Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Κινέζικα Αυτοκίνητα - CRASH TEST LOOOL!!!!
    1. Home
    2. Περί αυτοκίνησης
    3. Κινέζικα Αυτοκίνητα - CRASH TEST LOOOL!!!!
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • 7
    • 8
    • 3 / 8
    Περί αυτοκίνησης
    30
    155
    231
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • S
      stanfromgreece last edited by

Ο χρήστης dog80 έγραψε:
      Τόσες γενιές μεγάλωσαν με αυτοκίνητα που δέν θα έπαιρναν ούτε ένα αστέρι σε crash test, για αερόσακους, ABS, ESP φυσικά ούτε λόγος, ενώ πολλές φορές δέν είχαν ούτε κάν ζώνες ασφαλείας ή το πολύ πολύ μόνο στα μπροστινά καθίσματα.

Μόλις 15 χρόνια πρίν το μοναδικό μεταφορικό μέσο της οικογένειας ήταν ένα τέτοιο αυτοκίνητο. Τώρα ένα αμάξι με 4 αστέρια μας 'βρωμάει' και το θεωρούμε ανασφαλές (και βάζω και τον εαυτό μου μέσα). Παράξενα πράγματα!

Καθόλου παράξενα...αυτό λέγεται 'εξέλιξη' και ισχύει για όλα τα πράγματα... διαφορετικά, θα ήμασταν όλοι ευχαριστημένοι με μία ασπρόμαυρη τηλεόραση, με έναν υπολογιστή 8088 με απρόμαυρη οθόνη, ή τα σπίτια μας θα είχαν ασανσέρ σαν αυτό που είναι στην σειρά 'η πολυκατοικία' (έχω μπεί σε τέτοιο, σε παλιά πολυκατοικία στο κολωνάκι...και ένα έχω να πώ... ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΩ! )

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • A
        axel12p last edited by

Το ότι η έκπτωση στη τιμή σε ένα μεγάλο βαθμό συνεπάγεται και έκπτωση στην ποιότητα είναι κάτι απόλυτα λογικό και αναμενόμενο. Προφανώς ο αγοραστής ενός κινέζικου τζιπ γνωρίζει πως δεν θα έχει την ποιότητα, την τεχνολογία και την ασφάλεια ενός ανάλογου μοντέλου με τα διπλά λεφτά. Το θέμα είναι κατά πόσο η Ε.Ε. θα πρέπει να απαγορεύει την εισαγωγή τέτοιων αυτοκινήτων και προϊόντων γενικότερα (όταν τίθεται θέμα ασφάλειας) ή απλά πρέπει να ενημερώνει τον καταναλωτή μέσω αυτών των τεστ. Και αναφέρομαι στην Ε.Ε. και όχι στο ελληνικό κράτος, γιατί αν αυτό ήθελε να προστατεύσει τον έλληνα οδηγό, έχει πολλά περισσότερα να κάνει πρώτα, πριν φτάσει στην ασφάλεια των αυτοκινήτων που εισάγονται.

• D
          dstou last edited by

Το θέμα είναι κατά πόσο η Ε.Ε. θα πρέπει να απαγορεύει την εισαγωγή τέτοιων αυτοκινήτων

Αν λάβει κανείς υπόψη ότι στην ευρώπη δεν υπάρχουν υποχρεωτικά κρας τεστ προκειμένου ένα αυτοκίνητο να πάρει έγκριση τύπου, αντίθετα υπάρχουν μεμονωμένοι κανονισμοί π.χ. υποχρεωτικές οι εμπρόσθιες και οπίσθιες ζώνες ασφάλειας (!) ή το τρίτο στοπ και ένα σωρό άλλα παρωχημένα ενώ π.χ. το euroncap δεν είναι υποχρεωτικό και το κυριώτερο δεν έχει ελάχιστα όρια αποδοχής, καταλαβαίνετε πόσο δρόμο έχουμε ακόμη να διανύσουμε.
          Και η απόσταση είναι μεγάλη αν λάβει κανείς υπόψη ότι ο κρατικός (έχει σημασία αυτό) φορέας NHTSA και οι δοκιμές του είναι υποχρεωτικές προκειμένου ένα όχημα να κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ. Ως και οι κινέζοι οργάνωσαν έναν αντίστοιχο, κρατικό παρακαλώ, φορέα για θέματα οδικής ασφάλειας ο οποίος διεξαγάγει και κρας τεστ (!), ντάξ με λίγο πιο χαλαρά κριτήρια από των δυτικών, αλλά σαν πρώτο βήμα είναι εντυπωσιακό δοθέντος ότι καθορίζει και ελάχιστα όρια (στα πρότυπα του NHTSA) όπου αν δεν τα υπερβείς δεν παίρνει άδεια export το μοντέλο.

• P
            pittas last edited by

Eνταξει τι να λεμε τωρα , οι εικονες μιλανε απο μονες τους
            Ουτε στον χειροτερο μου εχθρο δεν θα εδινα να οδηγησει αυτα τα αστεια οχηματα

Ενα τεραστιο λολ στον χρηστη που εγραψε το θεικο περι κινεζικης κυβερνησης και βαθμου επιτυχιας της λογω του οτι ειναι σε δραση μια 60ετια
            Η επιτομη της αμπαλοσσυνης , εισαι ενας μικρος θεουλης

• I
              irou37 last edited by

ΝΑ κάνω, για λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου?

πριν 45 χρόνια, όταν άρχισαν να φτάνουν στην Ελλάδα τα πρώτα Γιαπωνέζικα μηχανάκια, των 50 cc,είχαν φλας και μπαταρία, αυτόματη ανάμειξη λαδιού και ένδειξη νεκράς και μίζα, και .μικρή σέλλα- βέβαια= σε γιαπονέζους απευθυνόταν οι κατασκευές, ...τότε έπεσαν όλοι να τα φάνε, γιατί΄δεν ήταν zundapp, florett, ;ή sachs, που μέχρι τότε αγόραζε ο κόσμος..

είχαν όμως και ένα άλλο κουσούρι....
              δεν χαλούσαν κάθε μέρα, όπως οι προαναφερόμενες κατασκευές, με αποτέλεσμα στο καφενείο του χωριού, ο μάστορας= τα κακολογούσε, αφού δε΄ν είχαν ανταλλακτικά, και πως αυτά θα πεθάνουν γρήγορα..εφ΄΄οσον δεν θα μπορούν να τα επισκευάσουν.....!!

όταν ήρθαν τα γιαπωνέζικα αυτοκίνητα, τα κλωτσούσαν στις ρόδες , για να δουν , ά ν είναι γερή κατασκευή.....και επειδή ήταν δίχρονα....κάπνιζαν, και μύριζαν......και άλλα πολλά!

σας αφήνω να κρίνετε, πως αντιμετοπίζονται σήμερα όλα αυτά τα κατασκευάσματα.
              Απλά πιστεύω , πώς σε δύο με τρία χρόνια που θα έχουν βρει τον δρόμο τους τα εργοστάσια, θα ψάχνουμε να βρούμε πώς τά κατάφεραν!!

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΚΥΡΙΟΙ.! ΑΥΤΟ ΤΟ ΈΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ , ΞΕΝΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ,ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ.

ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ P.C ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ..

-ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΥ ΕΊΜΑΣΤΕ ΕΘΝΙΚΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ, ΚΑΙ ΤΙΜΗΜΕΝΟΙ, ΚΑΙ ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΛΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΚΑΙ ΑΣ ΔΙΑΛΥΟΤΑΝ ΣΕ CRASH TEST, KAI ΜΕ 25 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ !!

ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ??

Υ.Γ. μην θεωρηθεί πως ξέρω πολλά πράγματα, λόγω επαγγέλματος, -απλά καταγράφω τα γεγονότα, όπως τα έζησα......

• D
                dstou last edited by

[Ενα τεραστιο λολ στον χρηστη που εγραψε το θεικο περι κινεζικης κυβερνησης και βαθμου επιτυχιας της λογω του οτι ειναι σε δραση μια 60ετια

Δεν γνωρίζω κε. Πίττα αν αναφέρεται σε εμένα το σχόλιό σου, αλλά αν είναι έτσι, μάλλον πρέπει να ξαναδιαβάσεις το δικό μου ποστ γιατί δεν έγραψα τίποτα για επιτυχία της κινέζικης κυβέρνησης λόγω του ότι είναι σε δράση μια 60ετία.
                Και για του λόγου το αληθές παραθέτω το απόσπασμα του λόγου μου

Δεν νομίζω ότι μια κυβέρνηση που είναι στην εξουσία επί 60 συναπτά έτη συνεχώς, χωρίς εκλογές μάλιστα αλλά με παγκόσμια αναγνώριση, είναι για τα πανηγύρια

Το ότι δεν είσαι για τα πανηγύρια,με το να είσαι επιτυχημένος είναι κάτι το τελείως διαφορετικό. Νομίζω?
                Υπάρχει τεράστια απόσταση, ιδιαιτέρως για μία κυβέρνηση που δεν έχει κάνει ποτέ εθνικές εκλογές ,όπως γράφω αλλά μάλλον δεν πρόσεξες αν, επανλαμβάνω, αναφέρεσε στα λεγόμενά μου.Είναι μία δικτατορική κυβέρνηση δηλαδή που λυμαίνεται την εξουσία επί μία 60κονταετία, άσχετα αν όλοι παγκοσμίως την αναγνωρίζουν,(έως και τεμενάδες κάνουν) όπως επίσης τονίζω αλλά μάλλον και αυτό επιλεκτικά δεν πρόσεξες.

• elteo
                  elteo last edited by

Ο χρήστης irou37 έγραψε:

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΚΥΡΙΟΙ.! ΑΥΤΟ ΤΟ ΈΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ , ΞΕΝΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ,ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ.

ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ P.C ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ..

Μade in China γράφουν λόγω ελεεινά φτηνών εργατικών ...αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν το r & d όλων αυτών που κατασκευάζουν. Κι εκεί ευρωπαίοι και αμερικανοί είναι από πίσω. Οπως και στα περισσότερα αυτοκίνητα. Για αυτό κ βλέπεις τρελές ομοιότητες. Συμπαραγωγή γίνεται με την βοήθεια των μεγάλων.

• P
                    pittas last edited by

Ο χρήστης dstou έγραψε:

[Ενα τεραστιο λολ στον χρηστη που εγραψε το θεικο περι κινεζικης κυβερνησης και βαθμου επιτυχιας της λογω του οτι ειναι σε δραση μια 60ετια

Δεν γνωρίζω κε. Πίττα αν αναφέρεται σε εμένα το σχόλιό σου, αλλά αν είναι έτσι, μάλλον πρέπει να ξαναδιαβάσεις το δικό μου ποστ γιατί δεν έγραψα τίποτα για επιτυχία της κινέζικης κυβέρνησης λόγω του ότι είναι σε δράση μια 60ετία.
                    Και για του λόγου το αληθές παραθέτω το απόσπασμα του λόγου μου

Δεν νομίζω ότι μια κυβέρνηση που είναι στην εξουσία επί 60 συναπτά έτη συνεχώς, χωρίς εκλογές μάλιστα αλλά με παγκόσμια αναγνώριση, είναι για τα πανηγύρια

Το ότι δεν είσαι για τα πανηγύρια,με το να είσαι επιτυχημένος είναι κάτι το τελείως διαφορετικό. Νομίζω?
                    Υπάρχει τεράστια απόσταση, ιδιαιτέρως για μία κυβέρνηση που δεν έχει κάνει ποτέ εθνικές εκλογές ,όπως γράφω αλλά μάλλον δεν πρόσεξες αν, επανλαμβάνω, αναφέρεσε στα λεγόμενά μου.Είναι μία δικτατορική κυβέρνηση δηλαδή που λυμαίνεται την εξουσία επί μία 60κονταετία, άσχετα αν όλοι παγκοσμίως την αναγνωρίζουν,(έως και τεμενάδες κάνουν) όπως επίσης τονίζω αλλά μάλλον και αυτό επιλεκτικά δεν πρόσεξες.

Φιλε , δεν ξερω τι κανετε στα μερη σου
                    Αλλα στο χωριο μου οταν καποιος πεταει μια μαλακια , τα μαζευει , βαζει την ουρα στα σκελια και την κανει με ελαφρα πηδηματακια

Τωρα εσυ εδω , ειπες τη σουπερ μαλακια σου , σχολιασες θετικα (εως και φανηκε να ζηλευεις) ενα καθεστος που καταπατα καθημερινα χιλιαδες ανθρωπινα δικαιωματα (οχι ανθρωπους προσεξε, ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ) και δεν θα το αναλυσω αλλο , η πληροφορια ειναι ελευθερη στην εποχη μας ελεω ιντερνετ.
                    Και τι κανεις ? Μου απαντας θελοντας να συζητησεις την παπαρια που ειπες , φυσικα κανοντας το ασπρο μαυρο 'Το ότι δεν είσαι για τα πανηγύρια,με το να είσαι επιτυχημένος είναι κάτι το τελείως διαφορετικό. Νομίζω?'

Βεεεεεεβαια βρε παιδι μου ελα να παιξουμε με τις λεξουλες για να καταλαβεις τι ΘΑ ΗΘΕΛΑ να πω , ενα πραγμα σαν τα χρονια του δημοτικου

Σορρυ αλλα ΔΕΝ , να χαιρεσαι τις αποψεις σου , case closed για εμενα

• M
                      madox last edited by

Και η αμερικα μεχρι προτινος ειχε το γκουανταναμο και την C.I.A airlines(να μην αναφερω τα δικαιωματα των μαυρων μερικες δεκαετιες πριν) ,ενω και οι δεκαδες αμερικανικες πολυεθνικες της που διατηρουν εργοστασια στην Κινα ρουφανε το αιμα των κινεζων εργατων με το καλαμακι,αλλα δεν βλεπω καμμια διαθεση για αρνητικα σχολια απο μερους σου Mr Pittas στο θεμα αυτο.

• 2
                        224-v last edited by

Ο χρήστης madox έγραψε:
                        Και η αμερικα μεχρι προτινος ειχε το γκουανταναμο και την C.I.A airlines(να μην αναφερω τα δικαιωματα των μαυρων μερικες δεκαετιες πριν) ,ενω και οι δεκαδες αμερικανικες πολυεθνικες της που διατηρουν εργοστασια στην Κινα ρουφανε το αιμα των κινεζων εργατων με το καλαμακι,αλλα δεν βλεπω καμμια διαθεση για αρνητικα σχολια απο μερους σου Mr Pittas στο θεμα αυτο.

Ολοι που χρησιμοποιουν το Κινεζικο εργατικο δυναμικο ( 2 ευρω την μερα, και απιστευτο ωραριο) ρουφανε το αιμα τους...... και δεν εχω δει καμια διαμαρτυρια - απεργεια συμπαραστασης απο κανενα..... ειδικα δε απο σοσιαλιστικα - κομμουνιστικα καθεστωτα.... συνεχιζουν δε να αγοραζουν τα προιοντα αυτης της εκμεταλλευσης χωρις κανενα φορο προστασιας ωστε να χρηματοδοτησουν την ανεργεια που τους προκυπτει στις χωρες τους....

• D
                          dstou last edited by

@Πίττας
                          (ενώ στο μεταξύ ψάχνω το βιβλιάριό μου στην τράπεζα να δω μήπως έχω κανένα έμβασμα από καμμιά κινέζικη πρεσβεία ή κανένα εργαστάσιο )

'για τα πανηγύρια'
                          ως χαρακτηρισμός για κάτι που στερείται σοβαρότητας, για γέλια (Λεξικό Μπαμπινιώτη)

Ένα καθεστώς, μία κυβέρνηση αλλιώς, που καταπατά καθημερινά πολλά από τα ανθρώπινα δικαιώματα των υπηκόων της, που τους πετάει έξω από τις προγονικές τους εστίες με τη βία, που ξηλώνει στο 'έτσι' ολόκληρα προάστια από το Πεκίνο για να φτιάξει ουρανοξύστες για το πανηγύρι -εδώ κυριολεκτικώς και μεταφορικώς- των Ολυμπιακών αγώνων, που έχει εκτοπίσει εκατομμύρια σε στρατόπεδα 'αναμόρφωσης' ή σε λευκά κελλιά, που κρατά με στρατό κατοχής ξένα εδάφη (Θιβέτ), που ορισμένα από τα 'κατορθώματά' της είναι πηγή έμπνευσης για άλλα καθεστώτα όπως των Ερυθρών Χμερ, της Β. Κορέας, του Χότζα κάποιο φεγγάρι κ.α., που κατεστέλλει με πρόγραμμα, μεθοδικότητα και αναλγησία την όποια φωνή διαμαρτυρίας, που δεν έχει καταφύγει ποτέ σε εκλογές αλλά παρόλα αυτά αναγνωρίζεται παγκοσμίως όπως έγραψα ήδη 2 φορές αλλά το προσπέρασες, κ.ο.κ,
                          είναι μια τραγωδία, μια στυγνή δικτατορία, κάτι το πολύ σοβαρό και σε καμμία περίπτωση 'για τα πανηγύρια', είτε κυριολεκτικώς είτε μεταφορικώς η έκφραση αυτή.

Αντίθετα για τα πανηγύρια είναι εκείνοι που συναλλάσονται ανερυθριάστως μαζί της, που συζητάνε για μπίζνες και αγορές χωρίς κανένα έλεος, αυτοί που διαγκωνίζονται να φωτογραφηθούν χαμογελαστοί και χαζοχαρούμενοι με τον ηγέτη της όπως είδαμε π.χ. τις τελευταίες μέρες στη σύνοδο κορυφής του G-20, ενώ γνωρίζουν με το νι και με το σίγμα τι παίζει εδώ και δεκαετίες αλλά είτε το αποσιωπούν, είτε περιορίζονται σε ευχολόγια και κάποιες χαλαρές εκκλήσεις διαμαρτυρίας.

Αυτή την κυβέρνηση πίττα στο χωριό μου την λέμε ανελεύθερη, δικτατορική, για τα μπάζα, για το διεθνές δικαστήριο της Χάγης, για κρέμασμα κ.α. Ούτε σχολιάζουμε θετικά, ούτε ζηλεύουμε, αλλά ούτε τη χαρακτηρίζουμε 'για τα πανηγύρια' στα οποία πάμε για να γελάσουμε και να ευθυμήσουμε, και διόρθωσέ με αν κάνω λάθος.
                          Μην αναδεικνύεις θέμα εκ του μη όντος λοιπόν, και αν δεν κατάλαβες κάτι μπορείς ελεύθερα και να ρωτήσεις προτού αρχίσεις να πλάθεις κείμενα βάζοντας λέξεις στα λεγόμενα άλλου (πρβλ. επιτυχία), αλλά και άστοχους αλλά και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς (πρβλ. περί αμπαλλοσύνης , παπαριά, σούπερ μαλακία).
                          Επιχειρήματα έχεις? Να τα δούμε.

Αυτά επειδή
                          -στο χωριό μου μάλλον χειριζόμαστε καλύτερα την ελληνική από σένα
                          -δεν βάζουμε την ουρά στα σκέλια αν έχουμε δίκαιο
                          -διαβάζουμε καλά τα ποστ προτού απαντήσουμε και χωρίς να βάζουμε λόγια στο στόμα του άλλου ή να παραβλέπουμε επιλεκτικά κάποια από αυτά
                          -δεν προσάπτουμε εύκολα χαρακτηρισμούς σε τρίτους όπως περί αμπαλλοσύνης, μαλακίας, παπαριάς. Ιδαιτέρως δε όταν δεν γνωρίζουμε το πρόσωπο για το οποίο μιλάμε.

• 8
                            888888 last edited by

H Κινα εχει μια αναγνωρισμενη και ακρως επιτυχημενη κυβερνηση.
                            Πιο επιτυχημενη κυβερνηση δεν υπαρχει.
                            Και ξερετε γιατι??
                            Γιατι ειναι η μονη κυβερνηση του πλανητη που εχει καταφερει να κραταει τους Αμερικανους απο τα @χιδια οντας ο μεγαλυτερος πιστωτης της Μεγαλης Υπερατλαντικης Δημοκρατιας.
                            Ακομα και να τολμησει ο Ομπαμιας να σκεφτει περι καταπατησης των ανθωπινων δικαιωματων στη Κινα το πτωχευσαν το Αμερικα oι Κινεζοι μεχρι να πεις Τζενεραλ Μοτορς.
                            Τα ανθρωπινα δικαιωματα καταπατωνται το ιδιο βαναυσα και στο Κογκο ή στο Εκουαντορ.
                            Ας ειναι καλα ομως οι μεταλλευτικες εταιρειες και η Τσικιτα που ανεβοκατεβαζουν ανδρεικελα.
                            Με αλλα λογια για να τρωμε εμεις τη Τσικιτα μας φτηνη με 1 ευρω το κιλο, για να παιρνουμε απο το Τζαμπο χοτγουϊλς με 0,99 για να βαζουμε στο σπιτι μας φτηνη χαλκοσωληνα για το καλοριφερ και για να φοραμε τα μοδατα Αρμανι και Αντιντας μας καποιοι υποφερουν το ιδιο με τους Κινεζους.
                            Αφηστε λοιπον την υποκρισια στην ακρη και δε φταινε μονο οι 'κομμουνιστες' της Κινας.

• P
                              pittas last edited by

Επειδη το εχεις κουρασει παρα πολυ το θεμα , πες μου εσυ τι συμπερασμα βγαζεις απο την προταση που εγραψες , κι ασε τις βλακειες περι χρησης ελληνικης γλωσσας
                              Εδω ειναι ενα φορουμ και το συγκεκριμενο τοπικ ειναι περι κινεζικων αυτοκινητων , τωρα αν εσυ μπαινεις και γραφεις με τον τροπο που γραφεις λες και εισαι ο μπαμπινιωτης δεν με απασχολει καθολου , επι του θεματος συνεχιζω να πιστευω οτι αυτο που εγραψες ειναι η επιτομη της αμπαλοσυνης και της παπαριας
                              Στο παραθετω να το ξαναδιαβασεις , θα το βαλω και στην υπογραφη μου να μεινει αθανατο

Ο χρήστης dstou έγραψε:

Δεν νομίζω ότι μια κυβέρνηση που είναι στην εξουσία επί 60 συναπτά έτη συνεχώς, χωρίς εκλογές μάλιστα αλλά με παγκόσμια αναγνώριση, είναι για τα πανηγύρια. Το αντίθετο θα έλεγα. Αν ήταν για τα πανηγύρια θα είχε πέσει σε κανένα χρόνο, άντε καμμιά τετραετία βαριά βαριά..

• I
                                italakias last edited by

η κινα ειναι ενα απο τα πιο φασιστικα κρατη στον κοσμο,αν υπαρχουν αλλα πειτε μου,και τα κινεζακια ειναι ανθρωπακια και αξιζουν τετοιας τυχης.
                                ακου εκει 60 χρονια με μια κυβερνηση
                                καλα 2 δις πληθυσμος δεν βρεθηκε ενας θοδωρακης μικης να τους ξυπνησει λιγο

• 8
                                  888888 last edited by

Ο χρήστης italakias έγραψε:
                                  η κινα ειναι ενα απο τα πιο φασιστικα κρατη στον κοσμο,αν υπαρχουν αλλα πειτε μου,

Η Σαουδικη Αραβια σου κανει??
                                  Το μετασανταμικο 'δημοκρατικο καθεστως' του Ιρακ??
                                  Με τη Κολομβια βολευεσαι??

και τα κινεζακια ειναι ανθρωπακια και αξιζουν τετοιας τυχης.

Οπως αξιζαν τετοιας τυχης οι Ελληνες της Μικρασιας οι Αρεμενιοι και οι Ποντιοι , οι αυτοχθονες Βορειοαμερικανοι, οι μαυροι σκλαβοι απο την Αφρικη, οι Εβραιοι επι Χιτλερ, οι εθνοτικες ομαδες επι Σταλιν??
                                  Και μιλας για φασισμο απο πανω.

ακου εκει 60 χρονια με μια κυβερνηση
                                  καλα 2 δις πληθυσμος δεν βρεθηκε ενας θοδωρακης μικης να τους ξυπνησει λιγο

Ειδαμε και τι χαϊρι ειδαν αυτοι που τους ξυπνησε ο Θοδωρακης...
                                  Τους κυβερναει σημερα ενας χοντρος ανηψιος και ετοιμαζει το κοστουμι του ενας πανιβλαξ γυιος του μπαμπα....

• D
                                    dstou last edited by

Κοίτα Πίττας, κουβέντα κάνουμε και ο καθένας έχει τις απόψεις του και την υπογραφή του. Και καλά κάνει.

Όταν όμως απευθύνεσαι προσωπικά σε μένα δημόσια, θέλω να μου μιλάς όπως σου μιλώ εγώ.
                                    Και εγώ στο λόγο μου δεν χρησιμοποίησα εκφράσεις όπως 'άσε τις βλακείες', 'αμπαλλοσύνη', 'παπαριά', 'σούπερ μαλακία' , και διόρθωσέ με αν κάνω λάθος και παραγνωριστήκαμε.

Έγινα αντιληπτός? Πιο πενηνταράκια δεν γίνεται.

• I
                                      italakias last edited by

αμφιβαλεις οτι ειναι φασιστικο κρατος;
                                      υπαρχουν και αλλα το ξερω αλλα υποτιθεται οτι η κινα ειναι μεγαλη δυναμη ,πηρε και τους
                                      γαβρους αγωνες.
                                      οτι ειναι κνεζακια ρομποτακια ειναι αν δεν ηταν κατι θα εκαναν αλλα που.
                                      αμα δεν σαρεσουν οι πολιτικοι μας πηγαινε ζησε στην κινα αλλα ασε το υφακι σε μενα

• 8
                                        888888 last edited by

Ο χρήστης italakias έγραψε:
                                        αμφιβαλεις οτι ειναι φασιστικο κρατος;
                                        υπαρχουν και αλλα το ξερω αλλα υποτιθεται οτι η κινα ειναι μεγαλη δυναμη ,πηρε και τους
                                        γαβρους αγωνες.
                                        οτι ειναι κνεζακια ρομποτακια ειναι αν δεν ηταν κατι θα εκαναν αλλα που.
                                        αμα δεν σαρεσουν οι πολιτικοι μας πηγαινε ζησε στην κινα αλλα ασε το υφακι σε μενα

Ωπα μεγαλε, κολωνακι, βρηκες.Για παρτο λιγο αλλιως...
                                        Τα 'ξερεις ποιος ειμαι εγω' στο διπλανο οικοπεδο περικαλω...

Eπι της 'ουσιας' και του μπακλαβα γωνιας τωρα:

Εσυ ρωτησες για αλλα φασιστικα καθεστωτα κι εγω σου ειπα τρια (ενεκα οικονομια χωρου θα μπορουσα να γραψω 43).

Οχι δεν αμφιβαλω λοιπον οτι η Κινα εχει ολοκληρωτικο καθεστως.
                                        Τι σχεση εχει ομως το καθεστως με το αν τα αυτοκινητα που παραγονται εκει ειναι καλα ή οχι, μονο εσυ γνωριζεις.

Και γιατι αραγες οι καλες πολυεθνικες των δημοκρατικων χωρων δε πλερωνουν τα 'ρομποτακια' 10 ευρα μεροκαματο αλλα εφαρμοζουν τη νομοθεσια ενος ολοκληρωτικου καθεστωτος??

Κι εσυ ω μεγαλε δημοκρατη πως καταδεχεσαι να γραφεις σε πληκτρολογιο made in φασιστικο καθεστως να φορας σινιε ρουχαλακι manufactured in Mao Ze Dong's Land και να οδηγεις Ογροπαϊκο ή Τζαπαν εργαλειο που τα ηλεκτρονικα του ειναι φτιαγμενα Πλατεια Τιεν Αν μεν και Φωλεα Πτηνου Αβενιου γωνια ??

Οσο για γκεϊμς δε τα πηραν επειδη ηταν μεγαλη δυναμη αλλα επειδη τα κορακια της ΔΟΕ βρηκαν ψωνια να ξοδεψουν οπως ειχαν βρει πριν καποια χρονια καποια αλλα ψωνια καπου στη ΝΑ Ευρωπη...

Tελος για τους πολιτικους μας ειναι εντελως ασημαντο αν μου αρεσουν εμενα ή οχι.
                                        Ειμαστε ομως απο τους τελευταιους λαους (αν οχι ο κατα-τελευταιος) που θα απευθυνει κατηγοριες και κρισεις για οποιοδηποτε αλλο λαο επιτιμωντας τους με τις ακρως 'δημοκρατικες' εκφρασεις του τυπου 'καλα να παθουν...'
                                        Αντερστεν??
                                        Ασε λοιπον τις τζιριτζατζουλες και τις δημοκρατικες ευαισθησιες στη παντα.
                                        Εφοσον ολοι μας αγοραζουμε οτιδηποτε κινεζικο στηριζουμε κι εμεις το καθεστως.

Α και που΄στε:
                                        Ολοι εσεις που με αφορμη τα Κινεζικα αυτοκινητα ξυπνησε μεσα σας ο Τσε Γκεβαρας και οι λοιπες Δημοκρατικες δυναμεις.
                                        Ενας μουσατος ειχε πει πριν κανα δυο χιλιαδες χρονια:
                                        'Ουαι υμιν Γραμματεις και Φαρισαιοι ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ'...

• I
                                          italakias last edited by

ρε φιλε εγω δεν αμφισβητισα τα κινεζικα προιοντα ουτε το αμαξι που βγαζει .απλως ειπα οτι ειναι φασιστικο κρατος ,μην μπερδευεσαι

• D
                                            dstou last edited by

Ωραία, τα καταφέραμε και σε αυτό το θρεντ και γίναμε από πέντε χωριά χωριάτες.
                                            Σκέφτομαι μερικές φορές τι θα γινόταν, αν αυτό το φόρουμ λειτουργούσε σε κανένα αυτοκινητοπαραγωγό κράτος με παράδοση, και κάποιοι από 'δωμέσα τρώγανε ψωμάκι από κάποιο εργοστάσιο ή είχανε μετοχές.
                                            Θά έπεφτε πιστολίδι δηλαδή?

Ηρεμήστε, έρχονται και αργίες.

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 6
                                            • 7