-
Golf Tsi 122, με αυτοματο κιβωτιο DSG για να εχεις και τα δυο χερακια σου στο τιμονι.
Ισχυροτερος κινητηρας, unisex εμφανιση, ταιριαζει με ολα, αφου ειναι σχεδιαστικα ουδετερο.Βλαβες μπορει να τυχουν και στα δυο. Μην αγορασεις με το φοβο της αξιοπιστιας, αλλα συμφωνα με ποιο σου αρεσει περισσοτερο και ποιο οδηγας καλυτερα. Φυσικα, θα τα οδηγησεις και τα δυο, σε καποιο test drive.
-
Tα ιταλικά είναι καλύτερα για κοπέλες. Πιο φινετσάτα, πώς να το κάνουμε; Το μούζα το έχει φίλος και δεν του έχει βγάλει πρόβλημα. Αρκετά ακριβή η συντήρησή του, αλλά και των γκολφ το ίδιο.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Golf Tsi 122, με αυτοματο κιβωτιο DSG για να εχεις και τα δυο χερακια σου στο τιμονι.
Ισχυροτερος κινητηρας, unisex εμφανιση, ταιριαζει με ολα, αφου ειναι σχεδιαστικα ουδετερο.+1
-
Golf και απο εμενα...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Tα ιταλικά είναι καλύτερα για κοπέλες. Πιο φινετσάτα, πώς να το κάνουμε; Το μούζα το έχει φίλος και δεν του έχει βγάλει πρόβλημα. Αρκετά ακριβή η συντήρησή του, αλλά και των γκολφ το ίδιο.- musa
-
Αν μετακινείσαι πολύ εντός πόλης πάρε ποδήλατο...
έτσι:
θα διατηρείς κορμάρα
θα είσαι οικολογική-alternative-κουλτουριάρα
θα έχεις πολύ λιγότερα έξοδααν μετακινείσαι πολύ εκτός πόλης προτίμησε αεροπλάνο ή τρένο...
έτσι:
θα σου βγεί πιο οικονομικά απ το να συντηρείς αυτοκίνητο
είναι αμφότερα πιο γρήγορα
είναι επίσης πιο ασφαλήγιατί μ αυτούς που έμπλεξες εδώ δεν θα βγάλεις άκρη you know.... γερμανοιταλικος πόλεμος
Χωρίς πλάκα τώρα αν δεν τα οδηγήσεις και τα δυο (test drive) μην πάρεις κανένα, μόλις τα οδηγήσεις αποφάσισε πιο σου κάνει καλύτερα σε όλα τα άλλα οι ουσιαστικές διαφορές είναι ελάχιστες
-
το Musa επειδη το εχει θειος μου και το εχω οδηγησει και μαλιστα αυτοματο ειναι μια βλακεια και μιση....golfαρα χωρις σκεψη αδελφε.....το μονο που εχει ειναι ευρυχωρη και ευηλκια καμπινα κατα τα αλλα.........ποερπαγκαζ ανυπαρκτο αδυναμος κινητηρας και ζημιαρικο αυτα!!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Tα ιταλικά είναι καλύτερα για κοπέλες. Πιο φινετσάτα, πώς να το κάνουμε; Το μούζα το έχει φίλος και δεν του έχει βγάλει πρόβλημα. Αρκετά ακριβή η συντήρησή του, αλλά και των γκολφ το ίδιο.ναι τα ιταλικα γενικα ειναι καλυτερα για κοπελες και πιο φινετσατα , το musa ομως ειναι εκτρωμα και δε βλεπεται
1000 φορες ο κουβας, το musa εμφανισιακα μονο με το νεο toledo μπορει να συγκριθει
οποτε αν δε θες να σε κοιταει παραξενα ο κοσμος παρε κατι πιο διακριτικο -
Speak for thy self, εγώ τη musa την βρίσκω αρκετά καλή, καλύτερη από το VI.
-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
το Musa επειδη το εχει θειος μου και το εχω οδηγησει και μαλιστα αυτοματο ειναι μια βλακεια και μιση....golfαρα χωρις σκεψη αδελφε.....το μονο που εχει ειναι ευρυχωρη και ευηλκια καμπινα κατα τα αλλα.........ποερπαγκαζ ανυπαρκτο αδυναμος κινητηρας και ζημιαρικο αυτα!!Η χώρος αποσκευών στην Musa είναι 390 λίτρα ενώ στο Golf 350
.... και δεν σου μένουν τα παράθυρα στο χέρι όπως στο Golf -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Speak for thy self, εγώ τη musa την βρίσκω αρκετά καλή, καλύτερη από το VI.και γω βρισκω πολλα αυτοκινητα αρκετα καλα, μου αρεσουν, τα προτεινω σε αλλους ομως δε θα τα αγοραζα ποτε ο ιδιος..
golf 122 ομως θα αγοραζα, εσυ θα αγοραζες ποτε musa??
-
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Speak for thy self, εγώ τη musa την βρίσκω αρκετά καλή, καλύτερη από το VI.
και γω βρισκω πολλα αυτοκινητα αρκετα καλα, μου αρεσουν, τα προτεινω σε αλλους ομως δε θα τα αγοραζα ποτε ο ιδιος..
golf 122 ομως θα αγοραζα, εσυ θα αγοραζες ποτε musa??
Τι ερώτηση είναι αυτή; Θα αγόραζες εσύ ποτέ actros;
-
η Musa είναι όμορφη και φαντάζομαι για να είναι στην επιλογή σου θα είσαι άτομο με gusto, λίγο κουλή η άλλη επιλογή βέβαια αλλά όλοι έχουμε αμφιβολίες.
Είναι οικονομικό ακόμη και μέσα στην πόλη, χωράει να παρκάρεις παντού γιατί είναι 4 μέτρα.
Είναι πολύ ποιοτικό πολύ στυλάτο και ξεχωριστό, και δεν κυκλοφορούν πολλά. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν είναι αξιόπιστο γιατί τα περισσότερα μηχανικά μέρη είναι από Fiat όπως κινητήρας κιβώτιο κλπ....
Η κατασκευή και η σχεδίαση είναι όμως Lancia και φαίνεται από μακριά.
Είναι άνετο και έχει χώρους και επίσης είναι βολικό. Επίσης η θέση οδήγησης είναι κάτι σαν αυτό που θέλετε εσείς οι γυναίκες, δηλαδή κάθεσαι ψηλά και οδηγείς αμφιθεατρικά....Νομίζω είναι αυτό που ψάχνεις και για πρώτο αυτοκίνητο είναι super επιλογή.....
Επέλεξε το σε bicolore έκδοση και εξόπλισε το με alcantara/δέρμα....
Καλή επιλογή.οπα οπα μην κανεις το λαθος και βαλεις το ανωθεν σαλονακι διοτι θειου μου οχημα 2 ετων κλεισμενο σε γκαραζ υποψιν ομως χωρις καμια περιποιηση το εσωτερικο εχει σκασει στα δυο μπροστινα καθισματα και οιιδιοι παραδεχονται οτι οι συνδυασμοι δερματος και υφασματος δεν ειναι καλης ποιτητας
-
1997(ενταξει εβαλα facelift)
2005
στις παραπανω περιπτωσεις ειχαμε μεγαλες καινοτομιες και τολμη στο σχεδιαστικο τομεα
αλλα ξεχασα ειναι κουκλες αρα δικαιολογειται...επιπλεον σχολια:
1)το golf δε μοιαζει με τo stilo παρα μονο με μεγαλη φαντασια
2) το stilo ειναι ιταλικο αρα αυτοματα πανεμορφο κουκλι και γουστοζικο..
αααααρα ==> το golf που το αντιγραφει μπορει να εχει επισης τα παραπανω χαρισματα ==> κακως το λετε κουβα -
Παρε την 'μουσα σου' κοπελα μου και νιωσε ομορφα να χαρεις τα καλη σου!
-
μην πάρεις musa είναι σα λεωφορείο, θα σου σηκώνουν το χέρι πρωί-πρωί στις στάσεις..
πάντως και σε bi-colore και σε tri-colore, τα ίδια χάλια είναι
επίσης σκέψου ότι τον προηγούμενο μήνα πουλήθηκαν μόνο 29 σε όλη την Ελλάδα... αφού έχει οικονομική τιμή, ποιος άλλος πιστεύεις ότι είναι ο λόγος? -
μια χαρα ειναι το αμαξι για την κοπελα,και ομορφο ειναι και ποιοτητα εχει και κρατημα και φινετσα πολυτελεια στο εσωτερικο.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
μια χαρα ειναι το αμαξι για την κοπελα,και ομορφο ειναι και ποιοτητα εχει και κρατημα και φινετσα πολυτελεια στο εσωτερικο.Η ποιότητα είναι τα καθίσματα; Εκτός εαν εννοείς το ταμπλό και τα πλαστικά που είναι ίδια με του Idea.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
μια χαρα ειναι το αμαξι για την κοπελα,και ομορφο ειναι και ποιοτητα εχει και κρατημα και φινετσα πολυτελεια στο εσωτερικο.
Η ποιότητα είναι τα καθίσματα; Εκτός εαν εννοείς το ταμπλό και τα πλαστικά που είναι ίδια με του Idea.
δεν το πιασα και τα καθισματα ποιοτητα ειναι φιλε μου η μηπως δεν ειναι;
ti na dialeksw? WV Golf TSA h Lancia MUSa ?