-
...ειναι προφανες οτι ο αλαιν δεν ειχε ΠΟΤΕ ουδεμια επαγγελματικη σχεση με Renault, αρα και το γεγονος οτι τον βλεπουμε, να δειχνει χαρουμενος μεσα σε ενα προιον της...Renault, οφειλεται ΣΙΓΟΥΡΑ στην ασυλληπτη οδηγικη ευχαριστηση που θα προσφερει το νεο RS...
-
@ pop
Σταμάτα να κάνεις σαν ξινή γεροντοκόρη -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
μονο εμενα δεν μου λεει απολυτως τιποτε αυτο το αυτοκινητο;...πιθανοτατα στην λιστα να προστεθει αλλος ενας... Απλα κραταω μια μικρη επιφυλαξη για την φοβερη αναρτηση που λεγεται οτι εχει. Στα υπολοιπα, που αφορουν την οδηγικη αισθηση, απο τα πρωτα μηνυματα που λαμβανω, τουλαχιστον σε θεωρητικο επιπεδο, συγκριτικα μαλλον ειναι κατωτερο οδηγικα απο το απερχομενο RS...
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
μονο εμενα δεν μου λεει απολυτως τιποτε αυτο το αυτοκινητο;Πολύ μεσα σου εισαι φαν των ψηλών οχημάτων!!!
@ pop
Σταμάτα να κάνεις σαν ξινή γεροντοκόρη(Τον εφερα τον διαλογο στο μυαλο μου να του το λες αυτό live!!!)
-
@mirage
Δεν προκειται για χιουμορ, αλλα για διαπιστωση, χρησιμοποιωντας την κοινη λογικη...
Ειναι δυνατον καποιος που ετρωγε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ απο μια φιρμα, να δοκιμαζει μετα απο χρονια ενα προιον της και να μην δειχνει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ικανοποιημενος?Περιμενε κανεις, ακομα και εαν ηταν μαπα το νεο RS -που δεν ειναι- ο Alain, να εδειχνε σκυθρωπος ή/και προβληματισμενος οταν θα τον εδειχναν να το οδηγει?
-
γρηγορο, ομορφο (οκ με καποιες καγκουρο-λεπτομεριες), 5πορτο, σωστο σασμαν, καλο στησιμο= το αγοραζα χθες.
νταξ, ακομη και αν με χαλασει λιγο το αυτοματο στις 2-3 φορες που θα μπω στη πιστα, θα επιζησω φανταζομαι
-
@ΓΚ
Ναι αλλά δεν κατάλαβες τπτ από αυτό που έγραψα -
...μα εσυ απο την αρχη, απαντωντας κατω απο την δικη μου δημοσιευση, δειχνεις οτι δεν καταλαβες...
Γιατι θα επρεπε εγω να καταλαβω κατι για το οποιο απαντας, με τροπο που δειχνει οτι δεν καταλαβαινεις αρχικα, εσυ?
(πωω, πως το εγραψα το τελευταιο ο πστς, αντε να το καταλαβεις τωρα... ) -
Γρηγόγη για διάβασε λίγο ξανά το ποστ του drdino...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
γρηγορο, ομορφο (οκ με καποιες καγκουρο-λεπτομεριες), 5πορτο, σωστο σασμαν, καλο στησιμο= το αγοραζα χθες.νταξ, ακομη και αν με χαλασει λιγο το αυτοματο στις 2-3 φορες που θα μπω στη πιστα, θα επιζησω φανταζομαι
Ολα αυτα που γραφεις στην πρωτη σειρα, οκ τα εχει, δεν αντιλεγω. Αυτα ομως 'κατοχυρωνουν' μια ακρως ενδιαφερουσα, οδηγοκεντρικη συμπεριφορα, τουλαχιστον οπως ειχε το απερχομενο RS? Απο τις πρωτες πληροφοριες/feedback, δεν νομιζω...
P.S Ειναι της πασης γνωστο οτι εσυ εισαι και φανατικος 'διπλοσυμπλεκτακιας' , οποτε και δεν θεωρεισαι πραγματικα ανησυχος...
Επισης τα περι -'περιμενω αργοτερα, για'- Gordini, εμενα δεν μου λενε τιποτε. Και τα τελευταια Gordini, μονο εμφανισιακες διαφορες ειχαν, καμμια
τεχνικη διαφορα, που να βελτιωνει τα πραγματα σε επιπεδο οδικης συμπεριφορας, ή/και καλυτερης αισθησης εστω... -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Γρηγόγη για διάβασε λίγο ξανά το ποστ του drdino......το ξαναματαδιαβασα... Εγω ομως απλως δεν απαντησα στο χιουμορ του με χιουμορ, αλλα με κατι που ειναι de facto.
-
http://www.evo.co.uk/carreviews/evocarr ... tures.html
Σιγά μη βάλουν perfo hub στην έκδοση gordini. Σιγά μην αλλάξουν τη γραμμή παραγωγής Ούτε τετραπίστονα δε θα βάλουν. Μακάρι να βγώ ψεύτης
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Γρηγόγη για διάβασε λίγο ξανά το ποστ του drdino...
...το ξαναματαδιαβασα... Εγω ομως απλως δεν απαντησα στο χιουμορ του με χιουμορ, αλλα με κατι που ειναι de facto.
Για αυτό κι εγώ σου είπα humor not found.
-
On the way
-
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
γρηγορο, ομορφο (οκ με καποιες καγκουρο-λεπτομεριες), 5πορτο, σωστο σασμαν, καλο στησιμο= το αγοραζα χθες.
νταξ, ακομη και αν με χαλασει λιγο το αυτοματο στις 2-3 φορες που θα μπω στη πιστα, θα επιζησω φανταζομαι
Ολα αυτα που γραφεις στην πρωτη σειρα, οκ τα εχει, δεν αντιλεγω. Αυτα ομως 'κατοχυρωνουν' μια ακρως ενδιαφερουσα, οδηγοκεντρικη συμπεριφορα, τουλαχιστον οπως ειχε το απερχομενο RS? Απο τις πρωτες πληροφοριες/feedback, δεν νομιζω...
P.S Ειναι της πασης γνωστο οτι εσυ εισαι και φανατικος 'διπλοσυμπλεκτακιας' , οποτε και δεν θεωρεισαι πραγματικα ανησυχος...
μου ειναι παντελως αδιαφορο τι εκανε ή δεν εκανε το προηγουμενο μοντελο.
αν θες να αγορασεις αυτοκινητο ΣΗΜΕΡΑ, κοιτας το τωρινο μοντελο και οχι τα προηγουμενα. Σε καλυπτει; Εχει καλως. Δεν σε καλυπτει; Πας σε κατι αλλο.φυσικα και ειμαι φανατικος 2συμπλεκτακιας, γιατι θελω να κινουμε γρηγορα και οχι να δινω διαλεξεις στους φιλους μου για το ποσο ταλαντουχος ειμαι στο να αλλαζω γρηγορα ταχυτητες
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
http://www.topgear.com/uk/car-news/renault-clio-renaultsport-200-turbo-first-drive-2013-03-14...τα λενε με το 'νι' και με το 'σιγμα', απλα και ξεκαθαρα...
...μακαρι να κανουν λαθος, αλλα πλεον ειναι καμποσες οι...κοινες διαπιστωσεις...
-
Την μια το Top Gear βγαζει ενα συμπερασμα που δεν αποτυπωνει κατι, την αλλη τα λεει ξεκαθαρα...
Εγκριτη πηγη τελικα ή οχι; -
Τι θα γινει τωρα για να καταλαβω
Παλι τα ιδια θα πουμε?
Να τα εμπεδωσουμε?
Τα έχουμε μαθει.Δεν ειναι καλο λοιπον το Clio Rs.
Παμ παρακατω -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
...φυσικα και ειμαι φανατικος 2συμπλεκτακιας, γιατι θελω να κινουμε γρηγορα και οχι να δινω διαλεξεις στους φιλους μου για το ποσο ταλαντουχος ειμαι στο να αλλαζω γρηγορα ταχυτητες
...εδω ειναι που το βλεπεις λαθος...Εισαι φανατικος της αποτελεσματικοτητας, μην απατασαι οπως πολλοι που βλεπουν διπλοσυμπλεκτα και νομιζουν οτι εχουν αισθηση και αποκριση μιας...scuderia.
Οσο για τις γρηγορες αλλαγες ταχυτητων, ειναι τοσο πολυ πιο μεγαλη αλλα και ακρως προσωπικη ευχαριστηση, (...'διαλεξεις στους φιλους μου' , λες και δεν υπαρχουν αλλοι οδηγοι που κανουν ταχυτατες αλλαγες, σιγα τα ωα...) που ειναι κριμα τελικα, που καποιοι δεν το καταλαβαινουν......και δυστυχως σε αυτα τα Budget οταν πρωτευον στοχος, πλεον ειναι η αυξημενη αποτελεσματικοτητα, η φιλικοτητα, και η δυνατοτητα εκμεταλλευσης του μεγαλυτερου ποσοστου των δυνστητων απο λιγοτερο εξοικειωμενους σε γρηγορη οδηγηση χειριστες, μοιραια, η συνολικη -παλαιοτερα- υψηλου επιπεδου οδηγικη ευχαριστηση, περναει σε δευτερη μοιρα.
Πλεον δεν το λεω -μονο- εγω, αλλα το αρθρο του Top Gear, και στα πεταχτα, και...διπλωματικα, το αρθρο του evo, παροτι ειναι και πρωτη επαφη, και ειναι συχνο το φαινομενο σε επομενη εκτενεστερη δοκιμη, ή και συγκριτικο, τα δεδομενα (ειτε αρχικος ενθουσιασμος οπως εδω για τον Meaden, ή αρχικη απογοητευση), να αλλαζουν...
Renault Clio IV