-
Καλοτάξιδο κ να το απολαύσεις. Ας περνούν κ οι υπολοιποι σειρα αν κ απο την αντιπροσωπία ακομα νεκρα. Ευχαριστώ κ εγω τον sam.
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Καλοτάξιδο!
Περιμένουμε εντυπώσεις!
Σειρά του clio13Ο εφταψυχος ειναι ο ΙΟΒ 7966??
Καλοταξιδο!!
ΝΗΧ......
-
Α! Υπαρχει κανα αφιερωμα για στρωσιμο? ή εστω 2-3 συμβουλες γιατι για να πω την αληθεια απο πετρελαιο δν εχω ιδεα
-
Χαλαρό οδηγημα μέχρι τα 1500 χλμ (όχι στροφαρισμα πάνω από τις 2500).Μετά πιο ανετα αλλα και πάλι προσπαθησε να οδηγείς πιο στρωτά μεχρι τις 3000 χλμ
Μετα τις 3000 χλμ βγαλτου τα ματια ελεύθερα -
Εγω στα 850χλμ ξεκινησα ταξιδι για Θεσσαλονικη... 2000-2200στρ 100-120χλμ... χαλαρα... μεχρι την κατερινη που ξεχασα το στρωσιμο και ξεκινησα το λιωσιμο!!!
Απλα για καμια 40-50χλμ πηγενα 180 με 195 !!!! -
Ο χρήστης Alexis 5 έγραψε:
Εγω στα 850χλμ ξεκινησα ταξιδι για Θεσσαλονικη... 2000-2200στρ 100-120χλμ... χαλαρα... μεχρι την κατερινη που ξεχασα το στρωσιμο και ξεκινησα το λιωσιμο!!!
Απλα για καμια 40-50χλμ πηγενα 180 με 195 !!!!Πρεπει να εισαι λιγο καφτης!!
-
Χμμμ τι να σου πω!!!
Παντως το εχω παραπονο με το πετρελαιο μου... σε διαδρομες πολης δεν μπορω να πεσω κατω απο τα 8λιτ/100!!! -
-
Ο χρήστης eftapsixos έγραψε:
Καλοτάξιδο!
Περιμένουμε εντυπώσεις!
Σειρά του clio13Ο εφταψυχος ειναι ο ΙΟΒ 7966??
Καλοταξιδο!!
ΝΗΧ......
ΝΗΧ 7441 με χαρτακι σε Clio Dci
τον τσακώσαμε ισως..
Καλοτάξιδο!!
-
Να ρωτησω κατι. Το dynamic, τι ακριβως παιζει με την καρτα εισοδου?
Πρεπει να τη βαλει κανεις στην ειδικη υποδοχη που εχει μπροστα απο το λεβιε ταχυτητων η αρκει να την εχει στην τσεπη του για να ξεκινησει το αμαξι?επισης καπου διαβασα κατι για ρεζερβα. εχει κανονικη το diesel η εκτακτης αναγκης?
-
Την καρτα και στην τσεπη σου να την έχεις ανοιγει-κλείνει, αναβει-σβήνει το αμαξι κλπ
Δεν χρειάζεται να την έχεις στην ειδικη υποδοχή
Τώρα για τη ρεζέρβα δεν ξερω να απαντησω -
Εδω στην Ελλάδα όλοι φερνουν τα αμαξια με ρεζερβα αναγκης...
-
Ισχύει! (ΝΟΤ)
-
Καλησπέρα παιδιά,
Σκέφτομαι να χτυπήσω το clio dci. μήπως γνωρίζει κανείς πότε θα διατεθεί με το αυτόματο edc; Ούτως ή άλλως μάλλον θα πάει για παραγγελία μιας και θέλω κάποια έξτρα. Οπότε υπάρχει περίπτωση να μπορώ να το παραγγείλω με αυτό το κιβώτιο;
-
Από Σεπτέμβρη. Τώρα άρχισε στην υπόλοιπη Ευρώπη η διάθεσή του.
Καθυστέρησε και πανευρωπαικά λόγω ζήτησης και στην Ελλάδα και λόγω μετάβασης στο Θεοχαράκη.
-
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Μάλλον θα πάω για το χειροκίνητο τότε...
-
Αν μπεις σε διαδικασία παραγγελίας και οχι ετοιμοπαραδοτου -που δεν παίζει- ο ενας μηνας καθυστέρηση δεν ειναι πολύς για να έχεις ακριβως αυτο που θέλεις. Και σε μηχανικές επιλογές πρέπει να εισαι ακριβως οπως τις θέλεις. Δεν μιλάμε για πισω ηλ. παράθυρα που μπορείς να ζήσεις και χωρίς αυτά...
Στάλθηκε από το Sony Fola κινητό μου
-
Απο Σεπτέμβρη θα υπάρχει πολύ μεγάλος αριθμός ετοιμοπαράδοτων Clio αλλά και γενικά Renault, ειδικά εν μέσω κρίσης. Δεν γνωρίζω αν θα υπάρχουν άμεσα και EDC (αυτόματα) ετοιμοπαράδοτα.
Επίσης έμαθα ότι στην Automobile ξεμύτισε και το Estate.
-
Αναμενόμενο λόγω καλοκαιριού και τουρισμού αλλά και λόγω τις ελληνικής κρίσης ως τωρα να έχω δει στην Χαλκιδική Fluence f/l, νέο Logan και Clio Estate ... με ξένες φυσικά πινακίδες. Απο αγορές (κυρίως ανατολικού μπλοκ) που -μάλλον- λειτουργούν πολύ καλύτερα απ΄οτι η δική μας.
-
Καλημέρα σε όλους!
Έχω παραγγείλει κι εγώ το Clio IV diesel 90hp dynamic απο τα μέσα Απρίλη, με ημερομηνία παράδοσης μέσα Μαϊου.
Δεν το έχω παραλάβει ακόμη!!! Και κάθε δυο εβδομάδες μου δίνουν ημερομηνία παράδοσης 15 μέρες μετά.
Σήριαλ!! Δεν το βιάζομαι το αμάξι μεν, αλλά εντάξει..
Με τα πολλά, ζήτησα τον αριθμό πλαισίου και πήρα στα κεντρικά αρχές Ιούλη, οπότε και έμαθα ότι το αμάξι ήταν ακόμη
στη γραμμή παραγωγής και θα είναι στον Πειραιά τέλη Ιουλίου κι ότι μάλλον θα το έχω μέχρι τον 15 Αύγουστο.
Παρά το τηλεφώνημά μου στα κεντρικά, στην αντιπροσωπεία επέμεναν για 20 Ιουλίου και τώρα μου είπαν αρχές Αυγούστου!Θα συμφωνήσω με τον eftapsixos2012, για αδυναμία (ίσως αδιαφορία?) της εδώ αντιπροσωπείας να ολοκληρώσει την παραγγελία!!
Ελπίζω να παραλάβω το αμάξι μέχρι μέσα Αυγούστου! Τι να πω!!
Renault Clio IV