-
edit [kouk]
-
Μπράβο, καλά τα λέει ο -el presidento- skye! Κι εδώ καλά τα λέει, αλλά ποιος τον ακούει...
-
edit [kouk]
-
edit [kouk]
-
edit [kouk]
-
edit [kouk]
-
edit [kouk]
-
HIghFidelity, καλά και άγια όλα αυτά που λες, αλλά δημοσιεύσεις με αυτοκίνητα, με καθαρό στόχο την γελοιοποίηση, σε μια ενότητα για αυτά, μάλλον είναι εκτός ορίων πλάκας!
Οι δημοσιεύσεις διαγράφονται.
-
οχι ρε γμτ...αλλη φορα θα σηκωνομαι νωρις!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
:slap: οχι ρε γμτ...αλλη φορα θα σηκωνομαι νωρις!Kι εγώ την επόμενη φορά που θα δημοσιεύσω κάτι για Skoda, θα το κρατώ και κάπου αλλού!
Μπορεί να θέλει κάποιος να ...ενημερωθεί, κρίμα είναι να χάνει τις εξελίξεις... -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
:slap: οχι ρε γμτ...αλλη φορα θα σηκωνομαι νωρις!
Kι εγώ την επόμενη φορά που θα δημοσιεύσω κάτι για Skoda, θα το κρατώ και κάπου αλλού!
Μπορεί να θέλει κάποιος να ...ενημερωθεί, κρίμα είναι να χάνει τις εξελίξεις...Kαλα προς τι τοσο μισος?Δεν καταλαβαινω πραγματικα! Καλα τοση εμπαθεια εγω δεν μπορω να δειξω ουτε για autobianchi ρε σεις...καλα γενικως δεν εχω κολληματα αλλα τεσπα.
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Kαλα προς τι τοσο μισος?Δεν καταλαβαινω πραγματικα! Καλα τοση εμπαθεια εγω δεν μπορω να δειξω ουτε για autobianchi ρε σεις...καλα γενικως δεν εχω κολληματα αλλα τεσπα.
Φταίνε τα δύσκολα παιδικά χρόνια, άσε τι να σου πω...
-
Το θέμα αφορά τα Skoda.
Όποιος δεν μπορεί να τα δει ούτε ζωγραφιστά, καλύτερα να αποφεύγει να μπαίνει. Η έκθεση μπορεί να επιφέρει επιπλοκές.
-
edit [kouk]
-
edit [kouk]
-
έχω τις αντιρρήσεις μου με την πορεία που έχει πάρει η εταιρεία ως ένα κομμάτι της vag με λίγη ελευθερία πρωτοβουλιών και νέων concepts... σε κάποιους αρέσει η δυνατότητα ενός οικονομικότερου vw, σε εμένα θα άρεσε και η δυνατότητα ανάπτυξης από τη skoda δικών της ιδεών που να στηρίζονται στο παρελθόν (πχ όπως έχω πει ανάπτυξη ενός πισωκίνητου κουπέ στα πλαίσια του ιστορικού 110R)..
skoda δεν έχω, δεν είχα και ούτε έτυχε να οδηγήσω, άρα δεν είμαι καν φιλικά προσκείμενος με τη μάρκα... ότι αντιρρήσεις έχω τις υποστηρίζω με επιχειρήματα (όπως παραπάνω).. θα πρότεινα σε όσους μπαίνουν και κοροιδεύουν τη μάρκα να το κάνουν με συγκεκριμένες προτάσεις/λόγους (φυσικά όχι με διαπιστώσεις του τύπου μην πάρεις skoda γιατί δε θα ρίξεις γκομενάκια) ώστε να οδηγηθούμε σε μια δημιουργικότερη συζήτηση πάνω στα skoda ή σε οποιαδήποτε άλλη μάρκα..
-
Λοιπόν, πάλι έχασα επεισόδια!
Πρέπει να φτιάξουμε ένα καινούριο φόρουμ, που δεν μπαίνει κανένας, ή έστω να χρησιμοποιήσουμε το Lancia Forum, που πάλι δεν μπαίνει κανένας (άντε, μπορεί να μπει ο italakias τώρα που έμαθε ότι υπάρχει... ) και να αντιγράφουμε εκεί τα ποστ που γράφουμε στο Skoda Forum και σβήνονται!Έτσι και οι κάτοχοι Skoda δεν θα παραπονιούνται, μιας και θα γίνεται το απαραίτητο σβήσιμο που τόσο επιθυμούν και οι υπόλοιποι θα μπορούν να παρακολουθούν την εξέλιξη του τόσο ενδιαφέροντος 'κατασκευαστικού υποφόρουμ ενός κατασκευαστή'...
Λοιπόν, για πείτε, αντίκειται στον κανονισμό να φτιάξω ένα mirror του Skoda forum και να το κάνουμε (όσοι το επιθυμούμε π υτάνα; (το mirror, όχι το κανονικό!)
Θα έχει τα πάντα εκεί, θα έχει Skoda, θα έχει VAGέλληδες, θα έρχεται ο funky να μας ευλογήσει, θα έρχεται ο italakias να θάψει (εδώ δεν του αρέσει το Golf, φαντάσου ν' ανακαλύψει και τα Skoda! ), θα μιλάμε για γκομενάκια και ξέκωλα, θα τα χώνουμε στους κάγκουρες (για λόγους πολιτικής ορθότητας, πρέπει ν' αναφέρω πως οι κάγκουρες ΔΕΝ οδηγούν ΜΟΝΟ Skoda! ), θα περνάμε φίνα!
(Καλού κακού κρατάω ένα αντίγραφο της δημοσίευσης... )
-
Υπηρχε παλια ενα θεμα 'κοροιδεψτε το αμαξι του άλλου' ή καπως ετσι.
-
Πάρε εσύ το rx8 και έχω να σου στείλω εγώ κάτι αεροτομές ξαπλώστρες και βοδι κιτ μούρλια...
-
Νομίζω ότι ένας συνδυασμός δεν θα χαλούσε κάνενα. Και λύσεις από τη μαμά VW να υπάρχουν και πρωτοβουλία της κάθε εταιρίας σε σχέση με την κοινή πορεία των υπολοίπων. Ή τουλάχιστον σωστότερος διαχωρισμός.
Οι ρετρό ιδέες (όχι απαραίτητα αυτοκίνητα, η σύλληψη σίγουρα όμως) πάντα μου άρεσαν.+1
SKODA FORUM