-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Είμαι υπέρ της αύξησης των τελών κυκλοφορίας πάνω από 50 %!!!
Οχι σε όλους όμως...... στα πάνω από 1800 cc !!!!
Στους Πλούσιους δηλαδή και στους ΜΜΜ άγκες!!!!!δηλαδη οσοι εχουν πανω απο 1800 κυβικα ειναι πλουσιοι?
για αυτο εχουμε πηξει στα 1.4 και 1.6 σε αυτη τη χωρα, οταν εξω δεν ξερουν καν οτι υπαρχουν..παντως συμφωνω μαι σου σε αυτο που λες παρακατω.οι μειωση στα τελη ταξινομησης θα αποδειχτει 'παγιδα' για πολλους ειδικα σε περιπτωσεις αγορας πολλων κυβικων στα οποια η μειωση ειναι απο μεγαλη εως τεραστια..
δε χαριζει ετσι ευκολα λεφτα το κρατος θα τα ξαναπαρει πισω -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
δηλαδη οσοι εχουν πανω απο 1800 κυβικα ειναι πλουσιοι?Οχι.... αλλά.... φέρονται σα πλούσιοι, αγοράζοντας πολλά κυβικά!!!!!
-
δηλαδη οσοι εχουν πανω απο 1800 κυβικα ειναι πλουσιοι?
Οχι.... αλλά.... φέρονται σα πλούσιοι, αγοράζοντας πολλά κυβικά!!!!!
δηλαδη αν παει καποιος με 24Κ (που δεν ειναι λεφτα πλουσιου ανθρωπου ) και παρει ενα focus st 2.500 cc θα φερεται σαν πλουσιος?
οποιος θελει ενα ψιλοκαλο αυτοκινητο οχι απαραιτητα για να δειχνεται αλλα γιατι μπορει να γουσταρει τα αυτοκινητα συμπεριφερεται σαν πλουσιος?δεν πρεπει καποια στιγμη σαν χωρα να παψουμε να 'αναγκαζομαστε' να παιρνουμε 1400αρια και να μπορουμε να παρουμε ολοι κανα σοβαρο αυτοκινητο
1400αρια ας παιρνουν οι θειτσες και οι γυναικες εαν θελουν κι οχι γιατι θα πρεπει
παλι καλα που εχουμε πολλα μοντελα τουρμπο δλδ...
-
δηλαδη οσοι εχουν πανω απο 1800 κυβικα ειναι πλουσιοι?
Οχι.... αλλά.... φέρονται σα πλούσιοι, αγοράζοντας πολλά κυβικά!!!!!
δηλαδη αν παει καποιος με 24Κ (που δεν ειναι λεφτα πλουσιου ανθρωπου ) και παρει ενα focus st 2.500 cc θα φερεται σαν πλουσιος?
οποιος θελει ενα ψιλοκαλο αυτοκινητο οχι απαραιτητα για να δειχνεται αλλα γιατι μπορει να γουσταρει τα αυτοκινητα συμπεριφερεται σαν πλουσιος?δεν πρεπει καποια στιγμη σαν χωρα να παψουμε να 'αναγκαζομαστε' να παιρνουμε 1400αρια και να μπορουμε να παρουμε ολοι κανα σοβαρο αυτοκινητο
1400αρια ας παιρνουν οι θειτσες και οι γυναικες εαν θελουν κι οχι γιατι θα πρεπει
παλι καλα που εχουμε πολλα μοντελα τουρμπο δλδ...
+oo.. Το τι κόμπλεξ υπάρχει σε αυτήν εδώ τη χώρα εναντίον του αυτοκινήτου δεν περιγράφεται...
-
δηλαδη αν παει καποιος με 24Κ (που δεν ειναι λεφτα πλουσιου ανθρωπου
Για πες μου τι μισθό θα παίρνει αυτός στο παραδειγμά σου και την οικογενειακή του κατάσταση (αν έχει παιδιά,και πόσα και αν δουλεύει η σύζυγος και τον μισθό αυτής)
-
Για πες μου τι μισθό θα παίρνει αυτός στο παραδειγμά σου και την οικογενειακή του κατάσταση (αν έχει παιδιά,και πόσα και αν δουλεύει η σύζυγος και τον μισθό αυτής)
Άσε το καινούριο. Ένας 28ρης εργένης με απολαβές 1100 Ευρώ το μήνα δε μπορεί να πάρει αυτό για παράδειγμα;
Είναι πολλά τα 10Κ; Τον κάνει να συμπεριφέρεται σαν πλούσιος επειδή θα έχει αυτοκίνητο 1800cc; -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Άσε το καινούριο. Ένας 28ρης εργένης με απολαβές 1100 Ευρώ το μήνα δε μπορεί να πάρει αυτό για παράδειγμα;
Είναι πολλά τα 10Κ; Τον κάνει να συμπεριφέρεται σαν πλούσιος επειδή θα έχει αυτοκίνητο 1800cc;Θα το πάρει αυτό!!!!
Αλλά για να καταλάβεις και για να καταλάβουν και οι άλλοι τι εννοώ, λέω ότι : εγώ με 2 παιδιά και εισόδημα πάνω από 3500 ευρώ τον μήνα δε μου επιτρέπεται να πάρω αμάξι πολλών κυβικών διότι θα πληρώνω κοροιδίστικα αυξημένα τέλη κυκλοφορίας , ασφάλιστρα , βενζίνες κ.λ.π. και θα στερώ από τα παιδιά μου τις εξωσχολικές τους δραστηριότητες: χορό , αγγλικά , γερμανικά , μουσική κ.λ.π. , επίσης δε θα απολαμβάνω τις βόλτες με την βάρκα μου , τις διακοπές μας , τα ταξίδια μας , τα ψώνια μας , δεν θα μπορέσω να παρέχω στα παιδιά μου αυτά που πρέπει (π.χ ορθοδοντικός 8000 ευρώ και για τα 2 παιδιά τα 4000 προκαταβολή και τα υπόλοιπα σε 1 χρόνο)!
ΟΚ;;;;;;;;;; -
Οποιοδηποτε αυτοκινητο κανει πανω απο 20.000€ θα επρεπε να του σκιζουν την μανα φορολογικα..nuff said.
-
Είναι πολλά τα 10Κ; Τον κάνει να συμπεριφέρεται σαν πλούσιος επειδή θα έχει αυτοκίνητο 1800cc;Θα το πάρει αυτό!!!!
Αλλά για να καταλάβεις και για να καταλάβουν και οι άλλοι τι εννοώ, λέω ότι : εγώ με 2 παιδιά και εισόδημα πάνω από 3500 ευρώ τον μήνα δε μου επιτρέπεται να πάρω αμάξι πολλών κυβικών διότι θα πληρώνω κοροιδίστικα αυξημένα τέλη κυκλοφορίας , ασφάλιστρα , βενζίνες κ.λ.π. και θα στερώ από τα παιδιά μου τις εξωσχολικές τους δραστηριότητες: χορό , αγγλικά , γερμανικά , μουσική κ.λ.π. , επίσης δε θα απολαμβάνω τις βόλτες με την βάρκα μου , τις διακοπές μας , τα ταξίδια μας , τα ψώνια μας , δεν θα μπορέσω να παρέχω στα παιδιά μου αυτά που πρέπει (π.χ ορθοδοντικός 8000 ευρώ και για τα 2 παιδιά τα 4000 προκαταβολή και τα υπόλοιπα σε 1 χρόνο)!
ΟΚ;;;;;;;;;;και επειδη δε μπορεις ΕΣΥ, σημαινει οτι δε πρεπει να μπορει κανενας αλλος?
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Οποιοδηποτε αυτοκινητο κανει πανω απο 20.000€ θα επρεπε να του σκιζουν την μανα φορολογικα..nuff said. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Οποιοδηποτε αυτοκινητο κανει πανω απο 20.000€ θα επρεπε να του σκιζουν την μανα φορολογικα..nuff said.το ιδιο και σε οποιον:
παιρνει κινητο πανω απο 140€
αγοραζει παντελονια πανω απο 78€
τηλεοραση πανω απο 400€
παει διακοπες στη Μυκονο
εχει μετοχες
την εχει μεγαλυτερη απο τη δικια μουfair said
-
Αν αυξήσουν πάλι τα 2000 φέτος και δε συγκλίνουν τα 1800 εγώ θα κάνω αγωγή στο κράτος (γι όλα τα C-Ε-200 που κυκλοφορούν... και τα Α4)
Οποιος γουστάρει να μου πει να την καταθέσουμε μαζί.
Να μαζευτούμε καμιά 1000 άτομα να γουστάρουμε αγωγή -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Αν αυξήσουν πάλι τα 2000 φέτος και δε συγκλίνουν τα 1800 εγώ θα κάνω αγωγή στο κράτος (γι όλα τα C-Ε-200 που κυκλοφορούν... και τα Α4)Οποιος γουστάρει να μου πει να την καταθέσουμε μαζί.
Να μαζευτούμε καμιά 1000 άτομα να γουστάρουμε αγωγήCoyote μαζί σου...γιατί παίζει το ίδιο τροπάριο σε αυτή τη χώρα εδώ και πολλές δεκαετίες... στον ΑΓΩΝΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ αλλά στην ...ΜΑΣΑ ΧΩΡΙΣΤΑ!!
Σιγά και μήπως οι έχοντες και κατέχοντες δεν φροντίζουν να καλύψουν τα νώτα τους!
Οπως ίσως θα ξέρεις κανένας απο αυτούς που φτιάχνουν τους νόμους δεν έχει ΙΧ κάτω απο 2000 κυβικά ....
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Αν αυξήσουν πάλι τα 2000 φέτος και δε συγκλίνουν τα 1800 εγώ θα κάνω αγωγή στο κράτος (γι όλα τα C-Ε-200 που κυκλοφορούν... και τα Α4)Οποιος γουστάρει να μου πει να την καταθέσουμε μαζί.
Να μαζευτούμε καμιά 1000 άτομα να γουστάρουμε αγωγήΕσύ κογιότι μη μιλάς ... Κοντράκια... που πήρες το αμάξι για να κάνεις κόντρες και να κάνεις να @@@ζεται από το φόβο της η πεθερούλα σου.....
Να έπαιρνες υβριδικό ρε... να πρόσεχες και το περιβάλλον.... *
- (στο ρεφρέν.. και εμείς παίζαμε μαντολίνο μικροί ... να φύγετε)
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Αν αυξήσουν πάλι τα 2000 φέτος και δε συγκλίνουν τα 1800 εγώ θα κάνω αγωγή στο κράτος (γι όλα τα C-Ε-200 που κυκλοφορούν... και τα Α4)
Να μαζευτούμε καμιά 1000 άτομα να γουστάρουμε αγωγήΕσύ κογιότι μη μιλάς ... Κοντράκια... που πήρες το αμάξι για να κάνεις κόντρες και να κάνεις να @@@ζεται από το φόβο της η πεθερούλα σου.....
κάνω ανακύκλωση τις κόλλες των φοιτητών!!!!
-
@ costaslio
Τα κυβικά εκατοστά έχουν τόση σχέση με το πλούτο όσο έχω εγώ με την Παπική Εκκλησία. Ένα κινέζικο-κορεάτικο 2λιτρο στοιχίζει τα μισά από μία 316 αλλά πληρώνει τα διπλά σε τέλη κυκλοφορίας.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Ορίστε ο αντι-οικολόγος. Εγώ τις αποθηκεύω με ευλάβεια δεσμεύοντας τον άνθρακα που περιέχουν.
Καλά να πάθεις... να πληρώσεις εκεί ρε.... με τα 200 άλογα σου και το τρίθυρο 7ης γενεάς με τα διπλά ψαλίδια πίσω και το μοχλό ταχυτήτων επέκταση του ..... (ξέρεις εσύ τι λέω)
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
στο ΑΠΘ, στη σχολή μου, οι κόλλες των φοιτητών φυλάσσονται για 15 χρόνια, ίσως και για πάντα .
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
στο ΑΠΘ, στη σχολή μου, οι κόλλες των φοιτητών φυλάσσονται για 15 χρόνια, ίσως και για πάντα .
αυτές κάνω ανακύκλωση,,... είμαι στο 1985 τώρα ..... !!!! (πλάκα κάνω)
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Ορίστε ο αντι-οικολόγος. Εγώ τις αποθηκεύω με ευλάβεια δεσμεύοντας τον άνθρακα που περιέχουν.
Καλά να πάθεις... να πληρώσεις εκεί ρε.... με τα 200 άλογα σου και το τρίθυρο 7ης γενεάς με τα διπλά ψαλίδια πίσω και το μοχλό ταχυτήτων επέκταση του ..... (ξέρεις εσύ τι λέω)
επείδή είσαι κακό παιδί, αμα προλάβεις και σε πάω βόλτα στο γύρο του θανάτου (Πετρου Ραλλη-νέο κτίριο ΤΕΙ-εστιατόριο, λογιστήριο και έξοδο ΘΗΒΩΝ) δε θα σε αφήσω να τον πιάσεις... καθόλου.!!!!!
Τέλη κυκλοφορίας