-
Τα τεκμήρια είναι ξεκάθαρο ότι ειναι αποτυχία να συλλάβω κάποιον που φοροδιαφεύγει.
-
Έτσι, ομολογία πλήρους αποτυχίας των ελεγκτικών μηχανισμών.
Μα δεν θέλουν να συλλάβουν αυτόν που φοροδιαφεύγει πολυαγαπημένε μας Κογιότη!
Θέλουν να τ΄αρπάξουν από όλους αδιακρίτως με ένα ''κλικ'' στον υπολογιστή.
-
Τελικά 930 πληρώνουμε εμείς οι 2λτ: http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... =111485254
Του χρόνου τα 1.100€...αλλά μέχρι τότε, μπορεί να το αλλάξουν πάλι.
-
Αφου σας τα είπα γιατί δε με πιστεύετε? Θα σταματήσω να γράφω.
-
Ο χρήστης inimic έγραψε:
Και βέβαι το τεκμήρια είναι ανόητα... απλά πιστεύω πως δεν είναι υψηλά.Εγώ πιστεύω ότι ισχύει ακριβώς το ανάποδο.
ΔΕΝ είναι ανόητα σαν concept (δηλαδή 'αφού διατηρείς το τάδε αμάξι με πινακίδες πάει να πει ότι σου βρίσκονται κάποια χρήματα για να το κάνεις αυτό - θεωρητικά όσα σου κοστίζει η χρήση/σντήρησή του') αλλά ΕΙΝΑΙ υψηλά, διότι δεν είναι ανάγκη να βγάζεις π.χ. 30.000 το χρόνο για να κυκλοφορείς που και που με ο,τιδήποτε έχει 4000cc. -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Τελικά 930 πληρώνουμε εμείς οι 2λτ: http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... =111485254Του χρόνου τα 1.100€...αλλά μέχρι τότε, μπορεί να το αλλάξουν πάλι.
Αν έχει κυκλοφορήσει πριν από 5 ως 10 χρόνια σου τρώνε μόλις 849.
Αν είναι 1.8Τ φρέσκο-φρέσκο σου τρώνε μόνο 297 γιατί είσαι φτωχαδάκι μπροστά στο 2λιτρο ακόμα και το 15ετίας.
Κι ακόμα κι αν έχεις ΔΥΟ 1.8Τ και πάλι φτωχαδάκι είσαι και πληρώνεις λιγότερα. -
Α μαλιστα!
Πεσαμε κι αλλο στα 849€! Του ´06 ειμαι!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Έχει αλλάξει κάτι για την περίπτωση που κάποιος καταθέσει πινακίδες?
Ισχύει οτι δεν πληρώνει για το τρέχον έτος κατάθεσης τίποτα και από τον επόμενο... κανονικά να επιθυμεί?
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Τελικά 930 πληρώνουμε εμείς οι 2λτ: http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... =111485254
Του χρόνου τα 1.100€...αλλά μέχρι τότε, μπορεί να το αλλάξουν πάλι.
Αν είναι 1.8Τ φρέσκο-φρέσκο σου τρώνε μόνο 297 γιατί είσαι φτωχαδάκι μπροστά στο 2λιτρο ακόμα και το 15ετίας.
Κι ακόμα κι αν έχεις ΔΥΟ 1.8Τ και πάλι φτωχαδάκι είσαι και πληρώνεις λιγότερα.Στην Ελλάδα ζεις κακώς αγόρασες 2λιτρο. Το έχουμε πει 1 μίλιον φορές.
Αυτοί που πήραν 1928cc και κάτω δεν ήταν χαζοί. Εσύ ήσουν που εμπιστεύτηκες το κράτος.
Και το παραπάνω ισχύει ακόμα και όταν τα τέλη των υπολοίπων ήταν στα 168 και των 2λιτρων στα 372 (το 2005).**Στους μεν 1.8λτ αυξήθηκαν από τότε 1,8 φορές και στους 2λτ 2,5 φορές αναλογικά, αν βάλουμε μόνο τέλη χωρίς την εισφορά τότε είναι ακριβώς τα ίδια ...δηλ 1,8 φορές και αυτοί.
(no offence γιατί μου κάθεται κάπως η επίκληση, συνεχώς, των 1800αρηδων λες και θέλετε να μαμήσουν κ αυτούς για να βγάλετε το άχτι σας)
ΥΓ. Μόνο με τιμή αγοράς θα βγει κάποια άκρη.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Συμφωνω απόλυτα.
φανταζομαι οτι θα πρεπει να φτιαξουν ενα πινακακι που να εχεις στηλες: Τιμη αγορας, χρονολογία και μετα τα ...γνωστα κουτακια.
Να φτιαξουν μια κλιμακα να τελειωνουμε.Προσωπικα δε με πειραζει η μεγαλη διαφορα (σκαλοπατι) απο τα 1800 στα 2000 κυβικα.
Με ενοχλει το πολυ υψηλό ποσο.Δηλαδη αν η προηγούμενη κλαση πληρωνε 50€ και μετα εγω 150€ (λέμε τωρα ), τι θα έλεγα;
πληρωνω 3πλάσια απο τον συνφορουμίτη elteo; no way, απλα τα 1000+ ειναι ΠΑΡΑ πολλά -
ναι άλλα άλλο είπαμε να κοιτάς το αμάξι και να λες 370 ευρω (γιατί εγω είχα πάντα διλιτρο) και άλλο να λες 1100?
Τωρα δε έχω δικαίωμα επιλογης. Είναι απάτη.
Και να μην ξαναγράψετε την ατάκα.... οτι το κράτος μας έπιασε κορόιδα... Δεν είναι δυνατόν να παίζουμε κρυφτούλι κράτος - πολίτης. Αν είναι έτσι να μην ξαναπληρώσω ΦΠΑ ή φόρο ή οτιδηποτε.. Δε παίζουμε εδώ. Προσπαθούμε να χτύσουμε σχέση εμπιστοσύνης. Η ιστορία με τα αμάξια ξεκίνησε το 2009 (δηλαδή να είναι υπερβολικό το κράτος στις απαιτήσεις του) κι από τότε δε πουλήθηκε σχεδόν κανένα άνω των 2000 κυβικών. Δειτε τις πωλήσεις ... πόσο πέσανε.... αρα τι λέμε... Οτι δεν εχει νόημα αυτή η πολιτική. ΓΙατί μόλις φύγουν όλα τα δίλιτρα θα φορολογήσει τα 1400. Δε το βλέπετε? -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Συμφωνω απόλυτα.
φανταζομαι οτι θα πρεπει να φτιαξουν ενα πινακακι που να εχεις στηλες: Τιμη αγορας, χρονολογία και μετα τα ...γνωστα κουτακια.
Να φτιαξουν μια κλιμακα να τελειωνουμε.Προσωπικα δε με πειραζει η μεγαλη διαφορα (σκαλοπατι) απο τα 1800 στα 2000 κυβικα.
Με ενοχλει το πολυ υψηλό ποσο.Δηλαδη αν η προηγούμενη κλαση πληρωνε 50€ και μετα εγω 150€ (λέμε τωρα ), τι θα έλεγα;
πληρωνω 3πλάσια απο τον συνφορουμίτη elteo; no way, απλα τα 1000+ ειναι ΠΑΡΑ πολλάείναι σαν τα καλά ξενοδοχεία από τα 5 στα 6 αστέρια. Δεν κάνουν 5 φορές πάνω και το αξιολογείς να θα πας, αν αξίζει τα 50 ευρω παραπάνω. Δεν έχουμε πάει σε 8 αστέρια!!!!
-
coyote, το 2009 που αγόρασες την 320 πλήρωνες τέλη €446.
συμφωνώ ότι ειδικά η έκτακτ...ε χμμ...μόνιμη εισφορά είναι λάθος αν δεν συνυπολογίσεις και τιμή αγοράς (δεν ξέρω και πάλι αν σε συμφέρει και αυτό με bmw ).
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Α μαλιστα!Πεσαμε κι αλλο στα 849€! Του ´06 ειμαι!
Καλά μη χαίρεσαι ακόμα.
Ικανούς τους έχω να βάλουν τέλη και για τρέϊλερ
-
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
Έχει αλλάξει κάτι για την περίπτωση που κάποιος καταθέσει πινακίδες?Ισχύει οτι δεν πληρώνει για το τρέχον έτος κατάθεσης τίποτα και από τον επόμενο... κανονικά να επιθυμεί?
Εφοσον δε χρωστας τελη, τις καταθετεις και ξαναπληρωνεις για τη χρονια που θα τις παρεις πισω. Για τις ενδιαμεσες τι να πληρωσεις αφου υποτιθεται πως το εχεις στο γκαραζ και δεν κυκλοφορεις
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Α μαλιστα!
Καλά μη χαίρεσαι ακόμα.
Και πως θα το μάθουν?
-
Το να φορολογείς αγρίως την κατοχή αυτοκινήτων που είναι κάποιων ετών και μάλιστα χωρίς να υπάρχει καμία απολύτως αντιστοιχία ή αναλογία με το είσοδημα των ιδιοκτητών ή την αξία του κάθε αυτοκινήτου, είναι εντελώς παρόλογο και ηλίθιο.
Ειδικά στη φάση που διανύουμε που τα εισοδήματα του περισσότερου κόσμου καθώς και η αγοραστική δύναμη έχουν συρρικνωθεί, είναι εντελώς ανόητο να επιβάλλεις εξοντωτικά τέλη τιμωρώντας πολίτες για ένα αυτοκίνητο που αγόρασαν παρελθόντα έτη κατά τα οποία ίσχυαν άλλα δεδομένα και ενδεχομένως είχαν μεγαλύτερο εισόδημα, ενώ κατά την αγορά είχαν ήδη χρυσοπληρώσει το κράτος με τέλη και φπα.
Έρχεται λοιπόν το κράτος και για άλλη μια φορά θέλει να συμπεριφερθεί π**στικα και ληστρικά (για να τα λέμε όπως είναι και να μην κρυβόμαστε πίσω από τις λέξεις). Ως πότε νομίζουν πως μπορούν να κοροϊδεύουν έτσι τον κόσμο; Είπαμε τόσα χρόνια ο κόσμος έσφιγγε τα δόντια αλλά είχε ακόμα κάποιο εισόδημα να τα στηρίζει όλα αυτά. Τώρα ο άνεργος τι θα κάνει (θυμίζω πως είμαστε στο επίπεδο του 20% πλέον); Ο επιχειρηματίας ή ελεύθερος επαγγελματίας ή έμπορος που έκλεισε και έχει μπει μέσα για τα καλά; Δεν μπορείς να τιμωρείς κάποιον για κάτι που απέκτησε ΝΟΜΙΜΑ και καταβάλλοντας όλους τους φόρους, τέλη, φπα στο παρελθόν για την απόκτησή του. Όπως και δεν μπορείς με το έτσι θέλω να προχωράς σε παράλογες αυξήσεις. Γιατί ο κόσμος θα αντιδράσει. Και δεν θα αντιδράσει πλέον από καπρίτσιο, αλλά επειδή τίθεται θέμα επιβίωσης και ΔΕΝ βγαίνει πια οικονομικά.
Και να είναι σίγουροι πως όταν κάποιος φέρεται με μη... αντρίκιο τρόπο, έτσι θα του φερθεί και η άλλη πλευρά.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Α μαλιστα!
Καλά μη χαίρεσαι ακόμα.
Και πως θα το μάθουν?
Άδεια ρυμούλκησης δεν έχεις βγάλει;
http://www.yme.gr/?getwhat=1&oid=345&id=&tid=345 -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
coyote, το 2009 που αγόρασες την 320 πλήρωνες τέλη €446.συμφωνώ ότι ειδικά η έκτακτ...ε χμμ...μόνιμη εισφορά είναι λάθος αν δεν συνυπολογίσεις και τιμή αγοράς (δεν ξέρω και πάλι αν σε συμφέρει και αυτό με bmw ).
είχα και δίλιτρο πιο πριν. Ειχα συνηθήσει τα 370 και πίστεψα ότι θα παει με τους ρυπους. Το ψέμα δηλαδη
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Κι ακόμα κι αν έχεις ΔΥΟ 1.8Τ και πάλι φτωχαδάκι είσαι και πληρώνεις λιγότερα.Στην Ελλάδα ζεις κακώς αγόρασες 2λιτρο. Το έχουμε πει 1 μίλιον φορές.
Αυτοί που πήραν 1928cc και κάτω δεν ήταν χαζοί. Εσύ ήσουν που εμπιστεύτηκες το κράτος.
Και το παραπάνω ισχύει ακόμα και όταν τα τέλη των υπολοίπων ήταν στα 168 και των 2λιτρων στα 372 (το 2005).**Στους μεν 1.8λτ αυξήθηκαν από τότε 1,8 φορές και στους 2λτ 2,5 φορές αναλογικά, αν βάλουμε μόνο τέλη χωρίς την εισφορά τότε είναι ακριβώς τα ίδια ...δηλ 1,8 φορές και αυτοί.
(no offence γιατί μου κάθεται κάπως η επίκληση, συνεχώς, των 1800αρηδων λες και θέλετε να μαμήσουν κ αυτούς για να βγάλετε το άχτι σας)
Η επίκληση των 1800άρηδων σου κάθεται 'κάπως' Σάββα επειδή φοβάσαι μήπως μεθαύριο σου λέει εσένα κάποιος άλλος 'Στην Ελλαδα ζεις, κακώς αγόρασες 1.8Τ. Το έχουμε πει 1 μίλιον φορές.'
Κανονικά όλοι θα έπρεπε να 'φωνάζουν' για τη 'λογική' του κράτους (='παίρνω όσα θέλω από όποιους θέλω με ό,τι κλίμακα θέλω, και του χρόνου μπορώ από το να τα καταργήσω μέχρι να τα αυξήσω όσο γουστάρω, δε δίνω λογαριασμό σε κανέναν, κανείς δε μπορεί να προβλέψει τη μέγιστη αύξηση και να ξέρει τι θα του ξημερώσει') αλλά οι περισσότεροι δεν ασχολούνται παρά μόνον με τα ως τώρα αποτελέσματά της στη δική τους τσέπη.
no offense κι από εμένα, αλλά το ήδη άδικο σκαλοπάτι των 360 ευρώ + 270 ευρώ = 630 ευρώ (από ~200 που ήταν) είναι πλέον τραγικό, και δεν κρύβεται με μαθηματικά του στυλ '1.8 φορές αυξήθηκαν τα τέλη και στον ένα και στον άλλο αν δε βάλουμε μέσα έκτακτη εισφορά'.
Vasgti +oo
Τέλη κυκλοφορίας