-
Πως να καταστρέψεις ένα εσωτερικό----------->το γεμίζεις με glossy πλαστικά και λες welcome to 2007.
-
Ο φίλος θα εννοεί το παρακάτω και όντως μπορεί να ενοχλεί (αντανακλά το κόκκινο στο τζάμι). Αλλά από το βαρετό μαύρο, προτιμώ το κόκκινο/καφέ εσωτερικό.
-
Ο χρήστης ermis1975 έγραψε:
Απο πλευράς καθαρισμού το κόκκινο ειναι οκ ή λερώνεται εύκολα? Επίσης με τον ήλιο μήπως αλλάξει χρώμα (κυρίως αν δεν εχεις γκαραζ και ειναι στο δρόμο?). Το ίδιο και για το εξωτερικό χρώμα κόκκινο. Εχω δει πολλά που με τα χρόνια χάνουν τη γυαλάδα τους και θαμπωνουν.
Επίσης εχει δει κανεις το γκρί με μαύρο εσωτερικο?!Το έχω δει στην έκθεση ΚΑΤΑΚΗΣ στην θεσσαλονικη.. Ειναι υπέροχο και μέσα στην βδομάδα αυτο θα παραγγειλω.. Γρι με μαύρο εσωτερικό και ασημένια φιλέτα στις πόρτες...
-
Κι εγω περιμενω μπας και ερθει συντομα το diesel με διπλο συμπλεκτη και η οθονη που κατεβαζεις κι εφαρμογες! Θε ονομαζεται ακουσα GT και θα βγει σε βενζινη και diesel. Αλλα ποτε? Ακομα ουτε στο Γαλλικο site το βλεπω.
Απο Γαλλικες ασθενεις τι λενε, τις ξεπερασε το βεο κλιο, η εχει παλι θεματακια? -
Δεν προλαβαινουν να το μαζευουν οι οδικες
Οι παιδικες ασθενειες ειναι κατι που βγαινει και με τον καιρό(στα πρωτα 1-2 χρονια)
Αν θες να τις αποφυγεις περιμενεις το τελος της εμπορικης καριερας του αυτοκινητου για να το παρεις -
Απο Γαλλικες ασθενεις τι λενε, τις ξεπερασε το βεο κλιο, η εχει παλι θεματακια?Τι είχε?
Δεν προλαβαινουν να το μαζευουν οι οδικες
Θα μάθουμε τελικά τι είχε?
-
Ξερω γω.Να μας πει ο φίλος γιατι δεν έχει αναφερθεί κατι (πρέπει να αλλαξουν σημα και την εδρα της εταιρείας στη Renault γιατι η ρετσινια της αναξιοπιστίας δεν λεει να φυγει)
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Ξερω γω.Να μας πει ο φίλος γιατι δεν έχει αναφερθεί κατι (πρέπει να αλλαξουν σημα και την εδρα της εταιρείας στη Renault γιατι η ρετσινια της αναξιοπιστίας δεν λεει να φυγει)Γι' αυτο ρωτάω. Δεν έχει ακουστεί κάτι συγκεκριμένο και οι λέξεις 'πάλι' ή 'ξεπέρασε' δηλώνουν ότι κάτι είχε. Τι?
-
Ούτε το 3άρι είχε. Και για το 4άρι προς το παρόν, όσο κυκλοφορεί, δεν υπάρχει κάποια αναφορά για κάτι.
GT θα λέγεται το βενζίνη TCE 120 με EDC και θα έχει και κάποιες αισθητικές διαφοροποιήσεις. Για το DCi 90 EDC δεν θα λέγεται GT, ούτε θα έχει κάποια αισθητική αλλαγή.
-
Ειχα κι εγω το megane Cabrio το οποιο μου ειχα βγαλει καποια προβληματα απτην αρχη. Παρμπριζ λαθος τοποθετημενω με αποτελεσμα να βαζει νερα, πολλαπλασιαστες, κλαπετο ανακυκλωσης αερα. Αλλο δε θυμαμαι. Παρολα αυτα, σε οποιον λεω οτι σκεφτομαι το κλιο, μου λεει για ηλεκτρικα, για σαζμαν, για πολλαπλασιαστες, τριξιματα κλπ. Εχουν μια φημη τα Γαλλικα, κυριως στις βλαβες ηλεκτρικων, παρολα αυτα πιστευω οτι στο νεο κλιο, δε θα επρεπε να μην υπαρχουν? Γι αυτο λεω, εχετε ακουσει κατι στραβο ?
-
... πολλαπλασιαστες, κλαπετο ανακυκλωσης αερα. Αλλο δε θυμαμαι.Και αισθητήρας βολάν και ηλεκτρικά παράθυρα (Bosch) ... 2 στα 4 είχες!
Στην νέα γενιά Megane/Clio δεν υπάρχουν.Sent from my MT27i using Tapatalk
-
Οτι και να πεις -για την 1η φάση ειδικά- των Megane ii ισχύει. Χαχα! Τα συνεργεία από τις δεύτερες γενιές Clio/Megane/Laguna επιβιώνουν ακόμη και σήμερα.
Twingo ii/Clio iii/Megane iii/Scenic iii/Laguna iii μέχρι τώρα δείχνουν να προχωράνε απροβλημάτιστα σε αντίθεση με τις παλιές γενιές τους. Μένει να το αποδείξει και το clio iv και τα επόμενα νέα μοντέλα.
-
Το δικό μου Clio II (2.3) face-lift πάντως, μόνο πολλαπλασιαστές 'ζήτησε' και έως τώρα (που είναι 8,5 ετών) δεν έχει 'βγάλει' τίποτε από τα 'συνήθη' ...
-
πολλαπλασιαστΗ! εναν δεν εχουμε; τον εχω αλλαξει δυο φορες, δεν ζητησε τιποτα αλλο...132000 αναπαυεται τωρα αμα τη απουσια μου...
-
Οι Κ4 (1.4/1.6) έχουν τους ίδιους, ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ πολλαπλασιαστές...
-
α εγω ειμαι του 1.2
-
Με βοήθησατε να πάρω την τελική μου απόφαση. Και το παρήγγγειλα!
Κόκκινο μέσα κι έξω με μαύρη ζάντα.
Καλώς εχόντων, θα το έχω στις 10 Μαϊου, οπότε θα σας πω την άποψη μου!
Ευχαριστώ!! -
Kαλορίζικο και απροβλημάτιστο!
Να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει...κάμερα οπισθοπορείας μπορεί να συνδεθεί ώστε να δείχνει εικόνα στο MediaNav;
-
Ο χρήστης deme έγραψε:
Kαλορίζικο και απροβλημάτιστο!Να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει...κάμερα οπισθοπορείας μπορεί να συνδεθεί ώστε να δείχνει εικόνα στο MediaNav;
Ευχαριστώ!
Εχω την εντύπωση ότι δεν γίνεται αυτό που ρωτάς.
Κάπου το διάβασα νομίζω, αλλα θα το ψάξω λίγο περισσότερο. -
Λάθος έκανα πιο πάνω. Στο παρακάτω άρθρο αναφέρει ότι η κάμερα οπισθοπορείας, θα είναι διαθέσιμη στο μέλλον και με το σύστημα Media-Nav(οδηγός σταθερών γραφικών).
http://www.caroto.gr/2012/10/15/renault-clio-2013-first-drive/
Για να μην το ψάχνεις, λέει τα παρακάτω:
Η παρουσίαση του συστήματος R-Link έδωσε τη δυνατότητα στο νέο Renault Clio να μπορεί να εφοδιαστεί και με κάμερα οπισθοπορείας, η οποία είναι τοποθετημένη στο κέντρο του πίσω λογοτύπου της Renault. Η κάμερα στέλνει εικόνα στην οθόνη του συστήματος πολυμέσων και εμφανίζει μια δυναμική απεικόνιση που διαφοροποιείται ανάλογα με τη θέση του τιμονιού. Η συγκεκριμένη επιλογή συνδυάζεται και με αισθητήρες στάθμευσης που μέσω ηχητικού σήματος προειδοποιούν για τυχόν εμπόδια πίσω από το αυτοκίνητο. Στην περίπτωση που το νέο Renault Clio διαθέτει το σύστημα Renault R-Link, στην οθόνη εμφανίζονται χρωματικές ζώνες (πράσινη, κίτρινη, κόκκινη) που δείχνουν την ακριβή θέση των εμποδίων. Η κάμερα οπισθοπορείας, θα είναι διαθέσιμη στο μέλλον και με το σύστημα Media-Nav(οδηγός σταθερών γραφικών).
Renault Clio IV