-
οι γερμανακηδες δε θα ενθουσιαστηκαν υποθετω που δεν υπαρχει καποιο γερμανικο στην επιλογη αλλα ηταν πολυ πιο πανω στην τιμη και το νεο πολο θα ερθει καλοκαιρι...
-
Eίδα οτι έθεσες σαν αρχικές προτεραιότητες την εμφάνιση,οδική συμπεριφορά και τιμή μέχρι 17000. Επειδή σε ενδιαφέρει και το ετοιμοπαράδοτο,μάλλον για Ford Fiesta Sport θα σου πρότεινα.
Απο αξιοπιστία δεν μπορώ να ξέρω,αλλά στα υπόλοιπα έμεινα ικανοποιημένος οδηγώντας και την 1.4 και την 1.6.
Ακόμα και με τις 17άρες,που έγινε θέμα,η απόσβεση είναι αρκετά καλή,καταλαβαίνεις δηλαδή οτι το αμάξι δεν είναι σκληρό.Βέβαια,σε σχέση με ένα Swift Sport δεν είναι τόσο ακριβές,αλλά είναι αρκετά κοντά όντας παράλληλα πιο άνετο. -
Κάτι σε Clio TCE ή σε νέο Megane δεν το σκέφτεσαι με τις τιμές που παίζουν?
http://www.renault.com.gr/files/Prosfor ... offers.pdf
Η και Fiat Bravo επιπλέον στις επιλογές σου:
-
Δινω εμφαση στο να ειναι καινουριο μοντελο, στην εμφανιση, στην οδηγικη συμπεριφορα, μετα στις επιδοσεις και τελευταια σε θεματα εξοπλισμου, μεταπωλητικης αξιας, χωρων και εγγυησεων.
Φαίνεται ότι δεν τον εξυπηρετεί ούτε το Clio (καινούριο μοντέλο, εμφάνιση, οδηγική συμπεριφορά) ούτε το Megane III (επιδόσεις, μεταπωλητική αξία, χώροι, εγγύηση).
Ένα Ibiza 1.6 όμως... Έχει πολύ καλή τιμή πλέον, είναι άνετο, σύγχρονο, όμορφο μέσα-έξω (μην ξεχνάμε ότι το σχεδίασε ο Λικ Ντόνκερβόλκε ), κινητήρας δοκιμασμένος, με το καλό όνομα της Seat σε αξιοπιστία (από πρώτο χέρι ξέρω ), σέρβις (πολλά τα κάνουν και 2η φορά για να είναι σίγουροι) και ανταλλακτικά που ως γνωστόν βρίσκεις πάμφθηνα και στο περίπτερο.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ένα Ibiza 1.6 όμως... Έχει πολύ καλή τιμή πλέον, είναι άνετο, σύγχρονο, όμορφο μέσα-έξω (μην ξεχνάμε ότι το σχεδίασε ο Λικ Ντόνκερβόλκε ), κινητήρας δοκιμασμένος, με το καλό όνομα της Seat σε αξιοπιστία (από πρώτο χέρι ξέρω ), σέρβις (πολλά τα κάνουν και 2η φορά για να είναι σίγουροι) και ανταλλακτικά που ως γνωστόν βρίσκεις πάμφθηνα και στο περίπτερο.
για μια στιγμη με τρομαξες ρε μπαγασακο... νομιζα πως σοβαρολογουσες
-
Εσένα αγαπητέ χρήστη corsair, πού σε χάνουμε, πού σε βρίσκουμε, σε θέματα για το ceed είσαι συνέχεια.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Δινω εμφαση στο να ειναι καινουριο μοντελο, στην εμφανιση, στην οδηγικη συμπεριφορα, μετα στις επιδοσεις και τελευταια σε θεματα εξοπλισμου, μεταπωλητικης αξιας, χωρων και εγγυησεων.
Φαίνεται ότι δεν τον εξυπηρετεί ούτε το Clio (καινούριο μοντέλο, εμφάνιση, οδηγική συμπεριφορά) ούτε το Megane III (επιδόσεις, μεταπωλητική αξία, χώροι, εγγύηση).
ΔΕ ΘΕΛΩ ΕΙΡΩΝΙΕΣ. Θα ηταν πολυ καλυτερο αν
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Eίδα οτι έθεσες σαν αρχικές προτεραιότητες την εμφάνιση,οδική συμπεριφορά και τιμή μέχρι 17000. Επειδή σε ενδιαφέρει και το ετοιμοπαράδοτο,μάλλον για Ford Fiesta Sport θα σου πρότεινα.
Απο αξιοπιστία δεν μπορώ να ξέρω,αλλά στα υπόλοιπα έμεινα ικανοποιημένος οδηγώντας και την 1.4 και την 1.6.
Ακόμα και με τις 17άρες,που έγινε θέμα,η απόσβεση είναι αρκετά καλή,καταλαβαίνεις δηλαδή οτι το αμάξι δεν είναι σκληρό.Βέβαια,σε σχέση με ένα Swift Sport δεν είναι τόσο ακριβές,αλλά είναι αρκετά κοντά όντας παράλληλα πιο άνετο.Το Σαββατο θα παω να δω το φιεστα, φαινεται ενδιαφερουσα επιλογη.
-
Ο χρήστης Night Rider έγραψε:
ΔΕ ΘΕΛΩ ΕΙΡΩΝΙΕΣ. Θα ηταν πολυ καλυτερο αν
Το θέμα τι νόημα έχει αν ; Γνώμες δεν θέλεις; Σου λέω τη γνώμη μου συν την εμπειρία μου από την εταιρία. Η γνώμη μου δεν είναι κακή για το αυτοκίνητο. Έχω αρχίσει να το χωνεύω σε εμφάνιση, ο κινητήρας είναι γνωστός αλλά δεν λέει και τίποτα φοβερό πλέον ΒΑΣΕΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ, οδικά μια χαρά τα πάει από όσο λένε όλα τα περιοδικά, καλή τιμή όντως έχει με τις εκπτώσεις κλπ. Η εμπειρία μου από την εταιρία είναι μάλλον απογοητευτική, αλλά νομίζω και εσύ έχεις Ibiza οπότε έχεις και ιδία άποψη. Το ότι δεν κυκλοφορούν όπως τα προηγούμενα Ibiza νομίζω λέει κάτι σχετικά με τον σκληρό ανταγωνισμό.
Εκεί που ειρωνεύομαι είναι όταν ανοίγουν ίδια θέματα για αυτοκίνητα που έχουν προ-αποφασιστεί. Δεν είναι το πρώτο ούτε το τελευταίο.
-
vag vag vag vag vaggelis====> ibiza,fabia
renault ====>croisant (σωστα..??)
fiesta=====> μεν ,αλλα δεν ειναι vag δε, οποτε ibiza -
Το θέμα τι νόημα έχει αν ; Γνώμες δεν θέλεις; Σου λέω τη γνώμη μου συν την εμπειρία μου από την εταιρία. Η γνώμη μου δεν είναι κακή για το αυτοκίνητο. Έχω αρχίσει να το χωνεύω σε εμφάνιση, ο κινητήρας είναι γνωστός αλλά δεν λέει και τίποτα φοβερό πλέον ΒΑΣΕΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ, οδικά μια χαρά τα πάει από όσο λένε όλα τα περιοδικά, καλή τιμή όντως έχει με τις εκπτώσεις κλπ. Η εμπειρία μου από την εταιρία είναι μάλλον απογοητευτική, αλλά νομίζω και εσύ έχεις Ibiza οπότε έχεις και ιδία άποψη. Το ότι δεν κυκλοφορούν όπως τα προηγούμενα Ibiza νομίζω λέει κάτι σχετικά με τον σκληρό ανταγωνισμό.
Εκεί που ειρωνεύομαι είναι όταν ανοίγουν ίδια θέματα για αυτοκίνητα που έχουν προ-αποφασιστεί. Δεν είναι το πρώτο ούτε το τελευταίο.[/quote]
εδω θα σε απογοητευσω, οχι μονο δεν εχει προαποφασιστει αλλα σημερα το απογευμα απορριφθηκε κιολας το ιμπιζα για καποιους λογους. παμε για τα υπολοιπα.
απο πλευρας αξιοπιστιας το υπαρχον ειναι μια χαρα δε μου χει βγαλει κατι αλλα δε το εσκισα κιολας ποτε, παντα με μετρο.
και δεν ειπα να μη μιλας, ισα ισα χαρα μου να ακουω γνωμες γιαθτο και τις ζητησα αλλα δε θελω ειρωνια γιατι θα αρχισω και γω και ισως να μην αρεσει ο 'τυπος του Ειρωνα...' -
Ο χρήστης rafi έγραψε:
fiesta=====> μεν ,αλλα δεν ειναι vag δε, οποτε ibizaγενικα ακουω πολλα παραπονα παιδια για τη vag, δε θελω να προκαλεσω τους υπερμαχους της vw αλλα κατοχοι των γκολφ δε μου τα λενε καλα...
-
Night Rider
πηγαινε δες το μπραβο ,ακουσε τον ιταλακια και δεν θα χασεις.
μην ασχολεισαι με τα αλλα τα σαραβαλακια
-
Ο χρήστης Night Rider έγραψε:
fiesta=====> μεν ,αλλα δεν ειναι vag δε, οποτε ibizaγενικα ακουω πολλα παραπονα παιδια για τη vag, δε θελω να προκαλεσω τους υπερμαχους της vw αλλα κατοχοι των γκολφ δε μου τα λενε καλα...
Τώρα πουλάνε πολύ, οπότε μοιραία θα υπάρχουν και ελαττωματικά ΠΟΛΛΑ. Όντως, υπάρχει μεγάλη συχνότητα σε αυτά που ακούμε, αλλά και ο όγκος πωλήσεων είναι μεγάλος. Σε όποιο υπο-φόρουμ και να μπεις πάντως, προβλήματα θα βρεις σε όλα τα μοντέλα που κυκλοφορούν αρκετά. Μόνο στο Nissan Forum λατρεύουμε θρησκευτικά το tiida και δεν το έχει κανείς για να αναφέρει βλάβες.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
Night Riderπηγαινε δες το μπραβο ,ακουσε τον ιταλακια και δεν θα χασεις.
μην ασχολεισαι με τα αλλα τα σαραβαλακια
η αληθεια ειναι οτι με εβαλες σε σκεψεις, πολλες θα ελεγα... θα το δω παλι. να δω και τι παιζει απο εκπτωση.
-
παντως ρε παιδια γυναικα επιλεγεις πολυ ευκολα, στο αυτοκινητο γιατι ειναι τοσο μπερδεμενα τ πραγματα...?
-
οχι να το δεις,ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ.
και να θυμασαι οτι πας σε κατηγορια αουντι α3,δελτα,γκολφ ,κτλ.
αρα ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ.
italakias speaking -
εσυ τι εκανες με το δικο σου? εσυ που εισαι ιταλακιας για πες μου ποτε βγηκε το bravo και αν εγινε ποτε fl και ποτε αλλαζει το μοντελο?
-
το δικο μου το κρατησα.
καπου στο 2007 βγηκε τωρα για fl νομιζω ειναι νωρις για να γινει ,καπου διαβασα εδω στο φορουμ οτι θα γινει το καλοκαιρι αλλα δεν γνωριζω περισσοτερα. -
ποια εκδοση προτεινεις? μου βαλες ιδεες παντως πολλες...
Kia Ceed vs Seat Ibiza vs Fiat Punto vs Ford Fiesta κλπ...