-
Για αυτοκίνητα μιλάμε όχι για μηχανές , ούτε για σκάφη ούτε για αεροπλάνα!!!!
Εντάξει για το type-r αλλά βασικά τα δίλιτρα και πάνω από 2000 είναι θηρία-φορτηγά , ξέρω γω ας εξαιρεθούν τα κόμπακτ δίλιτρα!!!! -
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Μη κολάτε μόνο τις εκπομπές ρύπων , ίδια επιβάρυνση έχει ένα 1000άρι με ένα δίλιτρο;;;
Το δίλιτρο θέλει 3 θέσεις πάρκιν, εμποδίζει την κυκλοφορία, καταστρέφει δρόμους και πεζοδρόμια, σε μικροτρακαρίσματα ειδικά με μηχανάκια θερίζει, καταναλώνει τρελλή βενζίνη, βλέπεις (εμείς οι μοτοσικλετιστές ιδιαίτερα) τον χάρο να έρχεται κατα πάνω σου!!!!! Κράτος κόψε τα δίλιτρα , σκίστους.........................................Ε, βρε φιλε εχεις ξεφυγει πια
δηλαδη αν σε χτυπησει 1400αρι με το μηχανακι ο προφυλακτηρας του θα ειναι πιο μαλακος αοι του (κακου) 2λιτρου;
πχ το τεριος που ειναι και ψηλο και τα μισα φορανε και 'μπουλ μπαρ' μπροστα θα σε 'χαϊδέψει';
η το διλιτρο Rav, Kuga Xtrail kai δεν ξερω ποιο αλλο εχει μεγαλυτερο μηκος απο Αstra, Mondeo Vectra κλπ (τυχαια παραδειγματα).
αλλα ας παμε και σε μεγαλυτερα: ποσο μηκος εχει το cherokee; εχει ομως 3700 κυβικα.Καπου ξεφυγες και θετεις 2λιτρο = (τυπου)Τζιπ
ενταξει υπαρχουν και μικρα αυτοκινητα με 2000 κυβικα, ή εστω αυτοκινητα που με το ιδιο αμαξωμα κυκλοφορουν και σε 1400, 1600 ή 1800 -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Πιο τυράκι...δε πηραμε 3000 κυβικά (αυτό σκεφτόμουνα)
ήμουν μεταξύ Α4 και BMW
Το ίδιο αμάξι θα ίδια λεφτα....
Ειμαστε σοβαρό κράτος
Αλλά ξέρεις ποιο φταίει
Η ίδια η BMW ΑΕ (μεγάλοι ηλιθιοι) που δεν εχει πάρει χαμπάρι ότι θα την κλείσουν..... με αυτά που της κάνουν.Ναι ρε coyote, είναι βαλτοί απο τo Ingolstadt και θέλουν να χτυπήσουν την φτωχή πλην τίμια εταιρεία με τον έλικα.Και μάλιστα πιάνει το κόλπο γιατί κατάφεραν και αποσύρθηκαν και απο τη F1 οι τελευταίοι ...
Είπαμε και παραπάνω ρε παιδιά ότι η αξιολόγηση των κυβικών έχει να κάνει με την αξιολόγηση για φοροδοτική ικανότητα και όχι ως ποινή για ρύπανση. Και είπαμε επίσης ότι μονομερώς **δεν **είναι αντιπροσωπευτική. Αλλά άλλο αυτό και άλλο να τα μπουρδουκλώνουμε όλα, ανάλογα με τι αυτοκίνητο κυκλοφοράει ο καθένας.
Για να το πω και αλλιως. Το κράτος προφανώς έχει μια ανάγκη για έσοδα και απο κάπου θα τα πάρουν. Αυτό το καταλαβαίνει ο καθένας που διαβάζει πεντε αράδες στις εφημερίδες.
Εσύ coyote (και όλοι όσοι αντιδράτε κατ'αυτον τον τρόπο) θεωρείτε ότι μεγαλύτερη ευκολία απόδοσης εισφοράς έχει αυτός που κυκλοφοράει με τη BMW την περσινη ή αυτός με το Jimny του 2000 ξερω γω?ΥΓ:Ενημερωτικά αυτή η επίθεση στη γυναίκα για το αυτοκίνητο της ξεκίνησε απο κάτι φυλλάδες μεγαλοσυγκροτημάτων (έχει γραφτεί και στο φόρουμ) και στα δικα μου μάτια την καθιστά πιο συμπαθή αυτόματα.
-
Μη κολάτε μόνο τις εκπομπές ρύπων , ίδια επιβάρυνση έχει ένα 1000άρι με ένα δίλιτρο;;;
Το δίλιτρο θέλει 3 θέσεις πάρκιν, εμποδίζει την κυκλοφορία, καταστρέφει δρόμους και πεζοδρόμια, σε μικροτρακαρίσματα ειδικά με μηχανάκια θερίζει, καταναλώνει τρελλή βενζίνη, βλέπεις (εμείς οι μοτοσικλετιστές ιδιαίτερα) τον χάρο να έρχεται κατα πάνω σου!!!!! Κράτος κόψε τα δίλιτρα , σκίστους.........................................Ποια 2λιτρα?
Αυτά...
ή αυτά?...
Το παρακάτω, που είναι 1600άρι, είναι ΟΚ για εσένα, σε σχέση με το πρώτο?
Αν αύριο πουν 'εντάξει, μαλ@κία κάναμε, θα το πάμε με τους ίππους και θα τσακίσουμε όποιον έχει πάνω από 150' κι εσύ έχεις πάρει 1800 τούρμπο 200 άλογα για να κουβαλάς την οικογένεια, αφού τα 1800 είναι 'λογικά κυβικά', τι θα πεις? Είμαι μ@λάκας? Διότι κι αυτοί που πήραν 2λιτρο μεταξυ 2004-2008 το πήραν έχοντας υπόψην ότι θα πληρώνουν 300κάτι ευρώ τέλη κι όχι 600, κι ότι πλέον τα 2λιτρα θεωρούνται νορμάλ κυβικά ακόμα και στην Ελλάδα (αφού έπαψε να ισχύει και το τεκμήριο).
Ειλικρινά, το κόλλημα που έχουν φάει μερικοί με τα 'κυβικά' δεν το καταλαβαίνω. Δε μπορούν να σκεφτούν πιο πέρα με το μυαλό που διαθέτουν?
-
......ας εξαιρεθούν τα κόμπακτ δίλιτρα!!!!Αφού είπα ας εξαιρεθούν τα κόμπακτ δίλιτρα!!!!
Βασικά γιατί να πληρώνουμε και τέλη;;; Τόσους φόρους δεν πληρώνουμε;;
Αλλά όλοι εσείς οι με αντίθετες απόψεις περί δίλιτρου έχετε δίλιτρο;;;; -
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Ειλικρινά, το κόλλημα που έχουν φάει μερικοί με τα 'κυβικά' δεν το καταλαβαίνω. Δε μπορούν να σκεφτούν πιο πέρα με το μυαλό που διαθέτουν?
Oχι δεν μπορουν. Ο συγκεκριμενος το εχει αποδειξει πολλές φορες αλωστε.
Οταν το επιασε το τελος παλαιοτητας ομως , μια χαρα τον ετσουξε -
......ας εξαιρεθούν τα κόμπακτ δίλιτρα!!!!
Αφού είπα ας εξαιρεθούν τα κόμπακτ δίλιτρα!!!!
Αλλά όλοι εσείς οι με αντίθετες απόψεις περί δίλιτρου έχετε δίλιτρο;;;;Οχι , αλλα δεν ειμαστε κομπλεξικοι ...
-
......ας εξαιρεθούν τα κόμπακτ δίλιτρα!!!!
Αφού είπα ας εξαιρεθούν τα κόμπακτ δίλιτρα!!!!
Αλλά όλοι εσείς οι με αντίθετες απόψεις περί δίλιτρου έχετε δίλιτρο;;;;'Να εξαιρεθούν τα κόμπακτ δίλιτρα' λες... Ωραία, με την ίδια λογική να εξαιρεθούν δηλαδή και τα 'μη-κόμπακτ' 1600άρια και 1800άρια από τα χαμηλά τέλη.... Σωστά?!
Προσωπικά θεωρώ -και το έχω γράψει πολλές φορές- ότι τα 'κυβικά' είναι ένας ΗΛΙΘΙΟΣ παράγοντας διαχωρισμού των αυτ/των. Εσύ προτιμάς να βασιστείς στα κυβικά, και να βάλεις αστερίσκους στα 'κόμπακτ' (τα οποία θα πρέπει πρώτα να ορίσεις ποια είναι)... Δηλαδή τα 'μη-κόμπακτ' δε σε ενοχλούν, αρκεί να έχουν το πολύ 1800άρι τούρμπο μοτέρ, κι ας είναι και 5 μέτρα με 200+ άλογα και 200++ gCO2/Km? Τα πανάκριβα 1800άρια Μερσεντές δε σε ενοχλούν? Γιατί, επειδή είναι 'ταπεινά' (...) 1800? Όταν βλέπεις ένα αμάξι, τι βλέπεις? Κινητήρα και 'κυβικά'?!..
-
**Το δίλιτρο θέλει 3 θέσεις πάρκιν, εμποδίζει την κυκλοφορία, καταστρέφει δρόμους και πεζοδρόμια, σε μικροτρακαρίσματα ειδικά με μηχανάκια θερίζει, **καταναλώνει τρελλή βενζίνη, βλέπεις (εμείς οι μοτοσικλετιστές ιδιαίτερα) τον χάρο να έρχεται κατα πάνω σου!!!!! Κράτος κόψε τα δίλιτρα , σκίστους.........................................Εντάξει για το type-r αλλά βασικά τα δίλιτρα και πάνω από 2000 είναι θηρία-φορτηγά , ξέρω γω ας εξαιρεθούν τα κόμπακτ δίλιτρα!!!!
Για πεσμου σε τι διαφερει (εκτος της καταναλωσης) σε ολα τα παραπανω που αναφερεις μια Ε92 Μ3 V8 απο την Ε92 316 coupe.
Αν εγω χρησιμοποιω την Μ3 και Σ/Κ για την βολτα μου ή καμια ωραια επαρχιακη διαδρομη κανοντας 10000χλμ ετησιος και εσυ την 316 σου καθε μερα και Σ/Κ κανοντας 30000χλμ στο τελος του χρονου ποιο και ποιος απο τους δυο μας θα εχει επιβαρυνει περισοτερο την ατμοσφαιρα .? -
Ο χρήστης delsol.vti έγραψε:
Οταν το επιασε το τελος παλαιοτητας ομως , μια χαρα τον ετσουξεΚαι να ήξερες τι καλό παιδί είμαι αν με γνώριζες από κοντά!!!
Στα γραφόμενά μου φαίνομαι λίγο σκληρός και απόλυτος!!!!
Είναι ίσως διότι βλέπω πως την ΄΄κάνουνε΄΄ οι εύποροι στην κανονική ζωή και γλυτώνουν χρήματα δηλώνοντας πολύ λιγότερα από ότι βγάζουν και πως ότι κάποιοι πρέπει να πληρώσουν στο κράτος αν απαλλάξουμε έστω και εδώ στο φόρουμ τους δίλιτρους ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ , οπότε ας πληρώσουμε εμείς αφού έτσι θέλετε , γιατί να σας χαλάσω το χατίρι , μπας και με αγαπήσετε!!!!!
Οπότε απαλλαγή από τα τέλη πάνω από 1920 κυβικά διότι τα αμάξια είναι ασφαλή και καλά,
κάτω από 1400 κυβικά 1000 ευρώ τέλη διότι τα αμάξια αυτά δεν είναι αμάξια και από 1400 έως 1920 κυβικά 100 ευρώ!!!!
Το εννοώ, άλλαξα , με πείσατε , τελικά είχατε δίκιο!!!!! -
Στις 24/7 είχα γράψει:
Ο χρήστης 106S16 έγραψε:
Κατά τη ταπεινή γνώμη μου, το ύψος των τελών κυκλοφορίας καθώς και των νέων τεκμηρίων πρέπει να καθορίζει:- η εργοστασιακή αξία προ φόρων σε ποσοστό περίπου 50%.
2.συνδιασμός κυβικών και ιπποδύναμης σε ποσοστό περίπου 25% - οι ρύποι είτε σε κατηγορίες ΕΥΡΟ είτε σε κατηγορίες CO2 σε ποσοστό περίπου 25%.
4.να υπάρχει αύξηση τέλων λόγο παλαιότητος σε σχέση με το 3* αλλά ταυτόχρονη μείωση στο τεκμήριο.
5.να λαμβάνεται υπόψη και ο όγκός του οχήματος ΜΧΠΧΥ με επιπρόσθετο τέλος π.χ για ΕΙΧ 4.80Χ1.80Χ1.80.
Απολύτος δίκαιο σύστημα δεν υπάρχει, έτσι δεν είναι και η ζωή μας.
Για την Ιστορία είμαι από τους ευνοημένους (RX8 mont.08, corsa 1.0 09 134CO2)
1.Τα τέλη κυκλοφορίας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΕΛΗ ΡΥΠΩΝ.
2.Προφανώς το 90% όσων από εσας έχετε αυτοκίνητα χαμηλών εκπεμπόμενου CO2 δεν επιλέξατε το αυτοκινητό σας μόνο από αυτό το κριτίριο (πολλοί δεν το έλαβαν και καθόλου υπόψιν), οπότε πρέπει να συνυπολογίζονται και τα παραπάνω.
3.Δεκτόν να μπει στις ισχύουσες τιμές των τελων του 2009 ένα πρόσθετο τέλος που αφορά τους ρύπους
4.Αν είμαστε σοβαρό κράτος ό οποιοσδήποτε νόμος δεν πρέπει να έχει αναδρομική ισχύς, πχ. η όποια μέθοδος τελικά επιλεγεί πρέπει να ισχύει μετά το 2010, ίσως και από το 2012 που είναι και το σωστότερο για να μην υπάρχει ο αιφνιδιασμός του κάθε πολίτη αυτού του μπουρ____υ ώστε να μπορεί να οργανώσει έστω στοιχειοδώς την ζωή του. - η εργοστασιακή αξία προ φόρων σε ποσοστό περίπου 50%.
-
Οταν το επιασε το τελος παλαιοτητας ομως , μια χαρα τον ετσουξεΚαι να ήξερες τι καλό παιδί είμαι αν με γνώριζες από κοντά!!!
Στα γραφόμενά μου φαίνομαι λίγο σκληρός και απόλυτος!!!!
Το εννοώ, άλλαξα , με πείσατε , τελικά είχατε δίκιο!!!!!Καλό και παρεξηγημενο μου παιδι , κανε μου την χαρη να μου απαντησεις σε αυτο που σε ρωτησα πριν ? Στο κανω quote να μην σε κουρασω και το ψαχνεις .
Για πεσμου σε τι διαφερει (εκτος της καταναλωσης) σε ολα τα παραπανω που αναφερεις μια Ε92 Μ3 V8 απο την Ε92 316 coupe.
Αν εγω χρησιμοποιω την Μ3 και Σ/Κ για την βολτα μου ή καμια ωραια επαρχιακη διαδρομη κανοντας 10000χλμ ετησιος και εσυ την 316 σου καθε μερα και Σ/Κ κανοντας 30000χλμ στο τελος του χρονου ποιο και ποιος απο τους δυο μας θα εχει επιβαρυνει περισοτερο την ατμοσφαιρα .?Για πεσμας πως θα πιασει η Μ3 τριπλασιο χωρο απο την 316 πως ειναι πιο επικινδυνη σε τρακαρισμα με μοτο και τα λοιπα χαριτωμενα που ελεγες...
-
Ο χρήστης delsol.vti έγραψε:
.....Καλό και παρεξηγημενο μου παιδι , κανε μου την χαρη να μου απαντησεις σε αυτο που σε ρωτησα πριν ?...Εννοείται ότι δεν επιβαρύνεις το περιβάλλον άσε που είναι χάρμα οφθαλμών η Μ3!!!!
-
Ο χρήστης Gilles_27 έγραψε:
Πιο τυράκι...
δε πηραμε 3000 κυβικά (αυτό σκεφτόμουνα)
ήμουν μεταξύ Α4 και BMW
Ειμαστε σοβαρό κράτος
Αλλά ξέρεις ποιο φταίει
Η ίδια η BMW ΑΕ (μεγάλοι ηλιθιοι) που δεν εχει πάρει χαμπάρι ότι θα την κλείσουν..... με αυτά που της κάνουν.Ναι ρε coyote, είναι βαλτοί απο τo Ingolstadt και θέλουν να χτυπήσουν την φτωχή πλην τίμια εταιρεία με τον έλικα.Και μάλιστα πιάνει το κόλπο γιατί κατάφεραν και αποσύρθηκαν και απο τη F1 οι τελευταίοι ...
Είπαμε και παραπάνω ρε παιδιά ότι η αξιολόγηση των κυβικών έχει να κάνει με την αξιολόγηση για φοροδοτική ικανότητα και όχι ως ποινή για ρύπανση. Και είπαμε επίσης ότι μονομερώς **δεν **είναι αντιπροσωπευτική. Αλλά άλλο αυτό και άλλο να τα μπουρδουκλώνουμε όλα, ανάλογα με τι αυτοκίνητο κυκλοφοράει ο καθένας.
Για να το πω και αλλιως. Το κράτος προφανώς έχει μια ανάγκη για έσοδα και απο κάπου θα τα πάρουν. Αυτό το καταλαβαίνει ο καθένας που διαβάζει πεντε αράδες στις εφημερίδες.
Εσύ coyote (και όλοι όσοι αντιδράτε κατ'αυτον τον τρόπο) θεωρείτε ότι μεγαλύτερη ευκολία απόδοσης εισφοράς έχει αυτός που κυκλοφοράει με τη BMW την περσινη ή αυτός με το Jimny του 2000 ξερω γω?ΥΓ:Ενημερωτικά αυτή η επίθεση στη γυναίκα για το αυτοκίνητο της ξεκίνησε απο κάτι φυλλάδες μεγαλοσυγκροτημάτων (έχει γραφτεί και στο φόρουμ) και στα δικα μου μάτια την καθιστά πιο συμπαθή αυτόματα.
Ξέρεις ποια είναι η BMW AE? ξέρεις?
Τι σημαίνει ευκολία απόδοσης. Μηπως να πληρώσουμε φόρο που πάμε σε ιδιωτικό σχολείο αλλά δε πάμε μπουζούκαι ποτέ μας (μάυρα.... λεφτα)
-
Το ότι έφτασε το κράτος να εκλιπαρεί για ψύχουλα εσόδων όπως τα τέλη κυκλοφορίας οφείλεται σε όσους φοροδιαφεύγουν , φοροκλέβουν και δηλώνουν ετήσιο εισόδημα 10000 Ε όταν έχουν στην κατοχή τους σπίτια των 300000 Ε, 1,2,3..αυτοκίνητα ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗΣ ΑΞΙΑΣ +100000 Ε, κότερα κά και θέλουν και χαμηλότοκα ή χαριστικά δάνεια για να ''τρέξουν'' την ζημιογόνα τους επιχείρηση και όλο το βάρος πέφτει στα ΘΥΜΑΤΑ τους ΜΙΣΘΟΤΟΥΣ (ιδιωτικούς και δημόσιους) και ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ που δεν μπορούν να φοροδιαφύγουν, νομίζω ότι φτάνει πιά και σαφώς πρέπει να πληρώσουν οι κλέφτες και κομπιναδόροι έστω και με τεκμήρια και φυσικά όχι τα γελεία σε ύψος που λέει ο σύνδεσμος εισαγωγέων
-
.....Καλό και παρεξηγημενο μου παιδι , κανε μου την χαρη να μου απαντησεις σε αυτο που σε ρωτησα πριν ?...
Εννοείται ότι δεν επιβαρύνεις το περιβάλλον άσε που είναι χάρμα οφθαλμών η Μ3!!!!
τρεις λαλουν και δυο χορευουν αγαπητε ...
-
Ο χρήστης 106S16 έγραψε:
4.Αν είμαστε σοβαρό κράτος ό οποιοσδήποτε νόμος δεν πρέπει να έχει αναδρομική ισχύς, πχ. η όποια μέθοδος τελικά επιλεγεί πρέπει να ισχύει μετά το 2010, ίσως και από το 2012 που είναι και το σωστότερο για να μην υπάρχει ο αιφνιδιασμός του κάθε πολίτη αυτού του μπουρ____υ ώστε να μπορεί να οργανώσει έστω στοιχειοδώς την ζωή του.
Αυτο ειναι το πιο σωστο που ειπωθηκε (γραφηκε0 εδω, κατα τη γνωμη μου.
Ενας στοιχειωδης ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ.
και μετα κανε οτι θελεις, αλλα ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ τι σε περιμενει... -
Ο χρήστης 106S16 έγραψε:
Το ότι έφτασε το κράτος να εκλιπαρεί για ψύχουλα εσόδων όπως τα τέλη κυκλοφορίας οφείλεται σε όσους φοροδιαφεύγουν , φοροκλέβουν και δηλώνουν ετήσιο εισόδημα 10000 Ε όταν έχουν στην κατοχή τους σπίτια των 300000 Ε, 1,2,3..αυτοκίνητα ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗΣ ΑΞΙΑΣ +100000 Ε, κότερα κά και θέλουν και χαμηλότοκα ή χαριστικά δάνεια για να ''τρέξουν'' την ζημιογόνα τους επιχείρηση και όλο το βάρος πέφτει στα ΘΥΜΑΤΑ τους ΜΙΣΘΟΤΟΥΣ (ιδιωτικούς και δημόσιους) και ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ που δεν μπορούν να φοροδιαφύγουν, νομίζω ότι φτάνει πιά και σαφώς πρέπει να πληρώσουν οι κλέφτες και κομπιναδόροι έστω και με τεκμήρια και φυσικά όχι τα γελεία σε ύψος που λέει ο σύνδεσμος εισαγωγέωνΈχεις απόλυτο δίκιο. Απλά δεν ενδιαφέρονται ή δεν θέλουν να είναι πιο δίκαιοι στην φορολογία. Αν ρωτήσεις έναν **έμπειρο **εφοριακό-ελεγκτή, θα σου πει πολύ απλούς τρόπους για να περιορίσεις την φοροδιαφυγή σημαντικά(να την εξαλείψεις τελείως είναι ουτοπία).
Δυστυχώς όσο και να μην μας αρέσει, οι μισθωτοί και συνταξιούχοι είναι αυτοί που κυρίως συμβάλλουν στον προϋπολογισμό(πάλι καλά που έχουμε πολλούς δημόσιους γιατί θα είχαμε πτωχεύσει προ πολλού με την μ@μακία που μας δέρνει).---------Πίσω στο θέμα----------
Ας πάρει ο καθένας ότι γουστάρει ρε σεις, τι το κουράζετε τόσο το θέμα, είναι παράνομο να αγοράσει κάποιος ότι αμάξι γουστάρει; Μπορεί να αποδείξει ότι δηλώνει τα χρήματα που απαιτούνται; Ας πάρει και διαστημόπλοιο, θα πληρώσει το φόρο, την βενζίνη του και ότι ΦΠΑ και Τέλη του βάλουν οι φωστήρες. Εσείς τι ζόρι τραβάτε, αν το κάρο που θέλει είναι ΝΟΜΙΜΟ, δεν κατάλαβα(άστε το περιβάλλον, γιατί για το περιβάλλον αν νοιάζεστε ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΤΕ γιατί πιο πολύ εσείς το επιβαρύνετε --- να μην κάνω το λάθος και ρωτήσω πόσοι από εσάς τους 'δήθεν' κάνετε έστω στοιχειώδη ανακύκλωση κάτι που εγώ ο 'δαίμονας' θεωρώ δεδομένο για ευφυή όντα...). -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Πιο τυράκι...
δε πηραμε 3000 κυβικά (αυτό σκεφτόμουνα)
ήμουν μεταξύ Α4 και BMW
Ειμαστε σοβαρό κράτος
Αλλά ξέρεις ποιο φταίει
Ξέρεις ποια είναι η BMW AE? ξέρεις?
Τι σημαίνει ευκολία απόδοσης. Μηπως να πληρώσουμε φόρο που πάμε σε ιδιωτικό σχολείο αλλά δε πάμε μπουζούκαι ποτέ μας (μάυρα.... λεφτα)
Προφανώς κατάλαβα ότι εννοείς τον εισαγωγέα. Αλλά είπα να το πάω λίγο παραπέρα, για να καταλάβεις το παράλογο του πράματος,οτι το κράτος δεν ασχολείται προφανώς με την BMW Hellas, ή τη Audi Hellas κλπ κλπ.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω ειναι... Και αν κλείσει η 'μπι εμ' Ελλάδος, so what? Γιατί θα πρέπει να νοιάζει τον οποιονδήποτε εδώ μέσα (εσού συμπεριλαμβανομένου)????Και γιατί παρουσιάζεις τα μπουζούκια ως εκ του αυτονοήτου κεκτημένο δικαίωμα, που αναγκάστηκες να περικόψεις για το σχολείο? Πολύ καλά έκανες. Κι εγώ το ιδιο θα κανα ΑΝ (που δεν σκοπευω) ήθελα να στείλω κάποτε τα παιδια μου σε ιδιωτικό.
Τεσπα, επειδή φεύγουμε εντελώς off, και μενα ο φαδερ μου θα κληθεί να δώσει +100 € για το Μοντεο 1.8 του '96. Τι να κάνω? Να κάτσω να τα χώνω στο Jimny της Μπιρμπίλη???
**106S16 **
+1 -
αυτό που σου λέω είναι ότι δε μου λείπουν αλλά ζητώ το δικαίωμα να μη με κοροιδεύουν που δε πηρα E class 1800 cc με 55 χιλιάρικα αρχική
Τέλη κυκλοφορίας