-
Δεν είχα μάθει ότι ξαναβγάζουν κανονικές. Θα πάω καμία μέρα να ρωτήσω.
-
@NIATSIKAS ευχαριστω φιλε διοτι ειμαι στην αλλη ακρη της αττικης και δεν εχω χρονο για χασιμο...θ α παω δευτερα πρωι
στο Υπουργειο να την παρω αμεσα διοτι μεσω των ΚΕΠ θα κανω κανα 3-μηνο@INFINITY εισαι νομιμος και ετσι...δεν υποχρεουσαι (εχω ρωτησει), αλλα αμα εχεις χρονο, καμμια μερα καντο, καλο ειναι να εχεις την κανονικη, για αισθητικους λογους και οχι μονο....δες σχολιο μου παρακατω
ναι μεν πηρα την πρασινη χαρτονενια , αλλα κρατησα και την προσωρινη των ΚΕΠ, οποτε αν μου παρουν την αδεια για καποιον λογο, θα τους δωσω την προσωρινη, χαρισμα τους...να την εχουν στα συρταρια τους....να με θυμουνται.
ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΟΣΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ....ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ κααααποτε. (πιασε την υπαλληλο στο μπλα μπλα να μπερδευτει και να ξεχασει να σου κρατησει την αρχικη....οσο σου ζηταει την παληα αδεια τοσο πιο πολυ θα της μιλας....100% δουλευει το συστημα)...Βεβαια υπαρχει και η π...στια με 2 αδειες να 2-πουληθει το αμαξι...Το λεω οχι για να το κανουμε αλλα για να εχουμε το νου μας οταν αγοραζουμε πληρωνουμε και ο πωλητης μας κανει εξουσιοδοτηση να το μεταβιβασουμε στο ονομα μας....σε αυτη την περιπτωση ρωταμε στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ αμεσα ποιος ειναι ο ιδιοκτητης και κανουμε τη μεταβιβαση ΕΚΕΙ οχι στα ΚΕΠ διοτι τον νεκρο χρονο μπορει ο πονηρος να μας τη φερει πισωπλατα ..λιγο
-
Ο χρήστης niatskas έγραψε:
Δε νομιζω να υπαρχει πρόβλημα, αλλά γιατί να μην τη βγάλεις; Υπόθεση 10 λεπτων ειναι (αρκεί να μη βρεις ουρά).Σε Κεπ ή στο υπουργειο? Γιατι και γω θα προτιμουσα την πρασινη καρτουλα απ αυτο το χαρτι για το ματι περισσοτερο
-
Κοίτα, εγώ είμαι από επαρχία, το έκανα στη Διεύθυνση Συγκοινωνιών. Δεν ξέρω στην Αθηνα πόσα παραρτήματα έχει, αν έχει, το Υπουργείο. Καλό ειναι ομως να πας εκεί που είναι ο φάκελος του αυτοκινήτου σου, γιατί εμένα μου το ζήτησαν.
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Δε νομιζω να υπαρχει πρόβλημα, αλλά γιατί να μην τη βγάλεις; Υπόθεση 10 λεπτων ειναι (αρκεί να μη βρεις ουρά).
Σε Κεπ ή στο υπουργειο? Γιατι και γω θα προτιμουσα την πρασινη καρτουλα απ αυτο το χαρτι για το ματι περισσοτερο
Σε ΚΕΠ ( στην περίπτωσή μου Πυλαία -Θεσσαλονίκης) άλλαξα πριν από ένα μήνα το κολόχαρτο της μηχανής με κανονική, η αιτιολογία που βάζουν τα ΚΕΠ είναι αλλαγή λόγω φθοράς κόστος 0, χρόνος 20-30 ημέρες.
-
http://www.axiaplus.gr/article/25178/es ... sth-boylh/
Το 2011, εν μέσω κρισης τα έσοδα από τα τέλη είναι περισσότερα από του 2008!!!
Τελικά οι αυξήσεις αποδίδουν -
Ο χρήστης sofia78 έγραψε:
http://www.axiaplus.gr/article/25178/esoda-apo-ta-telh-kykloforias-sth-boylh/Το 2011, εν μέσω κρισης τα έσοδα από τα τέλη είναι περισσότερα από του 2008!!!
Τελικά οι αυξήσεις αποδίδουνΥπαρχει ομως μεγαλη 'βουτια' απο το 2010 στο 2011, ενω θα ειναι ενδιαφερον να δουμε τι θα γινει στο 2012.
Το 2010 πρεπει να ηταν η 'κορυφη'.
'Εγραψε' πολλα τελη απο τα μεγαλα αυτοκινητα που αγοραστηκαν το 2009 με τη μειωση του τελους ταξινομησηςΓια το 2008, 996,86 εκατ. ευρώ
-
Για το 2009, 1.046,40 εκατ. ευρώ
-
Για το 2010, 1.590,70 εκατ. ευρώ
-
Για το 2011, 1.116,78 εκατ. ευρώ.
-
-
με τη κρίση να κόβει πωλήσεις, την αλλαγή σε φορολόγηση με ρύπους (και το αντίστοιχο fade out των παλιότερων), και τις καταθέσεις πινακίδων, νομίζω οτι τα συνολικά έσοδα απο τέλη θα συνεχίσουν μειούμενα.
βέβαια οι αρμόδιοι ελπίζουν για 1,25 δις το 13 και δεν ξέρω απο που προκύπτει αυτό. -
Φαντάζομαι όταν λέει 'για το 2011', μιλά για τα τάλη που πληρώσαμε το δεκέμβριο του 2010, έτσι δεν είναι; Καθώς και αυτά που πληρώθηκαν το 2011 για τα νέα αυτοκίνητα.
Αρα τα στοιχεία είναι παλιά.Το 2010 ακόμα είχαμε κάτι από λεφτά...Βέβαια τότε πρωτοεφαρμόστηκαν τα εξωπραγματικά τέλη, ιδίως για τα >2000 κυβικά έτσι δεν είναι;Πάντως συνεχίζει να με εντυπωσιάζει ότι το 2010 και το 2011 εισέπραξε το κράτος περισσότερα χρήματα από ότι το 2008, που ακόμα η κρίση δεν είχε αγγίξει και πολλούς
-
Πριν 2 μήνες ,ένας φίλος μου αγόρασε ένα Ι.Χ.Σήμερα που προσπάθησε να εκτυπώσει τα τέλη,του βγάζει ότι δεν υπάρχει τετοιος αριθμος κυκλοφορίας..Τί πρέπει να κάνει?
-
Πρέπει να πάει στη ΔΟΥ που ανήκει.
-
να δωσει αριθμο κυκλοφοριας με ελληνικους χαρακτηρες (ξεκιναμε απο τα ευκολα) και να μπει με κωδικο να δει αν στην μεριδα του ειναι καταχωρημενο το αυτοκινητο (αν εχει κλειδαριθμο), αλλοιως μετα οτι ειπε ο downhill
-
ερωτηση για επαγγελματικα
ειναι γνωστο οτι με 1η αδεια κυκλοφοριας απο 1-11-11 και μετα, τα τελη υπολογιζονται βαση ρυπων.
Ισχυει και για τα επαγγελματικα αυτο?..
πχ καινουργιο ΝΑΒΑΡΑ βενζινη 2500 κυβικα, τι τελη θα πληρωνει?
-
Ο χρήστης CptBill έγραψε:
εχει δοκιμασει κανεις να βαλει στοιχεια απο ΙΧ με μηδενικα τελη κυκλοφοριας?
Στο δικυλινδρο 500αρακι (ρύποι κατω απο 100γραμμαρια) η online εφαρμογη βγαζει μηνυμα οτι 'Δεν βρέθηκαν εγγραφές'Καλημέρα, το ίδιο μου βγάζει και εμένα, τόσο στο παλαιό Prius (που πούλησα) όσο και στο καινούργιο που έχω 10 μέρεσ τώρα...Λες να μην μας έχουν καταχωρήσει στο σύστημα? Νόμιζα πως απλώς δεν έχει ενημερωθεί για την δική μου περίπτωση λόγω πρόσφατων μεταβιβάσεων.
Νίκος.
χαθηκε να βαλουν καποιο απαντητικο μηνυμα ωστε να ξερουμε πως ειμαστε καταχωρημενοι και οτι απλα δεν πληρωνουμε τελη?
τεσπα. Πολλα ζηταω.
Τελικά το βελτίωσαν το σύστημα. Σήμερα που έκανα πάλι δοκιμή, τελικά μου αναγνωρίζει το αυτοκίνητο και βγάζει ότι το όχημα έχει μηδενικά τέλη για το 2013. Πάλι καλά, κάποιος το σκέφτηκε πως δεν ήταν σωστό...
Νίκος.
-
Παιδιά .... πολύ ντόρος για το τίποτα! Κατέβασα στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή μου τα τέλη κυκλοφορίας του σκούτερ μου , του αμαξιού μου και του αμαξιού της συζύγου μου.
Τα πλήρωσα μέσω ebaking και κατέβασα το αποδεικτικό πληρωμής στην επιφάνεια εργασιας του υπολογιστή μου επίσης !
Τα έγραψα σε στικάκι και αύριο θα τα εκτυπώσω στο γραφείο.
ΤΕΛΟΣ και για φέτος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
ΤΕΛΟΣ και για φέτος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εισαι παρανομος, δυστυχως...
πρεπει να πας στην τραπεζα να σου σφραγισει την αποδειξη. (αν πεσεις σε κανενα ασχετο).
Η εκτυπωση απο εκτυπωτη, χωρις σφραγιδα, δεν θεωρειται αποδεικτικο πληρωμης(τρελλο αλλα ελληνικο)εντιτ
¨ΠΑΘΩΝ', αφου η πολεοδομια δεν μου αναγνωριζε εκτυπωσεις πληρωμων μου απο ιντερνετ μπανκινκ (τακτοποιηση)και ηθελε επισημο χαρτι απο τραπεζα με σφραγιδα---το εχω ξανα-αναφερει---ΑΝ και μπορουσαν να μπουν στο συστημα να δουν οτι ο συγκεκριμμενος υποχρεος (εγω) ειχα εξοφλησει τις δοσεις μου. -
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Τα έγραψα σε στικάκι
ΤΕΛΟΣ και για φέτος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
κι αυτο δεν ειναι σωστο
ειδες τι μπαχαλο γιναμε τους τελευταιους μηνες με τα στικακια
κανε prinscreen καλυτερα και σωστα σε CD που ειναι πιο σιγουρο
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
ΤΕΛΟΣ και για φέτος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εισαι παρανομος, δυστυχως...
πρεπει να πας στην τραπεζα να σου σφραγισει την αποδειξη. (αν πεσεις σε κανενα ασχετο).
Η εκτυπωση απο εκτυπωτη, χωρις σφραγιδα, δεν θεωρειται αποδεικτικο πληρωμης(τρελλο αλλα ελληνικο)εντιτ
¨ΠΑΘΩΝ', αφου η πολεοδομια δεν μου αναγνωριζε εκτυπωσεις πληρωμων μου απο ιντερνετ μπανκινκ (τακτοποιηση)και ηθελε επισημο χαρτι απο τραπεζα με σφραγιδα---το εχω ξανα-αναφερει---ΑΝ και μπορουσαν να μπουν στο συστημα να δουν οτι ο συγκεκριμμενος υποχρεος (εγω) ειχα εξοφλησει τις δοσεις μου.Δημόσιος είμαι ρε φίλε , απαγορεύεται να μην δεχτώ αποδεικτικά μέσω ιντερνετ !!
Ασε που μπορώ να βάλω και ... 10 σφραγίδες από την Υπηρεσία μου
Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο της βελτίωσης της λειτουργίας του κρατικού μηχανισμού και της εξοικονόμησης πόρων, η Ελληνική Κυβέρνηση έχει θέσει ως στόχο την υποχρεωτική και καθολική χρήση ψηφιακών υπογραφών στην Ελληνική Δημόσια Διοίκηση έως τις 30/6/2013.
-
Υπηρεσιακά έχουμε 8 αυτοκίνητα, εκ των οποίων τα 4 απαλλάσσονται, τουλάχιστον πέρσι. Φέτος που τύπωσα τα τέλη, πληρώνουν όλα, βάση κυβισμού, παρόλο που τα χαρακτηρίζει ειδικής κατηγορίας. Από χθες προσπαθούμε να βρούμε άκρη στη ΔΟΥ
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Υπηρεσιακά έχουμε 8 αυτοκίνητα, εκ των οποίων τα 4 απαλλάσσονται, τουλάχιστον πέρσι. Φέτος που τύπωσα τα τέλη, πληρώνουν όλα, βάση κυβισμού, παρόλο που τα χαρακτηρίζει ειδικής κατηγορίας. Από χθες προσπαθούμε να βρούμε άκρη στη ΔΟΥΠληρώνουν και τα υπηρεσιακά;;;;;; καλά πρώτη φορά το ακούω , σε ποια υπηρεσία είσαι;;;;;;
Στο τέλος θα μου πεις ότι πληρώνεται και ασφάλεια,ότι παιρνάτε ΚΤΕο
Τέλη κυκλοφορίας