-
παλιο σύστημα αλλα με αύξηση 10-15%
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
παλιο σύστημα αλλα με αύξηση 10-15%μεγαλη πρόοδος
εδω κι αν σηκώνει να πας δικαστικά...
COYOOOOTTTTT!!!!! που είσαι;
-
Μια ζωή όλα στο πόδι οι ΑΧΡΗΣΤΟΙ
Θέλουν να μας πείσουν πως είναι αυτή μακροχρόνια πολιτική και σωστός σχεδιασμός για τα τέλη κυκλοφορίας;
Και όλους αυτούς τους ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ κομπάρσους που το παίζουν σύμβουλοι και παρατρεχάμενοι υπουργών και παίρνουν καλή ώρα κάτι τέτοιες αποφάσεις, τους πληρώνουμε όλοι μας με χιλιάδες ευρώ...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Μια ζωή όλα στο πόδι οι ΑΧΡΗΣΤΟΙΘέλουν να μας πείσουν πως είναι αυτή μακροχρόνια πολιτική και σωστός σχεδιασμός για τα τέλη κυκλοφορίας;
Και όλους αυτούς τους ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ κομπάρσους που το παίζουν σύμβουλοι και παρατρεχάμενοι υπουργών και παίρνουν καλή ώρα κάτι τέτοιες αποφάσεις, τους πληρώνουμε όλοι μας με χιλιάδες ευρώ...
μετα απο 8 μηνες συσκεψεων και διαβουλευσεων και βγηκε ...αυτο!
οπως ειπα και πριν, τιποτα δε πρεπει να θεωρειται δεδομενο μεχρι και το τελος Δεκεμβρη. Ο λογος ειναι απλος: εαν το ταμειο ειναι ακομη στο μειον απειρο, το πιθανοτερο θα ειναι να προσπαθησουν να τα αρπαξουν παλι απο τα κοροιδα τους ΙΧδες. Οπως φυσικα και να ξανα-βαλουν μια ωραιοτατη εκτακτη εισφορα, ισως απο τα 1800κκ και πανω αυτη τη φορα.
το μονο σιγουρο ειναι οτι ΔΕΝ ενδιαφερονται για να δημιουργησουν ενα σωστο και δικαιο συστημα. Εαν ηθελαν, θα μπορουσαν να το κανουν εδω και 40χρονια. Το αυτοκινητο ειναι παντα μια αγελαδα που την αρμεγουνε οσο περισσοτερο μπορουν. Γιατι να μη το κανουν αλλωστε? Διαμαρτυρηθηκε κανενας?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
...Το αυτοκινητο ειναι παντα μια αγελαδα που την αρμεγουνε οσο περισσοτερο μπορουν. Γιατι να μη το κανουν αλλωστε? Διαμαρτυρηθηκε κανενας?Η αλήθεια είναι ότι διαμαρτυρήθηκαν πολλοί με το να μην ανανεώσουν το σήμα τους και να ανακυκλώσουν ή να βγάλουν από την κυκλοφορία τα αυτοκίνητά τους. Έτσι τελικά οι φραγκοφονιάδες του κράτους δεν έβγαλαν όσα λεφτά ήθελαν. Και μάλιστα ήταν τόσο μεγάλη η χασούρα που αναγκάστηκαν να αλλάξουνε βιολί οι υπεύθυνοι και να συζητάμε για επιστροφή σε πιο μειωμένα τέλη.
Εγώ δε μπορώ να μιλάω και πολύ, από 746 να πάω στα 510 μου αρέσει.... Βέβαια κι αυτά πολλά είναι για κερατιάτικα, αν μπορώ να πάω και σε λιγότερα θα το προσπαθήσω! -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
...Το αυτοκινητο ειναι παντα μια αγελαδα που την αρμεγουνε οσο περισσοτερο μπορουν. Γιατι να μη το κανουν αλλωστε? Διαμαρτυρηθηκε κανενας?
Η αλήθεια είναι ότι διαμαρτυρήθηκαν πολλοί με το να μην ανανεώσουν το σήμα τους και να ανακυκλώσουν ή να βγάλουν από την κυκλοφορία τα αυτοκίνητά τους. Έτσι τελικά οι φραγκοφονιάδες του κράτους δεν έβγαλαν όσα λεφτά ήθελαν. Και μάλιστα ήταν τόσο μεγάλη η χασούρα που αναγκάστηκαν να αλλάξουνε βιολί οι υπεύθυνοι και να συζητάμε για επιστροφή σε πιο μειωμένα τέλη.
Εγώ δε μπορώ να μιλάω και πολύ, από 746 να πάω στα 510 μου αρέσει.... Βέβαια κι αυτά πολλά είναι για κερατιάτικα, αν μπορώ να πάω και σε λιγότερα θα το προσπαθήσω!ok, αλλα μιλαω για οργανωμενη διαμαρτυρια. Το πασοκ εγινε κυβερνηση με 2,5εκ ψηφους. Οι κατοχοι ΙΧ ξεπερνουν τα 5εκ.
προφανως το κρατος δεν εισεπραξε τα λεφτα που περιμενε, αλλα δε νομιζω οτι εχασε κιολας.
-
Διαβασα στο ''ΘΕΜΑ'' οτι επειδη υπαρχει ελλειμα στα εσοδα του κρατους, η Μπιρμπιλο με τον Παπ. σκοπευουν να κανουν καποιες αλλαγες στα πρασινα τελη που ειχαν εξαγγειλει ωστε να εξοικονομησουν 300εκ ευρο παραπανω. Αυτα τα τελη γιατι τα λενε πρασινα? Ας τα ονομαζαν καλυτερα ''ΔΝΤ τελη''
Παντως για καποιο λογο ο Jeffry και η παρεα του πιστευουν οτι τα αυτοκινητα ειναι η κοτα με τα χρυσα αυγα. Δεν τους εχουν ενημερωσει οτι ηδη η αγορα παρουσιαζει πτωση 60%?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
...Το αυτοκινητο ειναι παντα μια αγελαδα που την αρμεγουνε οσο περισσοτερο μπορουν. Γιατι να μη το κανουν αλλωστε? Διαμαρτυρηθηκε κανενας?
Η αλήθεια είναι ότι διαμαρτυρήθηκαν πολλοί με το να μην ανανεώσουν το σήμα τους και να ανακυκλώσουν ή να βγάλουν από την κυκλοφορία τα αυτοκίνητά τους. Έτσι τελικά οι φραγκοφονιάδες του κράτους δεν έβγαλαν όσα λεφτά ήθελαν. Και μάλιστα ήταν τόσο μεγάλη η χασούρα που αναγκάστηκαν να αλλάξουνε βιολί οι υπεύθυνοι και να συζητάμε για επιστροφή σε πιο μειωμένα τέλη.
Εγώ δε μπορώ να μιλάω και πολύ, από 746 να πάω στα 510 μου αρέσει.... Βέβαια κι αυτά πολλά είναι για κερατιάτικα, αν μπορώ να πάω και σε λιγότερα θα το προσπαθήσω!ok, αλλα μιλαω για οργανωμενη διαμαρτυρια. Το πασοκ εγινε κυβερνηση με 2,5εκ ψηφους. Οι κατοχοι ΙΧ ξεπερνουν τα 5εκ.
προφανως το κρατος δεν εισεπραξε τα λεφτα που περιμενε, αλλα δε νομιζω οτι εχασε κιολας.
ξεχνας οτι οι ψηφοι πανε ποσοστιαια στο συνολο ψηφισθεντων
οσοι δε ψηφισαν προβλημα τους
υποχρεωτικο ειναι
να φανε τα σκατα των επιλογων τους.
το προβλημα ειναι οτι τα τρωνε και αλλοι που δε φταινε -
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Παντως για καποιο λογο ο Jeffry και η παρεα του πιστευουν οτι τα αυτοκινητα ειναι η κοτα με τα χρυσα αυγα. Δεν τους εχουν ενημερωσει οτι ηδη η αγορα παρουσιαζει πτωση 60%?Καλά, το ότι το αυτοκίνητο στην Ελλάδα είναι η κότα με τα χρυσά αυγά για το κράτος το διδάσκουν πλέον και στην πρώτη δημοτικού.
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
...Παντως για καποιο λογο ο Jeffry και η παρεα του πιστευουν οτι τα αυτοκινητα ειναι η κοτα με τα χρυσα αυγα. Δεν τους εχουν ενημερωσει οτι ηδη η αγορα παρουσιαζει πτωση 60%?Και τι τους νοιάζει η αγορά.... από αυτούς που έχουν ήδη αυτοκίνητο θα τα πάρουν....
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
παλιο σύστημα αλλα με αύξηση 10-15%
μεγαλη πρόοδος
εδω κι αν σηκώνει να πας δικαστικά...
COYOOOOTTTTT!!!!! που είσαι;
αποφευγω τη λεπτοκαρυα......
Λοιπόν μπορου΄με να αλλάξουμε πινακίδες και να βάλυομε νέες?
Εστι δε θα έχω και νεα άδεια?
Πως γίνεται αυτό
Θα πληρωσω μόνο 148 ευρω! αντί για 513 -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Πως γίνεται αυτό
Θα πληρωσω μόνο 148 ευρω! αντί για 513Η κλασική λαμογιά. Λες να μην το έχουν σκεφτεί;
-
ΝΑΙ
αυτό λέω. ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΚΕΦΤΕΙ
Αμα φέρω κάτι από εξωτερικό τι άδεια θα έχει?
Το έχουν σκεφτεί? -
Θα τα πληρώσεις στους φόρους και στα τέλη εισαγωγής βρε κουτόοο...
Σε αφήνει ποτέ το κράτος ξεκρέμαστο όταν είναι για πληρωμή;
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Πως γίνεται αυτό
Θα πληρωσω μόνο 148 ευρω! αντί για 513Η κλασική λαμογιά. Λες να μην το έχουν σκεφτεί;
Η άδεια μετράει ή οι πινακίδες?
Νομίζω μετράει η ημερομηνία πρώτης ταξινόμησης...σωστά?
-
Εγώ αυτό που διάβαζα είναι για ημερομηνία 1ης άδειας.
Για μεταχειρισμένο εισαγωγής δεν ξέρω τι θα παίζει, αλλά μάλλον ούτε έτσι θα το γλιτώσεις.Μια απορία όμως. Οι κυβερνώντες είναι κλέφτες, λαμόγια, απατεώνες.
Εσύ coyote με αυτό που σκέφτηκες να κάνεις τι θεωρείς τον εαυτό σου; -
Γ@μάτο concept, πάντως, για το ίδιο ακριβώς αμάξι, με τους ίδιους ρύπους, κλπ, να πληρώνει άλλα τέλη ο ένας κι άλλα ο άλλος, ανάλογα με το τι γράφει επάνω η άδεια κυκλοφορίας...
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Για μεταχειρισμένο εισαγωγής δεν ξέρω τι θα παίζει, αλλά μάλλον ούτε έτσι θα το γλιτώσεις.Μια απορία όμως. Οι κυβερνώντες είναι κλέφτες, λαμόγια, απατεώνες.
Εσύ coyote με αυτό που σκέφτηκες να κάνεις τι θεωρείς τον εαυτό σου;Εγω δεν μοιράζω χαρτιά
Προστατευω την περιουσία μου από τις μαλακίες του κράτους.
Είναι ή δεν είναι το ίδιο αυτοκίνητο? και μου ζητάνε 3 φορές παραπάνω -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Εσύ coyote με αυτό που σκέφτηκες να κάνεις τι θεωρείς τον εαυτό σου;Εγω δεν μοιράζω χαρτιά
Είναι ή δεν είναι το ίδιο αυτοκίνητο? και μου ζητάνε 3 φορές παραπάνωη κρατική λογική όμως υπερισχύει: πήρες bmw έχεις λεφτά.
αφού έχεις πλέρωσε και μην μιλάς κ εσύ...σιγά μωρέ...
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Είναι ή δεν είναι το ίδιο αυτοκίνητο? και μου ζητάνε 3 φορές παραπάνωΔεν πιστεύω να θεωρείς οτι θα με πείσεις με αυτή την απάντηση.
Και εγώ θα μπορούσα να προστατεύσω την περουσία μου κλέβοντας, μη πληρώνοντας φόρους, εκβιάζοντας...Αν πραγματικά και νόμιμα ήθελες να προστατεύσεις την περιουσία σου μπορούσες να μην αγοράσεις 2λιτρο, αλλά ένα οικονομικό 1.4.
Διάλεξες όμως 2λιτρο γνωρίζοντας οτι θα πληρώνεις συγκεκριμένο ποσό και τώρα ψάχνεις να εκμεταλλευτείς παραθυράκια γιατι ξαφνικά θυμήθηκες οτι έχεις και μια περουσία να προστατεύσεις.
Τέλη κυκλοφορίας