-
Μπορεί να βρεις κάποιο ετοιμοπαράδοτο, οπότε αναμένεις για τα διαδικαστικά max 10 μέρες.
Εφόσον πας σε παραγγελία και όχι κάποιο ετοιμοπαράδοτο ή κάποιο που θα έρθει από παραγγελίες για στοκ το επόμενο διάστημα, ήθελες μέχρι πρόσφατα 2 μήνες. Πλέον λόγω αυξημένης ζήτησης σε όλη την Ευρώπη έχει αυξηθεί και κοντεύει σχεδόν τους 3 μήνες χωρίς να τους ξεπερνάει.
Το καλό είναι ότι τα κεντρικά βάλανε μεγάλες παραγγελίες για στοκ αυτοκινήτων και θα φτάσουν από μέσα Μαίου και μετά, οπότε μπορεί να εξυπηρετηθείς νωρίτερα αν βρεις κάποιο από αυτά που σου αρέσει.
Η πληροφόρηση είναι χτεσινή. -
Ετοιμοπαραδοτο δεν υπάρχει, οπότε παμε για παραγγελία.. Ο πωλητής είχε πει max 3 μήνες.. Θα δείξει... Ίσως φανώ τυχερός και πιάσω κανένα απο τα στοκ που λες.. Αυτά τα στοκ που εχουν παραγγείλει τα κεντρικά αφορούν την Ελλάδα;
-
Ο 1,5 dci με τα 110 αλογα ποτε θα σκασει μυτη?
-
Ναι, αφορούν Ελλάδα, αλλά προς το παρόν δεν μπορούν να δουν στο σύστημα χρώματα και εξοπλιστικά επίπεδα.
Από μέσα Μαίου και μετά θα έχουν παραλαβές στοκ. Σωστά λοιπόν είπε ο πωλητής max 3 μήνες.Ο DCi 110 μέσα στο 13 χωρίς να το έχει προσδιορίσει επακριβώς η Renault. Πάντως νομίζω θα περιμένουμε μήνες ακόμη. Προηγούνται ο TCE 120 και ο TCE 200 σε λανσάρισμα.
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
..... και ο TCE 200 σε λανσάρισμα.Για το RS μιλας?
-
Ναι. Το Tce 200 ειναι το RS 200.
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Ο 1,5 dci με τα 110 αλογα ποτε θα σκασει μυτη?Kάτσε να βολευτούν τα γυναικόπαιδα πρώτα ...
-
Ο χρήστης lambrosn έγραψε:
καλημεα παιδιαπεριμενω και εγω την Τριτη το clio 1.5 dynamic sε γκρι με μαυρες ζαντες + υποβραχιονιο + αισθ παρκ + συνεγερμο
το ειχα κανει test drive μαζι με το yaris , fiesta, c3 , i20 και κατεληξα σε αυτο.
εσωτερικο κοκκινο σαλονι
ηταν να το επαιρνα χτες αλλα τελικα δεν ηρθε η αδεια και πινακιδες λογω ημιαργιας (*&^##%^$&%^@**(^
Καλησπέρα!
Ενδιαφέρομαι κι εγώ για το Clio 1.5 σε κόκκινο χρώμα με κόκκινο εσωτερικό σαλόνι.
Το είδα στην έκθεση και μου άρεσε, αλλά προβληματίζομαι λίγο,
μήπως το κόκκινο ταμπλό είναι κουραστικό κατά την οδήγηση.lambrosn βλέπω παραπάνω ότι έχεις Clio με κόκκινο εσωτερικό σαλόνι.
Πως σου φαίνεται μέχρι τώρα ατην οδήγηση;
Αξίζει τον κόπο να προβληματίζομαι;
Ευχαριστώ.. -
Σε τι ακριβώς να είναι κουραστικό το κόκκινο ταμπλό στην οδήγηση? -
στο μάτι ίσως..
δεδομένου ότι το κόκκινο, είναι χρώμα που κουράζει.
Προφανώς όμως δεν έχει νόημα να προβληματίζομαι..
Ευχαριστω για την απάντηση. Και για τη φωτογραφία!
Tο πούλησαν απο την έκθεση και δεν μπόρεσα να το ξαναδώ. -
Κι εγώ το αυτοκίνητο test drive που είχα οδηγήσει κόκκινο εσωτερικό είχε. Δεν με ενοχλούσε κάπου κατά την οδήγηση καθόλου.
-
Το μόνο που ίσως ενοχλήσει -κατα καιρούς με ενοχλεί- είναι οι αντανακλάσεις στα ινοξ δακτυλίδια στον πινακα οργάνων! Αλλά ολα τα αμαξια πλέον τα έχουν ως μερος της διακόσμησης.
-
Απο πλευράς καθαρισμού το κόκκινο ειναι οκ ή λερώνεται εύκολα? Επίσης με τον ήλιο μήπως αλλάξει χρώμα (κυρίως αν δεν εχεις γκαραζ και ειναι στο δρόμο?). Το ίδιο και για το εξωτερικό χρώμα κόκκινο. Εχω δει πολλά που με τα χρόνια χάνουν τη γυαλάδα τους και θαμπωνουν.
Επίσης εχει δει κανεις το γκρί με μαύρο εσωτερικο?! -
Από πλευράς καθαρισμού νομίζω είναι εύκολα καθαριζόμενη επιφάνεια. Τώρα πόσο το επηρρεάζει ο ήλιος θα το δείξει ο χρόνος, αν και αυτά της πάνω επιφάνειας τα χρωματιστά δείχνουν αρκετά καλής ποιότητας, μένει να το αποδείξουν. Το εξωτερικό χρώμα είναι μεταλλικό, δεν είναι απλό για να έχει ζήτημα. Τα κόκκινα που ξεθωριάζουν είναι μη μεταλλικά όπως και τα αντίστοιχα λευκά.
To ΤCE που είχα δοκιμάσει ήταν ανθρακί με κόκκινο εσωτερικό και έχω μπει σε έκθεση σε μάυρο με μαύρο εσωτερικό και σε λευκό με καφέ εσωτερικό. Προσωπική μου επιλογή θα ήταν ανθρακί με μαύρο εσωτερικό και ασημί λεπτομέρειες μέσα-έξω. -
Βεβαια καμια σχεση δεν εχει η ποιοτητα της βαφης και του βερνικιου με το αν ειναι μεταλικο η οχι αλλα δεν πειραζει.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Δεν διαφωνώ σε αυτό, αλλά αυτό το χαρακτηριστικό ξεθώριασμα που βλέπουμε σε άσπρα ή κόκκινα πχ 15ετίας είναι συνήθως στα μη μεταλλικά χρώματα.
-
Επειδη δεν ηταν καλη η βαφη, οχι επειδη δεν ηταν μεταλικα.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Οκ τα κοκκινα της Renault δεν πολυ ξεβαφουν παντως (αν κρινουμε απο κατι Scenic 2 και κάτι Megane)
-
Το κόκκινο φαίνεται να έχει όντως μια ευαισθησία πάντως.
-
Το κόκκινο εσωτερικό για λίγο δεν θα κουράσει.
Για 1-2+ χρόνια κάθε μέρα ...
-
Renault Clio IV