-
Ο χρήστης Mark έγραψε:
Τίποτα, και ασφάλεια κλοπήςΑκριβώς αυτό...
-
παιδια το πηρα,,,, επιτελους... σημερα,
τωρα τελειωσα τις μικροβολτουλες.
ο πωλητης μου ειπε 3000 χλμ στρωσιμο ( χαλαρη και ομαλη οδηγηση και οχι πανω απο 2500 στροφες).
αντε να τα κανω να το ανοιξω μετα.
εχω 2 ερωτησεις
-
εκανα την αναβαθμιση στο media nav , το γυρισα σε ελληνικη γλωσσα και μετα κανω ζευξη με το iphone μου και μου βγαζει ακαταλαβηστικα τα ονοματα στο καταλογο στο media nav. δεν εμγφανιζει ονοματα. επισης δεν κανει stream την μουσικη που εχω στο iphone να το ακουω στο αυτοκινητο... υπαρχει κανενα προβλημα ??
-
το γεμισα με v power diesel της shell και μου βγαζει αυτονομια 485 χλμ ????? ειναι δυνατον, οταν δεν το πηγαινω και πανω απο 2000 στροφες ??? μηπως κατι λαθος δειχνει ??? περιμενα πανω απο 700 χλμ , μηπως επειδη δεν εχει στρωσει ακομα ???
-
-
-
Με το media nav και τα ελληνικά -αντιλαμβάνομαι- ότι μάλλον υπάρχουν ζητηματάκια. Ρώτα σε αντιπροσωπεία - αν ξέρουν, αλλιώς πέρνα αγγλικά και ανέμενε κάποια μελλοντική αναβάθμιση αν δεν βγάλεις άκρη.
-
Τι μέση κατανάλωση σου δείχνει? Αν επειδή έχεις κάνει λίγα χιλιόμετρα είναι υψηλή λογικό. Κάνοντας χιλιόμετρα η μέση θα πέφτει και η αυτονομία θα ανεβαίνει. Θα στρώσει γράφοντας κάποια χιλιόμετρα.
Καλορίζικο, καλοτάξιδο!
-
-
Μήπως έχει ασυμβατότητα με το κινητό σου; Δε κάνουν όλα τα κινητά audio streaming με το media nav.
http://www.renault.co.uk/Resources/PDF/ ... ia-nav.pdf
-
...καποιος που να γνωριζει Ολλανδικα, αν θελει μας λεει συνοπτικα, τι αναφερει ο δοκιμαστης...
-
Ο χρήστης lambrosn έγραψε:
παιδια το πηρα,,,, επιτελους... σημερα,τωρα τελειωσα τις μικροβολτουλες.
ο πωλητης μου ειπε 3000 χλμ στρωσιμο ( χαλαρη και ομαλη οδηγηση και οχι πανω απο 2500 στροφες).
αντε να τα κανω να το ανοιξω μετα.
εχω 2 ερωτησεις
-
εκανα την αναβαθμιση στο media nav , το γυρισα σε ελληνικη γλωσσα και μετα κανω ζευξη με το iphone μου και μου βγαζει ακαταλαβηστικα τα ονοματα στο καταλογο στο media nav. δεν εμγφανιζει ονοματα. επισης δεν κανει stream την μουσικη που εχω στο iphone να το ακουω στο αυτοκινητο... υπαρχει κανενα προβλημα ??
-
το γεμισα με v power diesel της shell και μου βγαζει αυτονομια 485 χλμ ????? ειναι δυνατον, οταν δεν το πηγαινω και πανω απο 2000 στροφες ??? μηπως κατι λαθος δειχνει ??? περιμενα πανω απο 700 χλμ , μηπως επειδη δεν εχει στρωσει ακομα ???
Καταρχήν φίλε μου καλοτάξιδο και να έχεις πολλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα..τώρα όσο αφορά την αυτονομία,μην αγχώνεσαι καθόλου,το έχω από την Παρασκευή,γέμισα με 55€ και έκανε μέχρι σήμερα 720 χλμ εκ των οποίων το 1/3 σε επαρχιακό-ανηφορικό με στροφιλίκια δρόμο άρα να έχεις υπόψιν σου ότι η αυτονομία με λίγο σωστή οδήγηση μπορεί να φτάσει τα 800!!!!!! χιλιόμετρα....απλά όσο το οδηγείς θα στρώσει η ένδειξη της αυτονομίας και εμένα μόλις το πήρα τόσο έδειχνε αλλά μετά η βελόνα δεν έλεγε να πέσει η άτιμη.....σήμερα το γέμισα κι εγώ με v-power diesel και είδα διαφορά ήδη στα 250 χλμ που έκανα σε θέμα αυτονομίας,είμαι σίγουρος ότι θα μου βγάλει 800+ αυτή τη φορά.......σωθήκαμε αδέρφια.......πλέον ο βενζινάς θα πάψει να είναι κολλητός μου....χε χε χε χε
-
-
Ξέρει κανείς πως μπορώ να κάνω jailbreak το ντιζελ κλιο;
-
Ο χρήστης Gtakis έγραψε:
σήμερα το γέμισα κι εγώ με v-power diesel και είδα διαφορά ήδη στα 250 χλμ που έκανα σε θέμα αυτονομίας,είμαι σίγουρος ότι θα μου βγάλει 800+ αυτή τη φορά.......σωθήκαμε αδέρφια.......πλέον ο βενζινάς θα πάψει να είναι κολλητός μου....χε χε χε χεΔεν νομιζω η VPower να λεει ποτε για οικονομια....
Τωρα, επειδη εγω στα τελευταια 20.000χλμ βαζω μονο VPower (μονο στον γυρισμο απο ταξιδια βαζω ΒΡ) μπορω να πω πως μονο οικονομια δεν εχω δει.... Τωρα τελευταια δοκιμαζω την ΕΚΟ αλλα μονο στην πολη.... στην οποια μαλλον παει πιο οικονομικα το αμαξι! Οταν το βγαλω εξω θα εχω ενα καλυτερο συμπερασμα!!!
-
Η V-Power με διαφορά είναι καλύτερη και μπορεί να σου δώσει παραπάνω χιλιόμετρα (προσωπική γνώμη).
Η διαφορά τιμής σε σχέση με την απλή είναι μικρή (της τάξης των 8 λεπτών του €) και αν πετύχεις και την ημέρα (1 την εβδομάδα) που η Shell τη δίνει στην τιμή της απλής, τότε δε λέει να μην βάλεις.
Ακόμη και η γυναίκα μου όταν βάζει V-Power καταλαβαίνει τη διαφορά τόσο στην ομαλότητα του κινητήρα όσο και στην οικονομία! (Ford Fiesta 1.6TdCi).
Αλλά και με ΕΚΟ δεν έχω κανένα θέμα.
Απλά το που βάζεις πετρέλαιο θέλει ψάξιμο δυστυχώς... -
Οπως ειπα και παραπανω τα τελευταια 20.000χλμ επαιζα και εγω με την προσφορα της vPower... αλλα ποτε δεν μου εδωσε παραπανω χιλιομετρα!!!
Σε αντιθεση με την BP (πρατηριο που βαζω στην Θεσσαλονικη οταν ειμαι εκει) που εχει βγαλει παραπανω χιλιομετρα και λιγοτερο καπνο.
Τωρα εχω βαλει 3 10ευρα ΕΚΟ καθαρα δοκιμαστικα με το που μου τελειωσε το πετρελαιο της Θεσσαλονικης και η συμπεριφορα ειναι ειναι ιδια με της ΒΡ (καταναλωση - καπνος)
Σε αντιθεση με την vPower που με το που εβαζα πρωτη φορα μετα απο ταξιδι στην Θεσσαλονικη κατευθειαν το αμαξι αρχιζε να καπνιζει αλλα και να καταναλωνει λιγο παραπανω!Προσοχη!!! Δεν λεω πως η VPower δεν ειναι καλη... την εβαζα τοσο καιρο... και αν χρειαστει καπου στον δρομο να βαλω (πολυ σπανια...) παλι αυτη θα επιλεξω για πολλους λογους... Απλα επειδη εχω δει καλυτερη συμπεριφορα στο αμαξι με ενα πρατηριο ΒΡ την Θεσσαλονικη ειπα να ψαχτω και ετσι βρηκα μια ΕΚΟ που μου δινει αυτο που θελω!!!
Δεν κοιταω τοσο την μαρκα οσο το πρατηριο... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Ξέρει κανείς πως μπορώ να κάνω jailbreak το ντιζελ κλιο;Δηλαδη?
-
Ο χρήστης Alexis 5 έγραψε:
Οπως ειπα και παραπανω τα τελευταια 20.000χλμ επαιζα και εγω με την προσφορα της vPower... αλλα ποτε δεν μου εδωσε παραπανω χιλιομετρα!!!
Σε αντιθεση με την BP (πρατηριο που βαζω στην Θεσσαλονικη οταν ειμαι εκει) που εχει βγαλει παραπανω χιλιομετρα και λιγοτερο καπνο.
Τωρα εχω βαλει 3 10ευρα ΕΚΟ καθαρα δοκιμαστικα με το που μου τελειωσε το πετρελαιο της Θεσσαλονικης και η συμπεριφορα ειναι ειναι ιδια με της ΒΡ (καταναλωση - καπνος)
Σε αντιθεση με την vPower που με το που εβαζα πρωτη φορα μετα απο ταξιδι στην Θεσσαλονικη κατευθειαν το αμαξι αρχιζε να καπνιζει αλλα και να καταναλωνει λιγο παραπανω!Προσοχη!!! Δεν λεω πως η VPower δεν ειναι καλη... την εβαζα τοσο καιρο... και αν χρειαστει καπου στον δρομο να βαλω (πολυ σπανια...) παλι αυτη θα επιλεξω για πολλους λογους... Απλα επειδη εχω δει καλυτερη συμπεριφορα στο αμαξι με ενα πρατηριο ΒΡ την Θεσσαλονικη ειπα να ψαχτω και ετσι βρηκα μια ΕΚΟ που μου δινει αυτο που θελω!!!
Δεν κοιταω τοσο την μαρκα οσο το πρατηριο...Ακριβώς για αυτό έγραψα στο τέλος 'το που βάζεις πετρέλαιο θέλει ψάξιμο'.
Κανονικά θα έπρεπε πάνω - κάτω να έχουμε τις ίδιες απόψεις στο θέμα της ποιότητας του καυσίμου.
Ας όψονται οι επιτήδειοι... -
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
-
Με το media nav και τα ελληνικά -αντιλαμβάνομαι- ότι μάλλον υπάρχουν ζητηματάκια. Ρώτα σε αντιπροσωπεία - αν ξέρουν, αλλιώς πέρνα αγγλικά και ανέμενε κάποια μελλοντική αναβάθμιση αν δεν βγάλεις άκρη.
-
Τι μέση κατανάλωση σου δείχνει? Αν επειδή έχεις κάνει λίγα χιλιόμετρα είναι υψηλή λογικό. Κάνοντας χιλιόμετρα η μέση θα πέφτει και η αυτονομία θα ανεβαίνει. Θα στρώσει γράφοντας κάποια χιλιόμετρα.
Καλορίζικο, καλοτάξιδο!
πωσ γυριζω σε αγγλικη προηγουμενη version ???
μεση καταναλωση λεει 4,5
τρεχουσα παιζει απο 2 μεχρι 12 λτρ αναλογα.
σημερα που το ξαναειδα απο 450 πηγε στα 710 με την ιδια οδηγηση λογω στρωσιματος.
σε ευχαριστω πολυ επισης.
-
-
Ο χρήστης deme έγραψε:
Μήπως έχει ασυμβατότητα με το κινητό σου; Δε κάνουν όλα τα κινητά audio streaming με το media nav.http://www.renault.co.uk/Resources/PDF/ ... ia-nav.pdf
το κινητο που εχω ειναι το iphone 5
επαιζε μια χαρα οταν ηταν στην παλια και αγγλικη EKDOSH το media nav.
οταν εκανα αναβαθμιση στην 2.1.0 poy εχει και ελληνικα δειχνει οτι συνδεεται κανονικα αλλα ουτε καταλογο , ουτε κληση μπορω να κανω αλλα ουτε και stream την μουσικη.
ολα αυτα γινοντουσαν κανονικα πριν. απλα οταν ηταν στην αγγλικη version TON KATALOGO απο το iphone μου εμφανιζε μονο οτι ονοματα ειχα στα αγγλικα, τα ελληνικα οχι.
-
https://renault.naviextras.com/shop/portal
Σε αυτό το site μπορείς να βρεις οτιδήποτε σχετικό για το medianav για updates κλπ.Επίσης δεν θα ήταν κακό οι κάτοχοι να στέλνετε reports με τα όποια σφάλματα, προκειμένου να διορθώνονται σε επόμενα updates του medianav.
Η κατανάλωση πήγε στα λογικά για το αυτοκίνητο επίπεδα.
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
https://renault.naviextras.com/shop/portal
Σε αυτό το site μπορείς να βρεις οτιδήποτε σχετικό για το medianav για updates κλπ.Επίσης δεν θα ήταν κακό οι κάτοχοι να στέλνετε reports με τα όποια σφάλματα, προκειμένου να διορθώνονται σε επόμενα updates του medianav.
Η κατανάλωση πήγε στα λογικά για το αυτοκίνητο επίπεδα.
ΕΧΩ μπει σε αυτο site, εχω κανει λογαριασμο και εχω κανει το τελευταιο update σε 2.1.0 που εχει και τα ελληνικα, αλλα μετα αρχισαν το προβληματα, πως μπορω να γυρισω σε προηγουμενη εκδοση ????
-
Δεν γνωρίζω αναλυτικά γιατί δεν είμαι κάτοχος Clio IV. Ισως κάποιος από τους νέους κατόχους να μπορούν να σε βοηθήσουν πιο αναλυτικά.
Αν υπάρχει διαθέσιμη για download η παλιά έκδοση κατεβάζεις την προηγούμενη και την περνάς στη συσκευή και είσαι κομπλέ.
Αν όχι μπορείς 1. να δοκιμάσεις να το πας στα αγγλικά να δεις μήπως έτσι λύνονται τα σφάλματα, 2. να ζητήσεις από αντιπροσωπεία να στο επαναφέρουν στην αρχική κατάσταση εκτός κι αν έχει από μόνο του επιλογή στο σύστημα για επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. -
Υπάρχει δυνατότητα επαναφοράς εργοστασιακών ρυθμίσεων παιδιά αλλά η συγκεκριμένη ρύθμιση δεν νομίζω να κάνει downgrade στην προηγούμενη έκδοση,τώρα όσον αφορά την σύνδεση με bluetooth και εγώ είδα να κάνει κάτι ''νούμερα'' με το Samsung Wave που έχω,πχ παίρνω τηλ μιλάω και μετά όταν με καλούν δεν φαίνεται στην οθόνη του MediaNav ούτε κλείνει αυτόματα την μουσική για να απαντήσω και προσπαθώντας να κλείσω το bluetooth στο κινητό μου βγάζει μύνημα ότι κάνει αναπαραγωγή της μουσικής του κινητού χωρίς να το έχω ζητήσει....τώρα τι παίζει με αυτό δεν ξέρω......
-
καλωσηρθατε στο ΚΛΑΣΙΜΟ που ριχνουν οι κατασκευαστες στους Ελληνικους χαρακτηρες.
-
με την τελευταία αναβάθμιση φίλε υπάρχει δυνατότητα επιλογής ΚΑΙ Ελληνικών χαρακτήρων και γλώσσας άρα δεν βλέπω πουθενά το κλάσιμο που λές...................
Renault Clio IV