-
Έχει ακούσει κανένας κάτι για παράταση πληρωμής των τελών μέχρι τέλη Ιανουαρίου?
-
Τελικά αν πληρώσουμε τα μισά... χωρίς το 150 αρι... σηματάκι θα πάρουμε? και από που...
Δε γίνονται αυτα.... Καμία γνώμη -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Τελικά αν πληρώσουμε τα μισά... χωρίς το 150 αρι... σηματάκι θα πάρουμε? και από που...Μακάρι να ήταν τα μισά χωρίς το 150άρι...
Κι εγώ πάντως θα 'θελα να το ξέρω αυτό αν [και πώς] γίνεται (ίσως ένα τηλέφωνο στο http://www.tpd.org.gr
να λύσει κάποιες απορίες ). -
Τελικά ΝΑΙ ΜΟΥ ΗΡΘΑΝ ΟΛΑ από 270€ φέτος 302€ αύξηση ΜΟΝΟ 12 %!!!!!
Τεριος 162
πεζό 94
Τρανσαλπ 46
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!!!!!!!!
Μονο 50€ περιβαντολογικά τέλη .... έλεος μόνο 50€ για το περιβάλλον;;;;;
Δηλαδή για 3 οχήματα πληρώνω 302 € !!!! 252€ για τέλη κυκλοφορίας και ΜΟΝΟ 50€ περιβαντολογικά τέλη!!!!! Προτιμώ να πληρώνω 252€ περιβαντολογικά και 50€ για τέλη κυκλοφορίας!!!! -
Eίπαμε επιταγή εις διαταγήν Μπιρμπίλως
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Ας πούμε ότι κρίθηκαν (και κρίνονται) αντισυνταγματικές οι νομοθεσίες περί 'έκτακτης εισφοράς'.
Η ερώτηση ενός εκατομμυρίου είναι η εξής: τι γίνεται με αυτούς που έχουν ήδη πληρώσει?! Θα τα πάρουν πίσω? Δε νομίζω... ...άρα πρακτικά τι έχει γίνει? Το σύστημα 'ανταμείβει' αυτούς που άργησαν να πληρώσουν και τους έντιμους τους 'τρώει' τα λεφτά καθώς έχουν ήδη πληρώσει.
Κανονικά θα πρέπει να επιστραφούν τα χρήματα που κρίθηκαν ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ...και ίδιο πρέπει να γίνει στη περίπτωση που κριθούν και τα αυτοκινήτου υψηλού (γελάω όποτε το γράφω αυτό) κυβισμού.
Απ΄ ότι αναφέρθηκε (νομίζω από τον sv2) σε άλλο thread μπορεί να κατατεθεί προσφυγή εντός τριετίας σύμφωνα με τα λεγόμενα δικηγόρου που μιλούσε στην TV χθες. Άρα κι αυτοί που έχουν ήδη πληρώσει μπορούν να τα πάρουν πίσω (το 'πότε' είναι άλλη ιστορία).
Κατά τ' άλλα συμφωνώ με την τοποθέτηση του komis1 πιο πάνω. Δεν είναι δυνατόν υπουργοί και 'ειδικοί συνεργάτες' τους να μην ξέρουν (?) αν είναι αντισυνταγματικό ή όχι αυτό που μας 'φοράνε', να πληρώνει ένα σωρό κόσμος, κι αυτοί... δεν τρέχει τίποτα.
Αν σκεφθεις μαλιστα οτι πριν παει ενας νομος στη βουλη περναει απο νομικο συμβουλειο που αποφαινεται αν ειναι αντισυνταγματικος τοτε καταλαβαινει καποιος οτι και αυτοι που εισηγηθηκαν οτι ο νομος ειναι ΟΚ φερουν ευθυνη.... μαζυ με τους εμπνευστες....!!!! Βολευτες.......- Κυβερνηση...
. Ο Παπακωνσταντινου εχθες το βραδυ ειπε οτι ειναι αναγκαζμενοι να το πανε και σε επομενο βαθμο το δικαστηριο, και θα δουν τι θα γινει... (αν θα πιανει ολους οσους πληρωσαν η αν θα παρουν τα λεφτα πισω οσοι εκαναν την αγωγη.... ειναι προς συζητηση.....)Nikos120i απ'ότι είπε το ΜΕΓΚΑ χτες, μόνο όσοι κατέθεσαν προσφυγή θα πάρουν τα λεφτά τους πίσω (για τους άλλους χρειάζεται νομοθετική ρύθμιση που θα γίνει του αγίου ανήμερα, δηλαδή και πάλι μαλάκες θα βγουν όσοι φρόντισαν να είναι σύννομοι).
Nidosan και 224.v, τους πολιτικούς δεν τους πιάνουμε (ασυλία) αλλά σίγουρα τους υπόλοιπους συμβουλάτορες μπορούσε κάποιος να τους χώσει μέσα... αν είναι μάγκες το ΙΝΚΑ με τις αγωγές του για τα τέλη, ας καλέσει μάρτυρες και τους ΓΓ των υπουργείων μεταφορών, οικονομίας, περιβάλλοντος ή ότι άλλο λέγονται τώρα και ας στραφεί και εναντίον τους εισαγγελέας με τις μαλακίες που θα ακούσουμε στο δικαστήριο.
Στο φίλο Costaslio και στα άλλα παιδιά θα βάλω ένα SUDOKU να δούμε τι ψάρια πιάνετε (σβήστε όποια απάντηση θέλετε):
**1. Αν δίναμε όλοι οι 'κυβικούχοι' 100 ευρώ να αγοράσουμε δεντράκια να τα φυτέψουμε σε κανα καμμένο μέρος (μόνοι μας), αυτό θα λεγόταν δράση για το περιβάλλον; **
ΝΑΙ ΟΧΙ
**2. Αν δίναμε 100 ευρώ έτσι για τα χριστούγεννα σε μια οικογένεια που τα έχει ανάγκη ή σε κανα γέρο να πληρώσει τη θερμανσή του, αυτό θα λεγόταν κοινωνική πολιτική; **
ΝΑΙ ΟΧΙ
**3. Αν δίναμε 100 ευρώ γενικά κι αόριστα στο μπουρδέλο-κράτος που λέγεται Ελλάδα, αυτό δε θα λεγόταν απλά μαλακία; **
ΝΑΙ ΝΑΙΌποιος θέλει να δώσει, υπάρχει το χαμόγελο του παιδιού, η WWF, η Greenpeace, τα τοπικά σας ορφανοτροφεία, γηροκομεία, γιατροί χωρίς σύνορα, τόσοι οργανισμοί που εργάζονται και προσφέρουν, να πάτε κ εσείς αν δεν έχετε λεφτά να δώσετε εθελοντικά την εργασία σας 2 μέρες το μήνα. Στους αχόρταγους, τους ληστές, ΟΥΤΕ ΦΡΑΓΚΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. Γιατί στην τελική, δεν κατάλαβα, μονοπώλιο είναι η προστασία του περιβάλλοντος από το κράτος; Γιατί να μην πάμε ο καθένας να τα δώσουμε εκεί που πιστεύουμε ότι θα πιάσει τόπο;
-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Έχει ακούσει κανένας κάτι για παράταση πληρωμής των τελών μέχρι τέλη Ιανουαρίου?k σε μενα δεν εχουν ερθει
γνωριζει κανεις τιποτα για παραταση?
πρεπει να παω στη δου που ανηκω?
-
Ο χρήστης ninja kabamaru έγραψε:
γνωριζει κανεις τιποτα για παραταση?
H συνήθης πρακτική των τελευταίων ετών μάλλον θα ακολουθηθεί και αυτή τη φορά.
πρεπει να παω στη δου που ανηκω?
Εφόσον δεν σου ήρθαν ναι.
-
παιδια, γνωρίζετε με τα αποσυρμένα οχήματα, σε όσους έχουν ερθει τα τέλη, αν θα πρεπει να προβουν σε καποια κίνηση στη ΔΟΥ, ή οχι?
διότι απο μια ΔΟΥ ενας γνωστός μου ενημερώθηκε πως το συστημα ανανεώνεται μια φορα το εξάμηνο και γιαυτό όσοι απέσυραν τους ήρθαν τα τελη, αλλα δε χρειάζεται να κάνει τπτ, μιας και όταν θα ξανανεωθει το συστημα θα τακτοποιηθει το ζητημα.
ωστοσο όταν πήγα εγω στο μηχανολογικο (Θεσ/νικη) μετα την καταθεση των εγγράφων μου δώσαν και ένα χαρτί (Βεβαίωση καταχωρησης αιτήματος) που είναι και καλα για αν έρθουν τα τέλη...τελικά να πάω στην ΔΟΥ να στηθώ? ή οχι?
-
Ο χρήστης FoXfOxFoX έγραψε:
παιδια, γνωρίζετε με τα αποσυρμένα οχήματα, σε όσους έχουν ερθει τα τέλη, αν θα πρεπει να προβουν σε καποια κίνηση στη ΔΟΥ, ή οχι?διότι απο μια ΔΟΥ ενας γνωστός μου ενημερώθηκε πως το συστημα ανανεώνεται μια φορα το εξάμηνο και γιαυτό όσοι απέσυραν τους ήρθαν τα τελη, αλλα δε χρειάζεται να κάνει τπτ, μιας και όταν θα ξανανεωθει το συστημα θα τακτοποιηθει το ζητημα.
ωστοσο όταν πήγα εγω στο μηχανολογικο (Θεσ/νικη) μετα την καταθεση των εγγράφων μου δώσαν και ένα χαρτί (Βεβαίωση καταχωρησης αιτήματος) που είναι και καλα για αν έρθουν τα τέλη...τελικά να πάω στην ΔΟΥ να στηθώ? ή οχι?
Αφου δεν εχεις αμαξι τι τελη να πληρωσεις;
-
Οχι για να πληρώσω, αλλα για να σιγουρευτω οτι δε θα μου ερθουν με καποιο τροπο, κάποια στιγμή οταν θα ειναι αργα...
-
Σημερα κατεθεσα τις πινακιδες απο ενα 2λιτρο volvo του 74 .... περισυ ειχαν παρει 440 ευρω φετος θελαν 870 νομιζω ........τωρα θα παρουν το λουλουδι μου μπιρμπιλι μεινε ησυχη εγω δεν μολυνω πια . και απο δω και περα οπου μπορω να τους τρωω αυτους τους απατεωνες θα τους ξεσκισω μεχρι δεκαρας
-
Ο χρήστης orpheus έγραψε:
Σημερα κατεθεσα τις πινακιδες απο ενα 2λιτρο volvo του 74 .... περισυ ειχαν παρει 440 ευρω φετος θελαν 870 νομιζω ........τωρα θα παρουν το λουλουδι μου μπιρμπιλι μεινε ησυχη εγω δεν μολυνω πια . και απο δω και περα οπου μπορω να τους τρωω αυτους τους απατεωνες θα τους ξεσκισω μεχρι δεκαραςΓια σενα οι πινακιδες ιστορικου... ειναι η λυση....μαλλον για να το κινεις ποτε ποτε..
-
Ο χρήστης orpheus έγραψε:
Σημερα κατεθεσα τις πινακιδες απο ενα 2λιτρο volvo του 74 .... περισυ ειχαν παρει 440 ευρω φετος θελαν 870 νομιζω ........τωρα θα παρουν το λουλουδι μου μπιρμπιλι μεινε ησυχη εγω δεν μολυνω πια . και απο δω και περα οπου μπορω να τους τρωω αυτους τους απατεωνες θα τους ξεσκισω μεχρι δεκαραςτι τό θελες το ρημάδι τόσα χρόνια;;;;;; εικόνισμα κάνε την μπιρμπίλη που σε έσωσε!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης FoXfOxFoX έγραψε:
Οχι για να πληρώσω, αλλα για να σιγουρευτω οτι δε θα μου ερθουν με καποιο τροπο, κάποια στιγμή οταν θα ειναι αργα...Οχι δεν χρειάζεται , απλά κράτα καλά την αποδειξή παράδοσης του οχήματος προς απόσυρση και όταν και αν σου έρθει καμμιά ειδοποιηση για οφειλουντα τέλη τους το δειχνεις και καθάρισες. Τώρα και να πάς και να τους το πεις ακόμα και να σε εχουν περασμένο στο σύστημα δεν μπορείς να κάνεις κάτι.
-
http://www.protinews.gr/index.php?optio ... 55&Itemid=
Συνεχίζουμε ακάθεκτοι! Άντε, να τις χιλιάσουμε Μπιρμπίλω . -
Με το δικο μου παλιο, PONY του 78 ειναι, περσι πληρωσα 93 ευρω και φετος 60
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Σημερα κατεθεσα τις πινακιδες απο ενα 2λιτρο volvo του 74 .... περισυ ειχαν παρει 440 ευρω φετος θελαν 870 νομιζω ........τωρα θα παρουν το λουλουδι μου μπιρμπιλι μεινε ησυχη εγω δεν μολυνω πια . και απο δω και περα οπου μπορω να τους τρωω αυτους τους απατεωνες θα τους ξεσκισω μεχρι δεκαρας
τι τό θελες το ρημάδι τόσα χρόνια;;;;;; εικόνισμα κάνε την μπιρμπίλη που σε έσωσε!!!!!!!!!!!!!!!!!!
καλα που μου το πες αρχοντα, μου ανοιξες τα ματια....
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
τι τό θελες το ρημάδι τόσα χρόνια;;;;;; εικόνισμα κάνε την μπιρμπίλη που σε έσωσε!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Koτέτσι και γ@μηστρώνα ρε μάστορα, εσένα τι σε πειράζει;
-
ε μα
Τέλη κυκλοφορίας