-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
εχει δοκιμασει καποιος να εκτυπωσει τα τελη κυκλοφοριας ενω εχει κατατεθειμενες πινακιδες;εμενα μου δειχνει οτι δεν υπαρχει...
σωστα σου δειχνει! Οπερ σημαινει οτι εμεις θα παμε στο τμημα Αυτοκινήτων να μας κοψουν χαρτάκι για να πλερώκουμε στο ταμείο και μετά να παμε πίσω να παρουμε τις πινακίδες... και κάτι μου λεει πως αν παμε 30-31 Δεκεμβρη δεν πρόκειται να μας δώσουν πινακίδες... οποτε κατευθείαν 3 Ιανουαριου...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
εχει δοκιμασει καποιος να εκτυπωσει τα τελη κυκλοφοριας ενω εχει κατατεθειμενες πινακιδες;
εμενα μου δειχνει οτι δεν υπαρχει...
σωστα σου δειχνει! Οπερ σημαινει οτι εμεις θα παμε στο τμημα Αυτοκινήτων να μας κοψουν χαρτάκι για να πλερώκουμε στο ταμείο και μετά να παμε πίσω να παρουμε τις πινακίδες...
Ακριβώς
-
τοτε θα τις παρω για να κυκλογορησω Δεκεμβριο στις γιορτες και θα τις ξαναπαραδωσω οταν τελειωνει ο χρονος ή λιγο πριν τη ληξη της παρατασης
Ο χρήστης tpapo έγραψε:
σωστα σου δειχνει! Οπερ σημαινει οτι εμεις θα παμε στο τμημα Αυτοκινήτων να μας κοψουν χαρτάκι για να πλερώκουμε στο ταμείο και μετά να παμε πίσω να παρουμε τις πινακίδες...
Ακριβώς
περυσι μου εκτυπωσαν το χαρτακι στην εφορια και το πληρωσα στην τραπεζα (με τις δοσεις της καρτας)
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
τοτε θα τις παρω για να κυκλογορησω Δεκεμβριο στις γιορτες και θα τις ξαναπαραδωσω οταν τελειωνει ο χρονος ή λιγο πριν τη ληξη της παρατασηςσωστα σου δειχνει! Οπερ σημαινει οτι εμεις θα παμε στο τμημα Αυτοκινήτων να μας κοψουν χαρτάκι για να πλερώκουμε στο ταμείο και μετά να παμε πίσω να παρουμε τις πινακίδες...
Ακριβώς
περυσι μου εκτυπωσαν το χαρτακι στην εφορια και το πληρωσα στην τραπεζα (με τις δοσεις της καρτας)
Έχεις πληρώσει τέλη 13;
Sent from my ZP980 using Tapatalk
-
Αυτο που ελεγαν οτι μπορει να πληρωνουμε τελη με τους μηνες χρησης δεν θα παιξει τελικα ε?
-
Δυστυχώς όχι.
Αλλά γιατί πάτε εφορία και μετά τράπεζα;Είναι πιο ασφαλές;
Πέρυσι τα τύπωσα από το taxis και τα πλήρωσα με web banking.
Λέτε να έχω καμιά έκπληξη; -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Αυτο που ελεγαν οτι μπορει να πληρωνουμε τελη με τους μηνες χρησης δεν θα παιξει τελικα ε?στα πλαίσια της Χουντας, μια έστω τετοιου ειδους 'διευκόλυνση' θα ηταν αδιανόητη...
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
γιατι για εμας που παραδώσαμε πινακιδες δεν υπάρχει επιλογή να εκτυπωσουμε και πληρώσουμε τέλη για αμαξι που θελουμε να κινησουμε στο 14.... οποτε αναγκαστικα εφορια.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
γιατι για εμας που παραδώσαμε πινακιδες δεν υπάρχει επιλογή να εκτυπωσουμε και πληρώσουμε τέλη για αμαξι που θελουμε να κινησουμε στο 14.... οποτε αναγκαστικα εφορια.
Βγηκαμε από την κριση , εχουμε πλεόνασμα οπότε ξαναενεργοποιουμε τα αμαξια
-
Απάντηση από Θεοχάρη μέσω Twitter.Θα έρθουν ταχυδρομικά οι ειδοποιήσεις του φόρου πολυτελείας μόνο αν καθυστερήσει κανείς μετά από κάποια ημερομηνία.
-
Ειπαν κι οτι οποιος πληρωνει εμπροθεσμα το φορο 'πολυτελειας' θα εχει εκπτωση -κρατηθειτε- 1.5% ...
-
νιώθω ήδη κερδισμένος
-
Εβλεπα κατι ονειρα περιεργα ,οτι μας ερχεται φορος για το 12 και το 13 μαζι...γειά σου Χαρη Θεοχαρη με τα sql σου
Sent from my ZTE V967S using Tapatalk 4
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Ειπαν κι οτι οποιος πληρωνει εμπροθεσμα το φορο 'πολυτελειας' θα εχει εκπτωση -κρατηθειτε- 1.5% ...Α δε σου αρέσει..... δώσε παραπάνω εσύ !!
-
@costaslio Διέγραψέ το το παραπάνω γιατί είναι ''ατυχές'' το σχόλιό σου
Ερώτηση:Αυτοκίνητο 2λιτρο του '05.Βλέπω σήμερα 308 ευρώ φόρο πολυτελείας για το '13 όπως γράφει.Αναδρομικά τί θα ερχόταν? Περίμενα δηλαδή το 2πλάσιο αφού θα είχε κ τον επόμενο εκτός και αν εγώ δεν κατάλαβα καλά
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Ειπαν κι οτι οποιος πληρωνει εμπροθεσμα το φορο 'πολυτελειας' θα εχει εκπτωση -κρατηθειτε- 1.5% ...
Α δε σου αρέσει..... δώσε παραπάνω εσύ !!
Εσυ που είσαι large θα δώσεις παραπάνω;
-
Με τις υγείες μας....
Διάγω και 'πολυτελή διαβίωση' ο μπαγασάκος....
-
Ρε παιδιά για ποιο έτος χρήσης σας ήρθε; Για το 2012 σίγουρα.Αλλά ήρθε μαζί και για το 2013;
-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
@costaslio Διέγραψέ το το παραπάνω γιατί είναι ''ατυχές'' το σχόλιό σουΕρώτηση:Αυτοκίνητο 2λιτρο του '05.Βλέπω σήμερα 308 ευρώ φόρο πολυτελείας για το '13 όπως γράφει.Αναδρομικά τί θα ερχόταν? Περίμενα δηλαδή το 2πλάσιο αφού θα είχε κ τον επόμενο εκτός και αν εγώ δεν κατάλαβα καλά
Για το 2012 σου ήρθε δηλαδή.μειωμένο κατά 30% γιατί είναι πάνω από 5ετια.άρα δεν σου ήρθε για τους μήνες του 2013 που το είχες στην κατοχή σου, έτσι δεν είναι;ή έχεις καταθέσει πινακίδες το 2013;
-
Όχι δεν έχουν κατατεθεί πινακίδες οπότε κανονικά μένει άλλος ένας φόρος πολυτελείας Μπορεί να τους βγάζουν έναν έναν
Τέλη κυκλοφορίας