλλων πελατων που θα παραλαβουν νωριτερα απο τον προβλεπομενο χρονο.
Αλλα ξερω πως να καθυστερησει ειναι το πιο ευκολο. Δε το βιαζομαι μιας και εχω ηδη αμαξι να κινουμαι. Οταν θα ερθει και παραλαβω θα γραψω και για το ποσο χρονο εκανε
-
Με το καλό, με το καλό
-
Εμένα μου ειπαν οτι έρχεται Ελλάδα τέλος του μήνα. Απο χρόνο εκτελωνισμου κ πινακίδων ξέρουμε τίποτα ειδικά για Αύγουστο;
-
Γνωρίζει κανείς ποιος εκτελεί τις παραγγελίες που έγιναν επι προηγούμενης εισαγωγικης? θα τις κάνει ο θεοχαρακης ´η η παλιά εταιρία? πάντως η αλήθεια ειναι ότι υπάρχει καθυστέρηση στα διαδικαστικά ( εκτελωνισμοι κτλ). Το δικό μου ειναι από 01/07 στο τελωνείο! ( μετά από πολύ κράξιμο όλη την προηγούμενη βδομάδα) μου υποσχέθηκαν ότι θα περάσει τελωνείο μέχρι την Παρασκευή.. Ελπίζω να το κάνανε..
Γνωρίζει κανείς που οφείλονται αυτές οι καθυστερήσεις?
-
Η μεταβίβαση της εταιρείας έχει γίνει ομαλότατα. Δεν διακόπηκε στιγμή η διαδικασία παραγγελιών ούτε αυτοκινήτων ούτε ανταλλακτικών. Στην νέα εταιρία δουλεύουν οι ίδιοι άνθρωποι ακριβώς εκτός από το γενικό διευθυντή προς το παρόν. Δεν φταίει σε καθυστερήσεις καθόλου η αλλαγή αντιπροσωπείας, απλά είναι η δικαιολογία-καραμέλα των πωλητών για να καλύψουν τις όποιες καθυστερήσεις. Για τις καθυστερήσεις φταίει η αυξημένη ζήτηση πανευρωπαικά και κάποιες αλλαγές σε γραμμές παραγωγής, αλλά άρχισε να εξομαλύνεται και επιπλέον λόγω Θεοχαράκη από Σεπτέμβρη θα υπάρχουν εκατοντάδες Clio ΙV ετοιμοπαράδοτα για πούλημα. Αυτά στο βαθμό που μπορώ να γνωρίζω κάποια πράγματα από την πηγή μου.
-
Από Σεπτέμβρη αναμένεται να καταφθάσουν Ελλάδα και τα πρώτα Clio IV RS.
-
Και το Estate και το GT...
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Η μεταβίβαση της εταιρείας έχει γίνει ομαλότατα. Δεν διακόπηκε στιγμή η διαδικασία παραγγελιών ούτε αυτοκινήτων ούτε ανταλλακτικών. Στην νέα εταιρία δουλεύουν οι ίδιοι άνθρωποι ακριβώς εκτός από το γενικό διευθυντή προς το παρόν. Δεν φταίει σε καθυστερήσεις καθόλου η αλλαγή αντιπροσωπείας, απλά είναι η δικαιολογία-καραμέλα των πωλητών για να καλύψουν τις όποιες καθυστερήσεις. Για τις καθυστερήσεις φταίει η αυξημένη ζήτηση πανευρωπαικά και κάποιες αλλαγές σε γραμμές παραγωγής, αλλά άρχισε να εξομαλύνεται και επιπλέον λόγω Θεοχαράκη από Σεπτέμβρη θα υπάρχουν εκατοντάδες Clio ΙV ετοιμοπαράδοτα για πούλημα. Αυτά στο βαθμό που μπορώ να γνωρίζω κάποια πράγματα από την πηγή μου.Σε πιστεύω απόλυτα! Μου φαίνεται αδιανόητο μία εταιρία σαν τον Θεοχαράκη να μιη μπορεί να αντιμετωπίσει τα όποια θέματα μπορεί να προκύψουν από μία τέτοια αλλαγή 'σκιτάλης' πόσο μάλλον όταν όπως λες δεν έχει αλλάξει προσωπικό αλλά μόνο ηγεσία (δντης).
Συμπερασματικά λοιπόν είναι απαράδεκτο ότι το δικό μου αυτοκίνητο είναι 'κολλημένο' στο τελωνείο! Προφανώς δείχνει αδυναμία (ίσως αδιαφορία?) της εδω αντιπροσωπίας να ολοκληρώσει την παραγγελία.Να σε ρωτήσω, πιστευεις ότι θα μπορούσα να παρακάμψω την αντιπροσωπία και ν απευθυνθώ κατευθείαν στον εισαγωγέα (θεοχαράκη) για να μάθω για την τύχη του αυτοκινήτου μου? (γιατί απ οτι φαίνεται από τους εδώ αντιπροσώπους κλάφτα...) Ή θα με παραπέμψουν κι αυτοί με τη σειρά τους ξανά πίσω στον αντιπρόσωπό μου?
-
Κυριοι, το πατελαβα χθες! Ευχαριστω ιδιαιτερα τον siamatistas για το ενδιαφερον του!
-
Καλοτάξιδο!
Περιμένουμε εντυπώσεις!
Σειρά του clio13 -
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Καλοτάξιδο!
Περιμένουμε εντυπώσεις!
Σειρά του clio13Ο εφταψυχος ειναι ο ΙΟΒ 7966??
Καλοταξιδο!!
Renault Clio IV