-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
κάνω ανακύκλωση τις κόλλες των φοιτητών!!!!
Ορίστε ο αντι-οικολόγος. Εγώ τις αποθηκεύω με ευλάβεια δεσμεύοντας τον άνθρακα που περιέχουν.
Καλά να πάθεις... να πληρώσεις εκεί ρε.... με τα 200 άλογα σου και το τρίθυρο 7ης γενεάς με τα διπλά ψαλίδια πίσω και το μοχλό ταχυτήτων επέκταση του ..... (ξέρεις εσύ τι λέω)
επείδή είσαι κακό παιδί, αμα προλάβεις και σε πάω βόλτα στο γύρο του θανάτου (Πετρου Ραλλη-νέο κτίριο ΤΕΙ-εστιατόριο, λογιστήριο και έξοδο ΘΗΒΩΝ) δε θα σε αφήσω να τον πιάσεις... καθόλου.!!!!!
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
@ costaslioΤα κυβικά εκατοστά έχουν τόση σχέση με το πλούτο όσο έχω εγώ με την Παπική Εκκλησία. Ένα κινέζικο-κορεάτικο 2λιτρο στοιχίζει τα μισά από μία 316 αλλά πληρώνει τα διπλά σε τέλη κυκλοφορίας.
Σωστός....
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Αν αυξήσουν πάλι τα 2000 φέτος και δε συγκλίνουν τα 1800 εγώ θα κάνω αγωγή στο κράτος (γι όλα τα C-Ε-200 που κυκλοφορούν... και τα Α4)Οποιος γουστάρει να μου πει να την καταθέσουμε μαζί.
Να μαζευτούμε καμιά 1000 άτομα να γουστάρουμε αγωγήνα τα αφησουν ησυχα αυτα...μαζι και με τα αντιστοιχα 2λιτρα
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
δηλαδη αν παει καποιος με 24Κ (που δεν ειναι λεφτα πλουσιου ανθρωπου
Για πες μου τι μισθό θα παίρνει αυτός στο παραδειγμά σου και την οικογενειακή του κατάσταση (αν έχει παιδιά,και πόσα και αν δουλεύει η σύζυγος και τον μισθό αυτής)
Άσε το καινούριο. Ένας 28ρης εργένης με απολαβές 1100 Ευρώ το μήνα δε μπορεί να πάρει αυτό για παράδειγμα;
Είναι πολλά τα 10Κ; Τον κάνει να συμπεριφέρεται σαν πλούσιος επειδή θα έχει αυτοκίνητο 1800cc;Θα το πάρει αυτό!!!!
Αλλά για να καταλάβεις και για να καταλάβουν και οι άλλοι τι εννοώ, λέω ότι : εγώ με 2 παιδιά και εισόδημα πάνω από 3500 ευρώ τον μήνα δε μου επιτρέπεται να πάρω αμάξι πολλών κυβικών διότι θα πληρώνω κοροιδίστικα αυξημένα τέλη κυκλοφορίας , ασφάλιστρα , βενζίνες κ.λ.π. και θα στερώ από τα παιδιά μου τις εξωσχολικές τους δραστηριότητες: χορό , αγγλικά , γερμανικά , μουσική κ.λ.π. , επίσης δε θα απολαμβάνω τις βόλτες με την βάρκα μου , τις διακοπές μας , τα ταξίδια μας , τα ψώνια μας , δεν θα μπορέσω να παρέχω στα παιδιά μου αυτά που πρέπει (π.χ ορθοδοντικός 8000 ευρώ και για τα 2 παιδιά τα 4000 προκαταβολή και τα υπόλοιπα σε 1 χρόνο)!
ΟΚ;;;;;;;;;;το τι θα στερηθεις φιλε μου ειναι επιλογη σου.
εννοειται οτι αν δε σε παιρνει ανετα οικονομικα θα στερηθεις καποια πραγματα (και σου μιλαω απο πρωτο χερι )
ομως κατα την αγορα πληρωνεις ενα τεραστιο ποσο σε φορους
(στο δικο μου αυτοκινητο ηταν πανω απο 9000 ευρω)
πληρωνω ασταματητα φορους για την αρκετη περισσοτερη βενζινη που καιω
γιατι πρεπει να συνεχισω να πληρωνω κι αλλα μεγαλα ποσα μονο και μονο επειδη το εχω?οταν παιρνεις μια ακριβη τηλεοραση, ενα pc, μια κουζινα, ενα σαλονι σου λενε καθε χρονο αν εχεις λεφτα να τα συντηρεις?
αυτο το σκηνικο ειναι νταβατζηλικι και δεν εχει κανενα νοημα. σου λενε οτι θελουν να 'πληξουν' τον πλουσιο, ομως ο πλουσιος-λαμογιο εχει το αυτοκινητο του σε καποια offshore εταιρεια και δεν προκειται να πληρωσει δεκαρα τσακιστη.
ποιος μενει να πληρωνει στο τελος ?ο μισθωτος που 'τολμησε' να εχει το ψωνιο και ειχε το 'θρασος' να παρει ενα αξιοπρεπες οχημα πανω απο το μεσο ορο ξεροντας οτι θα στερηθει καποια πραγματα για να κανει τη καυλα του...αυτος πρεπει να γ@μηθει αλυπητα μεχρι τελους...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αυτο το σκηνικο ειναι νταβατζηλικι και δεν εχει κανενα νοημα. σου λενε οτι θελουν να 'πληξουν' τον πλουσιο, ομως ο πλουσιος-λαμογιο εχει το αυτοκινητο του σε καποια offshore εταιρεια και δεν προκειται να πληρωσει δεκαρα τσακιστη.
ποιος μενει να πληρωνει στο τελος ?ο μισθωτος που 'τολμησε' να εχει το ψωνιο και ειχε το 'θρασος' να παρει ενα αξιοπρεπες οχημα πανω απο το μεσο ορο ξεροντας οτι θα στερηθει καποια πραγματα για να κανει τη καυλα του...αυτος πρεπει να γ@μηθει αλυπητα μεχρι τελους...
ακριβώς...
όσοι έχουν μεγάλα αμάξια τα περνούν στην εταιρία και τελειώνει η υπόθεση...
παίρνουν και ένα μέρος της δαπάνης πίσω, περνώντας τα στα έξοδα της εταιρίας -
Τα πολλά κυβικά θέλουν και μεγάλα πορτοφόλια, για να βάζουν οι κλέφτες πολιτικοί καλά τα μεγάλα χέρια τους (στα μεγάλα πορτοφόλια μας) και να μας κλέβουν (όπως κάνουν χρόνια τώρα άλλωστε)
Εγώ λοιπόν αποφάσισα να πάρω το mazdaκι 3 (1349 cc) και να πάνε να γ@... οι κερατάδες όλοι τους!!!
-
@ costaslioΤα κυβικά εκατοστά έχουν τόση σχέση με το πλούτο όσο έχω εγώ με την Παπική Εκκλησία. Ένα κινέζικο-κορεάτικο 2λιτρο στοιχίζει τα μισά από μία 316 αλλά πληρώνει τα διπλά σε τέλη κυκλοφορίας.
Μα καλά.... ακόμα δε καταλάβατε τι εννοώ;;;;;;
Άλλο παράδειγμα:
Σήμερα πήρα τις ασφάλειες των 2 αυτοκινητων μας (δικό μου και συζύγου) για 1 χρόνο, 399 ευρώ και οι δύο!!!! Δε πόνεσα!!!!!!!!!!!!!!! Καταλάβατε;;;;; Αν είχα δίλιτρα θα.... πόναγα...... -
Ποσο ακριβοτερα θα σου εβγαινε;
-
εμεις δινουμε 800 το χρονο (400 ανα 6μηνο) σε φθηνη ασφαλιστικη μονο για το s3 με bonus malus στο ελαχιστο και οχι μικτη.
αλλα περα απο τα κυβικα ρολο παιζει και η αξια του αυτοκινητου
εχει κανεις κανα κορεατικο suv πολλων κυβικων να συγκρινουμε?
-
Επισης, σε πολλες ασφαλιστικες, παιζει ρολο και ο τυπος του αυτοκινητου. GTi , GT (υποθετω και S3) κτλ εχουν ακριβoτερα ασφαλιστρα.
-
Εχω παραδειγμα ανθρωπου που εχει στην κατοχη του Land rover disco 3, Aston Martin DB9 Vanguise, ενα Mini cabrio (ετσι για πλακα), ενα Mussa (για τις δουλειες) και μια Maserati gt3000 του 1967, ενα aston DB5, μια e-type, ενα ferrari 275 του 1966, μια Dino του 1972 και πηρε επιστροφη φορου για το 2008....Η μανα μου εχει ενα Polo 1400 και πληρωσε 2000 ευρω......
-
@ costaslio
Τα κυβικά εκατοστά έχουν τόση σχέση με το πλούτο όσο έχω εγώ με την Παπική Εκκλησία. Ένα κινέζικο-κορεάτικο 2λιτρο στοιχίζει τα μισά από μία 316 αλλά πληρώνει τα διπλά σε τέλη κυκλοφορίας.
Μα καλά.... ακόμα δε καταλάβατε τι εννοώ;;;;;;
Άλλο παράδειγμα:
Σήμερα πήρα τις ασφάλειες των 2 αυτοκινητων μας (δικό μου και συζύγου) για 1 χρόνο, 399 ευρώ και οι δύο!!!! Δε πόνεσα!!!!!!!!!!!!!!! Καταλάβατε;;;;; Αν είχα δίλιτρα θα.... πόναγα......Με τι καλύψεις; Απλή αστική στην ΧρεωκοπημένηΟσονούπω ΑΕ;
εγώ καινούριο 18αρι μικτή θα πληρώνω 350Ε το 6μηνο...700 το χρόνο. Αλλά δεν θα με νοιάζει τίποτα.
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Εχω παραδειγμα ανθρωπου που εχει στην κατοχη του Land rover disco 3, Aston Martin DB9 Vanguise, ενα Mini cabrio (ετσι για πλακα), ενα Mussa (για τις δουλειες) και μια Maserati gt3000 του 1967, ενα aston DB5, μια e-type, ενα ferrari 275 του 1966, μια Dino του 1972 και πηρε επιστροφη φορου για το 2008....Η μανα μου εχει ενα Polo 1400 και πληρωσε 2000 ευρω......ότι πιο άσχετο. Στη δουλειά μου γίνεται παρακράτηση φόρου στη πηγή 20%. Με τα έσοδα έξοδα ή και με το Μ.Σ.Κ.Κ. και 1,000,000 ευρώ να έχω τζίρο και πάλι θα πάρω επιστροφή. Το γεγονός ότι κάποιος παίρνει επιστροφή φόρου σημαίνει ότι έχει πληρώσει παραπάνω από αυτά που έπρεπε να πληρώσει.
ΥΓ. Με τη τωρινή φορολογική μου δήλωση πρέπει να πάρω πίσω 3k. Μου έχουν κρατήσει όμως 8k. Πόσο φόρο πληρώνω? Με την πιο πάνω λογική τίποτα. Στην πραγματικότητα 5k.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Με τι καλύψεις; Απλή αστική στην ΧρεωκοπημένηΟσονούπω ΑΕ;
εγώ καινούριο 18αρι μικτή θα πληρώνω 350Ε το 6μηνο...700 το χρόνο. Αλλά δεν θα με νοιάζει τίποτα.
Η Allianz δε νομίζω ότι είναι ''ΧρεωκοπημένηΟσονούπω ΑΕ''
Σε αυτη είμαι με τις καλύψεις που ορίζει ο νόμος και νομική προστασία και δεν θυμάμαι τι άλλο! Τα αμάξια:
Τέριος 1997 μοντέλο ,από 18-05-2009 έως 18-05-2010 : 216,82 ευρώ και
Πεζώ 107 2007 μοντέλο, από 07-05-2009 έως 07-05-2010 : 181,56 ευρώ!!!!!Υ.Γ: Ούτε εμένα με νοιάζει κάτι
-
δηλαδη οσοι εχουν πανω απο 1800 κυβικα ειναι πλουσιοι?
Οχι.... αλλά.... φέρονται σα πλούσιοι, αγοράζοντας πολλά κυβικά!!!!!
Σωστά, γιατί εδώ στο Ελλάντα ΚΥΒΙΚΑ αγοράζει κάποιος, δεν αγοράζει αυτοκίνητο.
Αν αυξήσουν πάλι τα 2000 φέτος και δε συγκλίνουν τα 1800 εγώ θα κάνω αγωγή στο κράτος (γι όλα τα C-Ε-200 που κυκλοφορούν... και τα Α4)
Οποιος γουστάρει να μου πει να την καταθέσουμε μαζί.
Να μαζευτούμε καμιά 1000 άτομα να γουστάρουμε αγωγήΜια αγωγούλα σίγουρα δε βλάπτει αν μαζευτούμε κόσμος (που σίγουρα θα μαζευτούμε). Έτσι, να τους πιέσουμε λίγο να μας εξηγήσουν τη 'λογική των κυβικών'...
Οποιοδηποτε αυτοκινητο κανει πανω απο 20.000€ θα επρεπε να του σκιζουν την μανα φορολογικα..nuff said.
το ιδιο και σε οποιον:
παιρνει κινητο πανω απο 140€
αγοραζει παντελονια πανω απο 78€
τηλεοραση πανω απο 400€
παει διακοπες στη Μυκονο
εχει μετοχες
την εχει μεγαλυτερη απο τη δικια μουΣυμφωνώ με τα πρώτα 5.
Το τελευταίο αναμένεται να κατατεθεί προς συζήτηση στη Βουλή την ερχόμενη εβδομάδα, οπότε υπομονή... -
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Το τελευταίο αναμένεται να κατατεθεί προς συζήτηση στη Βουλή την ερχόμενη εβδομάδα, οπότε υπομονή...Η Βουλή είναι κλειστή. Από Ιούνιο στα θερινά τμήματα
-
Εχω παραδειγμα ανθρωπου που εχει στην κατοχη του Land rover disco 3, Aston Martin DB9 Vanguise, ενα Mini cabrio (ετσι για πλακα), ενα Mussa (για τις δουλειες) και μια Maserati gt3000 του 1967, ενα aston DB5, μια e-type, ενα ferrari 275 του 1966, μια Dino του 1972 και πηρε επιστροφη φορου για το 2008....Η μανα μου εχει ενα Polo 1400 και πληρωσε 2000 ευρω......
ότι πιο άσχετο. Στη δουλειά μου γίνεται παρακράτηση φόρου στη πηγή 20%. Με τα έσοδα έξοδα ή και με το Μ.Σ.Κ.Κ. και 1,000,000 ευρώ να έχω τζίρο και πάλι θα πάρω επιστροφή. Το γεγονός ότι κάποιος παίρνει επιστροφή φόρου σημαίνει ότι έχει πληρώσει παραπάνω από αυτά που έπρεπε να πληρώσει.
ΥΓ. Με τη τωρινή φορολογική μου δήλωση πρέπει να πάρω πίσω 3k. Μου έχουν κρατήσει όμως 8k. Πόσο φόρο πληρώνω? Με την πιο πάνω λογική τίποτα. Στην πραγματικότητα 5k.
Ασχετο με τι? Με το κατα ποσο ορθολογικη ειναι η φορολογια στη χωρα μας? Στο οτι ολα τα ευρωποιημενα συναλλαγματα των εταιρειων διαχειρησης πλοιων ειναι αφορολογητα? Στο οτι καποιος μπορει να εχει στην κατοχη/συλλογη του αυτοκινητο $850000 κι αντι να πληρωνει στο κρατος να πληρωνετε απο αυτο? Στο οτι καποιος που εχει αγορασει μια ferrari enzo πληρωνει το ιδιο τελος με εναν κατοχο ford focus st?
-
ΟΛΟΙ προ-πληρώνουμε το κράτος. Αν τελικά προπληρώσουμε πολλά, θα μας επιστραφούν κάποια. Αν προπληρώσουμε λίγα, θα δώσουμε τα υπόλοιπα.
Είναι ανεξάρτητο των εισοδημάτων.
-
Το μόνο άδικο στα ισχύοντα μέτρα είναι ότι το κράτος εφαρμόζει άνιση κατανομή τελών...
Δεν μπορεί από 1358 μέχρι 1928 cc να δίνεις 202 ευρώ, μετά μέχρι τα 2357 cc 446, και μετά όλα στο ίδιο καζάνι !Είναι προφανές ότι θέλει να τα πάρει από τους πολλούς (όχι από τους πλούσιους) που κυμαίνονται στα 2000 cc.
Το σύστημα τελών στη Βρετανία προβλέπει κλίμακα με βάση τους ρύπους, τα κυβικά και την παλαιότητα του οχήματος... και φτάνει περίπου τις 1000 λίρες αν θυμάμαι καλά.
Οι δικοί μας οι μούσχαροι πολιτικοί κοίταξαν να πάρουν όλοι suv lexus hybrid για να πηγαινοέρχονται οι κυράτσες τους στα supermarket αντί να κάτσουν να φτιάξουν ένα δίκαιο σύστημα για τα τέλη κυκλοφορίας.
Τρελλάς το μεγαλείο σου. Α ρε να ζούσαμε στα Εμιράτα, ούτε τέλη κυκλοφορίας ούτε φόροι στις βενζίνες.
-
Με τι καλύψεις; Απλή αστική στην ΧρεωκοπημένηΟσονούπω ΑΕ;
Η Allianz δε νομίζω ότι είναι ''ΧρεωκοπημένηΟσονούπω ΑΕ''
Σε αυτη είμαι με τις καλύψεις που ορίζει ο νόμος και νομική προστασία και δεν θυμάμαι τι άλλο! Τα αμάξια:
Τέριος 1997 μοντέλο ,από 18-05-2009 έως 18-05-2010 : 216,82 ευρώ και
Πεζώ 107 2007 μοντέλο, από 07-05-2009 έως 07-05-2010 : 181,56 ευρώ!!!!!Υ.Γ: Ούτε εμένα με νοιάζει κάτι
τί είπες τώρα
αν μπορείς στείλε μου το τηλ του ασφαλιστή σου να πάω αύριο και τα 4 αμάξια μας!
Τέλη κυκλοφορίας