-
φαντάσου να είχα κάνει και τίποτα έξτρα εκτός από μεμβράνες......
-
Δεν ειναι τα έξτρα το θεμα
-
περί ορέξεως κολοκυθόπιτα λέει μια παροιμία στο χωριό μου......εμένα μου αρέσει ακριβώς όπως είναι γι'αυτό και το αγόρασα εξάλλου....τώρα σε άλλους μπορεί και όχι.....τι να κάνουμε τώρα???δεν μπορούν όλοι να έχουν το ίδιο γούστο....εγώ μπορεί να βλέπω πχ καρακιτσαριό μια cayenne,τι πάει να πει αυτό ότι δεν είναι όμορφο αμάξι?μην τρελαθούμε τελείως....
-
Εμένα μου αρέσει και μάλιστα πολύ αυτό που βλέπω στη φωτο Gtakis,με γεια!Πολλά ασφαλή και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα
-
Ο χρήστης Gtakis έγραψε:
περί ορέξεως κολοκυθόπιτα λέει μια παροιμία στο χωριό μου......εμένα μου αρέσει ακριβώς όπως είναι γι'αυτό και το αγόρασα εξάλλου....τώρα σε άλλους μπορεί και όχι.....τι να κάνουμε τώρα???δεν μπορούν όλοι να έχουν το ίδιο γούστο....εγώ μπορεί να βλέπω πχ καρακιτσαριό μια cayenne,τι πάει να πει αυτό ότι δεν είναι όμορφο αμάξι?μην τρελαθούμε τελείως....Μην απολογείσαι για την επιλογή σου, κοίτα μόνο να το χαρείς εσύ.
Μεμβράνες έχεις βάλει τις πολύ σκούρες? -
Ο χρήστης Gtakis έγραψε:
περί ορέξεως κολοκυθόπιτα λέει μια παροιμία στο χωριό μου......εμένα μου αρέσει ακριβώς όπως είναι γι'αυτό και το αγόρασα εξάλλου....τώρα σε άλλους μπορεί και όχι.....τι να κάνουμε τώρα???δεν μπορούν όλοι να έχουν το ίδιο γούστο....εγώ μπορεί να βλέπω πχ καρακιτσαριό μια cayenne,τι πάει να πει αυτό ότι δεν είναι όμορφο αμάξι?μην τρελαθούμε τελείως....Προσωπική άποψη λέγεται ...
Στα ματιά μου φαίνεται αρκετά κιτς και ατσουμπαλο, στα δικά σου προφανώς όχι, για αυτό θαρρω ότι το αγορασες εσύ και όχι εγώ -
Σε όποιον αρέσει το αγοράζει, σε όποιον δεν του αρέσει δεν το αγοράζει. δεν είναι ανάγκη να το μειώνουμε το αυτοκίνητο με υποτιμητικά σχόλια.
-
Απο ποτέ η άποψη κάποιου ειναι υποτιμητικό σχόλιο ; Ρε πάτε καλά;;
Προφανώς και είσαι προσωπική μου άποψη, προφανώς και έχω δικαίωμα να την γράψω, προφανώς δεν θίγει κανέναν σοβαρό κάτοχο -
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
περί ορέξεως κολοκυθόπιτα λέει μια παροιμία στο χωριό μου......εμένα μου αρέσει ακριβώς όπως είναι γι'αυτό και το αγόρασα εξάλλου....τώρα σε άλλους μπορεί και όχι.....τι να κάνουμε τώρα???δεν μπορούν όλοι να έχουν το ίδιο γούστο....εγώ μπορεί να βλέπω πχ καρακιτσαριό μια cayenne,τι πάει να πει αυτό ότι δεν είναι όμορφο αμάξι?μην τρελαθούμε τελείως....
Μην απολογείσαι για την επιλογή σου, κοίτα μόνο να το χαρείς εσύ.
Μεμβράνες έχεις βάλει τις πολύ σκούρες?εξηγούμαι δεν απολογούμαι φυσικά και όχι δεν έχω βάλει τις σκούρες,τις Titanium της llumar που είναι νόμιμες.....
-
Ο χρήστης Gtakis έγραψε:
Μην απολογείσαι για την επιλογή σου, κοίτα μόνο να το χαρείς εσύ.
Μεμβράνες έχεις βάλει τις πολύ σκούρες?εξηγούμαι δεν απολογούμαι φυσικά και όχι δεν έχω βάλει τις σκούρες,τις Titanium της llumar που είναι νόμιμες.....
Σε ολα τα παράθυρα τιτανιουμ;
-
yeap!!!
-
Ο χρήστης Gtakis έγραψε:
yeap!!!Να έχεις υπόψιν οτι τα πλαινα οδηγού-συνοδηγου ειναι παράνομα... Ειναι μια τάξη μεγαλύτερα απο το επιτρεπόμενο
-
έχω γραπτή βεβαίωση από τον εγκαταστάτη που εν ολίγοις διευκρινίζει πως οι μεμβράνες που έχουν τοποθετηθεί είναι νόμιμες γιατί συμορφώνονται με την οδηγία του Υπουργείου Συγκοινωνιών οπότε δεν νομίζω να υπάρχει θέμα.
-
Ο χρήστης Gtakis έγραψε:
έχω γραπτή βεβαίωση από τον εγκαταστάτη που εν ολίγοις διευκρινίζει πως οι μεμβράνες που έχουν τοποθετηθεί είναι νόμιμες γιατί συμορφώνονται με την οδηγία του Υπουργείου Συγκοινωνιών οπότε δεν νομίζω να υπάρχει θέμα.Ξαναδιαβασε ποιες μεμβρανες ειναι νόμιμες και ποιες εχουν το καρτελακι της πιστοποίησης... Αν οι μπροστά ειναι τιτανιουμ της λουμαρ τότε ειναι 100% βέβαιο οτι ειναι εκτός προδιαγραφών
-
Οι μπροστα αν ειναι σκουρες, τοτε ειναι παρανομες. Εγω στο Φορδ (αλλα και στο QQ, την αλλη βδομαδα ) εχω βαλει τις τερμα σκουρες πισω. Μπροστα στο Fiesta εχω βαλει και διαφανες αλλα βγηκαν μεγαλη πατατα. Γενικα απο τις Llumar εχω μετριες εντυπωσεις.
-
πάντως αυτές που έχω είναι πιστοποιημένες και έχουν το σηματάκι κολλημένο στην βεβαίωση αλλά και στο παράθυρο,αν δεν κάνω λάθος είναι με 38% δείκτη σκίασης ή κάτι τέτοιο τέλοσπάντων....
-
Ο χρήστης Gtakis έγραψε:
πάντως αυτές που έχω είναι πιστοποιημένες και έχουν το σηματάκι κολλημένο στην βεβαίωση αλλά και στο παράθυρο,αν δεν κάνω λάθος είναι με 38% δείκτη σκίασης ή κάτι τέτοιο τέλοσπάντων....Αν έχεις τις titanium δεν είναι νόμιμες, η νόμιμη διαπερατότητα φωτός για τις εμπρός (οδηγού-συνοδηγού) είναι 70%+ και στις συγκεκριμένες είναι στο 37%. Πάντως don't worry, είχα τις ίδιες στο προηγούμενο αυτοκίνητο για 3 χρόνια και ήταν πολύ καλές, πέρασα κτεο χωρίς πρόβλημα και ποτέ δεν ασχολήθηκε η αστυνομία με δαύτες.
-
Ο χρήστης Gtakis έγραψε:
πάντως αυτές που έχω είναι πιστοποιημένες και έχουν το σηματάκι κολλημένο στην βεβαίωση αλλά και στο παράθυρο,αν δεν κάνω λάθος είναι με 38% δείκτη σκίασης ή κάτι τέτοιο τέλοσπάντων....Διαπερατοτητα φώτος 37% http://www.llumar.gr/virtualcar/main.htm Η λουμαρ με τ επιτρεπόμενο όριο να ειναι 70%...
Σίγουρο οτι ειναι παράνομο, το θεμα ειναι , δεν σε ενημέρωσαν η δεν κατάλαβες εσυ σωστά ;
-
-
Μιας και πρόκειται να πάω απο βδομάδα να το παραγγειλω , ήθελα να ρωτήσω τους φίλους ποσο καιρο έκανε να έρθει το δικό τους Clio 1.5 dci dynamic στα χέρια τους
Renault Clio IV