-
ξεφυγε το θεμα παιδια και πηγε στο μ.....!!
-
ειναι ενα θεμα κι αυτο...
-
θεμα ειναι και αυτο το οποιο δεν κλεινει ποτε!
-
Αν και αργά κάπως γιατι ειμαι και κανουριος στο φορουμ θα σου πω και εγω τη γνωμη μου .
Αν γουστάρεις πραγματικά porsche, έχεις κόλλημα δηλαδή, και γουστάρεις να κάθεσαι στη θέση του οδηγού και να ακούς το μοτέρ της πάρτην με κλειστά τα μάτια.
Αν όμως κοιτάς απλά το σήμα της ή έχεις βλέψεις ότι θα σου ανεβάσει το κύρος τότε φίλε θα το μετανιώσεις αργά ή γρήγορα και μπορεί να έχεις και αντίθετα αποτελέσματα.
Οι λόγοι που σου λέω να μείνεις μακρυά είναι 2.
Ο πρώτος είναι ότι το αυτοκίνητο θα είναι μεταχειρισμένο και αυτό μαλλον θα έχει πολλά αρνητικά. Δεν ξέρεις αν ο άλλος πριν από εσένα το έχει κάψει το αμάξι. Άσε που μπορεί να σου τρίζει ολόκληρο (10ετίας αμάξι παίρνεις).
Ο δεύτερος λόγος ειναι το κοστος συντήρησης... Να ξέρεις ότι μια στραβή να σου κάνει κάποιος θα σκας ολόκληρο μισθό για να το φτιάξεις. Σε τρακάρισμα ειδικά θα θες 10 μισθούς. Τα service είναι επίσης πανάκριβα για έναν μεσαίο εργαζομενο) και να μην μιλήσω για φορολογίες σήματα ασφάλειες κτλπ.Τώρα για τη γκομενοπαγίδα...
Μην ψαρώνεις με αυτά που λένε. Οι γκόμενες γουστάρουν μεν ανοιχτά αλλά δεν χρειάζεται να είναι και porsche.
Εγώ παλιά οδηγούσα 206 cc και τώρα έχω μια z3. To τι μωρό έχω βαλει σε αυτά τα δύο αμάξια δεν λέγεται και έβλεπα δίπλα μου κάτι πουρά με carrera και boxster να με κοιτάνε σαν ούφο.
Επίσης φίλε αν δεν είσαι κάνας λεφτάς απέφυγε το με χίλια. Αν η γκόμενα καταλάβει ότι είσαι κανας φτωχομπινές και κάνεις το σκατό σου παξιμάδι για να συντηρείς πόρσε, θα σε αφήσει την ίδια ώρα και θα μείνεις με κάνα αρκουδάκι να κοιμάστε αγκαλιά.
Με τόσα λεφτά υπάρχουν άλλες λύσεις σε καινούρια. Κοίτα για κάνα tt ή κάνα s2000 η καμιά z4.
Και το mx5 πολύ καλό ΑΛΛΑ μη τα ισοπεδώνουμε και όλα. Δεν συγκρίνονται όλα αυτά με porsche, οδηγικά κυρίως αλλά και αλλού... Μη γράφουμε ότι μας έρχεται στο κεφάλι. -
αν θες να βγαζεις γκομενακια με σχετικα λιγα λεφτα η λυση ειναι μια
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/232886/πριν λιγο καιρο υπηρχαν και πιο φθηνες με 17-18Κ αλλα πρεπει να τις αρπαξαν αμεσως..
πιστεψε με οι γκομενες θελουν suv και καλο σημα στο καπω
δε συζητω τι κανεις με cayenne
τα καμπριο πανε , περασε η μπογια τους
-
Οι πιο μεγάλες ηλικίες. Μέχρι 20-25 γουστάρουν ανοιχτό με τα μπούνια. Από κει και πάνω μπορεί.
-
μωρε και οι πιο μικρες ..
μολις βλεπουν το μεγαλο (γερμανικο κατα προτιμηση) φορτηγο ηδονιζονταικαι τα καμπριο συνεχιζουν να κανουν εντυπωση αλλα αμα κανεις ενα προχειρο γκαλοπ θα διαπιστωσεις τα λεγομενα μου
γιατι νομιζεις οτι κυκλοφορουν τοσα suv? ακομα και τους παντρεμενους οι γυναικες τους τους αναγκαζουν
-
Σιγά ρε φίλε. Οι στατιστικές λένε για cabrio. Τίποτα δεν πέρασε, χρόνια τώρα πρώτη επιλογή είναι. Oι επαρχιώτισες τώρα που το σκέφτομαι μπορεί να ψίνονται για φορτηγό
-
Σωστά, αν δεν έχεις κάμπριο οι στατιστικές λένε πως μπαζώνεις.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
........ ακομα και τους παντρεμενους οι γυναικες τους τους αναγκαζουν+1000
-
Εγώ όσες ξέρω με jeep και suv είναι πάνω από 50 χρονών
Δεν μπορώ να ξέρω και τα γούστα σας.
-
Ο χρήστης dimitris__27 έγραψε:
Εγώ όσες ξέρω με jeep και suv είναι πάνω από 50 χρονώνΔεν μπορώ να ξέρω και τα γούστα σας.
επειδη τοτε μπορουν να τα αγορασουν , αυτο δε σημαινει οτι δε τα γουσταρουν και οι μικροτερες..
ΥΓ τα γουστα μου ειναι πολυ μικρα... και η κοπελα μου ειναι 5 χρονια κατω...
-
Να είστε σίγουροι οτι οι γκόμενες τσιμπάνε ακόμη και στα boxster...Εδώ εγώ είχα γίνει γκουζγκούνης με ένα ταπεινό s2000.. Αν κάνεις και καμιά πάντα θα σε έχουν για απόγονο της οικογένειας βαρδινογιάννη..
Πάιζει βέβαια ρόλο και η περιοχή που θα 'επιτεθείς'..Το κακό είναι μετά αν ζοριστείς οικονομικά και το πουλήσεις που δε θα σε γουστάρει καμία..
Πάντως η τιμή της boxster 10ετίας είναι πλέον κάτω απο 20k..
πχ αυτή εδώ.. -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Εγώ όσες ξέρω με jeep και suv είναι πάνω από 50 χρονών
Δεν μπορώ να ξέρω και τα γούστα σας.
επειδη τοτε μπορουν να τα αγορασουν , αυτο δε σημαινει οτι δε τα γουσταρουν και οι μικροτερες..
ΥΓ τα γουστα μου ειναι πολυ μικρα... και η κοπελα μου ειναι 5 χρονια κατω...
Ελαχιστότατε γκόμενες από όσες ξέρω γουστάρουν τζιπ... και πίστεψέ με δεν ξέρω και λίγες... Οι περισσότερες τρελαίνονται για Ferrari Lamborghini, Maserati, Porsche κλπ. Μερικές έχουν και προτιμήσεις (με το μεγαλύτερο ποσοστό να γουστάρει Ferrari συγκεκριμένα και σε λίγες άκρως ιταλόφιλες να μην αρέσουν καν οι Porsche αλλά να προτιμούν μια Brera από μια Cayman πχ ). Ξέρω και μία βέβαια που δεν γουστάρει τις Ferrari αλλά τα γρήγορα οικογενειακά και τις Cayenne... Η πλειοψηφία επίσης θα γούσταρε ένα S2000 ή ένα 370Ζ από ένα Χ5 γιατί αυτό είναι για παππούδες λένε... Όταν όμως θέλουν χιονοδρομικό ή ερημικές παραλίες σε ρωτάνε... μα καλά γιατί δεν πήρες το τζιπ σήμερα; Ε τις σκοτώνεις τώρα; Όλο το χρόνο να το δούνε δεν θέλουν και ξαφνικά σου την λένε!
-
τι να πω? αναλογα τη γκομενα τοτε..
εγω παντως χεστηκα για το αν τους αρεσει
(θα πιανω ενα μεγαλο κοινο θελω να πιστευω , αλλα για πολλη μουρη δεν ειμαι ) -
Ρε σοβαρευτείτε και μην γίνεστε τόσο δούλοι. Σιγά μην πάω να πάρω φερράρι και λαμποργκίνι για να πέσει γκόμενα. Και με την ίδια ευκαιρία που θα πέσουν σε μένα με την πορσε μπορεί την επόμενη να ειναι με καναν αλλο που εχει μασεράτι.
Μάγκες εγώ πιστεύω ότι κοιτάνε όλο το πακέτο και να είστε 100% σίγουροι. Και εμφάνιση και και προσωπικότητα και στυλ και μυαλό και ευγένια και τσεπη και άλλα. Αν έχεις μερικά από αυτά κυρίως τα πρώτα δε πα να έχεις και fiat ciquencento βρίσκεις αβέρτα γκόμενες. Αν έχεις και καλύτερο αμαξάκι ανεβαίνει το ποσοστό.
Τωρα αν είσαι χάλιας, με γραββάτα, επιδειξίας και στο 'νοίκι' και maserati mc12 να εχεις αν βρεις γκομενα εγω θα παω στο φεγγαρι. -
Παλι γεμισαμε μαμιαδες
κατουρηστε κ λιγο
-
Ο χρήστης dimitris__27 έγραψε:
Ρε σοβαρευτείτε και μην γίνεστε τόσο δούλοι.ε οχι και δουλος!!! εδωσα ενα καρο λεφτα για να παρω κουβα και να γουσταρω εγω, ουτε καν κουπε
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σωστά, αν δεν έχεις κάμπριο οι στατιστικές λένε πως μπαζώνεις. -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Σωστά, αν δεν έχεις κάμπριο οι στατιστικές λένε πως μπαζώνεις.
Θες να σου δανεισω το δικο μου;
Μεταχειρισμένη Porsche Boxster