-
αμα τη πεισεις να παρει tiida, θα σου παρω οποιο θες.
-
Mετά από συζήτηση που είχα με αξιότιμο μέλος εδώ μέσα θα κάνω λίγο υπομόνη και θα περιμένω κάτι άλλο καλό.
-
μιλαγα σημερα με φιλο.
ειχε βαλει στο ματι ενα μτχ 1,5 ετους.
ο εμπορος το πουλουσε 17700, και καινουργιο εχει 17500...
τους στελει email, και τους το επισημαινει. Του απαντουν να τους παρει τηλεφωνο:
- καλημερα ειμαι ο ΧΧΧΧ που σας εστειλα email.
- α μαλιστα
- ποια ειναι τελικα η τιμη του αυτοκινητου?
- κοιταξτε, το καλυτερο που μπορω να κανω ειναι 16500
- μα, 17500 εχει καινουργιο!!!
- ναι, αλλα η αντιπροσωπια το δινει με εκπτωση κτλ κτλ...
- ε και λοιπον?
- ε η προσφορα αυτη δε θα κρατησει πολυ και μετα θα ανεβει η τιμη
- ναι αλλα εγω ΤΩΡΑ θελω να αγορασω αυτοκινητο. Επομενως γιατι να παρω το μτχ και οχι το καινουργιο? Αλλωστε και πριν την εκπτωση παλι η τιμη του δικου σας δεν απεχει πολυ απο του καινουργιου!!!
- ααα τι να σας πω δε ξερω. Αν δε το θελετε, παρτε το καινουργιο. ( )
- αυτο θα κανω μαλλον...
τωρα αμα υποθεσω οτι αυτος με τη λογικη αυτη σε 4 μηνες θα εχει κλεισει, θα πεσω πολυ εξω?
-
δε καταλαβαινω το λογο που ασχοληθηκε με αυτο το αμαξι..ειναι προφανες οτι ο μαντρας δεν ειχε ορεξη να χασει λεφτα ισως γιατι και αυτος ο ιδιος το αγορασε ακριβα...
εγω παντως δε θα ειχα ασχοληθει...οπως πχ βλεπω αγγελια γκολφ5 μτχ σε εξευτελιστικα κοντινη τιμη με το 6αρι...
απλα δε παιζει αυτη η αγορα και ο πωλητης θελει να βγαλει τα σπασμενα του μαλλον...καπου κει εγω στριβω και παω για ουζακι..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
δε καταλαβαινω το λογο που ασχοληθηκε με αυτο το αμαξι..ειναι προφανες οτι ο μαντρας δεν ειχε ορεξη να χασει λεφτα ισως γιατι και αυτος ο ιδιος το αγορασε ακριβα...εγω παντως δε θα ειχα ασχοληθει...οπως πχ βλεπω αγγελια γκολφ5 μτχ σε εξευτελιστικα κοντινη τιμη με το 6αρι...
απλα δε παιζει αυτη η αγορα και ο πωλητης θελει να βγαλει τα σπασμενα του μαλλον...καπου κει εγω στριβω και παω για ουζακι..
ασχοληθηκε γιατι του αρεσε το συγκεκριμενο και ηθελε να δει αν μπορει να γινει μια λογικη τιμη.
-
Στην Ελλαδα μας αρεσει η λογικη του αγορασα 10 αρα πουλαω 10+
Ομως η εποχη που ζουμε επιφυλασσει ασχημη μοιρα σε τετοιου ειδους πεισματα...το ειδαμε με τις μετοχες,το ζουμε με τα αυτοκινητα και θα το δουμε και στα ακινητα. -
μηπως καλυτερα να περιμενει καποιος να περασει αυτο το 3μηνο με το μειωμενο τελος ταξινομησης γιατι οι τιμες εχουν ξεφτιλιστει πολυ ασχημα?
μετα που θα ανεβουν παλι βλεπουμεπχ παει ενας φιλος μου στη seat για leon cupra και το εχουν παει στα 24Κ καινουριο.πιο διπλα εχει ενα μτχ 22000
του λεει ο φιλος μου γιατι να παρει καποιος το μτχ?
και ο πωλητης γελαει!τι να κανουν να το σκοτωσουν?θα μπουν μεσα.θα περιμενουν να περασει το 3μηνο και μετα τα 22 θα ειναι καλη τιμη
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
μηπως καλυτερα να περιμενει καποιος να περασει αυτο το 3μηνο με το μειωμενο τελος ταξινομησηςΚαι αν δεν περάσει ?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
μηπως καλυτερα να περιμενει καποιος να περασει αυτο το 3μηνο με το μειωμενο τελος ταξινομησης
Και αν δεν περάσει ?
σαφως και υπαρχει αυτο το ενδεχομενο, αλλα πλεον για πολλους απο αυτους παιζεται θεμα επιβιωσης. Δε ξερω ποσοι θα καταφερουν να 'τη βγαλουν καθαρη' με ενα 4μηνο με πτωση πωλησεων 70-80%.
-
ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΜΠΟΣΟΙ ΜΑΝΤΡΑΔΕΣ . Κανείς δημοσιογράφος βέβαια δεν έχει ψάξει το θέμα πως δουλεύουν, με ποιές εγγυήσεις στον καταναλωτή, με τι παρανομίες.... Με ποιούς τρόπους περνάνε ή δεν περνάνε τα μτχ. στην κυριότητά τους και τις άπειρες ιστορίες που την έχει πατήσει κόσμος από τέτοιους. Λϊγες εταιρίες είναι οι σοβαρές σε αυτό το χώρο.
Θα όφειλε το ίδιο το κράτος να θέσει ένα θεσμικό πλαίσιο για να προστατεύεται ο καταναλωτής.
Δηλ.ο πωλητής να παρέχει πιστοποιημένη δήλωση για τα χλμ. που έχουν διανυθεί, την κατάσταση του οχήματος, την συντήρηση που έχει δεχθεί μέχρι τη στιγμή της μεταβίβασης ώστε σε περίπτωση που το αμάξι είναι σαπάκι, τρακαρισμένο, κλεμμένο, με πειραγμένα χλμ να έχει κάτι στα χέρια του για να διεκδικήσει.
Αλλά είπαμε. Εχουμε αφρικανικού τύπου δημόσια διοίκηση με μηδέν ενδιαφέρον για τον πολίτη 50 χρόνια τώρα και νομοθεσία προστασίας καταναλωτή μηδέν. Θαυμάστε τους και ξαναψηφίστε τους σύντομα... Σκεφθείτε το... -
Ο χρήστης kalmik έγραψε:
ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΜΠΟΣΟΙ ΜΑΝΤΡΑΔΕΣ . Κανείς δημοσιογράφος βέβαια δεν έχει ψάξει το θέμα πως δουλεύουν, με ποιές εγγυήσεις στον καταναλωτή, με τι παρανομίες.... Με ποιούς τρόπους περνάνε ή δεν περνάνε τα μτχ. στην κυριότητά τους και τις άπειρες ιστορίες που την έχει πατήσει κόσμος από τέτοιους. Λϊγες εταιρίες είναι οι σοβαρές σε αυτό το χώρο.Θα όφειλε το ίδιο το κράτος να θέσει ένα θεσμικό πλαίσιο για να προστατεύεται ο καταναλωτής.
Δηλ.ο πωλητής να παρέχει πιστοποιημένη δήλωση για τα χλμ. που έχουν διανυθεί, την κατάσταση του οχήματος, την συντήρηση που έχει δεχθεί μέχρι τη στιγμή της μεταβίβασης ώστε σε περίπτωση που το αμάξι είναι σαπάκι, τρακαρισμένο, κλεμμένο, με πειραγμένα χλμ να έχει κάτι στα χέρια του για να διεκδικήσει.
Αλλά είπαμε. Εχουμε αφρικανικού τύπου δημόσια διοίκηση με μηδέν ενδιαφέρον για τον πολίτη 50 χρόνια τώρα και νομοθεσία προστασίας καταναλωτή μηδέν. Θαυμάστε τους και ξαναψηφίστε τους σύντομα... Σκεφθείτε το...+1000
ειδικα τα τελευταια χρονια μπηκαν πολλοι ασχετοι/αεριτζηδες στο χωρο γιατι μυριστηκαν ευκολο χρημα.
-
Ο χρήστης kalmik έγραψε:
Θαυμάστε τους και ξαναψηφίστε τους σύντομα... Σκεφθείτε το...Aυτό είναι το μόνο σίγουρο ...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ειδικα τα τελευταια χρονια μπηκαν πολλοι ασχετοι/αεριτζηδες στο χωρο γιατι μυριστηκαν ευκολο χρημα.Αυτό είναι αλήθεια , το ίδιο συνέβη και στην οικοδομή , είναι το γνωστό σύνδρομο του βιντεοκλάμπ , όπου ακούμε ότι έχει δουλειά 'κουτσοί,στραβοί,στον Αγιο Παντελεήμονα' , που λέει και η παροιμία . Μην ξεχνάμε βέβαια , ότι δεν 'μπήκαν' μόνοι τους , τους 'έβαλαν' , οι καταναλωτές που αγοράζουν ότι λάχει , χωρίς έλεγχο , μόνο γιά φιγούρα .
-
Έχω ένα dodge caliber sxt του 2007. Είναι σε άριστη κατάσταση.
Είναι καλύτερο να το βάλω σε αγγελία για ιδιώτη ή να το πουλήσω σε έμπορο;
Τι προτείνετε; -
Ο χρήστης stav1606 έγραψε:
Τι προτείνετε;Περιμένεις να βρεθεί μαντράς να τ' αγοράσει τέτοιες εποχές;
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Περιμένεις να βρεθεί μαντράς να τ' αγοράσει τέτοιες εποχές;Περιμένω να προτείνεις κάτι λιγότερο αστείο.
-
Ο χρήστης stav1606 έγραψε:
Τι προτείνετε;Δίλιτρο ή 1.8;
-
1.8
-
Πάλι καλά !
Μια αγγελία σε ρεαλιστική τιμή και περιμένεις (το καλοκαίρι είναι δύσκολη εποχή)... -
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Πάλι καλά !
Μια αγγελία σε ρεαλιστική τιμή και περιμένεις (το καλοκαίρι είναι δύσκολη εποχή)...Ευχαριστώ
Πώληση αυτοκινήτου σε «μαντράδες»