-
αντε να παμε στις 60 ψηφους να παρει καποιο αυτοκινητο κεφαλι και να το κλειδωσουμε γιατι προσανατολιζομαι για το renault megane ή το kia ceed τελικα...
μικρουλα η μιτο που μου γυαλισε... -
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
Ιταλικό ρε συ όμως;
Αξιοπιστία;
Μεταπώληση;πως φαινεται οτι εισαι καινουργιος στο forum
εκανες δηλωση βομβα τωρα θα τα ακουσεις!!!
Εμ να ρωταγες!!!!Επιτηδες την έκανα βρε,να ανάψουν λίγο τα αίματα...
Mazda 323: Χωρίς αλλαγή δίσκου στα 275,000χλμ και πάει φέτες.Αυτά είναι αυτοκίνητα κύριοι..
-
60 και κερδισε το kia ceed... μπορουμε να το κλειδωσουμε πιστευω ... ευχαριστω για τις γνωμες και συντομα θα εχετε νεα...
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Το φιεστακι παντος πιστευω αρτια επιλογη!!!!!Κατα τη γνωμη μου πηρε βραβεια για τον σχεδιασμο του και επισης εχει κανει πολλες πωλησεις.Μαξακι πολης οτι πρεπει.Και με μια αξιοπρεπη επιταχυνση το 1.4 ετσι 1.4 96bhp 11,2seconds παρα πολυ καλη επιταχυνση .Ποιο γρηγορο απο yaris,207,ibiza παντα για ιδια κυβικα μιλαμε παντα ετσι!!! Εκτος του yaris που λεω για το 1.3 με τα 100 αλογα.Πολυ αργο ρε αδερφε!!!!0-100 σε 12,5
Που έκανε το Fiesta 11.2 ?? 12.9 είναι το επίσημο.Αν 'ανοίξουν' τα μοτέρ,οι χρόνοι μειώνονται,
αλλά με τπτα το Fiesta δεν γράφει πιο γρήγορο χρόνο απο το Yaris.http://www.cityauto.gr/article.cityauto.gr?aid=3528 Μαλλον θα ηταν τυπογραφικο σε αυτο το περιοδικο το ειχα δει.Και παλι ειναι πιο γρηγορο σε γενικες γραμμες.
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Το φιεστακι παντος πιστευω αρτια επιλογη!!!!!Κατα τη γνωμη μου πηρε βραβεια για τον σχεδιασμο του και επισης εχει κανει πολλες πωλησεις.Μαξακι πολης οτι πρεπει.Και με μια αξιοπρεπη επιταχυνση το 1.4 ετσι 1.4 96bhp 11,2seconds παρα πολυ καλη επιταχυνση .Ποιο γρηγορο απο yaris,207,ibiza παντα για ιδια κυβικα μιλαμε παντα ετσι!!! Εκτος του yaris που λεω για το 1.3 με τα 100 αλογα.Πολυ αργο ρε αδερφε!!!!0-100 σε 12,5
Που έκανε το Fiesta 11.2 ?? 12.9 είναι το επίσημο.Αν 'ανοίξουν' τα μοτέρ,οι χρόνοι μειώνονται,
αλλά με τπτα το Fiesta δεν γράφει πιο γρήγορο χρόνο απο το Yaris.http://www.cityauto.gr/article.cityauto.gr?aid=3528 Μαλλον θα ηταν τυπογραφικο σε αυτο το περιοδικο το ειχα δει.Και παλι ειναι πιο γρηγορο σε γενικες γραμμες.
Στο ιδιο site που παραθέτεις,το Yaris γράφει 11.1 (αρκετά κοντά στο 11.4 του Autobild)
Το Fiesta γράφει 12.2 στο site που παρέθεσες και ~12 στο Autobild.Και απο προσωπική εμπειρία, μετά την οδήγηση και των 2,το Yaris το αισθάνεσαι λίγο
πιο 'νευρικό'.Ιδιαίτερα απο τις 3000-4000 και μετά. -
το fiesta τι λεει απο χωρους πισω και πορτμπαγκαζ, ασχετα απο τα νουμερα, ειναι καλο για την κατηγορια του?
-
μηπως να παρα το φιεστα τελικα? δεν ειναι ασχημο που το ειδα εξω, ειναι και μικρο σχετικα αλλα με μεγαλυτερους χωρους απο τη μιτο? υπαρχει εδω κανενα θεμα να μελετησω?
-
Εγω ψηφισα Φιεστα τωρα κανε οτι θες.Νομιζω ειναι το καλυτερο στην κατηγορια του για μικρο.Και σβελτο.
-
αυριο θα το δω και αυτο... το οτι ειναι ωραιο ειναι σιγουρο, αν ειναι και ανετο για την κατηγορια του οκ... η εκδοση με τα 120 αλογα ειναι τουρμπο ή ατμοσφαιρα?
-
Ο χρήστης Night Rider έγραψε:
ειναι και μικρο σχετικα αλλα με μεγαλυτερους χωρους απο τη μιτο?Μεγαλυτερους χωρους απο την Mito δεν θα ελεγα πως εχει!!! Βασικα μου εκανε εντυπωση γιατι το Fiesta το περιμενα σαφως καλυτερα στους χωρους ειδικα για τους πισω στο 5θυρο, αλλα τελικα το ποδια κολλητα στο καθισμα και το κεφαλι στην οροφη! Πως το καταφερανε, ακομα δεν ξερω...
-
αυτο μου ειπαν, οτι ειναι πολυ μικρο, σημερα θα το δω και απο κοντα και θα το δοκιμασω κιολας. ο κινητηρας με τα 96 αλογα ισως δεν ειναι πολυ ζωηρος, ειναι ομορφο παντως.
-
αυριο θα το δω και αυτο... το οτι ειναι ωραιο ειναι σιγουρο, αν ειναι και ανετο για την κατηγορια του οκ... η εκδοση με τα 120 αλογα ειναι τουρμπο ή ατμοσφαιρα?1600 ατμοσφαιρα με 120 αλογα.Πιστευω παντος αυτο το μοτερ με την εκδοση σπορ ειναι οτι πρεπει!
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
ειναι και μικρο σχετικα αλλα με μεγαλυτερους χωρους απο τη μιτο?
Μεγαλυτερους χωρους απο την Mito δεν θα ελεγα πως εχει!!! Βασικα μου εκανε εντυπωση γιατι το Fiesta το περιμενα σαφως καλυτερα στους χωρους ειδικα για τους πισω στο 5θυρο, αλλα τελικα το ποδια κολλητα στο καθισμα και το κεφαλι στην οροφη! Πως το καταφερανε, ακομα δεν ξερω...
Πιστυω ειναι για λογους αεροδυναμικης η οροφη.Αλλα τι μπορεις να βρεις απο ενα αμαξι μικρο χωρο για τα πισω ατομα δεν ειναι και αφθονος.Φυσικα και νομιζω πρεπει να ειναι μικρο.
-
μηπως να παρα το φιεστα τελικα? δεν ειναι ασχημο που το ειδα εξω, ειναι και μικρο σχετικα αλλα με μεγαλυτερους χωρους απο τη μιτο? υπαρχει εδω κανενα θεμα να μελετησω?Το Fiesta έχει χώρους,για τους πίσω, που κινούνται λίγο παραπάνω απο το μ.ο της κατηγορίας.Ο χωρος αποσκευών είναι που είναι αρκετά μεγάλος (νομίζω ο 2ος μεγαλύτερος μετά Jazz).
Αν ψάχνεις πάντως χώρους,λάθος αυτοκίνητα ψάχνεις.( Jazz και Yaris,πολύ καλύτερα.)
Σε Fiesta και Mito πας αν θες κάτι πιο spicy απο εμφάνιση και το ίδιο για τη συμπεριφορά στο δρόμο. -
ωραιο το fiesta αλλα πολυ ελαφρυ αμαξι που το οδηγησα και χωρις νευρο το 96αρι, απο χωρους καλο ηταν, η τιμη οκ πιστευω.
το jazz ειναι ιδανικο σε χωρους για την κατηγορια του αρκει να σαρεσει εμφανισιακα. -
Γιατι δεν βλεπεις μια φιεστα 1.6???
-
Είναι σαν το μια μαρίδες αυτό;
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Γιατι δεν βλεπεις μια φιεστα 1.6???το ειδα στα χαρτια... δεν υπαρχουν αλλα κομματια πλεον στην Ελλαδα ειπε και θα αργησουν πολυ να ερθουν, ισως και 6μηνο και φυσικα δε μπορει να εγγυηθει το ποτε.
επισης χρεωνε 200 ευρω για να το ελεγξει η εταιρια πριν ερθει...
συν πινακιδες κλπ, οποτε απορριπτεται. -
Μηπως οδήγησες καθόλου το i30;
Γενικά ξέρει κανείς τι λέει σαν αυτοκίνητο; -
το ι30 οχι γιατι δε μου αρεσει εμφανισιακα, αλλα εχω ακουσει καλες κριτικες...
Kia Ceed vs Seat Ibiza vs Fiat Punto vs Ford Fiesta κλπ...