-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
μη παραξενευεστε, υπαρχουν και αλλοι εδω μεσα που χαιρονται που θα δωσουν 900€
Είμαι ένας από αυτούς.
Χαίρομαι που έχω να δώσω τα 660 ευρώ να απολαμβάνω το αυτοκίνητό μου κάθε μέρα.
χαιρεσαι που το κρατος σε περναει για μ@λ@κ@;
με την ιδια χαρα θα πληρωσεις και το χαρατσι τησ δεη;
με την ιδια χαρα θα πληρωσεις και τις αλλες εισφορες φορους;
χαιρεσαι το ιδιο και για τις περικοπες στους μισθους και τις απολυσεις;
και μετα τι θα γινει που τα πληρωσες με χαρα; του χρονου θα ειναι καλυτερα;
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Είμαι ένας από αυτούς.
Κακά τα ψέμματα, η ιδανική αντιμετώπιση είναι αυτή.
Τουλάχιστον γι αυτούς που καθορίζουν το πόσα θα μας φάνε, οι οποίοι αναμφίβολα συγχαίρουν ο ένας τον άλλο όταν ακούν η διαβάζουν τέτοιες φράσεις.
Καταλαβαίνω φυσικά τι λες, απλά προσωπικά ποτέ δε μου βγήκε αυτό το 'χαίρομαι'. Κάθε φορά σκεφτόμουν πόσα άλλα πράγματα θα μπορούσα να κάνω με τα χρήματα αυτά και πόσο δούλεψα για να τα βγάλω. Αν δεν είχα να τα δώσω, θα ήταν πιο απλά τα πράγματα - θα έλεγα 'χαίρομαι που δεν έχω να τα δώσω, κι αντί των τελών θα πάρουν τα @@ μου'.
Καλά αν δεν είχα να τα δώσω δεν θα το αγόραζα.
Σκέφτομαι ότι το τίμημα ήταν πάντα 370 ευρώ και ανέβηκε 290 ευρώ. Οπότε σκέφτομαι ότι αφού γουστάρω το αυτοκίνητό μου, θα δώσω 290 ευρώ, δηλαδή κάτι λιγότερο από 25 ευρώ παραπάνω το μήνα.
Προφανώς ο καθένας σκέφτεται διαφορετικά, αλλά υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθούμε γενικότερα στη ζωή μας.
-
Ο χρήστης kopritis έγραψε:
μη παραξενευεστε, υπαρχουν και αλλοι εδω μεσα που χαιρονται που θα δωσουν 900€
Είμαι ένας από αυτούς.
χαιρεσαι που το κρατος σε περναει για μ@λ@κ@;
με την ιδια χαρα θα πληρωσεις και το χαρατσι τησ δεη;
με την ιδια χαρα θα πληρωσεις και τις αλλες εισφορες φορους;
χαιρεσαι το ιδιο και για τις περικοπες στους μισθους και τις απολυσεις;
και μετα τι θα γινει που τα πληρωσες με χαρα; του χρονου θα ειναι καλυτερα;
Εγώ θα τους πληρώσω.
Εσύ δε θα τους πληρώσεις? Δε θα πληρώσεις δηλαδή τους φόρους που σου επιβάλει το κράτος? Θα φοροδιαφύγεις?
Και τις συνέπειες? Τις σκέφτηκες?
-
Ναι θα ειναι η πρωτη φορα που δεν θα πληρωσει φορους,δεν θα κοψει αποδειξη κλπ.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ναι θα ειναι η πρωτη φορα που δεν θα πληρωσει φορους,δεν θα κοψει αποδειξη κλπ.Πρωτη φορα δεν θα ειναι, αλλα οι επιπτωσεις ειναι διαφορετικες.
Τεσπα, ας κανει ο καθενας ο,τι νομιζει.
Σε ελευθερη χωρα ζουμε.
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Πρωτη φορα δεν θα ειναι, αλλα οι επιπτωσεις ειναι διαφορετικες.
Τεσπα, ας κανει ο καθενας ο,τι νομιζει.
Σε ελευθερη χωρα ζουμε.
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
Για τον συγκεκριμμενο λεω.Σου φαίνεται για αγνωστος;
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Είμαι ένας από αυτούς.
Χαίρομαι που έχω να δώσω τα 660 ευρώ να απολαμβάνω το αυτοκίνητό μου κάθε μέρα.Κακά τα ψέμματα, η ιδανική αντιμετώπιση είναι αυτή.
Τουλάχιστον γι αυτούς που καθορίζουν το πόσα θα μας φάνε, οι οποίοι αναμφίβολα συγχαίρουν ο ένας τον άλλο όταν ακούν η διαβάζουν τέτοιες φράσεις.
Καταλαβαίνω φυσικά τι λες, απλά προσωπικά ποτέ δε μου βγήκε αυτό το 'χαίρομαι'. Κάθε φορά σκεφτόμουν πόσα άλλα πράγματα θα μπορούσα να κάνω με τα χρήματα αυτά και πόσο δούλεψα για να τα βγάλω. Αν δεν είχα να τα δώσω, θα ήταν πιο απλά τα πράγματα - θα έλεγα 'χαίρομαι που δεν έχω να τα δώσω, κι αντί των τελών θα πάρουν τα @@ μου'.
Καλά αν δεν είχα να τα δώσω δεν θα το αγόραζα.
Το σωστό είναι 'αν δεν είχα να δώσω όσα και να μου ζητήσουν'...
Σκέφτομαι ότι το τίμημα ήταν πάντα 370 ευρώ και ανέβηκε 290 ευρώ. Οπότε σκέφτομαι ότι αφού γουστάρω το αυτοκίνητό μου, θα δώσω 290 ευρώ, δηλαδή κάτι λιγότερο από 25 ευρώ παραπάνω το μήνα.
Νίκο, το τίμημα ήταν ~370 και ανέβηκε 290 συν το 5% του τεκμηρίου, που το πήγαν 8800, άρα μιλάμε για άλλα 440, άντε να βάλεις μέσα και την παλαιότητα αν είναι 5 ως 10 ετών, πάμε στα +308.
290 + 308 μας κάνει ένα 600άρι παραπάνω το χρόνο από τα 372 που ήταν όταν το πήρες.
Πιάσαμε το 1000άρικο δηλαδή.Βάζω στοίχημα ότι αν το ήξερες όταν το αγόραζες θα το ξανακεφτόσουν (εκτός κι αν το βλέπεις σαν 'easy come, easy go' ή ήταν όνειρο ζωής).
Προφανώς ο καθένας σκέφτεται διαφορετικά, αλλά υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθούμε γενικότερα στη ζωή μας.
Ένα από τα οποία είναι και το πώς θα τα βγάλουμε τα έξτρα που μας ζητάνε κάθε φορά.
-
@nidosan τα έχουμε ξαναπεί και δεν συμφωνήσαμε.
Δεν αμφιβάλω ότι τα τέλη είναι ηλιθίως και παραλόγως ακριβά.
Τώρα εννοείται πως δε θα αγόραζα 2λτ. Όμως επειδή το αγόρασα και το γουστάρω θα πληρώσω αυτά που ζητάνε όσο τα έχω.
Όταν και εφόσον δεν τα έχω, το κοιτάμε.
Την υγειά μας να'χουμε κι όλα τ'αλλα είναι οδοντόπαστες...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
@nidosan τα έχουμε ξαναπεί και δεν συμφωνήσαμε.Δεν αμφιβάλω ότι τα τέλη είναι ηλιθίως και παραλόγως ακριβά.
Τώρα εννοείται πως δε θα αγόραζα 2λτ. Όμως επειδή το αγόρασα και το γουστάρω θα πληρώσω αυτά που ζητάνε όσο τα έχω.
Όταν και εφόσον δεν τα έχω, το κοιτάμε.
Και αυτό είναι το λογικό. Μα είναι δυνατόν να έχεις ένα αμάξι σε ένα garage και να το βλέπεις να κάθεται όταν έχεις δώσει ένα σωρρό λεφτά να το πάρεις; Βέβαια ότι είναι ληστεία τα τέλη δεν σηκώνει συζήτηση.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
χαιρεσαι που το κρατος σε περναει για μ@λ@κ@; ..........
Εγώ θα τους πληρώσω.
Εσύ δε θα τους πληρώσεις? Δε θα πληρώσεις δηλαδή τους φόρους που σου επιβάλει το κράτος? Θα φοροδιαφύγεις?
Και τις συνέπειες? Τις σκέφτηκες?Kαι βέβαια σκέφτηκε τις συνέπειες.
Και ως 'kopritis' , έχοντας προδιαγεγραμμένη τη δική του πορεία, θέλει με μεγάλη του χαρά να δεί μαζί με το εαυτό του και σένα στον πάτο της θάλασσας όταν το καράβι βουλιάξει, αφού δυστυχώς είσαι και εσύ επιβάτης του.
Και ανυπομονεί κιόλας, αφού μπάζει σιγά -σιγά νερά και αργεί να βυθισθεί, οπότε προσπαθεί να ανοίξει και άλλες ... τρύπες.Για τον συγκεκριμμενο λεω.Σου φαίνεται για αγνωστος;
Μην μου πείς. Τουλάχιστον, να έφτιαξε τα φρένα και να πέρασε τελικά το αμάξι του απο τα ΚΤΕΟ???
Η κάνω λάθος εκτίμηση -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
τα έχουμε ξαναπεί και δεν συμφωνήσαμε.
...
Τώρα εννοείται πως δε θα αγόραζα 2λτ. Όμως επειδή το αγόρασα και το γουστάρω θα πληρώσω αυτά που ζητάνε όσο τα έχω.Όταν και εφόσον δεν τα έχω, το κοιτάμε.
Όχι 'δεν τα έχεις', αλλά 'κρίνεις πως δεν αξίζει να τα δώσεις', όπως κάνουν όλοι.
Μη μου πεις ότι αν σου ζητήσουν να δώσεις 5 χιλιάρικα για τα τέλη του 2012 κι έχεις 10 χιλιάρικα στην τράπεζα, τα μισά θα τους τα δώσεις και θα αισθάνεσαι και χαρούμενος που για άλλη μια φορά εξασφάλισες το δικαίωμα να κυκλοφορείς...Την υγειά μας να'χουμε κι όλα τ'αλλα είναι οδοντόπαστες...
Αν το καλοσκεφτείς φίλε μέχρι κι αυτή κινδυνεύει με τα χαράτσια. Αντί π.χ. ο άλλος να τα δώσει αυτά που έχει βάλει στην άκρη για φρέσκα λάστιχα, γιατί αυτά που έχει είναι 7 ετών κι έχουν γίνει πέτρα, τα δίνει για 'εκτακτη' και πάει μετά με την ταυτότητα στο στόμα.
-
Παιδιά πρέπει να καταλάβετε τον Νίκο αλλά και πχ εμένα
Με παιδιά οικογένεια κλπ... και έχοντας δωσει 31 για το αμάξι, αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να το πετάξω.
Θα φάω από τα έτοιμα φέτος και του χρόνου αν ζορίσει πάλι θα το πουλήσω στο εξωτερικό.
Τι να κάνω να πετάξω τα μωρά έξω από το παράθυρο? Να μου πειτε να τους κάνω αγωγή. Ναι θα το έκανα. -
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
τα έχουμε ξαναπεί και δεν συμφωνήσαμε.
...
Τώρα εννοείται πως δε θα αγόραζα 2λτ. Όμως επειδή το αγόρασα και το γουστάρω θα πληρώσω αυτά που ζητάνε όσο τα έχω.Όταν και εφόσον δεν τα έχω, το κοιτάμε.
Όχι 'δεν τα έχεις', αλλά 'κρίνεις πως δεν αξίζει να τα δώσεις', όπως κάνουν όλοι.
Μη μου πεις ότι αν σου ζητήσουν να δώσεις 5 χιλιάρικα για τα τέλη του 2012 κι έχεις 10 χιλιάρικα στην τράπεζα, τα μισά θα τους τα δώσεις και θα αισθάνεσαι και χαρούμενος που για άλλη μια φορά εξασφάλισες το δικαίωμα να κυκλοφορείς...Κρίνω ότι αξίζει να τα δώσω γιατί χρησιμοποιώ το αυτοκίνητό μου.
Αυτοί που πιστεύουν πως δεν αξίζει να τα δώσουν, ας το πουλήσουν όπως κι εγώ θα έκανα το ίδιο αν τα τέλη έφταναν 5Κ που λες ό,τι κι αν χάσω.
Είναι εντελώς χαζό να έχω πληρώσει κάτι και να το βλέπω στο γκαράζ χωρίς πινακίδες.
Δεν έχει καμιά ουσία για μένα, για άλλον όμως ίσως να αξίζει.
Το πήρα για να μετακινώ την οικογένειά μου με άνεση και ασφάλεια και για να κάνω τη κ@υλ@ μου.
Αν το καλοσκεφτείς φίλε μέχρι κι αυτή κινδυνεύει με τα χαράτσια. Αντί π.χ. ο άλλος να τα δώσει αυτά που έχει βάλει στην άκρη για φρέσκα λάστιχα, γιατί αυτά που έχει είναι 7 ετών κι έχουν γίνει πέτρα, τα δίνει για 'εκτακτη' και πάει μετά με την ταυτότητα στο στόμα.
Ναι και τα φρέσκα λάστιχα θα τον σώσουν.
Σήμερα είχα αυτή τη κουβέντα με ένα συνεργάτη ο οποίος είχε ένα 2λτ sportage που το είχε πληρώσει 28Κ πριν 7-8 χρόνια και τώρα επειδή έχει 80Κ κμ και θέλει λάστιχα, μεγάλο service και τέλη το σκότωσε 6.5Κ και το ξεφορτώθηκε.
Αν δεν μπορείς ή δε θέλεις να το συντηρήσεις, το πουλάς.
Edit και ναι φίλε μου...υπάρχουν άλλα σοβαρότερα προβλήματα στη ζωή από 660 ευρώ για τέλη κυκλοφορίας.
-
To Sportage σκότωσε, ή τον... αγοραστή του;
Τραγικά υψηλή τιμή για το συγκεκριμένο, θα πρέπει να νιώθει το λιγότερο ευτυχής, όχι μόνον σκότωμα δεν θα το χαρακτήριζα, αλλά τον έπιασε μ@λ@κ@ το λιγότερο!Κάτι τέτοια διαβάζω και δεν χάνω την ελπίδα πως μπορεί κάποια στιγμή να πουληθούν και τα δικά μας σε μια... ανθρώπινη τιμή (ακόμη δεν χρειάζεται, αλλά αν σφίξουν κι άλλο τα πράγματα... ).
Αυτό που σου λένε όλοι πάντως Νίκο, δεν θέλεις να το καταλάβεις: όταν προσπαθείς ν' αγωνιστείς για κάτι, απαιτούνται και θυσίες. Αν ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ καταθέταμε πινακίδες, τότε θα το ξανασκεφτόταν για το χαράτσωμα των δίλιτρων. Αν δεν γίνουμε πολλοί, δεν θα καταφέρουμε τίποτε. Αν μειωθούν τα έσοδά τους, τότε θα το ξανασκεφτούν... Όσο κάνουμε το χατήρι τους και πληρώνουμε αδιαμαρτύρητα, το σίγουρο είναι πως θα συνεχίσουν στο ίδιο βιολί.
Λες εγώ να θέλω να το έχω παρκαρισμένο; Ή νομίζεις πως δεν μπορώ τώρα να πληρώσω τα τέλη; Μπορώ και παραμπορώ. Αλλά μου στοίχισε 2 χιλιάρικα φέτος το αμάξι, 1 στο κράτος και 1 στην ασφαλιστική... Λέω λοιπόν, όπως και πολλοί ακόμη να τους δείξουμε πως δεν πάει άλλο το πράγμα και πως αν δεν λογικευτούν, απλά δεν θα εισπράξουν.
Δεν προσπαθώ να σε πείσω για το οτιδήποτε. Αλλά πολλές φορές απαρνούμαστε την άνεσή μας για να πετύχουμε ένα ευρύτερο καλό, έστω κι αν χρειαστεί να ξεβολευτούμε.
-
@HF, +1.
Η αντιμετώπιση 'δεν κάνω τίποτα γιατί τώρα δεν με αφορά' είναι ο πιό σίγουρος τρόπος για να εγγυηθείς θα σε αφορά αύριο, όταν θα είναι πολύ αργά. Είναι κρίμα να μην αντιλαμβάνονται μερικοί ότι χτες ήταν τα τέλη κυκλοφορίας, αύριο το χαράτσι της ΔΕΗ, μεθαύριο αναγκαστική απαλλοτρίωση και στο βρακί που φοράς.
Αλλά μερικοί είναι easy come, easy go.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
To Sportage σκότωσε, ή τον... αγοραστή του;
Τραγικά υψηλή τιμή για το συγκεκριμένο, θα πρέπει να νιώθει το λιγότερο ευτυχής, όχι μόνον σκότωμα δεν θα το χαρακτήριζα, αλλά τον έπιασε μ@λ@κ@ το λιγότερο!Κάτι τέτοια διαβάζω και δεν χάνω την ελπίδα πως μπορεί κάποια στιγμή να πουληθούν και τα δικά μας σε μια... ανθρώπινη τιμή (ακόμη δεν χρειάζεται, αλλά αν σφίξουν κι άλλο τα πράγματα... ).
Αυτό που σου λένε όλοι πάντως Νίκο, δεν θέλεις να το καταλάβεις: όταν προσπαθείς ν' αγωνιστείς για κάτι, απαιτούνται και θυσίες. Αν ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ καταθέταμε πινακίδες, τότε θα το ξανασκεφτόταν για το χαράτσωμα των δίλιτρων. Αν δεν γίνουμε πολλοί, δεν θα καταφέρουμε τίποτε. Αν μειωθούν τα έσοδά τους, τότε θα το ξανασκεφτούν... Όσο κάνουμε το χατήρι τους και πληρώνουμε αδιαμαρτύρητα, το σίγουρο είναι πως θα συνεχίσουν στο ίδιο βιολί.
Λες εγώ να θέλω να το έχω παρκαρισμένο; Ή νομίζεις πως δεν μπορώ τώρα να πληρώσω τα τέλη; Μπορώ και παραμπορώ. Αλλά μου στοίχισε 2 χιλιάρικα φέτος το αμάξι, 1 στο κράτος και 1 στην ασφαλιστική... Λέω λοιπόν, όπως και πολλοί ακόμη να τους δείξουμε πως δεν πάει άλλο το πράγμα και πως αν δεν λογικευτούν, απλά δεν θα εισπράξουν.
Δεν προσπαθώ να σε πείσω για το οτιδήποτε. Αλλά πολλές φορές απαρνούμαστε την άνεσή μας για να πετύχουμε ένα ευρύτερο καλό, έστω κι αν χρειαστεί να ξεβολευτούμε.
όσο δεν γίνονται δομικές αλλαγές (=μαζικές απολύσεις ΔΥ) το μόνο που θα καταφέρεις είναι να βάλουν φόρους κάπου αλλού...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ναι θα ειναι η πρωτη φορα που δεν θα πληρωσει φορους,δεν θα κοψει αποδειξη κλπ.για τον εαυτο σου μιλας; γνωριζομαστε;
περιμενω απαντηση τι γνωστος ειμαι, πως υποθετεις οτι παρανομουσα πωσ βγαινει το συμπερασμα περι καραβιου και τρυπων και τι σημαινουν ταυπονοουμενα για φρενα και κτεο
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Αυτό που σου λένε όλοι πάντως Νίκο, δεν θέλεις να το καταλάβεις: όταν προσπαθείς ν' αγωνιστείς για κάτι, απαιτούνται και θυσίες. Αν ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ καταθέταμε πινακίδες, τότε θα το ξανασκεφτόταν για το χαράτσωμα των δίλιτρων. Αν δεν γίνουμε πολλοί, δεν θα καταφέρουμε τίποτε. Αν μειωθούν τα έσοδά τους, τότε θα το ξανασκεφτούν... Όσο κάνουμε το χατήρι τους και πληρώνουμε αδιαμαρτύρητα, το σίγουρο είναι πως θα συνεχίσουν στο ίδιο βιολί.Φίλε Γρηγόρη αυτοί που το λένε έχουν εναλλακτική. Τα έχουμε ξαναπεί. Μπορούν να κάνουν μια τέτοια κίνηση.
Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που έχει ένα και μόνο ένα 2λτ αυτοκίνητο και θα καταθέσει πινακίδες να κάνει με τα πόδια τις δουλειές του (γραφείο-σπίτι, διασκέδαση, σούπερ-μάρκετ) για τον αγώνα.
Αυτό που δε καταλαβαίνει ο κόσμος είναι ότι και να μη πληρώσει, τη μείωση των προβλεπόμενων εσόδων θα τη πάρει από αλλού και πιθανώς του χρόνου να τη πληρώσουν και οι 1800άλιτροι.
Οπότε η άποψή μου είναι ότι γίνεται μια τρύπα στο νερό, όπως και τα προηγούμενα 2-3 χρόνια.
Γουστάρω το αμάξι μου και θέλω να το κυκλοφορώ.
-
Ο χρήστης kopritis έγραψε:
για τον εαυτο σου μιλας; γνωριζομαστε;
περιμενω απαντηση τι γνωστος ειμαι, πως υποθετεις οτι παρανομουσα πωσ βγαινει το συμπερασμα περι καραβιου και τρυπων και τι σημαινουν ταυπονοουμενα για φρενα και κτεο
Εσυ τι λες ;Γνωριζομαστε;
Οχι ειμαι σιγουρος οτι εισαι νομιμοτατος σε ολα σου και για αυτο προτρεπειςΕγώ πάντως θα τους έγραφα στα @@ μου και δεν θα καταπιεζόμουν 'για το γαμώτο' που λες να τη βλέπω να σαπίζει στο γκαράζ, τη στιγμή που τα τέλη είναι το 1% τις αξίας του το 2008.
Αμαρτία απ'το Θεό...
ποπο μεγαλο κακο θα τουσ κανεις
αν θες να τουσ γραψεις στα @@ σου κυκλοφορησε το χωρις να τους πληρωσεις
viewtopic.php?f=5&t=35661&p=2388465#p2388465
-
Nα μοιραστώ κ εγώ τις σκέψεις μου...
rav4 του 2005....4 μελής οικογένεια...που όσο μπορεί έρχεται σε επαφή με τη φύση (βουνό θάλασσα) επαρχία εκδρομές..κλπ
αν κ έχουμε περιοριστεί τον τελευταίο καιρό....θεωρώ κ όπως κ πολλοί άλλοι τουλάχιστον άδικα τ χαράτσια ειδικά στα δίλιτρα....
μπήκα σε μεγάλες σκέψεις να το δώσουμε αλλάξουμε να το ξεφορτωθούμε ρε παιδί μου...
ΑΛΛΑ
το συναισθηματικό το ξεπερνάω εύκολα αν δεν μπορώ να το κρατήσω....(δεν μπορώ να το συντηρώ κ εννοώ φόρους)
πρακτικά ίσως θα μπορούσα να βολευτώ κ με πιο μικρό...οχι suv klp
θα ήθελα να φωνάξω με πράξεις πως δεν συμφωνώ με αυτή τους την τακτική κ να το αποσύρω....έστω κ για λίγο..ΟΜΩΣ χρειαζόμαστε κ χρησιμοποιούμε 2 αυτοκίνητα στην οικογένεια άρα δεν μπορώ να μείνω με ένα .....ουτε κ για λιγο
η αποτίμηση της αγοράς (για να φύγει εξωτερικό) μέσω αντιπροσωπείας( κ καλά αγορά νεου ) ή από γνωστο
που τα σπρώχνει έξω ήταν το πολύ 5 χιλιάρικα.... οπότε ή θα πάρω άλλο ένα μικρό παλαιό ή θα έπρεπε να βάλω λεφτά κ να πάρω ένα πχ πετρέλαιο yaris μεταχειρισμένο τιμή 12000 ...
λεφτά δεν περισσεύουν υπάρχουν οπότε πληρώνω άλλη μια χρονιά κ βλέπω...(ουσιαστικά τα λεφτά που θα εβαζα επιπλέον τα βάζω πάνω του κ έχω ένα πιο πλήρες αυτοκίνητο..) για το μέλλον κανείς δεν ξέρει πια να πει τι θα γίνει..υγεία να έχουμε κ θα βολευτούμε στις όποιες οικονομικές συνθήκες...
Τέτοιου εξοπλισμού κ ασφάλειας παθητικής κ ενεργητικής + 4 κινηση (μονιμη ) όχημα δεν μπορώ να ξαναπάρω..(με τα σημερινά δεδομένα κ εξελίξεις)
θα μπορούσα (κ γι αυτό το πήρα ) να συντηρήσω αυτό όμως...αξιόπιστο είναι σκυλί είναι οικονομικό είναι, δεν είναι όμως πηγή εσόδων για να φορολογούμαι επιπλέον....
Ακόμα κ τα τεκμήρια είναι εξωπραγματικά αλλά δεν κολλάω εκεί.....(καίει για περιαστική κ αστική χρήση 9.2 trip computer σε εκδρομή βλέπω κ 8 ΟΧΙ ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ-τα service εκτος αντιπροσωπειας είναι νορμαλ).Δεν ειμαι ο μόνος που νιώθει πως με κοροιδέψανε κ έχει πολλούς με πιο ουσιαστικά προβλήματα , ελπιζω απλά όλη αυτή η κατάσταση(παγκόσμια πλέον) να γίνει αφορμή για μια πιο ανθρώπινη κοινωνία...
Θα ηθελα να δηλώσω αισόδοξος αλλά μεταξύ μας τείνω προς το συγκρατημένα απαισιόδοξος
Τέλη κυκλοφορίας