-
-
Ο χρήστης mjr έγραψε:
http://www.protinews.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=9955&Itemid=
Συνεχίζουμε ακάθεκτοι! Άντε, να τις χιλιάσουμε Μπιρμπίλω .Αν είναι τόσο 'οικολόγα' όσο φαίνεται θα χαίρεται που καταφερε να κάνει απόσυρση χωρίς επιπλέον οικονομικό κρατικό κίνητρο. Δεν ξέρω όμως πόσο χαρούμενο θα είναι το αδελφό υπουργείο οικονομικών που άλλα πράγματα το καίνε και όχι τα καυσαερια.
Λογικά πάντως που το βλέπω ... λεφτά για κίνητρα απόσυρσης δεν είχαν οπότε εκεί που τα κρατικά ταμεία θα έδιναν 1500 έως 2500€, χάνουν λιγότερα απο την παραδοση των πινακίδων!
Στη λήξη των τελών (31/12) ας ανακοινώσουν και πόσα 'αποσύρθηκαν' για να έχουμε και μια πιο ξεκάθαση εικόνα. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Συνεχίζουμε ακάθεκτοι! Άντε, να τις χιλιάσουμε Μπιρμπίλω .Αν είναι τόσο 'οικολόγα' όσο φαίνεται θα χαίρεται που καταφερε να κάνει απόσυρση χωρίς επιπλέον οικονομικό κρατικό κίνητρο. Δεν ξέρω όμως πόσο χαρούμενο θα είναι το αδελφό υπουργείο οικονομικών που άλλα πράγματα το καίνε και όχι τα καυσαερια.
Λογικά πάντως που το βλέπω ... λεφτά για κίνητρα απόσυρσης δεν είχαν οπότε εκεί που τα κρατικά ταμεία θα έδιναν 1500 έως 2500€, χάνουν λιγότερα απο την παραδοση των πινακίδων!
Στη λήξη των τελών (31/12) ας ανακοινώσουν και πόσα 'αποσύρθηκαν' για να έχουμε και μια πιο ξεκάθαση εικόνα.Πιστευω οτι οι πιο πολλοι που καταθεσαμε πινακιδες εχουμε και αλλο αυτοκινητο... ετσι απλως στις μετακινησεις μας δεν θα εχουμε πολλες επιλογες.... απο οικολογικη λοιπον αποψη μικρο το κερδος αφου τα χλμ θα τα κανουμε..... ουτως η αλλως.... μια μικρη διαφορα στα καυσαερια ισως..... προσωπικα κρινοντας αυτο που ακινητοποιησα εκανε 500+ χλμ το χρονο αφου εγω ειμαι εξωτερικο και οταν ειμαι Ελλαδα χρησιμοποιω ΜΜΜ σε μεγαλο βαθμο,η οικογενεια εχει ο καθενας αλλο για την δουλεια του... αρα το κρατος εχασε 450 ευρω....
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Koτέτσι και γ@μηστρώνα ρε μάστορα, εσένα τι σε πειράζει;
Εμένα;;;; καθόλου!!!!!!!! Πληρώστε!!!!!!!!!!!
-
Έλα τώρα που δε σε νοιάζει ζηλιαρούλη μου εσύ
Εγώ περιμένω να δω να μπαίνουν υπέρογκα τέλη στα μικρά SUV έως 1,6 λίτρα. Γιατί; Γιατί έτσι μου αρέσει.
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Koτέτσι και γ@μηστρώνα ρε μάστορα, εσένα τι σε πειράζει;
Εμένα;;;; καθόλου!!!!!!!! Πληρώστε!!!!!!!!!!!
Κοτέτσι και γαμηστρώνας παίζει και χωρίς πινακίδες οπότε....
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έλα τώρα που δε σε νοιάζει ζηλιαρούλη μου εσύΕγώ περιμένω να δω να μπαίνουν υπέρογκα τέλη στα μικρά SUV έως 1,6 λίτρα. Γιατί; Γιατί έτσι μου αρέσει.
+1
Και στις βαρκούλες και στις βαρκούλες... -
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Στη λήξη των τελών (31/12) ας ανακοινώσουν και πόσα 'αποσύρθηκαν' για να έχουμε και μια πιο ξεκάθαση εικόνα.Πιστευω οτι οι πιο πολλοι που καταθεσαμε πινακιδες εχουμε και αλλο αυτοκινητο... ετσι απλως στις μετακινησεις μας δεν θα εχουμε πολλες επιλογες.... απο οικολογικη λοιπον αποψη μικρο το κερδος αφου τα χλμ θα τα κανουμε..... ουτως η αλλως.... μια μικρη διαφορα στα καυσαερια ισως..... προσωπικα κρινοντας αυτο που ακινητοποιησα εκανε 500+ χλμ το χρονο αφου εγω ειμαι εξωτερικο και οταν ειμαι Ελλαδα χρησιμοποιω ΜΜΜ σε μεγαλο βαθμο,η οικογενεια εχει ο καθενας αλλο για την δουλεια του... αρα το κρατος εχασε 450 ευρω....
Το μεγαλο κερδος του κρατους ηταν οταν σταματησε την αποσυρση και ετσι σταματησε να αγοραζει αυτοκινητα-κοτέτσια που εκαναν 10 χλμ το χρονο και δεν ειχαν καμια επιβαρυνση στην ατμοσφαιρα.
Και με τα ακριβα τελη δικαιωνεται αφου αυτοι που θα καταθεσουν πινακιδες ειναι λιγοι και αφορουν κυριοτερα περιπτωσεις-κοτέτσια παλι.
Κοινως μας τα πηρανε κανονικά και συνεχίζουν ακαθεκτοι,τωρα σκεφτονται να ακριβυνουν και τον φορο στην βενζίνη
-
Δε φαίνεται να παίρνει παράταση:
Aπό τράπεζες και ΕΛΤΑ
Έως την 31η Δεκεμβρίου η προμήθεια του σήματος για τα τέλη κυκλοφορίαςΈως την 31η Δεκεμβρίου 2009 θα πρέπει οι κάτοχοι των ΙΧ αυτοκινήτων και των μοτοσικλετών να προμηθευθούν από τις τράπεζες, το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και τα ΕΛΤΑ το ειδικό σήμα για τα τέλη κυκλοφορίας για το 2010.
Μετά από αυτή την προθεσμία, τα σήματα θα διατίθενται αποκλειστικά από τις Εφορίες. Παράλληλα, τα σήματα θα διατίθενται από τις Εφορίες σε όλες τις περιπτώσεις που δεν λαμβάνεται ειδοποιητήριο από τον κάτοχο του οχήματος ή το έχει απωλέσει ή λαμβάνει ειδοποιητήριο αλλά είναι λανθασμένος ο αριθμός κυκλοφορίας ή τα οφειλόμενα τέλη κυκλοφορίας ή αναγράφεται λανθασμένος ΑΦΜ ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο.
Επίσης, από τις Εφορίες θα διατίθεται το σήμα όταν η αγορά ΙΧ έγινε μετά την 1η Οκτωβρίου 2009 και δεν είναι τεχνικά δυνατό να αποσταλεί ειδοποιητήριο στον νέο κάτοχο.
Οι τράπεζες από τις οποιές διατίθενται τα σήματα είναι: Εθνική, Αlpha, Πειραιώς, Αγροτική, Εμπορική, Eurobank, Citibank, Marfin, Κύπρου, Γενική, Millenium, Attica, Aspis, Probank, Proton, FBB, Ελληνική, Πανελλήνια, Παγκρήτια και οι Συνεταιριστικές Αχαΐας, Δράμας, Δυτικής Μακεδονίας, Δωδεκανήσου, Έβρου, Εύβοιας, Ηπείρου, Καρδίτσας, Πελοποννήσου, Λαμίας, Λέσβου-Λήμνου, Πιερίας, Σερρών και Χανίων.
- Με διευκρινιστική του ανακοίνωση το υπουργείο Οικονομικών επισημαίνει ότι «για τη διάθεση των ειδικών σημάτων τελών κυκλοφορίας έτους 2010, ως ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας των αυτοκινήτων οχημάτων, είναι το έτος πρώτης κυκλοφορίας του οχήματος στην Ελλάδα, το οποίο αναγράφεται στην άδεια κυκλοφορίας του οχήματος, ανεξαρτήτως τυχόν άλλης προγενέστερης χρονικής αναφοράς επάνω στην άδεια.»
Newsroom ΔΟΛ
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244
Εν τω μεταξύ γράφουν:
Επίσης, από τις Εφορίες θα διατίθεται το σήμα όταν η αγορά ΙΧ έγινε μετά την 1η Οκτωβρίου 2009 και δεν είναι τεχνικά δυνατό να αποσταλεί ειδοποιητήριο στον νέο κάτοχο.
...και μένα που το πήρα 29/10 μου ήρθε κανονικά
-
Πήγα σήμερα και πήρα το σήμα.
50 ευρώ παραπάνω. Και κερατάς και δαρμένος. Αν τα αμάξια μας μολύνουν τότε να καταργήσουν τα ΚΤΕΟ ή απλά να μη μας τα περνάνε. -
Ρε να μη μπορώ να βάζω φωτό να σας βάλω 2-3 !!!!!!!!!!!!!!!!!!
σε ποιόν να τις στείλω να τις δημοσιεύσει;;;
-
Λίγα είναι δεν αρκούν
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Ρε να μη μπορώ να βάζω φωτό να σας βάλω 2-3 !!!!!!!!!!!!!!!!!!σε ποιόν να τις στείλω να τις δημοσιεύσει;;;
έβαλα το καινούριο μου αμάξι στο αβαντάρ μου διότι είναι δύσκολο να ανεβάζω φωτό!!!
αν συνεχιστούν αυτά τα τέλη και του χρόνου θα ξεπέσω στην Χ5 ή και στην Χ3!!!!! -
ΧΑ!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
ΧΑ!Λόγω ημερών λέμε ΧΟ! *3 και όχι ΧΑ!
-
Το ΧΟ βγαίνει όμως σε ειρωνική έκδοση όπως το ΧΑ! σκέτο;
-
Μαυρο τζιπ ε;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μαυρο τζιπ ε;
όχι όμως τσερόκι......
ωπ πως έβαλες φωτό;;; MOD είσαι:;;;;;;;!!!!!!!!
-
Με το παρδόν ρε φίλε. Τί πίνεις?
-
Ακουω και στο 'Θεος'!!!!
Τέλη κυκλοφορίας