-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Υπάρχει και η λύση του Olympico που έχει και άπλετο πάρκινγκ και μάλλον δεν θα δυσκολευτούμε να βρούμε να καθίσουμε.ΟΚ. Βασίλη δώσε οδηγίες. Συνάντηση κατά τις 5.
-
Αν παίζει το terra petra στην Πετρούπολη, όλες οι οδηγίες είναι εδώ
-
Πάμε στο Ολυμπικο, που λέει ο Βασίλης, Τάκη.
Αλλά ας βάλει οδηγίες να δούμε που είναι.... -
Αυτο ειναι;
http://www.olympico-cafe.gr/html/map-gr.htm -
Νομίζω, ναι. Θα μας επιβεβαιώσει ο Βασίλης. Πάντως είναι εύκολα προσβάσιμο από όλους.
-
Εμένα ρε με θέλετε στην παρέα σας;
Αν είναι ας απαντήσει ο kouk... -
Πηγαίντε παλιό Φάληρο παιδιά (Αβέροφ)! Χάρτης εδώ Πάρκιν στο μώλο δίπλα στα σκάφη. Ψαρωτικός σεκουριτάς με μπάρα (δεν πληρώνεις απλά για έλεγχο τον έχουν), χώρος για βόλτα (για να πάει κάτω.... ο καφές) δίπλα στην θάλασσα, ωραία θέα το απογευματάκι. Εγώ το προτιμώ από το ΣΕΦ/μικρολίμανο.
Την γλιτώσατε, έλεγα να έρθω να σας γνωρίσω αλλά θα είμαι στο νησί.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Νομίζω, ναι. Θα μας επιβεβαιώσει ο Βασίλης. Πάντως είναι εύκολα προσβάσιμο από όλους.Αυτό είναι Νίκο. Στο πίσω μέρος του ΣΕΦ. Γι' αυτό το πρότεινα επειδή στο σημείο εκείνο ενώνεται Πειραιάς, Κηφισσός και Λ.Ποσειδώνος, ενώ και η καφετέρια είναι με πολύ μεγάλο χώρο και μεσημεράκι δεν νομίζω να δυσκολευτούμε να βρούμε τραπέζια να τα ενώσουμε.
Δεν είναι κακή ιδέα και στην παραλία Π.Φαλήρου, αλλά κάποιοι ίσως μπερδευτούν και δυσκολευτούν να το βρουν.
-
Σας ευχαριστώ για την πρόσκληση σας.
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Σας ευχαριστώ για την πρόσκληση σας.Kαλά ρε συ, τι ρωτάς; Εννοείται να έρθεις αν μπορείς.
-
-
φερε και τις γκομενες απο τις φωτο της παναχαικης ομως!
-
Δεν μπορώ να τις φέρω όλες.
Θα φέρω όμως την πρωταθλήτρια Ελλάδος στην πυγμαχία, αθλήτρια της Παναχαικής!!! -
'Φορστάρει' αντι για 'φορτσάρει' .
-
Λοιπόν. 4 η ώρα, στο Ολύμπικο, στο ΣΕΦ.
Όσοι πιστοί προσέλθετε!
-
Εκτός συγκλονισττικού απροόπτου θα είμαι εκεί!
-
Εφημερεύω διήμερο...
-
Aν δεν βλέπω τα ραδικια ανάποδα (λόγω υπερβολικού φαγητού) και δεν παρουσιαστεί κάτι έκτακτο λόγω των ημερών, θα είμαι και εγώ εκεί !
Επειδή έχω χρόνια να πάω, να ρωτήσω κάτι το οποίο αναφέρθηκε αλλά θα ήθελα να το επιβεβαιώσω. Το πάρκινγκ μπροστά στα σκάφη εξακολουθεί να υπάρχει και να παίρνεις εσύ τα κλειδιά ή το έχουν κάνει με παρκαδόρους και άλλες τέτοιες αηδίες ?
-
Παρκάρεις μπροστά, στο δρομο.
-
Θα είμαι εκεί!
Καφεδάκι (και σόδες) για Δευτέρα του Πάσχα, 20/4